مال من هم 2.099 هستنقل قول:
Printable View
مال من هم 2.099 هستنقل قول:
مودم من (bm632w) همچین چیزی نداره، اگر داره راهنمایی کنید کجا پیداش کنم؟
مودم منم (bm632w) هست:n02:نقل قول:
طرح های نوروزی تا پایان دوره نمیتونی طرح دیگه انتخاب کنی؟نقل قول:
سؤال شما گنگ هست! منظور شما از طرح های نوروزی چیه؟ یک طرح نوروزی بیشتر وجود نداره.
مودم usb ابداً توصیه نمیشه.
از لحاظ قدرت مودم بیرونی از همه قوی تره، مودم های رومیزی تقریباً در یک سطح هستند. مودم های جیبی و یو اس بی در مرتبه ی بعدی آنتن دهی قرار دارند. مودم های بیرونی و رومیزی LAN دارن.
در نهایت اینکه شما هر طرحی که انتخاب کنید، در هر زمان که مایل باشید میتونید با طرح دیگه جایگزین کنید، اما حجم و روزهای باقیمونده باطل میشه.
به این نکته هم توجه کردید که وقتی ترافیک طرح نوروزیمون تموم شد باید گیگی 10 هزار تومن شارژ کنیم. :n10:
من ADSL میخوام ای خدا !!!!!!!!!!!!!!!! :n14:
من که نخریدم، طرحو ابطال کردم، مجدداً خریدم! حجم اضافه که اصلاً به صرفه نیس!
1مگ نوروزی دارین؟نقل قول:
نقل قول:
همون طرح ویژه با اشتراک 1 به 4 که سه نوع مودم داره که lan مادربرد من دچار مشکله باید usb باشه شما چه پیشنهادی دارید ممنون
سلامنقل قول:
برای من هم دقیقا روی دو مگابیت بسته شده و در بهترین حالت سرعتم به 240-250 میرسه و بالاتر نرفته و با افتی که این چند وقته داشته،حالا به 200 هم به سختی میرسه.شبانه هم که زیر 100 هستش حتی با ترفندهای مختلف!
سلامنقل قول:
در مودم dx190 در قسمت زیر قرار داره.ممکنه در مودم شما اصلا وجود نداشته باشه:
با یوزر ادمین وارد بشید،در قسمت wimax status در تب status به قسمت Service Flow بروید.یک جدول مشخصات سرویس بسته شده رو نشون میده و با متغیرهای downlink و uplink دانلود و آپلود مشخص شده.