والا من نمیدونم چی خورده:n02:
Printable View
والا من نمیدونم چی خورده:n02:
اگر اینطوری بود که دیگه مدت نمیذاشتن میگفتن 18 گیگ 80 تومن هروقت تموم شد دوباره بیا بخر ولی اگه کاربر مجبور باشه گیگ اضافه بخره چون گرونتره بیشتر سود می کنن.نقل قول:
بچه ها من الان از صبح هر چی تست میگیرم به یک نکته عجیب برخوردم هر چی هم خاموش روشن کردم تغییری نکرده و اون اینه که به جای مبین نت توی تست مینویسه AFROOZ Etela Resan Company Ltd و مهمتر از همه اینکه سرور ای اس پی رو توی اسلواکی نشون میده نه ایران چند ماهی تست نگرفته بودم خبر ندارم از کی اینطوری شده اما یادمه قبلا میزد مبین نت ولی الان اینو میزنه من یه ای پی میدم یه نفر کار بلد امارشو دربیاره ببینم داستانش چیه ؟ تمام ای پی هایی که بهم میده توی همین رنجه..
62.102.130.100
تصویر تست با سروری که خودش انتخاب میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مودم های داخلی کدوم بهتره فرقی دارن از نظر امکانات ولی قیافه مدلنقل قول:SWC9200به مودم شبیه تر هست بعد حتما باید مودم خود مبین نت باشه مودم برند دیگه فعال میکنن ؟
آره مودم های طرح نوروزی سه نوع هست مودم داخلی و جیبی و usbنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خونه طبقه چهارم هست و فاصله با پنجره یک متر حالا مودم داخلی با بیرونی کنار پنجره فرق داره مودم بیرونی فضای روی پشت بام بهتره یا همون کنار پنجره فرقی نداره از مودم های داخلی کدوم بهتر هست و امکانات بیشتری داره قیافه مدلنقل قول:SWC9200 به مودم شبیه تر هست و مودم با برند دیگه نمایندگی فعال میکنه ببخشید سوال ها زیاد هست
اطلاعات آی پی ارائه شده ی شما:نقل قول:
inetnum: 62.102.128.0 - 62.102.135.255
netname: TehranAir
descr: TehranAir ways Subnet
country: sk
admin-c: srm13-ripe
tech-c: srm13-ripe
status: ASSIGNeD PA
mnt-by: afrooz-mnt
source: RIPE # Filtered
person: seyed roohollah marashi
address: sadad abad meydane kaj borj sharyar
address: no 12 4nd floor
org: ORG-AFRZ1-RIPE
phone: +98 09121301496
nic-hdl: srm13-ripe
route: 62.102.128.0/21
descr: TehranAir
origin: as43395
route: 62.102.128.0/21
descr: TehranAir
origin: as56552
خوب خودم بعضی از اینا رو میدونم منتها میخام ببینم چرا مبین نت نمیزنه ؟ و چرا سرور رو خارج از کشور نشون میده ؟نقل قول:
بنده در این مورد اطلاعات ندارم، اما بعضی از دوستان میگن در زمان کمبود پهنای باند مبین نت از شرکت هایی مثل این شرکت کمک میگیره. این مورد در تست سرعت اپراتور رایتل هم دیده میشه، خیلی وقتا که تست سرعت رایتل میگیرم، آی اس پی رو داتک میزنه.
من الان 4 روزه طرح نوروزیم رو 170 مگ مونده. برای اینکه مجبور نشم گیگ اضافه بخرم فقط دانلود شبانه باهاش انجام میدم :n06:نقل قول:
به این نتیجه رسیدم که با توجه شرایط و برای اینکه دست ادم خالی نباشه بهتره از چند شرکت سرویس بگیرم. زنگ زدم فردا بیان خط وایرلس رو راه بندازن می خوام برای وب گردی یه سرعت 128 بگیرم (ماهی 8 تومن)، و از اونجا که اگه چشم نزنیم وضع دانلود شبانه داره
کم کم مثل قبل از عید میشه، 170 مگ باقی مونده رو تا سه ماه اینده فقط دانلود شبانه انجام بدم (کاری می کنم که مبین نت ورشکست بشه :n02:)
فقط خدا کنه تو ماه رمضان خراب نشه.
من 5-6 سال دونبال ADSL بودم ولی هروقت قکر کردم بدستش اوردم از دستش دادم کم کم به این نتیجه رسیدم که تو این کشور ADSL یه چیزیه که وقتی به دنیا میاید تو قسمت و تقدیره بعضی ها هست و برای بعضی ها نیست.