نقل قول:لپ تاپو میبرم از اینترنت دانشگاه تا مطمئن بشم مشکل از سیستم نیست با اینکه تقریبا مطمئنم در این مورد مشکلی ندارمنقل قول:
حالا اگه همچنان مشکل داشتم از فرمایشات شما هم استفاده میکنم
Printable View
نقل قول:لپ تاپو میبرم از اینترنت دانشگاه تا مطمئن بشم مشکل از سیستم نیست با اینکه تقریبا مطمئنم در این مورد مشکلی ندارمنقل قول:
حالا اگه همچنان مشکل داشتم از فرمایشات شما هم استفاده میکنم
تا 16 آذر فرصت ثبت نام داره دقیقا همون جشنواره تابستانه هست و سرویس اولترا رو میده یعنی شبا 217 و روزا 444نقل قول:
دوستان من 2 تا تست با نرم افزار HD Tune Pro روی 2 تا از هارد دیسک هام انجام دادم ، لطفا ببینین و بگین که آیا مشکلی هست یا نه ؟
اگه آره روش رفع اشکالات رو بگین . ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مشکل که داره بهتره به این تاپیک سر بزنید
سلام
کسی از دوستان از مکس نت سرویس گرفته ؟
میخواستم بدونم سرویس نامحدود طلایی 384 سرعت دانلودش چقدره؟
با سلام . به خاطر مشکلات پاکت لاست و پینگ داغون مخابرات برای اولین بار با پشتیبانی آنلاین داخل سایت همارا تماس گرفتم ( تحمل این شرایط سخت شده ) و پاسخی که دادند و قرار می دم تا شما هم ببینید :
شتیبانی : Salam,
پشتیبانی : Lotfan moshkele khod ra dar yek satr va be soorat e mokhtasar befarmaied,
پشتیبانی : Be moshkel e shoma be nobat pasokh dade khahad shod.
مشترک : سلام . چند هفته هست که پینگ خیلی بالاست الان برای آلمان 270 ( الان دوباره تست کردم 350 بود ) با پاکت لاست زیاد می گیریم ولی در حالت نرمال 160 پینگم بود . واقعا تحمل این وضعیت سخت شده .
پشتیبانی : shoma 8.8.8.8 ro ping konin bebini sharayet chiye...
پشتیبانی : yeki ham ma bara ping time masooliati nadarim...
پشتیبانی : movafagh bashin, khoda negahdar.
و جواب پینگ 8.8.8.8 و دادم که اصلا جواب هم ندادند
- واقعا بحال خودمون باید گریه کنیم . این کار با دزدی فرقی نداره و بجای افزایش کیفیت و پهنای باندشون روز به روز سرویس جشنواره قرار میدند تا مشتری جذب کنند .
من با اینترنت دانشگاه تست کردم مشکلی نبود
حالا میمونه فقط مودم و آی اس پی
مودمو ریست کردم ایشالا درست میشه وگرنه باید برم دفتر مرکزی
بد نیست یه تعریفی هم از ثبات دانلود ماکس تو این چند روزه که کاربرش شدم، بکنم، ثواب داره،:n02:
دوستان یکی چک کنه ببینه این لینک باز میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیتونم بازش کنم.
در مورد دانلود با مکس نت شکی نیست مشکل پینگ بالاست
سلام دوستان کسی میدونه این بلوط کی گسترش پیدا میکنه و به شهرستانها هم خدمات میده؟
الان جلوی چند تا شهر نوشته بزودی ولی ننوشته کی!!!