سلام دوستان
اینترنت های وب از نظر پینگ و time out چطوره؟
برای بازی آنلاین میخوام.
بسته های قرمز که زده سرعت دانلود از 1 تا 16 مگابیت دقیقا یعنی چه ؟!!! خیلی گنگ هست که !!
سرعت دانلودش چنده؟
Printable View
سلام دوستان
اینترنت های وب از نظر پینگ و time out چطوره؟
برای بازی آنلاین میخوام.
بسته های قرمز که زده سرعت دانلود از 1 تا 16 مگابیت دقیقا یعنی چه ؟!!! خیلی گنگ هست که !!
سرعت دانلودش چنده؟
اگر برای بازی انلاین میخوای اصلا سمت های وب نیا که به شدت پینگ بالا و متغییر هست!:n21:نقل قول:
من حتی با بازی های موبایل مثل کلش و رویال هم کلی مشکل داشتم.
اکثرا 160 تا 180 هست پینگ!
در ضمن های وب سرویس گیم هم نداره متاسفانه!:n27:
پینگ بیشتر موقع ها دست های وب نیست به زیرساخت مربوطه ! من الان هم شاتل دارم هم های وب بعضی موقع ها وقتی مسیر بد بیوفته شاتلم خراب میشه حتی با اینکه سرویس گیمم فعاله ! الانم پینگ با اروپا 110 هست رو های وب !نقل قول:
سلام های وب قطعی هم داره
با قندشکن ها چطوره؟؟؟؟
بهرحال هیچ وقت سه فاکتور قیمت خوب، حجم زیاد و کیفیت عالی رو نمیشه با هم دیگه بدست اورد و باید یکی از این موارد رو کنار گذاشت!نقل قول:
بنابراین اولویت بندی کنید که کدوم کیس کم اهمیت تره از ابین این سه تا. های وب دو فاکتور حجم خوب و قیمت خوب رو در اختیار میگذاره ولی روی عدم قطع وصلی یا نوسان شدید سرعت یا کیفیت متغیر خیلی حساب نکنید.
قطعی که نداره !!! اینکه وی پی ان رو نت های وب چجوری کار می کنه اساسا ربطی به های وب نداره و به فیلترینگ و اختلالات UDP مربوطه !!! هات اسپات از یه ماه پیش برای من خراب شده بود از هفته قبل درست شد! رو خط شاتل و ایراسلمم همین بود !نقل قول:
خوبه همین سه پست پیش داد و فغان از قطعی های وب برداشته بود فروم رو!!!! قطع و وصلی های های وب در اکثر مراکز مشخصه اصلی این شرکته!!نقل قول:
نقل قول:
ربطی به آه و ناله بقیه نداره ! اینکه چند نفر بیان بگن ماقطعی داریم اساسا نمی تونه ملاک ارزیابی باشه ! نه تو این مورد بلکه تو خیلی از موارد ! منم وقتی بخوام چیزی بخرم مثلا یه قطعه کامپیوتری میرم کامنتا رو تو سایتای خارجی میخونم خیلیا شکایت می کنن اما این صرفا نمی تونه دلیل نخریدن من یا زیر سوال بوردن اول قطعه یا برند مورد نظر باشه !
تو سایت newegg وقتی می خواستم مین بورد بخرم چند نفر می گفتن مین بورد تو هفته اول سوخته!!!! اصلا چنین چیزی امکان نداره واسه برندی معتبری مثل ایسوس و اون سری از مین بوردهای ROG !!! طرف ناشی بازی در آورده سوزونده بعد اومده داره برند رو زیر سوال میبره !
قطعی ها دلایل زیادی میتونه داشته باشه مثل مشکلات نویز که اکثرا دارن منم خودم نویز دارم آپلودم بالا بود تلفن زنگ میخورد قطع میشد زنگ زدم کم کردن درست شد !
ممکن ایراد از اسپلیتر و موراد دیگه هم باشه !
من اعتقاد ندارم با چند تا حرف و شکایت بشه یه چیز رو زیر سوال برد صحبتم هم اصلا های وب نیست و کلی هست !
حجم دزدی!!
خودتون یه نگاه بندازید فقط همین فایل دانلود شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعی منظور چیه ؟ اگر پکت لاست هست که در طول زمان با تغییراتی که اعمال کردن بهتر شدن اما هنوز با پارس و شاتل فاصله فراوانه. قطعی جور دیگه به ندرت برای من پیش اومده.نقل قول:
قند شکن ها وضعیت دقیقا مثل مخابرات ، همراه اول و آسیاتک هست. یکی از اینها رو داشته باشید وضعیت مشخصه. حالا ممکنه شما بگید که چرا ممکنه وضعیت قند شکن ها تو ISP ها فرق کنه ؟ شما رو ارجاع میدم به حرفی که وزیر جدید زده (موقعی که مدیرعامل زیرساخت بود) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما گفتید *یلترینگ از حالت متمرکز به سمت حالت پراکنده میرود. این اتفاق چه زمانی رخ میدهد؟
در حال حاضر این مساله اجرایی شده است. اکنون برای سیستم *یلترینگ بیش از ۸۰ درصد ترافیک کشور در خود شرکتها پالایش میشود. فاز دوم پالایش هوشمند نیز همین بوده است.
بنابراین اونطور که بیشتر دوستان فکر میکنند که همه ISP ها یکسان هستند چون همه چیز در زیرساخت اعمال میشه نیست.