دوستان سرعتم غیرقابل تحمل شده ...266 نامحدود...به نظر شما اگه تغییر سرویس بدم به همین سرعت ولی محدود، سرعت کمی بهتر میشه؟
و اینکه چجوری میشه الان که تو نیمه شارژم هستم تغییر سرویس بدم؟
Printable View
دوستان سرعتم غیرقابل تحمل شده ...266 نامحدود...به نظر شما اگه تغییر سرویس بدم به همین سرعت ولی محدود، سرعت کمی بهتر میشه؟
و اینکه چجوری میشه الان که تو نیمه شارژم هستم تغییر سرویس بدم؟
دوستان همشهریه اندیشه ای کسی بهترین DNS برای منی که مشترک اندیشه هستم و نحوه ی وارد کردنشو میتونه لطف کنه بهم بگه ؟!:n16:
دوست عزیز 90 درصد دوستان اینجا به خاطر سرعت مخابرات مازندارن رفتن از ضحی کیش رشت سرویس گرفتن.نقل قول:
به خاطر اینکه ضحی کیش مدت زیادی است که سرویس با سرعت بالا در مازندران میده و کارنامه درخشانی داره همین طور در خوزستان.و سرعت 200 که داشت در رشت میداد چیز غیر عادی نبود برای سرویس دهنده ای که در مازندارن سرعت بالای 400 در خوزستان حدود 400 و در لرستان اطلاع ندارم.
در ضمن هیچ سرویس دهنده ای به غیر از مخابرات در مازندارن سرویس با سرعت بالا نمیده.تایپک همین کنار است نگاه کنید.
و در اخر در اخرین تماس با 2020 به این نتیجه رسیدم هیچ مشکلی وجود نداره .مشکل اندیشه سبز خزر است که با طرح شکایت مانع سرویس دهی با سرعت بالا این شرکت شده است و این شرکت در حال دور زدن می باشد.
نقل قول:
سلام
اونوقت کی این اطلاعات رو به شما داده که اندیشه مشکل ساز شده ؟ یه چی میگیا پسر خوب من خودم کارم تو اندیشه هست چطور شکایتی شده من ندیدم ؟ شرکت اندیشه هیچ یک از این شرکتها رو رغیب نمیبینه جر پارس انلاین شایعه
درست نکنید لطفا
با سلام.نقل قول:
1. پشتیبانی ضحی کیش.
2. بنده اصلا اطلاع ندارم شما چه پستی در این شرکت دارید و اصلا چه کار میکنیدو اصلا شما را تا حالا انجا ندیده ام.با اینکه رفت و امد زیادی به این شرکت دارم.لطفا دقیق بگید کدام قسمت کار میکنید این بار امدم با شما یک گفتگو داشته باشم.
3. پارس انلاین؟:n08:این که اصلا سرعت بالا نداره.فقط به خاطر نزدیکی زیاد دفتر باعث شده یک سری مشتری ها به این شرکت برن.
4.بنده نیاز نمیدونم شایعه پراکنی کنم.چرا باید شایعه پراکنی کنم؟سود این شرکت ها در جیب من میره؟اگر سرویس خوب بدن به من سود میرسه؟اگر مشتری این شرکت زیاد بشه به من سود میرسه؟دوست عزیز یکم قبل از زدن حرفی فکر کنید.
من خودم چند تا پست قبل گفتم اندیشه فعلا داره بهترین سرویس میده.بنده فقط نقل کننده موضوع هستم.
نقل قول:
من کاری ندارم که کی چی گفته و دلیلی نمیبینم که ادرس محل کارم رو به شما بدم درضمن شما که از کس دیگر سرویس میگری تو شرکت اندیشه چیکار میکنی که بند رو دیدی یا ندیدی دوست عزیز قرار نیست هر isp هر چی بگه شما باور کنید بنده چندین بار عرض کردم نت مخابرات در حال نابودی هست چندین بار گفتم در حال چنج کردن سرعت هستن سرعت پایدر اولیه که میدادن دیگه خبری ازش نیست بیخود پول و وقت خودتون رو بر باد نیدین دیگه خود دانید حرفام فقط فقط بخاطر دلسوزی بود که گول نخورید من هم یه کارمنده ساده هستم بارو فرقی نداره که اندیشه چیکار میکنه من سر ماه پول خودمو میگیرم کاری ندارم کدام بهتره یا بد تر این چیزها رو هم فقط بخاطر رشت و رشتی جماعت گفتم چون دوست دارم از حق هم شهری دفاع کنم
یا حق
شما میایید اسم خودتان را میگید من مهندس.... هستم در اندیشه کار میکنم و در خدمت شما بعد میگید اصلا دلیلی نمیبینم ادرس محل کار خودتان را بدید.نقل قول:
شما ما را مسخره خودت کردی؟
بعد میگید کارمند ساده هستید ولی قبلش میگفتید چه شکلی این نامه ارسال شده من اطلاع ندارم.کارمند ساده چرا باید از این موضوع اطلاع داشته باشه؟
اصلا چرا ما باید گفته های شما را باور کنیم؟
شما که هر حرفتون حرف دیگر را نقض میکنه.
در اخر گفتید من چه شکلی تو اندیشه رفت امد دارم با اینکه تغییر isp دادم؟
به خاطر رابطه شرکتی که در ان کار میکنم و موقعیت شغلی با افراد زیادی در این شرکت ارتباط دارم ولی اصلا تا حالا اسم شما به گوش بنده نخورده بود.
باز برای روشن شدن موضوع فردا که برای کاری به این شرکت میرم میبینم ایا شما راست میگید یا نه و درانجا کارمیکنید یا نه.
نقل قول:
دوست عزیز نمیدونم چی میگی من گفتم در خدمت شما اما نگفتم بایی شرکت در خدمت شما باشم :n14:
در ضمن برو تحقیق کن ببین من کی هستم فقط امیدوارم هنگ نکنی
پسر خوب مندس با کارمند هیچ فرقی نداره من از ائن ادمای نیستم که هی به خودم لقب بدم
امیدوارم موفق باشی این عکس رو هم اینجا میزارم تا بفهمی من کی هستم عکس از پنل نت
فردا منتظرتم در اندیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه نمردم معنی مهندس را هم فهمیدم.نقل قول:
دوست عزیز شما یک شات از اصلاعات سرویس کاربرها قرار دادی .
من باید هنگ کنم؟
نمی خواستم این موضوع را در این قسمت اعلام کنم ولی میبینم نوع گفتگو شما به توهین بیشتر نزدیک میشه.:n24:
شما و شرکت شما تو سال 90-91 هنگ کردید!!!!!!!!!!!!!!:n10:
من به مدت 1 سال از سرویس 1مگ نامحدود شما به صورت رایگان استفاده کرده بودم.:n08:
پرونده فاکتور صفر ///اون زمان اصلا تو اندیشه بودید؟:n16:
شما که دم از دانش میزنید خیلی بد یک کاربر از باگ نرم افزاری شما استفاده کنه.:n18:
نقل قول:
دوست عزیز بهتره دیگه این داستان همینجا تموم بشه راستش سردرد عجیبی دارم روز خوش