خب به سمت کی برم؟!!:n02:نقل قول:
Printable View
خب به سمت کی برم؟!!:n02:نقل قول:
همچنان ترافیک مصرفی از شاتل لند رو جز بین الملل محاسبه می کنه !!!!
اگر پینگ برات اهمیت داره یا پارس انلاین یا شاتل!نقل قول:
اگر دانلود زیاد داری و پینگ هم اهمیت زیادی داره نظر من شاتل هست بخاطر شاتل لند!
من خودم شاتل دارم با 11 هزار تومان هزینه ماهیانه شاتل لند حدود 100 گیگ دانلود میکنم و سرعت هم تا 16 مگابیت باز هست و به هیچ وجه مخدودیت نداره و تا 5000 گیگ میتونی دانلود کنی!
پینگ هم با فعال کردن سرویس گیم عالی میشه!
اینم پینگ من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل همه جا پوشش خوبی نداره مرکز ما های وب و پارس و صبانت و خود مخابرات داره adsl میدهنقل قول:
زنگ هم زدم چن بار واسه خرید گفتن که مرکز راه اندازی میشه به زودی شماره شما تو لیست ثبت میشه اما چن ساله هیچ خبری نیس
لعنت ب اون مستاجر و شاتل هنوز خطو جمع اورى نکرده شاتل لعنتى. مى گم گوشى اون طرف خاموسه و اين حرفا منم گفتم ب من ربطى نداره ک خطمو بايد خالى کنيد و منم بشدت عصبى و جر و بحث گفت باسه امروز خالى مى شه اما الان چک کردم هنوز نشده نمى دونم واقعا چ کنم
فشفشه رو در نظر نگیریم خیلی گرون فروشه های وب
همراه اول بهتر از های وبه سرویس هاش
شبانه نامحدود 1 ماهه 14 تومن
همراه اول یه ماهه 10 گیگ 24 تومن های وب 7 گیگ 21 تومن
همراه اول سه ماهه 10 گیگ 35 تومن های وب سه ماه 6 گیگ 34 تومن
درصورتی که خیلی باید ارزون تر باشه های وب چون اپراتور ثابته
تو یه ساله هم سرویسش واقعا خیلی ارزون تر از های وب هست
پینگ عالی تر سرعت بهتر همه جا هم میتونی استفاده کنی فقط فشفشه جایزه های وبه که اونم از همین گرون فروشی و بنجول کردن سرویس های اشغالش به مردم سود داره میکنه
تست با سرور اسپید تست تو امستردام هلند تو تست همه چی گویاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرایط سیگنالی واقعا فجیع و تست همراه شاید ی خط به زور سرپاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سرور داخل هم با همین ی خط حدود 3 مگابایت میده
بنظرم اون دوستانی که میتوننن کارشونو با شبانه راه بندازن بیان رو همراه اول که ارزون تر و سریع تره
بشدت تایید می شه و همراه اول از لحاظ پوشش و کیفیت خوبه...نقل قول:
درباره مشکل من راه حلی ب ذهنتون نمی رسه؟ می گه باید 1ماه بشه تا تخلیه بشه از اونور گوشی طرف خاموشه ..حدود20روز گذشته اما خب تکلیفم مشخص نیس
بهتره 195 شکایت کنید از شاتلنقل قول:
دوستان سلام .
تو مشهد اگه کسی های وب داره لطف کنه بگه سرعت دانلود چجوریه . یک آماری به ما بدید . ممنون