دوستان ، وضع اینترنت چرا این قدر امروز خراب شده ؟
من که همیشه بیشتر از 4 - 5 بار در سال قعطی اینترنت نداشتم امروز 19 بار اینترنت قطع شد !
Printable View
دوستان ، وضع اینترنت چرا این قدر امروز خراب شده ؟
من که همیشه بیشتر از 4 - 5 بار در سال قعطی اینترنت نداشتم امروز 19 بار اینترنت قطع شد !
من چند بار با 2020 تماس گرفتم گفتن اصلا نامحدود نداریم. چطور شماها نامحدود دارین؟ یعنی مشترک های قدیمی همیشه نامحدود دارن؟
دیشب برای من در یک ساعت 6-7 بار قطع و وصل شد.به 2020 هم زنگ میزنم ارجاع میده به مشکلات مرکز مخابراتی.اون هم ساعت 11 شب!!!!!!
سایتهای خارجی هم مدام با ریفرش باز میشه.ابزارها هم که یا کانکت نمیشن یا بعد از چند دقیقه دیسی میشن
:n27::n27::n27:
سلام دوستان.
من 1 مگ نامحدود مخابرات دارم, الان به مدت 3 ماه است که اینترنت من فقط شب ها از ساعت 12 تا 9 صبح وصله و در تمام مدت روز به هیچ وجه وصل نمی شه!
یکی دو هفته اول با 2020 تماس نگرفتم, گفتم شاید مشکلی پیش اومده, مثل همیشه و این مسئولین وظیفه شناس مخابرات! این مشکل رو برطرف می کنند.
اما هر چقدر از طرف من حجب و حیا و صبر و تحمل و اخلاق مداری شد, از اون طرف ( مخابرات ) بی خیالی بی مسئولیتی بی احترامی و توهین به شعور مشترک دیدم!
تصمیم گرفتم با 2020 مشکل رو مطرح کنم بلکه فرجی شد!
این مسئولین از دل مردم برآمده و مردم دوست و خداشناس با مرکز مخابراتی ما پاسکاری می کردن, یعنی تیکی تاکا در حد و اندازه بارسلونا!
و در ماه مبارک رمضان که میگن زبان شما هم باید روزه باشد! به راحتی و گوارایی آب خوردن دروغ می گفتند.
انواع و اقسام مشکلات رو مطرح می کردند از قبیل سیم کشی داخلی, سیم برق, مودم و ...
من هم برای تک تک این بهانه هاشون با علم به اینکه هیچ مشکلی نداشتند ولی به هر حال رفتم اداره برق, مامور برق اومد گفت هیچ مشکلی نیست
و مخابرات شمارو می بخشید اسکل کرده! نویز خط چک شد توسط خود مرکز مخابراتی ما, گفت شرایط خط شما خیلی هم ایده آل است! و فنی های اونجا گفتن
از اینجا همه چی درسته و ما data رو می فرستیم به همون 2020 اونا هستند که فعال نمی کنن اکانت شما رو! و پیشنهاد دادن که به شرکت های خصوصی مهاجرت کنم!
خلاصه کلام اینکه 2020 به من گفت مشکل خودته همینی هست که هست!
حالا از شما عزیزان سوال دارم, آیا کسی هست که نامحدود مخابرات داشته باشه و این مشکل مارو داشته باشه؟ یه راهنمایی بفرمایید چی کار کنم؟
https رو ترکوندن باز
پینگ از 4.2.2.4 کلا تایم اوت میده،رسما دیگه اینترانت شده!!!
- - - Updated - - -
مخابراتم مثه اینکه سرعتا رو میبنده رو 16 مگ ؛ پشت قبض تلفنو دیدم که زده بود : up to 16mb !!!!!!!!!!
16 مگ سرعت 2 کیلوبایت دانلود.
نمیدونم به چه تکنولوژی رسیدن که سایتایی از قبیل توییتر، یوتوب حتی با *یلترشکن هم باز نمیشن!
دو هفته ای هست این مشکلو دارم.
[QUOTE=Aeco;8687571]سلام دوستان.
من 1 مگ نامحدود مخابرات دارم, الان به مدت 3 ماه است که اینترنت من فقط شب ها از ساعت 12 تا 9 صبح وصله و در تمام مدت روز به هیچ وجه وصل نمی شه!
شما از طریق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
شکایت خودتون رو اعلام کنید و برای شکایت در سایت مخابرات ضرب العجل هم تعیین کنید که اگر تا تاریخی بطور مثال 1هفته بعد مشکل حل نشه از طریق مراجع قضایی مشکل رو پیگیری خواهید کرد...
بهتون قول میدم خیلی زود مشکلتون رو حل می کنند..
البته بهتون پیشنهاد میکنم اول پسورد خودتون رو هم تغییر دهید و بعد دوباره تست کنید...
و تمامیه مدارکی که دارید رو کتبی هم داشته باشید بطور مثال بررسی مخابرات رو بگید مخابرات کتبی نوشته باشه...
و میتونید در عین حال هم به سر رئیس مخابرات منطقه شکایت خودتون رو بگید و از اون طریق هم پیگیر باشد.. مثلا اگر در شهرک غرب هستید باید به سر رئیس مخابرات های کد 8 شکایت خودتون رو اعلام کنید..
من مشکل کندی سرعت فراوانی در محل کار داشتم و از هر طریقی که پیگیر بودم درست نشد.. از هر 3 طریق رفتم جلو و هر 3 خدا رو شکر پیگیری کردن و مشکل رو خیلی راحت حل کردن...
اینم لینک مراکز مخابراتی و مدیر کل مراکز
زمانی هم که تماس میگیرید حتما قید کنید که تمامیه مراحل رو رفتین همه ی کار ها رو انجام دادید از مخابرات استعلام کیفیت خط دارید و...
برای سامانه 2020 و اینترنت پرسرعت ،مخابرات یک نظر سنجی گذاشته که اصلا نیازی به وارد کردن شماره تلفن و غیره نیست.. پیشنهاد میکنم همه دوستان هم این نظر سنجی رو پر کنن و مشکلات خودشون رو اعلام کنن....
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من 2 مگ مخابرات دارم تا دو سه هفته پیش اینترنت خیلی خوب بود اما از اون موقع به بعد یه دو سه روزی قطع شد وقتی هم که وصل شد الان اصلا درست کانکت نمیشه و دم به ساعت قطع میشه. تو ویدئو چت که با آمریکا انجام میدم همش چند دقیقه به چند دقیقه قطع میشه. نمیدونم مشکل مال کجاست شنیده بودم شرکت زیرساخت با مخابرات مشکل پیدا کرده و الان هم تو خبرها داشتیم که مشکلشون حل شده اما وضعیت اینترنت تغییری نکرده.
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من 2 مگ مخابرات دارم تا دو سه هفته پیش اینترنت خیلی خوب بود اما از اون موقع به بعد یه دو سه روزی قطع شد وقتی هم که وصل شد الان اصلا درست کانکت نمیشه و دم به ساعت قطع میشه. تو ویدئو چت که با آمریکا انجام میدم همش چند دقیقه به چند دقیقه قطع میشه. نمیدونم مشکل مال کجاست شنیده بودم شرکت زیرساخت با مخابرات مشکل پیدا کرده و الان هم تو خبرها داشتیم که مشکلشون حل شده اما وضعیت اینترنت تغییری نکرده.