مرسی ، این قندشکن رو داشتم ولی صفحه یو.تیوب رو درست باز نمیکنه که بخواد ویدئوش رو play کنه:41:
Printable View
مرسی ، این قندشکن رو داشتم ولی صفحه یو.تیوب رو درست باز نمیکنه که بخواد ویدئوش رو play کنه:41:
از فایرفاکس استفاده کن. برای من خوب جواب میده .نقل قول:
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
از این IP هم میتونی استفاده کنی :
کد:http://208.117.236.71/
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
اگر هیچکدوم جواب نداد با قندشکنی که دادم برو تویو آدرس ویدئوی یوتیوب مورد نظرت رو بده تا لینک مستقیم دانلودش رو بهت بده ...کد:http://keepvid.com/
سرعت شما هم افت کرده ؟
شدیدا...نقل قول:
دانلود 2 کیلو
سلام مجدد به دوستان شاتلی که تاپیک رو بالا نگاه میدارن :31:
سرعت همچنان درست است در 6 امین روز متوالی
اما امروز از 3 تا الان قطع بود و 718 میداد
من Art5 دارم در حدود 7 ماهه که این سرویس رو دارم و خوب بود و همیشه سرعت دانلودم 50-55 بوده امــــا الان دو هفته است از اول بهمن تا امروز یعنی 12 بهمن بشدت مشکل دارم و سرعت دانلودم از سایت موزیلا در حدود 10 و مایکروسافت حدودا 15هست که اصلا ارزش حق اشتراک ماهی 65000 تومن رو نداره و سرعت در حد Dial-up شده با اینکه پشتیبانی اونها مدعیه سرعت سرویسها رو گذاشتند روی یک مگابیت! یعنی سرویس یک مگ اینها الان سرعت 10-15 کیلوبایت هست! در ضمن پشتیبانی شاتل واقعا افتضاحه هم از نظر اشغال بودن و هم از نظر جواب های اشتباه یا الکی که میدن الان دقیقا 11 روزه به پشتیبانی ، نظارت بر کیفیت و... زنگ میزنم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم جز اعصاب خردی و .. با چند تا سیستم هم سرعت رو چک کردم، متاسفانه این شرکت اصلا اینکه مشترک مشکل داره براشون مهم نیست و هیچ اقدامی برای رفع این مشکل افت سرعت در این 11 روز نکردند. به هر حال من به این نتیجه رسیدم که دیگه با شاتل ادامه ندم.
لطف کن آی پی یوتیوب رو بردار چون بلافاصله فیلت-ر میشهنقل قول:
براش پیغام خصوصی بزار
سرعت اینترنت شدیدا افت کرده!! به زور پی سی باز کرد!!
با سلام خدمت دوستان منم مثل دوست عزیزمون athryal همین مشکلات افت سرعت طی 1 ماه را دارم البته ارت 6 دارم طی این 1 ماه هیچ جوابه درستی پشتیبانی به من نداده خلاصه یکی از کارمند های پشتیبانی شاتل بهم گفت که خودش از یک شرکت دیگه سرویس میگیره و ... در نتیجه وقتی کارمند خود شاتل اینو بگه دیگه تا اخرش رو میشه خوند :13:
صحبت از قند شکن مگه خلاف قوانین انجمن نیست؟!