یه سوال
من rssi -85 هست پینگم از داخل 135 و از خارج دور و بر 500 هست ولی سرعت دانلودم خوبه .حالا اگر سیگنالم مثلا بشه -55 پینگ پایین تر میاد یا ربطی به سیگنال نداره ؟
Printable View
یه سوال
من rssi -85 هست پینگم از داخل 135 و از خارج دور و بر 500 هست ولی سرعت دانلودم خوبه .حالا اگر سیگنالم مثلا بشه -55 پینگ پایین تر میاد یا ربطی به سیگنال نداره ؟
تو روز بعضی اوقات مخصوصا بعد و قبل از ساعات رایگان تا 300 میره ولی متوسطش همون 120 تا200 هستنقل قول:
نه پینگ هیچ دخلی به سیگنال ندارهنقل قول:
آرش جان خبر داری بقیه کسایی که 1مگ نوروزی دارن هم همین سرعتا رو میگیرن؟یعنی مال همه رو بالاتر بستن یا شانسیه؟ اگه باشه که خیلی خوبه . من 2مگ 1ماهه دارم.توماه گذشته که عملا روزا 1-1.5 مگ بودم و شبا 0.5-0.7 مگ ! در بهترین حالتم تو روز تو این چند ماه با چند دانلود همزمان و اکانت وی آی پی (سیگنالم همیشه خوبه) به حداکثر اسمی (260-270 kB/s) رسیدم.اگه شما یا سایر دوستان تایید میکنین برم عوض کنم . همین الان 6:30 عصر سرعتم 0.8-1 مگه. با سپاس از همه دوستان :n01:نقل قول:
من که 1 مگ نوروزی دارم سرعتم رو 2مگ بسته شده
مال من هم روی 2 مگابیت بسته شده. به گمونم من از خوش شانس های مبین نت هستم. در ساعات عادی که هیچ وقت افت سرعت ندارم، ساعات رایگان هم معمولاً بین 250 تا 300 کیلوبایت سرعت دانلودمه. البته گاهی وقت ها به حدود 100 تا 140 هم کاهش پیدا میکنه که با نزدیک تر شدن به صبح میره بالا. زیاد اهل دانلود شبانه نیستم، اما در کل بیشتر اوقات سرعتم خوب بوده.
اینجا کسی هست که تو آبادان هم استفاده کرده باشه ؟
با سلام.
دوستان از شما کسی گوشی اندرویدی با اندروید جیلی بین 4.1.2 نداره؟
اخه چند وقته گوشیمو اپدیت کردم دیگه با وای فای کلا به این مودمه ما وصل نمیشه و این مشکل فقط مشکل من نبوده خیلی ها که مبین نت داشتن گزارش کردن.خواستم ببینم اینجا کسی هست ک این مشکلو داشته باشه ؟( ب بقیه راحت وصل میشه ! )
نقل قول:مرسی دوستان عزیز.:n01:نقل قول:
تو قسمت سرویس فلو صفحه اول استاتوس مودمتون>دانلینکتون چنده؟ مال من2.097 مگه ولی مال شما از 2 مگ هم یخورده بیشتر میده ظاهرا (300*8=2400 یا 2.4 مگ) ! سایر دوستان هم همینطورن؟:n13:
سلام از طرح های نوروزی مودم usb خوب هست طبقه چهارم هستیم مودم های مبین نت از نظر کیفیت و آنتن دهی با هم دیگه فرق دارن بعد با lan وصل میشه؟