عزيز به هيچ عنوان سمت شاتل نرو که پشيمون مى شى ،بشدت حجم دزد هست و تو يکى دوسال اخير کيفيتش افت کرده و واقعا ارزش ندارهنقل قول:
Printable View
عزيز به هيچ عنوان سمت شاتل نرو که پشيمون مى شى ،بشدت حجم دزد هست و تو يکى دوسال اخير کيفيتش افت کرده و واقعا ارزش ندارهنقل قول:
دوستان شما فکر می کنید چرا بقیه isp ها تمایل ندارن مدل فروش های وب رو اجرا کنن ؟ مثلا حجم 1 ماهه بزارن واسه کاربرای پر مصرف! تا رقابت درست بشه و قیمت ها افت کنه! مثلا پارس بیاد 100 گیگ بده 50 تومن یه ماهه ....چه مشکلی هست که دوس ندارن اجراش کنن به نظرتون ؟
چون ظرفیت پهنای باند و تعداد مشترکین در همه مراکز مخابراتی در کشور یکسان نیست. حجم فروشی بی حساب و کتاب نتیجش میشه افت محسوس کیفیت و سرعت در ساعات مشخصی از شبانه روز (پیک مصرف) در مراکزی که شلوغ تر هستند و این یعنی بی اعتنایی به وضعیت بخشی از کاربرا برای تبلیغات و جلب مشتری!نقل قول:
یادمه زمانی که های وب بودم شبها از ساعت 8 تا 12 سرعت و کیفیت وحشتناک افت میکرد که پشتیبانی مینداخت گردن نویز!!
بعد که شاتل بودم؛ انصافا همه چیز عالی بود. از پشتیبانی و سرعت رانژه گرفته تا کیفیت و وضعیت استیبل در مدت قرارداد و نهایتا جمع اوری سریع خط!
الانم پارس هستم چند روزیه. وضعیت خدمات نیروی انسانیشون افتضاح بوده در کل مراحل و از این نظر باقی شرکتا خیلی سرتر هستند ولی خود سرویس از نظر فنی تا حالا راضی بودم. و قیمت هاشم نسبت به نوع سرویسها و کیفیتشون خیلی مناسب تر بوده.
الان پارس انلاین هم بسته های مشابه فشفشه اما حساب شده تر ارائه میده که هدفگیریش حجم مصرفی دو اپ پرکاربرد تلگرام و اینستاگرامه.
آسیاتک یه زمانی گیگ باکس داشت. مشابه فشفشه های های وب بود. دیگه نداره؟نقل قول:
شاتل هم تو سایتش دیدم تخفیف داره و 50 گیگ رو میده 60 تومن.
اگر بخوان میتونن، وگرنه جلوی های وب رو میگرفتن. همین وزیر جدید دشمن بسته های اینترنت ه، اگر قانون خاصی وجود داشت جلوش رو میگرفت.
یعنی مستقیم برگردم های وب؟ شاتل اصلا توصیه نمیشه؟ شاتل لند و نماوا و خدمات ارزش افزوده اش جالبه. میگن پینگ خوبی هم داره.نقل قول:
های وب خوب بود، حجمش ارزون بود، کلی هدیه داشت، پشتیبانی خوبی داشت، حجم دزد نبود، فقط پینگش به شدت مزخرف بود. به 170 میرسید من خوشحال میشدم، الان پینگم 90 میلی ثانیه است.
کاش میشد رزرو کرد که ظرفیت پر نشه.
مال به طرز وحشتناکی ترکید !!! هیچ جا رو باز نمی کنه.
درست شد !
از ساعت 3 قطع شده کاملا شبکه
از 8.8.8.8 پینگ پاچیده همه اش تایم اوت
وحشتناک کند شده با پشتیبانی هم که تماس میگیری میگه :
مشترک گرامی با عرض پوزش به اطلاع می رساند در حال حاضر سرویس شما دچار اختلال است ... زمان تقریبی حل مشکل ساعت 17
هرشرکتى ى مزايا و معايب داره خودم بشخصه ديدم داشتم داره شاتل حجم دزدى تابلو مى کنه و قطع و وصلى هم زياد داره زدم بيرون ب دلايلى که خودشما فرمودى و الانم نسبتا راضى هستمنقل قول:
دوستان رو گوشی یا تبلت هاتون هات اسپات رو نصب کنید بی نظیره ! سرعت اینستا حداقل سه برابر میشه ! عکسا به حدی سریع باز میشن که اصلا نمی بینید اون دایره لودینگ بچرخه .
پورت udp خیلی اختلال داره با وی پی ان که میرم تو بازی بعد از 2 دقیقه کانکشن لاست می گیرم در حالی که کلا وصله نت ! این نشون میده udp رو انگولک کردن ! :n02: