نقل قول:
سلام دوستان
درسته که میگن باند 6965 اس امپیلی خور نیست ؟ دلیلش چیه ؟ اگه امپیلی ببندم چی میشه ؟
سلام
این اسپیکر 40 وات RMS هست. بدون آمپ هم میشه بست.البته نه اینکه آمپ نشه بست چرا یه آمپ 60 وات براش ببندید کیفیت صدا بهتر خواهد شد و دیستورشن هم کاهش میابد.
نقل قول:
سلام بر اساتید
آقا حمید مورد از آمپ نبود!
کلا نصاب گند زده بود به همه چی!:n23:
برا جلو هم بین mtx t6c402 و helix e4x مرددم!
t696 چند تا رو حداکثر تحمل میکنه؟ 220 hp2x هرتز رو تحمل میکنه؟؟؟؟
دیگه بار گلیدن هم نرسید انگار!
از آمپ های موجود چی رو برا 696 بردارم؟
ای امان از دست این نصابان.چی بگم رضا جان.
من 696 رو تست نکردم ولی لیمیتد 595 رو 250 وات بهش دادیم با 944 آخ نمیگفت.هرتز آمپ 150 واتی داره فکر کنم. مدلش رو نمیدونم. یا راکفورد پاور .خلاصه زیر 150 وات بهش نده.
برای جلو هم هر دو در یک حد هستند.منتها اگر هلیکس خواستی بگیری قیمت بگیر به من بگو ببینم میتونم کمتر برات بگیرم.
در مورد گلیدن هم واقعا نمیدونم کی میاد ولی چیزی که قطعا گفتن این هست که میاد.
نقل قول:
داش حمید پس تا 600 تومن همین پخشو پیشنهاد میکنید? داداش پس من همین پخش 7650 کنوود میبندم اگه تایید میکنی.من کلا میخوام سیستم جمع کنم.با این پخش چه چیزایی رو تایید میکنی که بگیرم.منظورم دوتا.باند درب جلو و باندهای عقب وساب وامپ چیزای دیگه هستش.ماشینم پرشیا هستش.میخوام هرچه زودتر تهیه کنم شما هرچی بگین همونو میگیرم.میخوام یه سیستم توپ با بیس عالیو قشنگ داشته باشم.ممنون .منتطرم
در مورد 7056 که هیچ بحثی نیست. بگیرید به سلامتی.اما در مورد یه سیستم کامل و مناسب الان یا باید هرتز بگیری یا راکفورد. که شخصا راکفورد رو که اصلا اسپیکرهاش رو توصیه نمیکنم و هرتز رو هم سریه های انرژی به بالاش .البته گلیدن متاسفانه قرار بود نیمه مهر بیاد که هنوز خبری ازش نیست.مسلما اگر کامپوننتهای این برند بیاد و همچنین 9*6 اون که CO 609 هست قطعا از هر دوی اونها بهتر هست. اگر عجله نداری صبر کن.
نقل قول:
سلام حمید جان از نظر کیفیت پایونیر P80 بهتره یا 8019 کنوود ؟
مسلما P80 بهتره.قبلا سوال کرده بودن دوستان نظرم رو دادم.
نقل قول:
سلام حمید آقا
این پخشها چه فرقی از لحاظ کارایی و کیفیت با هم دارن:
U559BT
U456
X400
CEM500BT
وقتی گفتید صدای کنود بهتر هست قید پایونر زدم.کارایی بلوتوث چقدر هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
یکی بلوتوسشون هست و یکی هم تعداد خروجی Pre Out شون .کارائی بلوتوث هم برای استفاده از موبایل و مکالمه از طریق اون هست.
نقل قول:
سلام دوستان
پخش بنده کنوود 7056 هست و باند هم Infinity Kappa 693.11i چه آمپلی برای این باند پیشنهاد میدین؟
این باند، با این پخش صدای خوبی ازش درمیاد؟ یا باند دیگ ای پیشنهاد میدین؟
5602 پایونیر براش بگیرید اگر اسپیکرتون اصل باشه باید صدای خوبی ازش بگیرید.
نقل قول:
سلام آقا حمید
راستش یه هدیونیت دارم که 100% میخوام عوضش کنم که 3450 پایونر هست
یه جفت باند JBL GTO938 دارم
و حالا میخوام یواش یواش سیستم رو بهش حالی بدم
اول که با توجه به قیمت خوب و تعاریفی که شنیدم هدیونیت رو کنوود ایکس400 در نظر گرفتم (یه ذره بالا و پایین آقا حمید شما پیشنهاد بذین)
بعدش دیدم باندهام تنها موندن گفتم یه دوست از همون خانواده بهشون اضافه کنم که JBL t696 روانتخاب کردم
ساب رو اصلا دنبالش نیستم حداقل تا کامل کردن سیستم و شاید بعدش به فکر بیفتم که البته ساب باکس رو میزارم
آمپلی فایر اصلا چیزی رو در نظر نگرفتم چون کلا بیسوادم اینجارو
بعدها حداقل چند ماه دیگه یهجفت یا دو جفت کامپ کیفیتی هم اضافه خواهم کرد
حالا آقا حمید و دوستان بسم الله واسه راهنماییهای بسیار حرفه ایتون
ماشین پراید 131
امیر جان.
با X400 موافقم.از اون بهتر هم که دیگه میدونی 7056 هست.
در مورد اضافه نمودن اسپیکر دیگه باید فقط از همو.ن مدل استفاده کنید. انتخاب696 اشتباه هست.
برای آمپلیفایر هم 8604 برای دو جفت 938 کافیه.بقیه داستان هم که باشه برای آینده.