سلامنقل قول:
برای من که هیچوقت از ۹۵۰ کیلوبایت بیشتر نیست
قطعی خاصی هم نداره
البته خط من کیفیتش خیلی خوبه و پهنای باند هم روی ۱۶مگ بستس وولی هیچوقت بیشتر از ۹۵۰ نشده
Printable View
سلامنقل قول:
برای من که هیچوقت از ۹۵۰ کیلوبایت بیشتر نیست
قطعی خاصی هم نداره
البته خط من کیفیتش خیلی خوبه و پهنای باند هم روی ۱۶مگ بستس وولی هیچوقت بیشتر از ۹۵۰ نشده
محدودیت داره مرکزتون واسه منم خطم ۱۶ مگه ولی سرعت رو ۴۸۰ بیشتر نمیشه!نقل قول:
مشکل محاسبه حجم مصرفی از شاتل لند بعد از کلی شکایت و پیگیری دوطرفه حل شد ! الان دیگه نصف محاسبه می کنه !!!!
با کلی دنگو فنگ تونستم بلاخره از شاتل سرویس تهیه کنم تو سایتش مرکز ما تخت پوشش نیست اما پیگیری که کردم دیدم سرویس میدن امروزم تخلیه زدم تف وب رو موندم چرا ۶ ماه عمرم پای نت ذغالی و اشغال تف وب رفت
واقعا محدودیت سرعتش پدر ادمو در میاره هیچ ی سری صفحات یهو کانشن ریست میده حجم دزدی کنار پینگ تخیلی هم کنار محدودیت سرعت باز حجمم داره یعنی زیاد مصرف کنی باز هم محدود میکنن همه اینها هم بخاطر نبود امکاناته های وبه ولی تو این ۶ ماه پشتیبانی بسیار خوبی داشتن
اخرین تست سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگه جشنواره شاتل تهیه کرده باشید با محدودیت ۴ مگ سرور خارجی مواجه میشید با اینکه خط رو ۱۶ مگ بسته میشه ولی داخلی تا۱۶ مگ بازه[emoji1]نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
تست سرعت داخل و خارج همین الان ( خط روی 6 مگ )
والا من تو سایتش شماره رو وارد میکنم میگه وجود نداره ولی با پیگیری کردم رمز عبور دادن و اکانت ساخته شد برام ولی این جلو مای شاتل میادنقل قول:
هنوز سرویس رو خریداری نکردم اینطور که شما میگین بازم ارزش داره همین الانش از خارج داخل رو های وب رو ۴ مگ محدودم
باز داخل خوب سرعت داشته باشه شاتلند جوابمو میده
نقل قول:
تست پارس انلاین (خط من روی 6 مگ بسته شده بخاطر نویز مثل همیشه)
1- نکته اول: پینگ من زیاد خوب نیست ولی تایم اوت نداشتم تا حالا در هر بار پینگی که گرفتم و این خیلی خوبه
2- این تست نتیجش برای ساعات مختلف شبانه روز تقریبا همینه و کیفیت در ساعات اخر شب منهدم نمیشه
3- آپلود پارس خیلی خوب بوده ، خصوصا تو تلگرام خیلی بهتر نشون میده خودش رو حتی از شاتلم به نظرم اپلودش برام بهتر بوده.
برای منم تقریبا بیشتر ساعات همینهنقل قول:
2- این تست نتیجش برای ساعات مختلف شبانه روز تقریبا همینه و کیفیت در ساعات اخر شب منهدم نمیشه
در مورد اپلود هم خطم روی 512 هست اگه نه نتیجه خیلی بهتر میشدنقل قول:
3- آپلود پارس خیلی خوب بوده ، خصوصا تو تلگرام خیلی بهتر نشون میده خودش رو حتی از شاتلم به نظرم اپلودش برام بهتر بوده.
سلام
دوستانی که از سرویس های وب استفاده میکنن، از مودمی که خود های وب میفروشه استفاده کردن؟ hg521
میخوام بدونم کیفیتش چطوره، چون من الان از tp link استفاده میکنم