ممنون
ولی پشت تلویزیون من که مارکش NEC است
4 تا جا داره: , VIDEO OUT, AUDIO OUT, VIDEO IN ,AUDIO IN
ممنون
ولی پشت تلویزیون من که مارکش NEC است
4 تا جا داره: , VIDEO OUT, AUDIO OUT, VIDEO IN ,AUDIO IN
خدا به انسان عقل داده!! یعنی شما هر چیزی که میخوای بخری از دو نفر می پرسی بعد میری میخری ؟!! نظر خودت مهم نیست؟!:41:نقل قول:
من به نظر برادرای اینجا احترام میزارم ولی به هر حال تحقیق فقط این نیست!:5:
من حدود 1 ماه پیش رفتم تو فکر ایکس باکس که رفیقم خیلی ازش تعریف میکرد. برای همین 1 بار رفتم خونشونو ایکس باکسشو دیدمو بازی کردم بعدش دوباره چند باری رفتم کلوپ بازی کردم و حالا هم اومدم نظر بچه های اینجا رو پرسیدم. در آخر به این نتیجه رسیدم که ایکس باکس زندگیه و میخوام 1 ماه دیگه ( بعد کنکور فنی ) بگیرم.:27: :11:
نه...متاسفانه تلویزیون شما کامپونت رو ساپورت نمیکنه...:13:نقل قول:
دقیقا منم این مشکلو با GTA dlc دارم و این خیلی اعصاب خورد کنه و فکر میکنم به خاطذ هرتز پایین LCd باشه و دوستانی که LCD TV دارن این مشکلو ندارن :41: واسه همینه که اصلا با این کنسول واسه لذت بردن باید یه LCD TV هم بخری به نظر من !!من که خودم تو کار خریدشم :20:نقل قول:
حالا کیفیتش خیلی فرق می کنه:41:نقل قول:
سلام بچه ها من دانشجویم. شاید خیل ضایه باشه ولی خیلی هوس کردم یه xbox بگیرم حالا از شما یه سوال دارم ؟؟؟؟؟
من وایسم این xbox جدیده اسلیمو بگیرم یا اینکه به همین الایت راضی باشم برامم فرقی نمی کنه منتظر باشم ولی می دونید که نمی شه منتظر شد ؟؟؟؟
حالا یه سوال دارم اگه خواستم بگیرم ریجنش باید چی باشه مگه نمی گن ریجنا همه یکی شده؟؟؟؟؟؟
بچه ها یه چیزه دیگه یادم رفت
من من 10 ساله دارم با کامپیوتر بازی می کنم دیگه ازش خسته شدم به خاطر اینکه هر 2 سال باید 500 تومن پاش بدم
پارسالم یه هدست گیمر خریدم کریتیو 75000 هزار تومن با یه هاد اکسترنال که البته 155000 تومنم پوله هاردو 100000 تومنم پوله هارد پ ترا دادم که عصابم با این همه پولی که رفته ریخته به هم البته هاردو که نمی شه حساب کرد دارم ازش استفاده می کنم البته از هدستمم استفاده می شه
راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
مگه دانشجو ها دل ندارن من 100 سالمم بشه بازی میکنم :8::31: ببین اگه صبرت زیاده صبر کن چون باید صبر کنی اسلیم بیاد کپی خور بشه قیمتش نرمال بشه بعد بخری اگرم نه بزن تو کوشش همین الان یه الایت بخر :8: ریجنم پال بگیری بهتره نه ریجنها یکی نشده فقط بعضی بازیه فر ریجن هستند :27:نقل قول:
شاید تو سایز های پایین مثلا زیر 29 فرقی نکنهنقل قول:
و در کل هم انچنان بزرگ و فاحش نیست
ولی تو شفافیت تصویر به خصوص به خصوص بافت و فونت خیلی محسوسه
این رو خودم عملا دیدم
چه طور می تونم رو هارد XBOX فایلی رو کپی کنم. خیلی این ور و اون ور گشتم برنامه xplorer360 رو هم پیدا کردم که البته بعضی گفته بودن ممکنه هارد رو خراب کنه. آیا راه بهتری هم هست؟ آیا اصلاً با همین برنامه می شه فایلی رو توی هارد کپی کرد یا فقط برای backup گرفتن به درد می خوره؟
یه فروشگاه ایترنتی که بازی 360 بفروشه رو میتونید برام pm بدین ممنون میشم