سلام
با توجه به اینکه 128 نامحدود مخابرات تو تایم شبانه محدود می کنه !!! سرعت دانلود 128 نامحدود طلایی ماکس چقدره؟؟ ا 256 نامحدود برنزی ماکس؟؟
ممنون
Printable View
سلام
با توجه به اینکه 128 نامحدود مخابرات تو تایم شبانه محدود می کنه !!! سرعت دانلود 128 نامحدود طلایی ماکس چقدره؟؟ ا 256 نامحدود برنزی ماکس؟؟
ممنون
6.15 GIG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دیشب ساعت 2 همارا وضعیت رو قرمز زده بود!! یعنی قطع کامل سرویس!!! دیشب مال کی ها قطع بوده ؟؟ من که موردی نداشتم
من همچنان مشکل دانلود از اول فایل رو داشتم و باز هیچی دانلود نکردم
با توجه به اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که نوشته مشکل ممکنه از فایروال و آنتی ویروس - سرور - آی اس پی باشه
که مطمئنم مشکل از فایروال و آنتی ویروسم نیست چون اون روز اولی که اینطوری شد فایروال و آنتی ویروس دیگه ای داشتم تازه در این بین ویندوز هم عوض کردم
مشکل از سرور هم نیست چون از سرورهای مختلف دانلود کردم مشکل همین بوده
میمونه آی اس پی
حالا مرد میخوام به این پشتیبانی بفهمونه مشکل چیه و اینکه مشکل از اوناستکد:Such problems are possible with proxy servers either set in IDM or transparent proxy servers that can be used by your Internet provider. In this case try to change the proxy server, try another Interney provider, or use VPN
راه حل هم فعلا اینه که یا از وی پی ان استفاده کنم یا با تک کانکشن دانلود کنم
فقط موندم چرا سایر دوستان مخابراتی مشکلی ندارن؟ و فقط من دارم
نقل قول:
از کودو سرور دان میکنی داداش؟
از سرور های دانلود ها - سایت نورتون - mul.irنقل قول:
از اینا دانلود داشتم و مشکل تو همشون هست
من دیشب همه دانلود هام فقط از سایت دانلود ها بوده و خودت هم که دیدی هیچ موردی نبوده!!!نقل قول:
من مشکل تو رو نفهمیدم چجوریه !!!:n02:
TurkOglu1993 دانلود منجر Internet Download Accelerator رو بگیر..صد برابر از idm بهتره..منم اول idm استفاده میکردم ولی بعد از استفاده از Internet Download Accelerator نظرم عوض شد...ببین با این هم این مشکل رو داری یا نه
منظورت همون DAP هست دیگه !!!!نقل قول:
خیر... dap که آشغاله...منظورم ida هست.... Internet Download Acceleratorنقل قول: