پس حقیقتا ارزش خرید ندارهنقل قول:
Printable View
پس حقیقتا ارزش خرید ندارهنقل قول:
والا برای خیلی ها 100 گیگ روزانه و شبانه هم 2-2.5 گیگ اونم با قیمت 70 تومن خیلی خیلی ارزش داره !نقل قول:
منم که حساب میکنم مفته الان اسیاتک ماهی 10 گیگ سالی 550 تومن بدون شبانه برام اب میخوره حتی اگه 140 هم تموم بشه بازم اختلاف خیلیه
اره من خودم 1 سال اسیا تک داشتم ماهی 42 تومن پول میدادم 10 گیگ هم داشتم سرعت شبانم هم فیکس روی 90 کیلو بود !نقل قول:
این صبحانت رو بگیرم ، حجم ها رو یه دفعه بهم میده ؟نقل قول:
یکسال 70 تومن مفته دیگه ، هم روز دانلود میکنم و هم شب ، روز هم که دانلود کنم ، شب رو محدود نمی کنه
ولی باز به نظرم اینا جزوی از سیاستشونه نه به نفع مشتری :n15:
شماها که میگین مفته من شاتل گرفتم یک ساله 40 تومن با 20 گیگ حجم دانلود شبانه از 2 تا 7 با سرعت 1700 هم دانلود میکنم هر شب 25 گیگ فایل میگیرم
حجم هارو یک دفعه نمیده ! میتونی از تو مای صبانت تاریخچه خرید میتونی هر بسته رو فعال کنی !نقل قول:
شب بستگی به روزت داره که چقد روز مصرف کردی شبش تا 2.3 برابر حجم مصرفی روزت میتونی بگیری اینم یادت باشه اگه محدود بشی محدود شدی هیج جوره جز اینکه سرویس تو تغیر بدی از محدودیت بیرون در نمیای!
1 سال که بلعه هفتاد تومن مفت هست ! بعداز اینکه حجمت تموم شد باید سرویس حجمی یا نامحدود و جشنواره که الان میکس داره بگیری که سرویس میکس دقیقا عین همین صبحانت هست ولی با این تفاوت غیر از حجم اینه که 1 سال خریدی قابلیت تغیر سرویس نداری تا زمانی که 1 سالت تموم شه حجم کم بیاری باید بخری ! و اینکه هر ماه 5 گیگابایت ماهیانه بهت میده 65 تومن شبانه سرویس میکس هم دقیقا عین صبحانته
اما کیفیتش و پشتیبانیش میشه گفت یخورده از رقیباش بهتره!
خب اولا روزانه اون 20 گیگ هست این 100 گیگ - دوما بله شاتل اولاش سرعت دانلود شبانه بالا هست ولی بعد اینکه محدود بشی اسمی میشه و میاد رو 16-32نقل قول:
اینجا خوبیش اینه بعد محدود شدن هم رو 100-120 هست
بازم سلیقه ای هست انتخاب
پینگ 140 از 4.2.2.4 :n10: داخلی هم پاین 26 تاست
از چند روز پیش خیلی بهتر شده پیروز رو 700 بود پینگم از داخل هم رو 70 بود
صبانت بدجوری رو دور افتاده !:n19: 900 کیلو دان میده روز
دیشب شبانه هم شده بود 150 تا گاهی 200 تا هم میداد با این حال که محدود بودم داره
از سرعتش و کیفیتش بدجوری راضیم ولی اگه باز بسته 15 گیگ بذاره 13 تومن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل هم سیاست مصرف منصفانه داره امکان نداره بگذاره بصورت نامحدود با سرعت بالا دانلود مجانی داشته باشی مگر اینکه در طرح تشویقی شاتل لند باشی . اما خوبیش اینه که حداقل تا یک حجمی رو سرعتت محدود نمیکنه اما صبانت متاسفانه از همون روز اول خواه نا خواه محدودت میکنه که این خیلی بده. برای کارهایی روزمره و دانلود های کوچک این سرعت 100-120 خوبه اما برای دانلود های بزرگ اصلاً. مثلا من یک بازی ده گیگی میخواستم حساب کردم دیدم حدود پنج شب یعنی سی ساعت باید درحال دانلود باشم کجای این میشه دانلود مجانی! پول برقی که تو سی ساعت مصرف میشه بیش از این حرفهاست. خود من بحساب اینکه شبانه مانند شاتل یا سایر شرکتها بر اساس کل ترافیک حساب میشه یعنی من که 60 گیگ حجم دارم حداقل چهل گیگ بتوانم بدون محدود شدن دانلود کنم صبانت رو انتخاب کردم اگر میدونستم اینجوریه هیچ گاه نمیگرفتم. آخه یعنی چی که روزانه حساب بشه! خوب علنا بگن سرعت شبانه ما اینقدر هست چرا مردم رو گول میزنند که نمی دانم تا هفتاد درصد حجم کل مصرفی میتوانید بدون محدود شدن دانلود کنید.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk