بله درسته.منطقه ما در بدترین شرایط 1 آنتن نسل 4 داره.من دکل رو دیدم خیلی دوره از منطقه ما بازم آنتن داره یدونه اونم چند روز پیش تست زدم 8 مگابیت داد سریع رفت.پینگشم پایین بودنقل قول:
Printable View
بله درسته.منطقه ما در بدترین شرایط 1 آنتن نسل 4 داره.من دکل رو دیدم خیلی دوره از منطقه ما بازم آنتن داره یدونه اونم چند روز پیش تست زدم 8 مگابیت داد سریع رفت.پینگشم پایین بودنقل قول:
شاید اون دکل نسل 2 باشه ولی از جای دیگه با لینک نسل 4 بگیره اینم میشه هست
دوستان
برای سیمکارتهای دائمی آیسیم ایرانسل غیر از بستههای پایه، پیشرفته و حرفهای، طرح یا بسته اینترنتی دیگهای وجود داره که ارزونتر دربیاد؟
الان تو منطقه كوي فراز دكل همراه اول 20 متر فاصله داره باهامون ميزنه h+ ولي سرعتش آنچنان نيست بعد ايرانسل خوب آنتن نداره ميره و مياد ولي آنتنش هست ميزنه 4G ولي سرعتش خوبه. يه جا ديگه ايرانسا همون 4G هست ولي سرعت نداره كلا مسخره بازيه حتي تشخيصشم الكيه. حالا تمام بانك هام رو ايرانسله بخوام از همراه اول استفاده كنم بايد برم همه عوض كنم يا ايرانسل ببرم تو شبكه همراه اول. اين تدابير پذيري كي عملي ميشه ميشه ازش استفاده كرد؟؟؟ از طرفي رايتل خيلي سرعتش خوبه ولي تعرفه گرونه يه 1 ماهه 400 مگ ميده 10 ولي ايرانسل 2.5 گيگ ميده 10 و همراه اول 2 گيگ رو.
بعد از یه مدت اومدم 4G تست کنم !! اولش حجم بستم خیلی کم بود !! یه تست زدم سرعت تا 25 مگ رف بالا ولی بسته تموم شد !! دوباره یکی خریدم این شد سرعت !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم سیگنالت خوبه که اینقدر آپلود دادهنقل قول:
- - - Updated - - -
معلوم سیگنالت خوبه که اینقدر آپلود دادهنقل قول:
دکل کوچمونه !! همه چی روش هست :n02: آنتن وایمکس با مودم USB تو دخمه 98 درصد :n02: بقیه هم که عالی :n02:نقل قول:
کسی نظری نداره؟نقل قول:
راستش من تا حالا فقط یه خط موبایل دائمی همراه اول داشتم و خیلی دنبال اینترنت موبایل و بسته و طرح و تعرفه نبودم. اما به دلایلی مجبورم که به عنوان پشتیبان برای اینترنت خونه، اینترنت موبایل هم داشته باشم. واسه همین رفتم یه سیمکارت دائمی ایرانسل خریدم که بتونم از اینترنتش استفاده کنم. اما هزینههاش زیاده. کیلوبایتی 0.01 ریال میشه گیگی تقریبن 10 هزارتومن. خیلی زیاده.
بهتر بود سیمکارت اعتباری میگرفتی چون تنوع بسته هاش زیادتره. مثلا بسته ی یکساله ۱۲ گیگ بقیمت چهل و پنج هزارتومن داره. اما دایمی، بسته ی یکساله فقط ۱۰۰گیگ ۱۷۵هزارتومن داره.نقل قول:
جایی هست (مثلاً سایت سازمان تنظیم مقررات و غیره) که توش تمام فرکانس های رسمی کارکرد شبکه های اپراتورهای سلولی ایران رو نوشته باشه (بخصوص LTE/4G) ؟
الان ایرانسل و رایتل (و شاید همراه اول؟) شبکه ی LTE شون روی چه فرکانس هایی دقیقاً فعاله؟ حداقل در شهر تهران.
3G هاشون همچنین.