این چه قانون مسخره ای که زیر 20 تا پست نمیشه پیغام خصوصی داد؟ آقای POLAAB از من پرسیدی که از آسیاتک کجا رفتم.اشتباه گرفتی رفیق جای خاصی نرفتم.فقط طرحمو از نامحدود به 2 مگ 10 گیگ تغییر دادم.روزا 220 میده شبا هم 3 گیگ دانلود میکنه.
Printable View
این چه قانون مسخره ای که زیر 20 تا پست نمیشه پیغام خصوصی داد؟ آقای POLAAB از من پرسیدی که از آسیاتک کجا رفتم.اشتباه گرفتی رفیق جای خاصی نرفتم.فقط طرحمو از نامحدود به 2 مگ 10 گیگ تغییر دادم.روزا 220 میده شبا هم 3 گیگ دانلود میکنه.
خوب منم 4 ماه پیش واسه تست گرفتم 1 ماه خوب بودنقل قول:
بعد یک ساله گرفتم الان 230 روز دیگه مونده
الان داغون شده:n13:
سلام من امروز درخواست تخلیه دادم بهم گفت2 ماه میشه تا تخلیه کنندمن گفتم عیبی نداردحالا راست میکفت بیجاره نشم 2 ماه بدون ایتنرنت بشم
چرا 2ماه؟!نقل قول:
چی میدونم گفتم میخوام تخلیه کنم گفت دوماه میشه من تو دلم گفتم داره دروغ میگه گفتم خبری نیست حالا واقعا نشه دوماه جایی میشه شکایت کرد اگر طول بکشه.......نقل قول:
سازمان رادیویینقل قول:
همین الان شکایت کن بگو که بهت گفتن 2 ماه فردا تخلیه ای
سازمان رادیویی کجا هست سایت داره................نقل قول:
سلام فعلا از طریق سایت خود اسیاتک شکایت کردم تا ببینم پیگیری میکنند یا نه. بعد از طریق سایت سازمان رادیویی شکایت میکنم در صورت عدم پیگیری.........
سلام دوستان
من هم یه روزی(2هفته پیش) وضعیتم مثل شما خراب بود:n30:
که بعد تحقیق و پرس و جوی فراوان با 128 نامحدود صبانت وضعیتم اینجوری شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n19:
:n19:
البته سرعت تا 15 گیگ برای هر ماه اینطوریه بعد فکر کنم بیاد رو 20 که البته واسه من مشکلی نیست چون من دانلود هام رو شبا با اون یکی خطم با سرعت 450 کیلو میکنم.
امیدوارم شما هم یه روزی وضعیتتون خوب بشه .
من تبریزم
زنگ زدی 1844؟نقل قول:
حضوری برو نامه جمع اوری را بگیر ببر مرکز مخابراتتون!
کدوم مرکز هستید؟
اره تنظیم مقررات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شماره تنظیم مقررات شیراز:نقل قول:
6463008
6463007
مسئول بخش شکایات خانم رحیمی هست
ما که خطمون فیبر نوری هست و جز اسیاتک جایی ساپورت نمیکنه و نخواهد کرد.چون قسمت برنامه ریزی مخابرات دستور جدید داده که روی خطوط فیبر فقط یک شرکت میتونه ساپورت کنه!نقل قول:
ولی نمی دونم چرا دیگران جمع اوری نمی کنند؟!