عجب حرفی زده! مودم دزدی که به درد نمیخوره. مالک اصلی میتونه اعلام کنه مک آدرسشو بلوکه کنن!نقل قول:
Printable View
عجب حرفی زده! مودم دزدی که به درد نمیخوره. مالک اصلی میتونه اعلام کنه مک آدرسشو بلوکه کنن!نقل قول:
سلام
انگار ترفند قدیمی بالا بردن سرعت دوباره کار می کنه دیشب تونستم حدود 3 گیگ دانلود کنم.
فایل های هم زمان؟؟نقل قول:
نه پیلترشکن. از بعد از عید سرعت با و بدون اون یکی بود اما دیشب وقتی راهش انداختم سرعت رو برد رو 150.نقل قول:
88 روز از طرح نوروزیم مونده ولی 200 مگ از حجمش بیشتر نمونده. کلا گزاشتمش واسه دانلود شبانه و تو روز با gprs میام.
تعجب می کنه 24 ساعت کامل با GPRS تو نت چرخیدم و همون کارایی رو کردم که قبلا انجام میدادم ولی فقط 70 مگ مصرف شده. اگه با مبین نت بود الان باید بالای 500 مگ از حسابم می رفت!!!!
راستی قیمت طرح نوروزی دقیقا چند بود؟ اگه لینکش رو هم دارید بزاربد.
چه نوع هیتلرشکنی؟نقل قول:
آرش جان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ولی به هر صورت باید زنگ بزنی. از طریق لینک اقدام کنی، فقط اعتبارت زیاد میشه و تا زنگ نزنی طرح تمدید نمیشه. پس چه بهتر که از اول زنگ بزنی. قیمتشم 84800 تومنه.نقل قول:
فکر نکنم فرقی بکنه ولی من از سوکس و فری.گ.یت استفاده می کنمنقل قول:
منم تست کردم جواب داد! خیلی توپه
از کجا میتونم اطلاعاتی که موقع ثبت سرویس دادمو ببینم؟توو صفحه ی ecare.mobinnet.ir که فقط اطلاعات مربوط به ترافیک و هستش.
از وقتی صفحه قدیمی care بسته شده منم نمیتونم اطلاعاتمو ببینم:n14: