به نظر من اینکه Sms از خارج به ایرانسل نمیرسه یک مشکل فنی از طرف ایرانسل هست چون از تمام کشورها حتی امارات هم دریافت نمیکنه در حالی که به راحتی ارسال می کنه . همراه اول و تالیا و حتی اسپادان که من تست کردم راحت هم دریافت می کنه و هم می فرسته .
به نظر من اینکه Sms از خارج به ایرانسل نمیرسه یک مشکل فنی از طرف ایرانسل هست چون از تمام کشورها حتی امارات هم دریافت نمیکنه در حالی که به راحتی ارسال می کنه . همراه اول و تالیا و حتی اسپادان که من تست کردم راحت هم دریافت می کنه و هم می فرسته .
از دیروز که سروش جان خبر آنتن دهی در فرهنگشهر رو داد تصمیم گرفتم که امروز به یه بازدید آنتن شناسانه برم ، اینم نتیجش :
از پارک قوری که قبلا آخرین نقطه آنتن دهی بود اونورتر رفتم و دیدم قطع نشد دوزاریم افتاد که همه خبرا درسته
ایرانسل الان توی پارک ملت معالی آباد یه دکل موقت زده که ساخت شرکت صنایع مخابراتی راه دور شیرازه
از کسایی که داخلش مشغول بودن پرسیدم که ایرانسل توی شیراز داره جدیدا چکار میکنه ، گفت که الان یه دکل فرکانس 900 که اینجا زدن ، یه دکل هم منطقه صنایع و یه دکل هم شهرک گلستان رو موقتا زیر پوشش برده که بعدن آنتن دائمی رو نصب میکنن و تا زمانیکه اصلیاش نصب نشه همین موقتا کار خواهند کرد، با این حساب تقریبا بیشتر محدوده شهر زیر پوشش رفته
ضمنا آنتن دهی شیراز رو هم شرکت اریکسون داره انجام میده
سروش جان این خبرو هم بهت بدم که دیگه نگران بلوار چمران هم نباش چون کاملا زیر پوشش رفته ولی فقط آنتن دهیش ضعیفه که اونم اگه صبر کنیم درست میشه
فکر نمیکنم به این زودیا هم نقشه شیراز توی سایت عوض بشه چون هنوز کار داره
این خبر خوشی بود که باید به اطلاع همه ، مخصوصا بچه های خونگرم شیراز میرسوندم پس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40:ایرانسل متشکریم:40: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که ایرانسل توی تمام شهرای دیگه مخصوصا اصفهان هم همین رویه رو دنبال کنه تا مشکل همه جا حل بشه فقط باید مثل ما صبر کرد ... :11:
مگه صبر نكرديم ما ؟ ما خيلي وضعمون بدتره باور كن !نقل قول:
امیدوارم که ایرانسل توی تمام شهرای دیگه مخصوصا اصفهان هم همین رویه رو دنبال کنه تا مشکل همه جا حل بشه فقط باید مثل ما صبر کرد ...
مي دونم مال شبكه هست :13:نقل قول:
این به خاطر تداخل در شبکه هست و به آنتن مربوط نمی شه
ميگم اين مشكل موقته ((1 هفته 2 هفته يه ماه)) حل ميشه يا از اونايي هست كه بايد خدا حلش كنه:19:
اگه دائمی باشه تا 26 شهریور و اگه اعتباری باشه تا 17 مهرنقل قول:
نقل قول:
من گفتم. من این مشکل رو داشتم ولی الان مشکلی نیست.
توی محله ما که 21 ساعت بود.نقل قول:
البته من صبر نکردم.
بعد از 21 ساعت از خونمون تا میدان صادقیه رفتم و یک تماس گرفتم ، وقتی برگشتم درست شده بود.
گمون کنم توی HLR خطم Lock شده بود که با اینکار درست شد.
اگه برای شما هی قطع و وصل میشه یه 14-15 روزی باید تحمل کنی.
نقل قول:
خدا رو شکر که از تعداد افرادی که کم مونده به ایرانسل فحش بدن هر لحظه داره کمتر میشه.:21:
خدا رو شکرنقل قول:
از دیروز که سروش جان خبر آنتن دهی در فرهنگشهر رو داد تصمیم گرفتم که امروز به یه بازدید آنتن شناسانه برم ، اینم نتیجش :
از پارک قوری که قبلا آخرین نقطه آنتن دهی بود اونورتر رفتم و دیدم قطع نشد دوزاریم افتاد که همه خبرا درسته
ایرانسل الان توی پارک ملت معالی آباد یه دکل موقت زده که ساخت شرکت صنایع مخابراتی راه دور شیرازه
از کسایی که داخلش مشغول بودن پرسیدم که ایرانسل توی شیراز داره جدیدا چکار میکنه ، گفت که الان یه دکل فرکانس 900 که اینجا زدن ، یه دکل هم منطقه صنایع و یه دکل هم شهرک گلستان رو موقتا زیر پوشش برده که بعدن آنتن دائمی رو نصب میکنن و تا زمانیکه اصلیاش نصب نشه همین موقتا کار خواهند کرد، با این حساب تقریبا بیشتر محدوده شهر زیر پوشش رفته
ضمنا آنتن دهی شیراز رو هم شرکت اریکسون داره انجام میده
سروش جان این خبرو هم بهت بدم که دیگه نگران بلوار چمران هم نباش چون کاملا زیر پوشش رفته ولی فقط آنتن دهیش ضعیفه که اونم اگه صبر کنیم درست میشه
فکر نمیکنم به این زودیا هم نقشه شیراز توی سایت عوض بشه چون هنوز کار داره
این خبر خوشی بود که باید به اطلاع همه ، مخصوصا بچه های خونگرم شیراز میرسوندم پس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایرانسل متشکریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که ایرانسل توی تمام شهرای دیگه مخصوصا اصفهان هم همین رویه رو دنبال کنه تا مشکل همه جا حل بشه فقط باید مثل ما صبر کرد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MTNIrancell
سلامMTNIrancell ما خونمون تو انتهاي 196غربي تهرانپارس بين خيابان سراج وارديبهشت خيابان صاحب الرمان واقع است
اينجا آنتن خيابان ميده ولي خونه ها فقط يه مقدار آنتن داره که باهاش هيچ کار نميشه کرد هيچ کس هم نمي تونه باهات تماس بگيره به غير اين کوچه هاي بالاي بين اتوبان باقري و سراج هيچ کدوم آنتن درست حسابي ندارن منظورم تا وفاداره
کي درست ميشه
البته تو نقشه پوشش انگاري آنتن داره
ولي اشتباه
چون انقدر آنتن کمه که راه به راه آنتن عوض ميکنه
اسم آنتن ها يي که خونه ما مينويسه
تهرانپارس سه سي
مدائن 1آ
مدائن 2آ
نبوت 1 آ
تهرانپارس 1 سي
تکاوران آ
سواال من اينکه کي درست ميشه بعد ار 1 سال ؟؟
شاهین جان دقیقآ باهات موافقم البته,با کارگر سر جالیز هم نباید اینجوری برخورد کرد بالاخره همه ماها انسانیم و باید با همدیگه با احترام برخورد کنیم!:10:نقل قول:
من که بشخصه همچین چیزایی میبینم بهشون تذکر میدم,یک بار هم برای دوستم که با اپراتور جان عزیز بد برخورد کرده بود:angry: توضیح دادم که رفتارش ناشایست بود و مگه اپراتور جان عزیز مسئول کم یا زیاد شدن موجودی یا قبض یا چیزهای دیگست!
اقا شاهین از طرف بچه های فروم هم بهتون خسته نباشید میگیم که هم به صبوری با مشترکها برخورد میکنین و هم به مشکلات بچه های فروم رسیدگی میکنین و سئوالاتشون رو جواب میدید:11::40::11:
:7:
شمام همه چیزو ربط بده به ایرانسل. انگار همه چیزو همه کس تو دنیای شما بی عیب و نقصه به جز ایرانسل. :41:نقل قول:
نقل قول:
آقا مرسی خیلی زحمت کشیدی.
مثل اینکه ایرانسل داره حال میده به ما اساسی!!!
یه سوال دارم...یه دکل بود حدودا 400 متر اونطرف تر از خونه ی ما که امروز دیدم دارن بالاش کار میکنن!!
به نظرتون اگه درست شه خونه ما خوب آنتن میده؟
همه ی ساختمون های اینجا هم 1 طبقه هستند...
به هر حال به قول خارجیا:
Irancell rulzzz!!!
400 متر؟ اشتباه نمي كني سروش جان؟نقل قول:
یه سوال دارم...یه دکل بود حدودا 400 متر اونطرف تر از خونه ی ما که امروز دیدم دارن بالاش کار میکنن!!
بله ایرانسل در نقاط زیادی از شیراز آنتن میده ولی تو سایت ایرانسل نقشه مطمعنا آب نشده ولی در کل شیراز تو جنوب شهر آنتن دهی خیلی بهتر از نقاط شمالی حتی تا دریاچه نمک هم آنتن میده اگه آنتن دهیش معالی آباد به بالا جواب بده خوب می شد. راستی cell info شم کار نمی کنه..
نقل قول:
ایرانسل از همون اول توی شرق تهران مشکل داشته ولی از حدوده 1 ماه قبل داره این مشکل رو برطرف میکنه. 2 هفته پیش منطقه پیروزی رو چند روزی با مشکل دیدیم ولی الان کسی از اون منطقه بابت مشکل آنتن دهی تماسی نمی گیره.
زمان دقیقی به شما نمیتونم بدم چون این نوع مشکلات مربوط به بخش ما نمی شه و در بخش دیگه ای برنامه ریزی میشه.
اگه جوابت رو خوب ندادم منو ببخش چون دروغ نمی تونم بگم.
متشکر از شمانقل قول:
ما که عادت کردیم. البته یک شب یه آقا پسر به قوله خودش زرنگ از دزفول زنگ زد و بعد از 30 - 40 ثانیه فحش خوار و مادر به من با یک لبخند بهش گفتم:
دوسته من هیچ می دونی تماس های شما ضبط میشه و ما می تونیم از طریق مراجع قضائی شما رو پیدا کنیم و ...
گفت: آقا ببخشید مثل اینکه اشتباه گرفتم
منم گفتم: نه شما کاملاً درست گرفتید و من هم به علت بی احترامی و فحاشی خطت رو تا سه ماه یکطرفه میکنم و در قسمت توضیحات هم مینویسم که چی کار کردی.
خلاصه خطش رو یه حالی دادم بهش و یک SMS هم زدم که تا 48 ساعت فرصت داره شب ها از ساعت 12:30 تا 7 صبح با شماره 150 (چون من بیشتر وقت ها Golde Number جواب میدم) تماس بگیره و بگه ... خوردم آقای شهرکی.
ولی خوب زنگ نزد من هم شمارش رو یادم رفت.
پس نتیجه می گیریم که تا 3 ماه باید با سیم کارتش گل یا پوچ بازی کنه.
البته به نظر خودم کاری که مستحقش بود رو انجام دادم.
ولی همیشه می شنویم و فراموش می کنیم ولی این یکی خیلی بد گفت.
راستی بهتون گفته بودم که جام جهانی 2010 آفریقا کل تبلیغات رو MTN در دست داره.
خوب اگه نگفته بودم الان گفتم.
البته این خبر خیلی قدیمیه ها ولی ارزش گفتن رو داشت.
آقا شاهین از این سوالای سخت نکن :31:... به نظر من بحث خیلی مهم نیست :5:... اما اگه به قول شما ایرانسلی ها نزنن زیرش :27:تو روزنامه یک صفحه ای همشهری شرایطش رو نوشته بودنقل قول:
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم قابلی نداشت:10:نقل قول:
الان نمیدونم آنتنی که برای منطقه پارک قوری و پاسداران زدن کجاست ولی احتمالا اون هم موقته
راستی اگر نمونه دکلهای ایرانسل رو خواستی ببینی برو خیابون قصردشت قبل سه راه برق یه ساختمون هست که بالاش آنتن ایرانسل نصبه
ایرانسل اگه همینطوری پیش بره کولاک میکنه:8:
می گم که مشکل ما ایرانی ها همینهنقل قول:
میگردیم توی یک متن اونی که مشکل داره رو پیدا می کنیم
مگه طرح ها از 19 خرداد شروع نشد؟
پس این چیه؟:27:
چرا اینو نمی گی؟:18:
نقل قول:
ايول خيلي حال كردم :46:
حقش بود آدم نفهمي بوده :2:
من كه شنيدم اعصابم خورد شد :41:
آقا شاهین خیلی عزیزی :10:اما چند نکته
1- بندی که شما اشاره کردین مفهومش اجرای طرح در 3 ماه تابستونه تیر مرداد شهریور ( حالا یه کمی هم از خرداد) و ایضا اجرای طرح و نه صرفا اتمام طرح ... گفته خود شما نیز گواه بر این مدعاست که اعتباری ها اگه الان طرح رو انتخاب کنن تا یه ماه دیگه طرحشون فعال خواهد بود ...
2- اگه به فرض حرف شما درست باشد و اجرای طرح 3 ماهه و از 19 خرداد باشه پس باید تا 19 شهریور ادامه داشته باشه در حالی که شما میگین تا 26 شهریور ادامه داره .... ( دم خروس یا قسم حضرت عباس):24:
3- به فرض که حرف شما درست باشه ... در قوانین مربوط به قراردادها ... بندهای بعدی و متاخر نسبت به بندهای قبلی ارجحیت دارند ... پس بند 6 نسبت به 1 مقدم است ... ( البته اگه با اون مفهومی که شما میگین و بند ها با هم در تعارض باشند که به نظر من اینطور نیست و هر کدام مفهوم جداگانه ای دارند)
4- بله .. البته که باید بگردیم مشکلات رو پیدا کنیم :26:... ( با رعایت انصاف) اصولا من آدم نکته سنجی هستم ... ولی حواسمون رو جمع کنیم ببینیم داریم چی می گیم ... وقتی ایرانسل طرحی ارائه می دهه همه کارشناساش نظر می دن و حتما دست آخر شرایط ( یا همون قرارداد) توسط افراد حقوق دان نوشته میشه ( چون همه اینها بعد ها می تونه تو دادگاه ها مورد شکایت قرار گرفته و پیگیری بشه ) .... بنابراین نمیشه که یلخی باشه و یه بندش مشکل داشته باشه ... یعنی به نظر شما بند 6 مشکل داره .... اگه داشته باشه و من پیداش کنم که این ایراد نداره ... تازه دست مریزاد هم داره:26: :26:
5- البته شما هم مثل من نکته سنجی کردین و رفتین چیزی رو پیدا کردین که باهاش حرفتون رو ثابت کنین یا مشکلی رو بر ملا کنین ... حداقل تو این یک مورد مثل هم هستیم ;)
6- و البته این بحث ها مشکلی هم نداره ... الان بعضی ها نگن چرا بحث می کنین:28: ... پس تاپیک واسه چیه ؟؟ ... قرار نیست که تو تاپیک پست های خالی بزنیم:biggrin: ... ( البته در این بند قصاص قبل از جنایت کردم) :tongue:
بازم باید یه خسته نباشید بهت بگم آقا شاهین ... با اون همه دردسر که تو شرکت داری اینجا هم باید هی بحث کنی ... ولی این از خصوصیات شغلته ... و خدا خیرت بده ...
سلام.
من یک ایرانسل اعتباری گرفتم فعلا چون خط دولتیم قطع : دی
بگذریم .
من هیچی از ایرانسل نمیدونم.
چنتایی سوال دارم .
طرح های تابستونی و ... این شرکت الان چیه ؟
مثل همون قرمز و آبی و رایگان ها و ...
دوم اینکه جایی که ما هستیم پوشش خوبی نداره خوب آنتن نمیده این امر توی اینترنتش تاثیر داره ؟
من میخوام تنظیمات اینترنت رو انجام بدم اما بلد نیستم کسی میتونه یادم بده ؟
قابل توجه بچه های شیرازی ...
گفتم یه کم صبر کنید ... ایرانسل هنوز یه سالش هم نشده ... دندون رو جیگر بذارین ...
اما شما اونموقع دعوام کردین :37: می گفتین که سیم کارت خریدین ... اسباب بازی که نخریدین
اما من از اول اسباب بازی نخریده بودم . . . چون تو تهران خیلی ازش راضیم ... فکر کنم با اون همه اس ام اس و مکالمه رایگانی که بواسطه طرح های ایرانسل داشتم پول سیم کارتم ( 150 تومان ) دراومده باشه ....که عمرا با همراه اول نمی شد ... یعنی الان می تونم سیم کارتم رو بدون هیچ ضرری بندازم دور ... ولی اینکار رو نمی کنم ... چون حال حالا ها می خوام ازش منفعت ببرم ....
خدا رو شکر که مشکل شیرازی ها کم کم داره حل میشه ....
ایرانسله یه ساله ... از رو روِک بیا پایین :31:... کم کم باید تاتی تاتی کنی ... :33:
1- طرح هاش كه تا 26 شهريور بيشتر نيست ولي چون اعتباري هستي اگه فعال كني تا يه ماه برات فعاله ((براي شريط طرحها به اينآدرس برونقل قول:2- هرجا آنتن باشه اكثرا اينترنت هم هستنقل قول:
کد:WWW.irancell.ir
3- يه SMS به 2225 با متن زير بفرست :
نوع برند فاصله مدل گوشي مثلا Samsung D900i
نقل قول:
دوست عزيز يكم دير اومدي وگرنه تابستون كلي
طرح خوب داشت كه متاسفانه ديگه الان فرصت
ثبت نامش تموم شده
براي اينترنت هم فكر كنم چون از آنتن استفاده
ميكنه تاثير داشته باشه
ولي حسن اينترنتش اينكه هزينش به زمان
بستگي نداره بلكه به حجم ديتا كه ردوبدل
ميشه يعني شايد شما نتونيد از سرعت
خوب اين اينترنت استفاده كنيد ولي با كمي
تاخير صفحه ها باز ميشه و همون قيمتي كه
براي ديگه تموم ميشه براي شما هم محاسبه
ميشه
براي راه اندازي هم راحترينش زدن كد زير است:
*140*3*6#
ستاره 140ستاره3ستاره6مربع
ولي اگه درست عمل نكرد مدل گوشيتو بگو تا راهنماييت كنم
عزيز تا 26 شهريور وقت نداشت:18:نقل قول:
دوست عزيز يكم دير اومدي وگرنه تابستون كلي
طرح خوب داشت كه متاسفانه ديگه الان فرصت
ثبت نامش تموم شده
:21::27::21:نقل قول:
ولي حسن اينترنتش اينكه هزينش به زمان
بستگي نداره بلكه به حجم ديتا كه ردوبدل
ميشه يعني شايد شما نتونيد از سرعت
خوب اين اينترنت استفاده كنيد ولي با كمي
تاخير صفحه ها باز ميشه و همون قيمتي كه
براي ديگه تموم ميشه براي شما هم محاسبه
ميشه
ايم براي همه گوشي ها جواب نميدهنقل قول:
براي راه اندازي هم راحترينش زدن كد زير است:
*140*3*6#
ستاره 140ستاره3ستاره6مربع
ایــــول بهترین کار ممکنا کردی :31: البته من اگه جاتو بودم بدتر از اینا سرویسش می کردم !نقل قول:
چه جالب ! فکر کنم اون موقع همراه اول دهنمون سرویس کنه که موقع پخش بازیا هی زیر نویس بده !نقل قول:
نقل قول:
یه متن براتون می گذارم که کاملا دست نخورده است (به غیر از جاهایی که قرمز و توپرش کردم).
این متن شرح یک خبر به کارکنان مرکز تماس است که از یک انسان با تجربه و با مدرک فوق لیسانس (نمی دونم چه رشته ای) برای ما ارسال شده.
ببینید
----------------------------
با سلام
لطفا اگر مشتری با شما تماس گرفت و گفت که از طرف شرکت ایرانسل در روزنا مه ها به عنوان برنده انتخاب شده است ،به هیچ عنوان مشتری برای گرفتن جایزه مشتری را به سا ختمان امین نفرستید و به
مشتری اطمینان دهید که برای دریافت جایزه نماینده شرکت با مشتری تماس می گیرد.
Hi all,
Please don’t send customers to amin building if he or she told you that he find his name on newspaper and he wins something, the agency will call these people
Regards
--------------------
من هم این رو ارسال کردم. البته نه به خوده اون شخص بلکه برای دوستام
ببینید
-----------------------------
یکی نیست بگه آخه با سواد توی دو خط جمله از یک کلمه 200 بار که استفاده نمی کنن
تازه توی انگلیسی 1 بار بیشتر نگفته
باید همه کمکش کنیم تا ساوادش کامل بشه
-----------------------------
پس تا آخرش رو بخون و ببین چه خبره
نقل قول:نقل قول:
آقا چرا بنده خدارو گمراه می کنید.
آخرین زمانه فعال کردن طرح ها 20 شهریور بود.
اگه تنظیمات رو می خوای یه میل بزن به من و فقط مدل گوشیت و شمارت رو بده بقیش هم که حلّه حلّه
خبر خیلی خوبیه ... من که تا حالا نمی دونستم ... ولی خیلی دوستای فوتبالی دارم که بی دلیل با ایرانسل خوب نیستند ... شاید اونموقع که وضع ایرانسل حتما حتما خیلی بهتر شده ...نقل قول:
و با تبلیغاتی که در دست MTN هست ... ایرانسل هم بتونه حسابی بترکونه ...
برای من که خبر خوبی بود .... اما باید تا 2010 صبر کنم ... کی مرده؟! کی زنده ؟!
چرا انگلیسی هم مینویسه ؟ مگه اپراتور خارجی هم دارین اونجا ؟نقل قول:
:40:سلام شاهین جان خسته نباشی :40:نقل قول:
شاهین جان فقط شرق تهران نیست که مشکل داره ما غرب تهرانیم تو غرب تهران هم مشکل داره
مثلا صادقیه ، آیت ا... کاشانی، جنت اباد ، شهران ، آبشناسان و ... شاهین جان از غرب خبری نداری ؟ پوشش
اینور کی درست میشه ؟ شاهین جان قبلنا وقتی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میل میزدیم بهتر وکاملتر پاسخ میدادن ولی
الان نه ! چرا ؟ مثلا من مشکل غرب تهران رو گفته بودم یه همچین عکسی رو برام فرستادن و گفتن داره راه میفته
ولی با اینکه دوباره درخواست دادم دیگه نفرستادن . :40: شاهین جان :40: شما تو
این بخش دوستی یا آشنایی سراغ نداری که میلش رو به ما بدی و برامون از این عکسها و اطلاعات بفرسته ؟
یه نمونه که برام فرستادن رو اینجا میگذارم :
تبلیغ جدید همراه اول رو با تبلیغ جدید ایرانسل مقایسه کنید :
همراه اول همون که یارو داره از کوه میره بالا.
ایرانسل همون که اولش سه تا بی ام و رو با صدای دزدگیر نشون میده!
خدایی کدومش باحالتره؟
به قول دوست عزیزمون :
با ایرانسل شیک و با استانداردهای جهانی قدم بردارید
فکرشو نمیکردم,یعنی اصلآ جا خوردم!:18: که با این وضع برخورد کنننقل قول:
بیشتر از اینا حقش بود,من بودم بدتر از این میکردم!:weird::angry:
فقط برای اینجور ادما!حیف ادم که به اینا نسبت داد! .....
سلام شاهین جان
شما در جواب سوال من در مورد طرح تشویقی دائمی گفتی تا 26 شهریور.منم عرض کردم تو سایت خوندم حالا متنهاش رو برات عزیزم عیننا ارسال می کنم:
3. شرایط مربوط به سیم کارت دائمی:
3-1- طرحهاي تعرفه تشويقي مربوط به سيم كارت دائمي، از زمانيكه فعال شوند تا پايان شهريورماه فعال مي مانند.
3-3- مشترکین سیم کارت دائمی، پس از پایان مدت زمان طرح تعرفه تشویقی (پایان دوره صورتحساب شهریور ماه و آغاز دوره صورتحساب مهر ماه 86) بصورت خودکار به طرح تعرفه قبلی خود بازگردانده می شوند.
سوال دوم چرا سایت انقدر دیر به روز میشه اینم بهشون تذکر بده.چون خیلیهای مییان تو سایت می بینن مثلا استان سمنان فقط یک شهر اعلام شده که انتندهی داره در صورتی که الان 4 شهر اصلیش فعال.واین باعث میشه اگه میخاد بخره منصرف بشه.
نقل قول:
بابا ما رئیسمون (شارل نوبل و رنه) هر دوشون خارجین و ما هم باید باهاشون انگلیسی صحبت کنیم.
تمام این پروسه ها که برای ما ارسال می شه یه رونوشت هم برای اونا میره
نقل قول:غرب که خبری ازش ندارم و توی این بخشی که میگی آشنایی هم ندارم چون اونا میرداماد هستن و ما شیرپاستوریزه.نقل قول:
درباره این مورد با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث کردیم و شما می تونید به این 4 تا لینک بری و جوابت رو بگیری.نقل قول:
از این بیشتر برای این مورد جوابی ندارم
شاهين جان پيام خصوصي تو چك كن حتما !
جدا تا دریاچه نمک؟!!!!!نقل قول:
من که شمال تا خود معالی آباد رفتم آنتن میداد فکر کنم باید بالاتر هم بده...
راستی کسی میدونه الان کجاهای شیراز آنتن نمیده؟سایتش که تعطیله از اونجا نمیشه فهمید.
اوووووووووووووووو!!!!نقل قول:
حالا اشتباهی دستم به جای 5 رفت روی 4!!!شمام گیر میدیا!
حالا برد آنتن هاش چقدره؟
آنتنشم از روی پشت بوم و ... نیست...از این آنتن خوباست!:31:
به نظر شما تا خونه ما خوب آنتن میده؟همونجوری که گفتم همه ی ساختمون های اطرافمون 1 طبقست.
سروش جان الان شما تو خونه كه نشستي همه جاش راحت مي توني صحبت كني و آنتن فول هست ؟