پیدا نکردم لطفا لینک بزارید
Printable View
پیدا نکردم لطفا لینک بزارید
لطفا لینک بزاریدنقل قول:
یه خط تلفن داشتم که pcm بود.رفتم مخابرات و برای تبدیلش به خط فیزیکی و مسی درخواست دادم.
بعد از 3 روز تماس گرفتن که دیگه pcm نیست و میتونید adsl بگیرید.
رفتم برای adsl ثبت نام کردم و . . . دیروز تماس گرفتم خط رانژه شده یا خیر که گفتن بله رانژه شده.ولی مشکل اینجاست که چراغ مودم خاموشه!ولی پشتیبانی میگه رانژه شده.
الان مشکل از کجا میتونه باشه ؟
برای تغیر از pcm به مسی باید سیم ورودی به خونه رو هم عوض کنن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام یه مودم dlink2730u هست که چراغ اینترنتش روشن نمیشه گویا بعد از کانفیگ تنظیمات ذخیره نمیشه ممنون میشم کمک کنید ریست هم کردم ولی باز مشکل هست
2. مودم رو جای دیگه ایی بردم وکانفیگ کردم جواب داد الان بنظر مشکل کجاست رو سیستم قبلی
برو پیش رئیس مخابرات منطقه تون بگو چراغ ندارم.چطوریاست؟نقل قول:
سلام مودم tplink 8151n دارم وقتی با وای فای چه با گوشی چه با لبتاب وصل میشم مودم چند دقیقه کار میکنه بهدشم قاطی میکنه ریست میشه وصل میشه کلا رو اعصابه مثل اینکه این مدل این مشکل داره ایا گارانتی جوابگو مشکل هست؟
شما مودم ببر نزدیک سیم تلفن مخابرات به مودم وصل کن ببین جواب میده اگه دیتا داشته باشه باید چراغ adsl روشن بماندنقل قول:
موفق باشی
چه شد داداش با اداپتور مودم دیگم تست زدم نشد البته ولتاژ هر دو یکی بود با ادابتور تی پی 8811نقل قول:
یعنی دقیقا چی کار کنم؟نقل قول:
ببرم سر خط چک کنم؟
سلام دوستان ! من یه مودم tp link td-w8951nd رو که برای یکی از دوستانه میخوام کانفیگ کنم ! هر کاری میکنم نمیشه !
این تنظیماتشه !
وقتی save رو میزنم تغییری نمیکنه !
adsl مخابرات تهران دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]