سال پیش که عید مجانی بود چندروز زودتر گفتن عید رایگانه ولی امسال از چندروز زودتر 1گیگ دادن و خودشون رو راحت کردننقل قول:
غیر ممکنه رایگان باشه وگرنه 1گیگ رو نمیداد:41:
Printable View
سال پیش که عید مجانی بود چندروز زودتر گفتن عید رایگانه ولی امسال از چندروز زودتر 1گیگ دادن و خودشون رو راحت کردننقل قول:
غیر ممکنه رایگان باشه وگرنه 1گیگ رو نمیداد:41:
سرویس منم همینجوریه افت سرعت شبانه و سرعتم نوسان زیاد داره پشتیبانی هم کاری نکرد .....نقل قول:
من از پشتیبانی پارس آنلاین پرسیدم گفت نه امسال مجانی نیست...
تازه همون پارسال هم که بوده یه مشکل فنی بوده...
معلوم نیست کی به کیه.
اقا من ویندوزمو عوض کردم هی دیس می شه بهش ربط داره
دوستان من یه سوال داشتم
قضیه ای دی اس ال من بر میگرده به 4-5 سال پیش واسه همین مودمم از اون Thyonet های قدیمی غیر وایرلس هست و از همون اولشم بریج بوده:27:
چند ماه پیش از پیشگامان سوییچ کردم پارس آنلاین ( خونمونو عوض کردیم ):31:
حالا دو تا مشکل برام پیش اومده
1- وقتی مودمو روشن میکنم چراغ لینک اول یه سری چشمک میزنه بعد خاومش میشه بعد برای بار دوم درست روشن میشه.
2- شبا که واسه دانلود میزارم حدود 5-6 بار وسط دانلود دیسکانکت میشه که باعث میشه فایلای RAR ارور CRC بدن(همون جریان که از کل فایل چند بایت دانلود نمیشه) و عملا بی فایده باشن:41:
اولا فایلای حجم بالا و مثلا از هر 10 فایل یکیشون خراب میشد الان جدیدا هرچی دانلود میشه نابود میشه...
میخاستم بدونم مشکل میتونه بخاطر بریج بودن باشه ؟
از اونجایی که من تاحالا تنظیماتشو عوض نکردم میخاستم بدونم اگه بخام بریج رو تغیر بدم باید چه تنظیماتی رو بزنم؟
مرسی
من فکر نمیکنم خراب بودن فایل های رار شما ربطی به مودم و دیس شدن شما داشته باشه احتمالا خودش خراب هست
در ضمن ببین با 7zip باز میشه؟
نهنقل قول:
فایل ها به طرق مختلف چک شدن
بعضا رو دادم دوستام دانلود کردن
بعضیارو رو سرور Unzip کردم و خلاصه مطمئنم که فایلا مشکلی ندارن
نمیدونم
7zip رو امتحان میکنم
----------
آپدیت:
7zip هم نتونست کاری بکنه.
مشکل از یه جایه دیگس...
فایل ها Corrupted میشن
شما نویز خطتتون رو چک کردید ؟نقل قول:
با idm دانلود میکنید؟احیانا از لیچر که استفاده نمیکنید؟نقل قول:
اخه خودم گاهی یک فایل که حجمش خیلی زیاد هست رو تو چند روز دانلود می کنم
خراب شدن فایل ها به خاطر همون دیسکانکت شدن هستش ، تنها کاری که میتونی بکنی ، همون repair کردنش هستنقل قول:
فک نکنم با گذاشتن مودم رو حالت اتوماتیک مشکلت حل شه ولی بازم امتحان کن