-
*پیروزی
عباس انصاری رخصت می گیرد
امروز ،گرد همایی بزرگ پیشکسوتان با مدیر عامل پرسپولیس
پیروانی : ایویچ هفته بعد به تهران می آید
فرشاد پیوس و کربکندی در جلسه هیات مدیره برق شیراز
دو پاس گل معدنچی برای اولین برد پاگلزدورف
معمار زاده از سه هفته دیگر در تمرین پرسپولیس
خلیلی می تواند در دربی بازی کند
-
*جهان فوتبال
جاسوس استقلال "لو "رفت
نیکبخت پشت دیوار فراموشی
معمار زاده :رحمتی برای چه می خواهد به پرسپولیس بیاید
مس کرمان رضایت نامه رحمتی را به پرسپولیس نمی دهد
با یک پیروزی ؛پیروانی مجوز مصاحبه را صادر کرد
رینالدو راضی،بقیه استقلالی ها ناراضی
-
*البرز ورزشی
فردوسی پور محبوب تر از همیشه
تماشای نود برای افراد زیر ۱۸ سال ممنوع شد
جواد نکونام : گل توپلی زدم و چسبید
فدراسیون ابی پوشان را محکوم کرد
استقلال باید طلب آقا فیروز را بدهد
چهار ایرانی در تیم منتخب ستارگان آسیا
نظری و شمسایی در جمع بهترین های سال ۲۰۰۸
-
*دنیای فوتبال
کفاشیان : خندیدن همیشه خوب نیست
فردوسی پور را خیلی دوست دارم
تاکتیک تازه افشین پیروانی
آرامش با پیرمرد ۷۵ ساله!
پس از حمایت از کادر فنی پرسپولیس
انصاری فرد :هنوز دنبال گزینه خارجی هستم
-
*ایران ورزشی
به خاطر وفاداری ،صمیمت و ارزش تماشاگران استقلال
فیروز :کنار نیمکت هم نمی روم
قلعه نویی : پور حیدری با آن عظمتش مقابل استقلال روی نیمکت نشست
ژاپنی ها منتظر روشن شدن تکلیف قطبی با پرسپولیس
امپراتور برای بازگشت فقط یک مخالف دارد
-
*ابرا ورزشی
طالب لو : می خواهم بهترین دروازبان لیگ برتر بشوم
داور نتیجه را عوض کرد
نکونام : گلزنی به کاسیاس نه،گلزنی به رئال هیجان انگیز بود
حجازی : چون فوتبال ما دولتی است به من تیم نمی دهند
گلزنی مبعلی در هفته پنجم جام اتحادیه امارات
-
كارشناس afc سيستم قلعهنويي را تاييد كرد
كارشناس كنفدراسيون فوتبال آسيا پس از ديدن ديدار استقلال و مس كرمان از تاكتيك تيم استقلال تقدير كرد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، بايرام دورديف كارشناس afc كه با يكي از دستياران امير قلعهنويي سرمربي استقلال ارتباط خوبي دارد، ديدار تيم هاي استقلال تهران و مس كرمان را تماشا كرده و پس از تماشاي اين ديدار طي تماسي با قلعه نويي سيستم 2-5-3 وي را ستود.
وي دراين گفت و گوي تلفني اشاره كرد: "با تماشاي اين بازي با نكات جالبي از سيستم 2-5-3 آشنا شدم اعتقاد پيدا كردم ميتوان تغييراتي در اجراي اين سيستم اعمال كرد. اين سيستم اولويت من در تدريس فوتبال در سطح آسيا است."
-
آرش برهاني: قلعهنويي من را احيا كرد
آرش برهاني به دليل سه اخطاره بودن ديدار استقلال و صباي قم را از دست داده است.
برهاني مهاجم استقلال تهران در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، درباره اين ديدار گفت: "دوست داشتم در اين ديدار به ميدان بروم و مهره مثمرثمري براي امير قلعه نويي باشم."
وي افزود: " قلعهنويي امسال كمك زيادي به من كرد تا دوباره احيا شوم و به همين خاطر هر آنچه در توان داشته باشم براي او ميگذارم."
برهاني همچنين ادامه داد: "اگر ميتوانستم در ديدار مقابل صباباتري حضور داشته باشم سعي ميكردم براي تيم مثمرثمر باشم و گلهاي خودم را نيز براي آقاي گلي افزايش دهم."
-
حریف استقلال به مرحله دوم صعود کرد
هفته پنجم از دور مقدماتی مسابقات فوتبال جام اتحادیه باشگاههای امارات با صعود تیمهای العین، الجزیره و الوحده به مرحله دوم این مسابقات به اتمام رسید.
به گزارش خبرگزاری مهر، شب گذشته در ادامه دیدارهای هفته پنجم از مرحله مقدماتی مسابقات فوتبال جام اتحادیه باشگاههای امارات موسوم به جام اتصالات سه بازی برگزار شد که با تساوی بدون گل الشارجه برابر الظفره، برتری 2 بریک الجزیره مقابل الخلیج و شکست 3 بریک الاهلی مقابل النصر همراه بود.
الجزیره، صدرنشین لیگ امارات و حریف استقلال در گروه 3 مرحله مقدماتی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا دیشب در چارچوب هفته پنجم از مرحله مقدماتی مسابقات فوتبال جام اتحادیه باشگاههای امارات در خانه با نتیجه 2 بریک از سد الخلیج گذشت. برای الجزیره در این بازی رافائل آگوستو سوبیس (45) و خالد علی (90) هر دو از روی نقطه پنالتی گلزنی کردند و تک گل الخلیج در دقیقه 24 توسط عباس مویا به ثمر رسید. با این پیروزی الجزیره 15 امتیازی شد و به عنوان صدرنشین گروه b مسابقات فوتبال جام اتحادیه باشگاههای امارات به مرحله دوم این مسابقات صعود کرد.
درهمین چارچوب شب گذشته تیم فوتبال الظفره در خانه الشارجه تن به نتیجه تساوی بدون گل داد. الظفره درحالی به این نتیجه رسید که از وجود مهدی رجب زاده در ترکیب خود بهره می برد. النصر دیگر تیم پیروز دیدارهای دیشب بود که با مربیگری پاگلزدورف آلمانی و بهره گیری از محمد نصرتی و مهرزاد معدنچی با نتیجه 3 بریک از سد الاهلی گذشت. الاهلی در این بازی خانگی از وجود میلاد میداودی در ترکیب خود بهره می برد.
نتایج دیدارهای شب گذشته جام اتحادیه باشگاههای امارات و جداول رده بندی گروههای سه گانه به شرح زیر است:
گروه a
* الشارجه صفر - الظفره صفر
جدول رده بندی:
1- الوحده 11 امتیاز، 2- الشباب 9 امتیاز، 3- الظفره 3 امتیاز، 4- الشارجه 2 امتیاز
گروه b
* الجزیره 2 - الخلیج یک
گلها: رافائل آگوستو سوبیس (45 - پنالتی) و خالد علی (90 - پنالتی) برای الجزیره و عباس مویا (24) برای الخلیج
جدول رده بندی:
1- الجزیره 15 امتیاز، 2- الخلیج 5 امتیاز- تفاضل گل صفر، 3- الوصل 5 امتیاز- تفاضل گل 6-، 4- الشعب 2 امتیاز
گروه c
* الاهلی یک - النصر 3
گلها:
جدول رده بندی:
1- العین 13 امتیاز، 2- الاهلی 7 امتیاز، 3- النصر 6 امتیاز، 4- عجمان 3 امتیاز
-
در گفت و گو با فارس
ورمرزيار: براي شكست استقلال برنامه داريم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال صباي قم گفت: براي شكست استقلال و باقي ماندن در كورس قهرماني برنامه خاصي داريم.
صادق ورمزيار در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: ديدار با استقلال مانند ساير مسابقات فقط 3 امتياز دارد. اميدورام بازي خوبي و جوانمردانه اي را شاهد باشيم.
مربي تيم صبا ادامه داد: براي آنكه در كورس قهرماني باقي بمانيم و بتوانيم در پايان فصل يكي از 3 تيم اول جدول باشيم براي شكست دادن استقلال به تهران مي آئيم. من حدود 17 سال در استقلال حضور داشته ام. پيشنهادهاي ميليوني زيادي را به خاطر اين تيم رد كرده ام و همواره استقلال را دوست دارم اما در حال حاضر مربي تيم صباي قم هستم و به اين باشگاه تعهد دارم .بنابراين برخلاف ميل باطني ام مقابل استقلال قرار مي گيرم.
ورمرزيار درمورد درگيري اش با صمد مرفاوي در ديدار رفت گفت: صمد از دوستان قديمي من است. آن ماجرا در كميته انضباطي به پايان رسيد و هر فردي هم كه اشتباه كرده متوجه اشتباهش شده است.
مربي سابق تيم استقلال در مورد اينكه فيروز كريمي در ديدار جمعه روي نيمكت نخواهد نشست عنوان كرد: تا آنجايي كه مي دانم او گفته است در ديدار با استقلال روي نيمكت نمي نشيند اما اينكه در كنار نيمكت مي ايستد يا نه من بي اطلاع هستم.
انتهاي پيام/ا