دوست عزیز نمیشه قطعی گقت تا خودت نگرفتی ولی برای دانلود خوبه و فشفشه داره ولی ساعت رایگان نداره دیگهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز نمیشه قطعی گقت تا خودت نگرفتی ولی برای دانلود خوبه و فشفشه داره ولی ساعت رایگان نداره دیگهنقل قول:
مثلا شما ویدئو آنلاین HD راحت می بینین؟ بدون لگ؟نقل قول:
شبها سرعتتون خوبه؟
تک کانکشن - پینگ چطورن؟
مرسی
انتظار های فضایی داری :n02:نقل قول:
ایشون سوال کرده بودن بدون پینگ های وب چه طور خوب چی بهش بگم.الان همه سرویس ها شبیه به هم شدن.سرعت هم همون 16 مگ هست که برای دانلود جدیدن بین 1.8 تا 1.3 نوسان داره.تک کانکشن هم داغونه
درخواست انتقال خط و اشتراک دادم ب خط جديد خونمون برگشت خورده!!!!
اون مستاجر فلان فلان شده خطشو جمع نکرده، حالا بايد چيکار کنم!؟
تک کانکشن داغونهنقل قول:
پینگ اکثر اوقات داغون
زمان اوج ترافیک ویدیو hd نمیشه دید
اینستاگرام هم در حد 128 میشه
اما زمان خلوت بودن من شده 4k هم ببینم
قصد دخالت ندارم ولی شما صبح تا شب جلوی این چیزهایی حتما دانش اموز یا دانشجویی و شاغل هم نیستینقل قول:
برو بیرون آواز پرندگان رو بشنین با گربه ها بازی کن سگها رو ببین و....
باید ببنید رو چ شرکتی هست درخواست بدید خودتون خط رو جمع کنننقل قول:
اگه نمیدونید رو چ شرکتی خصوصی هست خودش تخلیه میشه وقتی سرویس دیگه نداشته باشه که خیلی زمان میبره با شماره خط رو های وب اسیاتک شاتل اینا تست بگیر ببین خط رانژه کدوم pap هست اگ نبود رو شرکت های خصوصی رو مخابرات هست
اگه رو مخابرات بود صاحب خونرو باید مدارکشو ببرید مرکز مخابراتی تخلیه کنید خط رو
داداش شما کجا زندگی میکنی که پرنده و گربه و سگ و ... همزمان همه اینارو میبنییي؟؟نقل قول:
حالا پرنده هست ولی سگ دیگه الان نمیتونی ببینی تو شهر هرچی سگه گربه ولگرده میکشن
خود من شب میزنم بیرون تو پارکا صدا سرفه و خنده میشونم میبینم که ملتا نعشه دو هزارن حیون دیگه کجاس وقتی کلی حیون تو همه جا زندگی میکنن
شما احتمالا خودت تو شهر زندگی نمیکنی یا جایی که زندگی میکنی هم جای درستیه ولی تو همین جاهای که ما زندگی میکنیم خونه موندن و پای نت بودن
از هزار تا چیز بهتره ! دیگ منو تو ندونیم هممون میدونیم زندگی تو شرایط زمانی الان تو این کشور خیلی زرنگی و گرگ بازی میخواد
چه دردسرى شد پس! لعنت به اون نفر قبلى که جم نکرد و رفت ! اگه حضورى برم مرکز مخابرات بهتر نيس؟ فقط اميدوارم رو مخابرات نباشه چون صاحبخونه اينجا نيست و تازه ادماى بشدت گ ش ا دى هستن که پيگيرى نمى کنن و مامور پول گرفتنن!نقل قول:
خلاصه مرسى داداش که هميشه پاسخگويى:n40:
امروز ازطريق مخابرات پيگيرى کردمو فهميدم مستاجرقبلى اشتراک شاتل رو داره و زنگ زدم شاتل 18 روزه اشتراکش غيرفعال و درخواست جم اورى نداده، حالا گفتن بهشون زنگ مى زنيم و تا سه روز آينده خبرشو بهتون مى دبم منم گفتم واسه ى تماس ب اون طرف س روز زمان مى بره و اين حرفا! گفتن بايد مراحل اداري طى بشه!!!!
خلاصه فعلا معلوم نيس کى نت دار مى شيم:n27: