سلامنقل قول:
پخش کنوود U456 و باند هم جی وی سی 7158 / بدون امپلی خوب جواب میدن ....
در مورد V2 و S اطلاعی ندارم / حمید آقا لطف میکنن جواب میدن
سلامنقل قول:
پخش کنوود U456 و باند هم جی وی سی 7158 / بدون امپلی خوب جواب میدن ....
در مورد V2 و S اطلاعی ندارم / حمید آقا لطف میکنن جواب میدن
سلامنقل قول:
چند سال پیش شرکت پایونیر تو محصولاتش یه مدل پخش تصویری زد که صورتش پایونیر ولی باطنش متفرقه مثل مارشال بود.مدلش اگر اشتباه نکنم avh-738بود.برای همین گفتم نکنه باز لایی داده باشه.
ممنون از حسین عزیز که مدتی کم پیدا بودن.نقل قول:
من خودم هم دقیق نمیدونم ولی سریه v2جای سری high powerآمد و حتما باید با آمپلیفایر درایو بشه.ولی مثلا 6975s با توجه به قیمت پایینش صدای خوبی داره.
راستش خودمم یه کم که تو نت سرچ کردم دیدم بعضی از سایت ها نوشتن که پخش های تصویری پایونیر غیر از مدل های ایندش همشون ریمارک هستند .نقل قول:
حالا نمیدونم دقیقا یعنی چی ولی خیلی به شک افتادم که بگیرم یا نه .
با این شرایطی هم که گفتید ممکنه روش پایونیر باشه داخلش مثلا مارشال بازم فکرم رفت رو پخش های چینی . به نظرتون ارزش نداره 200 و 250 بدم یه پخش تصویری چینی بگیرم ؟ حداقل اگرم خراب شد آدم دلش نمیسوزه .
ممنونم حمید جان.نقل قول:
بله احتمال داره مشکل بوجود بیاد.در دفترچه پخشها ذکر شده امپدانس مجاز اسپیکرها بین 8-4 اهم باشد..پس اگر شما مقاومت کمتر از این رنج رو سر رها مستقیم اسپیکرها قرار دهید احتمال آسیب دیدن هست.
پس باند 4 اهم خوب بهم معرفی کنید . بدون آمپیلی . تا 250 تومن
سلامنقل قول:
در مورد پخشهای چینی من هیچ نظری ندارم.چون خودم هیچوقت نه استفاده کردم و نه خواهم کرد.در مورد اینکه ارزون هست و اگر خراب بشه کمتر انسان ناراحت میشه هم باز من خودم شخصا مثل شما فکر نمیکنم.200 هزار تومن هم الان برای خیلیها مبلغی حساب میشه.من جای شما بودم یا نمیرفتم طرف تصویریها یا هزینه اش رو پرداخت میکردم.ببخشید من رک صحبت میکنم ولی سعی میکنم اشتباه راهنمائی نکنم.
جی وی سی 7158 گزینه مناسبی هست.حدود 240-50 هم قیمتش هست.نقل قول:
سلام به همگي :n16: خصوصا حميد نازنين:n16:
بالاخره ديروز فرصت شد تا ووفر يكي از كامپاي گليدن رو توي درب جلو ببندم.
برشكاري درب ديگر هم به اتمام رسيد اما باران مجلالي براي ادامه كار نذاشت.
داخل دربها رو عايق كف پيكاني زدم تا صداي قابلمه اي دربها كمتر بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زير تودري رو هم با فوم 10 ميل پوشش دادم تا عايق صداي بهتري بشه.
كامپوننت آر اس 165
زير گريلها رو به علت رو به پايين يودن تودري با فوم درزگير بالا آوردن تا ووفر يكدست و تراز بمونه. البته يه رينگ ام دي اف 16 ميل هم زير ووفر گذاشتم تا مگنتش به شيشه گير نكنه.
و نتيجه كار
سلام حمید آقا .
من یه جفت 6995 کنوود میخوام بخرم .موندم PS بگیرم یاEX.تفاوت زیادی باهم میکنن.چون من تو سایت دیدم فقط از لحاظ توان بالاترEXقویتره اونم فقط5وات تو آر ام اس به نظر شما کدوم عاقلانه تره .
هر دو آمپلی ساپورتن؟
سلام، تمیز در آوردی ماشالله [emoji6]نقل قول:
میشه در مورد کیفیت این کامپ توضیح بدین؟
چند خریدی داش
سلام حمید آقا
نظرتون در مورد پایونیر 2650 چیه؟تو این رنج قیمت پخش دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
ممنون میشم راهنماییم کنید میخام یه پخش واسه سمندم بگیرم نمیدونم چی بخرم که کیفیت صدای خوبی داشته باشه