یعنی های وب هم محدود میکنه ؟ یا بستگی مخابرت منطقه داره ؟ اگه محدود میکنه ، بعد چند گیگ ؟ ... ممنونم اگر جواب بدید
Printable View
یعنی های وب هم محدود میکنه ؟ یا بستگی مخابرت منطقه داره ؟ اگه محدود میکنه ، بعد چند گیگ ؟ ... ممنونم اگر جواب بدید
سلام دوستان یه 100 گیگ یک روزه دارم چقدر ارزش داره بفروشم؟:n05:
نه دوست عزیز های وب محدود کردن ندارهنقل قول:
سلام مادیات را رها کن بفرستش برای من. دعا میکنم خدا از اینترنت بینیازت کنه :n05:نقل قول:
محدودیت مراکز بماند که بعضیا مثل من و جواد و ... هستن سرعتشون فیکس رو ۴۸۰ با اینکه خط ریتش بالاست بماندنقل قول:
شما واسه چن ساعت بزن دانلود میبنی که همون ۴۸۰ تات تا ۱ مگ سرعتش میاد پاین
زنگ هم بزنی میگن ضریب اشتراکه و ۱۶ کیلو تعهد ماست
من هم شده چند ساعت دانلود کردم ولی سرعتم همون سرعت خطم که 550-600 هست میمونهنقل قول:
فکر کنم تو این تاپیک فقط شما این مشکل کاهش سرعت رو داشتین
دوست عزیزمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مشکل سرعت دارن و همم اینکه محدودیت بعد دانلود گرفتن همم اینکه تایم اوت و ... رو دارهنقل قول:
ی سریا وضعشون خوبه رو های وب ولی وضع ما گند تر شده
شما برو ی سر اینستاگرام پیج های وب خیلیایی دیگرم پیدا میکنی ک محدود شده سرعتشون
فردا بالاخره نامه رو مى فرستن مخابرات و اميدوارم تا شنبه برقرار بشه و بيش از اين شرمنده نت همسايه نشم!
الان مودم رو چک کردم ديدم چراغ دوم روشن شده زنگ زدم پشتيبانى گفتش نه حتما بايد مخابرات نامه رسمى بزنه!!! در صورتى ک جاهاى دگه بودم مى گفتن چراغ دوم روشن شد ب ما زنگ بزن اکتيو کنيم!
زنگ بزنید پشتیبانی ۱۵۶۵ بگید خط من رانژه شده فعالش کننقل قول:
تا نامه رسمی جوابش بیاد ۳ یا دو روز زمان میبره
بنده تخلیه درخواست رو دادم هنوز که هنوزه نامه تخلیه رو نفرستادن گیر کردیم رو های وب مزخرف