به نظر من یه کارت شبکه وایرلس بخری، حدود 50 - 60 تومن با یه مودم داخلی بهتره. اینطوری راحتتر میتونی مودم را از کامپیوتر دور کنی و بذاری یه جایی که گیرندگی سیگنالش بهتر باشه. ضمنا مگه مبین نت هم مودم usb داره؟نقل قول:
Printable View
به نظر من یه کارت شبکه وایرلس بخری، حدود 50 - 60 تومن با یه مودم داخلی بهتره. اینطوری راحتتر میتونی مودم را از کامپیوتر دور کنی و بذاری یه جایی که گیرندگی سیگنالش بهتر باشه. ضمنا مگه مبین نت هم مودم usb داره؟نقل قول:
چون لن سیستمون خرابه نباید خودتونو گرفتار مصیبت مودم usb کنید. یا یک کارت لن تهیه کنید، یا یک دانگل وایفای (اولی برای اتصال کابلی، دومی برای اتصال بی سیم)، زیاد قیمت نداره.نقل قول:
پیشنهاد من اینه که اصلاً گول این طرح های به اصطلاح مودم رایگان رو نخورید. به نظر من یک مودم رومیزی خام بخرید و بعد طرح 1 مگابیت نوروزی رو فعال کنید.
چطوری این کار را کردی ؟نقل قول:
اینکه گرین پکته:n02:نقل قول:
عرض کردم که مال من bm632wه.
[QUOTE=mohammad_87;7737204]سلام
برای من هم دقیقا روی دو مگابیت بسته شده و در بهترین حالت سرعتم به 240-250 میرسه و بالاتر نرفته و با افتی که این چند وقته داشته،حالا به 200 هم به سختی میرسه.شبانه هم که زیر 100 هستش حتی با ترفندهای مختلف!
سلام
مال منم دقیقا همینطوره.
شما سرویستون چیه؟
بعد تموم شدن حجم زنگ بزن بگو من روزهای باقیمونده رو نمیخوام، میخوام از نو بخرمش.نقل قول:
ببخشید مال شما رو نمیدونم اما بعید میدونم نداشته باشه .نقل قول:
اینطوری که خیلی خوبه، ولی مگه شرکت بلانسبت مغز خر خورده که چنین کاری میکنه؟!!!!!نقل قول:
مغز خر واسه چی ؟نقل قول:
همه ISP ها این کارو می کنن .
اینطوری زود تر هم پول به جیب می زنن .:n13: