دروود
وقت بخیر من Sniper Elite V2 رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه
مشخصات سیستم
جیفورس 9400
درایور 296.10-desktop-win7-winvista-32bit-english-whql
دایرکت هم 11
اینم ارورش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دروود
وقت بخیر من Sniper Elite V2 رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه
مشخصات سیستم
جیفورس 9400
درایور 296.10-desktop-win7-winvista-32bit-english-whql
دایرکت هم 11
اینم ارورش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و درود
من بازی Oblivion رو تموم کردم و بازی
The Elder Scrolls IV: Shivering Isles
رو که ادامش هستش رو نصب کردم (بای اول بازی Oblivion نصب باشه و بعد بعدی رو نصب کنیم که من همین کار رو کردم )
حالا وقتی بازی رو اجرا میکنم همون بازی قبلی میاد ....لطفل کمک کنید ......اگه تاپیک مخصوصی داره بهم بگید.......
گرافیکم هم 8900 جی تی هستش
سپاس
من the sims3 pets رو دانلود کردم وقتی autorun یا setup رو میزنم میگه
this product requires an installed copy of the sims3 please install the sims3 before installing this product
یعنی باید اولthe sims3 رو دانلود کنم و نصب کنم بعد اینو؟!
درضمن خود این the sims3 pets شش گیگه
فکر کنم اول باید سیمز اصلی نصب کنی و بعد اون یکی روش نصب کنی.
توی 2 که اینطوری بود.
سلام ، دوستان یکی لطف میکنه یه لینک دانلود خوب برای DirectX11 بده؟؟؟
************************************************** **نقل قول:
ستاپ بازیم اصل وقتی نصبش می کنم بعد از نصب خودش اتومات Ubisoft Game Launcher رو نصب میکنه.آپدیت 1.01 و 1.02 و 1.03 هم نصب می کنم بعد DLC رو نصب می کنم بعد فایل های کرکی که شما گذاشتین رو تو پوشه اصلی بازی کپی replace می کنم .
حالا مشکل من اینجا شروع میشه. باید به اینترنت وصل باشم یا نه تو این مرحله؟
اینترنتو قطع می کنم وقتی رو آیکون بازی کلیک می کنم یه پنجره باز میشه که آپدیت بازی رو چک میکنه خودش سریع تا 100 میره بعد بسته میشه دیگه هیچ اتفاقی نمی افته!!
یه بار بازی رو پاک کردم دوباره همه کار هارو انجام دادم حالا با اینترنت وصل رو آیکون کلیک کردم.اون پنجره چک آپدیت اومد تا 100 پر شد رفت بعد شروع کرد به patch کردن ( یه پنجره با آرم بازی که بعد از 1 دقیقه پر شد انگار داشت یه چیز دانلود میکرد!) بعد دوباره یه پنجره دیگه واسه چک آپدیت اومد (با اون قبلی فرق میکرد) بعد صفحه گیم لانچر اومد.
یوزرنیم و پسووردش خالی بود.یوزر نیم رو SKIDROW تایپ کردم پسووردم ترکیب حروف و عدد زدم. login که می زنم پیغام fail رو میده.تو قسمت setting هم که گزینه offline رو تیک میزنم apply می کنم دوباره که لاگین می کنم میگه حداقل باید یه بار آنلاین وصل بشی تا بتونی آفلاین بازی کنی!
مشکل چیه؟
کرک نباید فایل Assassin's creed revelations.exe رو با acrsp.exe داشته باشه؟ (یه پوشه orbit داره با 3 فایل skidrow.dll , ubiorbitapi_r2.dll , ubiorbitapi_r2_loader.dll)
ممنون.
این مشکل من هم هست
وقتی بازی Assassin2 رو نصب میکنم البته نسخه سه دی وی دی و بدون کرک
وقتی بازی نصب میشه طبق مراحل باید با لانچر بازی رو اجرا کنم ولی لانچر با یوزر و رمز لاگین نمیشه و ارور میده که حتما باید یه بار قبلا به اینترنت وصل شی ولی یه بار هم وصل نمیشه
دوم اینکه وقتی روی بازی میزنم تا اجرا شه یه برنامه ای باز میشه و ظاهرا شروع میکنه به اپدیت بازی و حدود 570 مگ هم هست
خلاصه با هر کرکی هم که شد نمیشه وارد بازی شد
دوستان لطفا راهنمایی کنید
این Open GL چیه؟ Angry Birds رو لپ تاپم نصب کردم این ارورو میده ولی همونو رو پی سی نصب کردم کار کرد
رو لپ تاپتون نرم افزار openal رو نصب کنین راه میفتهنقل قول:
دوستانی که تو بازی Unreal Tournament 3 مشکل سیو دارن برن تو آدرسه
Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\SaveData
یه فایل به اسم Player.ue3profile هست اونو کپی کنین و تو فایل کپی شده جای player یه اسم تایپ کنین به عنوان اسم یوزر
بعد برین تو بازی تو صفحه اول بازی تو قسمت Username اسمی رو که انتخاب کردین رو تایپ کنین بعد play offline رو بزنین
اگه کارو درست انجام داده باشین پایین سمت چپ صفحه مینویسه مثلا [user[offline
سلام
اگه فایلی موجود هست که بشه زبان بازی Civilization V رو انگلیسی کرد ممنون میشم قرار بدید