تو Care جدید فکر کنم برداشتنش ...:n13:نقل قول:
Printable View
تو Care جدید فکر کنم برداشتنش ...:n13:نقل قول:
تو صفحه جدید فقط می تونید اسم و فامیل مالک رو ببینید. از طرفی هم مبین نت موقع تمدید و یا تغییر حساب، حسابی سوال پیچتون می کنه تا مطمئن بشه شما مالک اصلی مودم هستید یا نه و گرنه به مشکل می خوریدنقل قول:
سلام
دوستان لطفا هر کدوم ازین 3 طرحی که پائین گذاشتم رو نگاه کنید و اگر قبلا گرفتید بگید سرعت دانلود چقدر بوده (متوسط سرعت )
البته مشخص هست که سومی سرعت بهتری نسبت به دوتای دیگه داره ولی ممکن هست همون سرعت پائین برای کاری که من میخوام جوابگو باشه! لطفا متوسط سرعت رو بگین ....از همتون ممنونم
CR41 128Kbps یک به ده ندارد 368.000
CB41 256Kbps یک به ده ندارد 414.000
CB1101 512Kbps یک به چهار 8 الی 20 400.000
اصلاً سراغ 1 به 10 نرو ...نقل قول:
Dial-UP
512 الان فکر کنم 60 - 70 باشه ولی قبلن تا 90 می داد .
من اکانت سوکس که ندارم ولی آخرین باری (حدود 2 ماه پیش) هم که از فری.گیت استفاده کردم، سرعتش پایین بود.نقل قول:
گفتم که از بعد از تغییر قیمت طرح ها و مخصوصا بعداز عید دیگه جواب نمیداد تا همین یکی دوشب اخیر.شاید اتفاقی بودهنقل قول:
من دیشب دانلود داشتم.بدون قیلترشکن سرعتم روی 70-80 بود وقتی قیلترشکن زدم سرعتم یه پنج دقیقه ای به 200 رسید دوباره رسید به 70-80 سرور خارجی هم بود.نقل قول:
سرعتم در شب بزور به 80 میرسه حتی از سرورهای داخلی.در روز هم کیفیت سابق رو نداره(طرح نوروزی) مودم رو از پشت ریست کنم ممکنه درست بشه؟با ریست مودم چه تنظیماتی رو باید دوباره وارد کنم؟
دوستان کسی هست تورنت استفاده کنه؟ من از Vuze استفاده میکنم با خیلی از فایلها ولو اینکه تورنتش هم خوب باشه به نظر میاد سرعت پائين هست. شما از پورت خاصی استفاده میکنین؟ پورت پیشفرضش رو که تست کردم بسته بود...
من با bittorent توی ساعت رایگان تا 400 کیلو هم گرفتم. (چند شب پیش) با حدود 12 سید و 5 لیچنقل قول:
همین من سرویس ۱ مگ دارم البته IDM هم فعاله و شاید تا ۳۰۰ هم بره (متوسط ۲۰۰) که البته بستگی به سرورش داره. اما من با Vuze توی تورنت بالاتر از ۳۰ کیلوبایت نگرفتم به پورتها هم دست نزدم ولی توی اینترنت یه چیزائی راجع به پورتها گفته بودند که نتونستم امتحان کنم به نظر میاد مبیننت همهی پورتهای غیر رسمی رو بسته حداقل با تست خود نرمافزار نتونستم پورت بازی رو تو رنج بالای ۲۰۰۰۰ پیدا کنم..