برای من که یه بار انجام دادم از یه شرکت دیگه 3 روز شد.گفتن حداقلش اینه کمتر نمی شه.الان شاید فرق بکنهنقل قول:
Printable View
برای من که یه بار انجام دادم از یه شرکت دیگه 3 روز شد.گفتن حداقلش اینه کمتر نمی شه.الان شاید فرق بکنهنقل قول:
۱ روزنقل قول:
الان بزنگی خط قدیمی میره تو تخلیه ۳ روز بعد تخلیه کامل میشه
خط جدیده میره تو رانزه
رانزه شد بگو با خط جدیده اکانتتو فعال کنه
مرسی الان زنگ زدم درخواست تخلیه دادم اگه تااخر هفته اونورم رانژه بشه عالیهنقل قول:
همین الان از خواب بیدار شدم و سیستم رو روشن کردم با این صحنه مواجه شدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خط خونمون تقریبا 1 روز رانژه شدنقل قول:
خط خواهرمم هم رو های وب 1 روزه رانژه شد مرکزا فرق دارن
خط جدید اگه وصل بود صفحه های وب میمود بالا زنگ بزن برات همون لحظه فعالش میکنن
تو اون خونه قبلی هم تا بیان اساس کشی کنن خط تخلیه شه و ی نفر دیگه از خط استفاده کنه تخلیه شده
من چند مدته های وب دارم کلا از سرعتش راضی نیستم در روز خیلی کم و زیاد میشه این تست سرعت داخلی و خارجی :
سلام
دوست من یک مقداری تو حساب "های وبش" پول بستانکاره، نیاز نداره و میخواد برای من بفرسته، راهی داره؟
بله از قسمت کدهای تخفیف و بعد از سربرگ ساخت کد تخفیف و انتقال به حساب دوستان میشه البته بنده بشخصه تا حالا انجام ندادم اما به احتمال زیاد باید از همین قسمت اقدام بشه یا اینکه با اون مبلغ فشفشه یا سرویسی بسته ای هر کدوم که بیشتر مورد نیازتون هست رو بخره و کدش رو واستون ارسال کنه منتهی باید اگه میخواد سرویس بخره باید سرویسش فعال باشه که این جدیده رو اعمال نکنه اگر فشفشه میخواد بخره باید موقع خرید یک فشفه بصورت فعال داشته باشه چه دوست خوبی تا باشه از این دوست ها :n06::n11:نقل قول:
دوست من یک مقداری تو حساب "های وبش" پول بستانکاره، نیاز نداره و میخواد برای من بفرسته، راهی داره؟
کسی به من جواب نداد!نقل قول:
امروز واسه یکی از بازی هام ( بتل 1 ) 6 گیگ آپدیت اومد بعد رفتم تو انجمن مربوط به بازی دیدم همه اونا در عرض 2 دقیقه آپدیت کردن بعد من دارم با 200 کیلوبرثانیه آپدیت می کنم !!!!
هرکی میگه ایران جهان سومه صددرصد بلد نیست تا 3 بیشتر بشماره.