Khelane عزیز درست میگن مشکل از وارد کردن شماست و گرنه حداقل ارور میداد.
کسی با Decal Converter کار کرده؟؟ مشکل دارم باهاش.:41:
Printable View
Khelane عزیز درست میگن مشکل از وارد کردن شماست و گرنه حداقل ارور میداد.
کسی با Decal Converter کار کرده؟؟ مشکل دارم باهاش.:41:
OK ممنون از کمکت:10:نقل قول:
آقا سلام در بازی کانتر چه طوری بدون رمز می شه از پشت دیوار تیر زد
مثلا من کلیپ دیدم یا اول بازی دوت خشاب خالی می کنه رو دیوار بعد 2 نفر هدشات مشن
کجا باید رو دیوار تیر زد تا یارو اونور بمیره؟
به مرور زمان حرفه ای میشی و یاد میگیری کجا رو باید بزنی یا به اصطلاح جوشکاری کنی :دینقل قول:
آقا سلام من وقت نکردم کل تاپیک رو بخونم یکی میشه بگه من چطوری با Counter Strike 1.8 ورژن Stalker آنلاین بازی کنم من تو قسمت Find Server میرم و رفرش هم میکنم ولی هیچی پیدا نمی کنه، اگرم پیدا کنه Not Responding داره
لطفا یکی کمک کنه با تشکر
در بخش favorities ای پی سرور ایرانی ها رو اد کن ببین کار میکنه یا نهنقل قول:
خیلی ممنون مشکل از خود بازی بود ولی من چطوری می تونم توی کانتر آنلاین تقلب کنم در حال که من سرور نیستم
با تشکر
با سلام.
اگه میشه لیست کدهای کانتر استرایک 1.6 که مخصوص بازی کردن در گیم نت هستند را قرار دهید (LAN).
اگه به همراه توضیح باشه خیلی عالی میشه که هر کد چه کاری انجام میده؟!
آقا Hacke - SXE 9.0 Fix 1 رو کسی داره ؟ ( بدون ویروس )
داداش ما گفتیم دیواری بلد نیستیم ولی نگفتیم کانتر بلد نیستم....
اگر فکر می کنی خیلی کانتر بازی بیا بریم گم نت اونوقت ببین چی می شی......
من خودم 3-4 بار گم نت رفتم که اون هم طی 20-21 دست سر جمع 3 بار مردم.
من خودم اکثر تو خونه expert بازی می کنم.
چون تو خونه نمی شه فهمید دیواری کجاست من سوال کردم.
OK
با سلام من چطور میتونم Counter Strike Source رو آنلاین بازی کنم ؟؟؟
نقل قول:
نصب کانتر 1.6
نصب پچ ورژن V.23
نصب Sxe
وارد کردن ایپی سرور ها مثل pg .nini
اجرای بازی
تو پست های قبلی پچ هست Sxe هم از سایت خودشکد:http://www.sxe-anticheat.com/
سلام
دوستان چندتا ایپی سرور معرفی کنند.
ممنون
برو تو سایتاونجا ایران یا هرجای رو که خواستی سرور کانتر پیدا کنی برات جستجو میکنهکد:www.game-monitor.com
اقا کمک کنه یکی
الان کانتر 1.6 با ویندوز 7 و 64 بیت کار میکنه ؟
اگه اره لینک دانلودش رو بزارید لطفا
با سلام.
دوستان عزیز و گرامی!
==========تمام سوالات من مربوط میشه به گیم نت و بازی کانتر در شبکه LAN!=========
اگه امکانشو دارید جواب بدید:
1.کد ریز کردن هدف چیست؟ (چه کارهایی رو باید انجام داد تا هدف در ریزترین حالت ممکن قرار بگیره)
2.یک نموداری که نمایش داده میشه همونی که fps و upload , down رو نشون میده!!! این نمودار رو چگونه میشه گوشه ی سمت راست و پایین صفحه قرار داد آخه پچ نصب کردم این نمودار اومده پایین و وسط تصویر؟!
3.کدهای کانتر رو چگونه میشه در فایل config قرار داد که از این به بعد با اجرا کردن کانتر کدهای اولیه به صورت دیفالت قرار داشته باشند؟!
4.من کانتر 1.6 دارم و پچ ورژن 23 رو نصب کردم و خوب هستش اما مشکل اینه:
وقتی اسلحه در دست است و در هنگام حمله هستی اسلحه به دست چپ میره و در آپشن هم دیگه قاطی کرده مثلا Left Handed رو که انتخاب می کنی اسلحه میره توی دست راست در کل برعکس شده!
این از چیست؟
5.پچ ورژن 43 هم نصب کردم و مشکل اینه که وقتی سرور زمین میسازه در کلاینت ها و در Find Server شناخته نمیشه!؟
کسی نمیدونه چجوری میشه SXE Anti Cheat رو با وال هکر استفاده کرد
عزیزم کسی که چیت میزنه باید از خیر خیلی چیزاش بگذره اگه خواستی برات لیست کنم که باید از خیر چه چیزاش بگذره :11:نقل قول:
واسه چی؟ شما بگونقل قول:
سلام دوستان گلم
ببخشيد دوستان من اينرنت 512 با پينگ نسبتا پايين دارم.
اگه بخوام بصورت آنلاين بازي كنم حدودا چقدر از ترافيكم كم ميكنه؟
مر30
سلام
می خوام تو بازی با رنگ های مختلف تایپ کنم ! چجوری باید اینکارو کنم ؟
[QUOTE=p0w3rfu7;5076170]واسه چی؟ شما بگو[/
QUOTE]
کسایی که چیت میزنن باید از قید بازی یاد گرفتن بگذرن هرگز بازی یاد نمیگیرن ، چیت زدن باید از خیر لذت بازی بگذرن ، ، کسایی که چیت میزنن از خیر ناموسشون باید بگذرن و منتظر بدترین فحشا باید باشن ، کسایی که چیت میزنن باید منتظر بن شدن باشن و.............................................. ببخشید دوست عزیز از من به دل نگیر من منظورم اصلا به شما نیست بصورت کلی گفتم
بستگی داره cl_updaterate , cl_cmdrate رو چند بذاری از تو کنسول هر چقدر این عدد از 101 پایین تر بیای کمتر مصرف میشه میتونی رو 50 یا 40 برا باپ بذاری و برا متچ که حتما باید بالا باشهنقل قول:
نه دوست عزیز من اهل چیت نیستم حتی تو سرور هایی که چیت می زنن من بازیم رو میکنم و خودم هم می بینم چه فحشایی میدن. من و چهار پنج تا از دوستام با هم تو یه سرور بازی میکنیم من فقط میخوام دستشون بندازم و یکم دور هم بخندیم.:31:
خودم هم تنهایی کانتر بازی میکنم اصلا با چیت حال نمیده.:41: در هر صورت خیلی ممنون که جواب ما رو ندادی:46:
دوستان هنوز راه حل قطعی برای اجرای sxe توی ویندوز 7 ارائه نشده ؟
کسی نمی دونه ؟نقل قول:
با سلام ، در بازی های سری کالاف که با زدن گزینه Shift + 6 یا همون ^ و انتخاب یکی از شماره های کیبرد تا 9 رنگ متون عوض میشد ( در ضمن برای رنگی کردن دوباره کلمه باید مجددا این گزینه ^ را بزنید )نقل قول:
متاسفانه نه فعلا.:41: کلا آدم بخواد رو ویندوز سون کانتر بازی کن بهترین گزینه بازم متاسفانه کانتر سورسه.نقل قول:
چرا راه دیگه ای هم هست ! با VMware یا برنامه های مشابه ویندوز مجازی نصب کنین و بازی کنین :دی من که با همین تو شبکه هم بازی میکنمنقل قول:
یه را جدید که خودم 2 روز پیش کشفش کردمنقل قول:
اینه که ویندوز 7 رو پاک کنی اکس پی بریزی:31:
بی دردسر:31:
نقل قول:
من میدونم :31:
این روز ها همه چیت میزنن
من خودم گیم نت میرن همیشه که بازیم قوی بشه
ولی انلاین همه چیترن مخصوصا n1 ها
تو نزنی بازی به تو هم حال نمیده :d
بازی ادم ضعیف میشه کلا
من همیشه سعی میکنم بدون چیت بازی کنم
ولی خیلی دیگه شیر تو شیر بشه و کسی شاخ بشه چیت ما هم ان میشه :d
نقل قول:
کد ریز کردن هدف :
بالای tab اون شکله پ رو میزنی تو بازی
تایپ میکنی: cl_lw 1 بعد اینتر میکنی
تایپ میکنی +duck بعد اینتر میکنی
تایپ میکنی cl_lw 0 بعد اینتر میکنی
تایپ میکنی -duck اینتر میکنی
هدف ریز میشه
+ رو قبل duck باید بزنی و همینطور - رو الان من زدم اومده جلوش :31:
cl_lwbob 0 هم حرکت دست رو ازبین میبره :46:
اسلحه راست و چپ میشه توی option ببین حالت video روی software نباشه
روی open gl باید باشه بعضی موقع به خاطره اینه که روی software میره
سلام
چطور یک متن رو سریع برای چند بار کپی می کنند؟ من فقط می تونم تایپ کنم اما نمی تونم چندبار پشت سر هم کپی کنم!
یک حالت پرش هست که معمولاً برای شنیده نشدن صدای پای انجام می شه اگه اشتباه نکنم بهش داک می گن این چطوری انجام می شه؟
سلام . آقا لینک هست واسه دانلود کردن کانتر ؟ بدجوری هوس کردم :31:
مرسی
من ورژن جدید SXE رو نصب کردم ولی دیگه نمی تونم برم تو بازی یعنی سر منو گیر میکنه و حتی گزینه های اونو هم نشون نمیده. این مشکل واسه دو تا رفیقام پیش اومده. من همه چی رو دوباره نصب کردم حتی پچ های دیگه هم نصب کردم(ورژن های 21 . 23 . 33 ) ولی چیزی عوض نشد. چنین مشکلی رو با ورژن های قبلی نداشتم و راحت بازیمو میکردم.:41:
نقل قول:
متن رو نمیدونم
شنیده نشده صدای پا میتونی شیفت رو نگه داری صصدای پات رو کسی نمیشنوه
اون پرش هم بانی جامپه که باید برنامه اش رو نصب کنی
داک زدن هم فکر کنم همون ریز کردن هدف باشه
فکر نمیکنم به پرش داک بگن
سلامنقل قول:
من با پچ ۲۳ تِست کردم
سِروِر نینی میشه بازی کرد
ولی پیشگامان ارور میده
sxe 9 میخواد فکر کنم :ی
بچه ها من میخواستم کانتر شبکه بین دو تا لپ تاپ بازی کنم
با وایر لس
ممنون میشم یکی که بلده بهم بگه چجوری میتونم این کار رو بکنم
به چه کانتری نیاز دارم؟
چجوری باید شبکه کنم؟
[HTML]http://rapgame.ir/files/downloads/CS1.6.zip[/HTML]نقل قول:
عزیزم شما از کجا تشخیص دادید که آنلاین همه چیترنو پلیرهای پرو چیت میزنن اگه بازی بلد نیستین دلیل بر این نیست که به همه مثل شما تو یه سطح باشن و تهمت بزنید و تشویق کنید که دیگران هم چیت بزنن چون شما اینکارو میکنید!!!!!!!!نقل قول:
مثال میزنم بهترین پلیرهای باپ وقتی میان متچ یک نفرم بعده 1 ساعت بازی نمیتونن بزنن و چون یارو با کلی ادعا تو سرورا چهار تا نووبو کشته دلیل بر این میشه که تو متچ هم n1 باشه و شمایی که با بوت بازی کردین میاید سرور و همه کس رو به چشم چیتر میبینید چون یه نفرم نمیتونید بزنید !!!!!!!!
دوست عزیز بله پرشهای کوتاهی که شما گفتید داک نام داره و باید برید تو قسمت تنظیمات کیبرد کانتر و گزینه داک رو انتخاب کنید و اونو رو اسکرول سمت بالا موس بذارید و با چرخوندن اسکرول موس میتونید داک بزنید اما داک اصلی همزمان با اسکرول خیلی ریز و سریع باید کنترل رو با انگشت کوچک بزنید تا هیچ صدایی از پا در نیادنقل قول:
برای بانی نیاز به برنامه نیست همون طور که داک رو تنظیم کردین یک گزینه دیگه که جامپ نام داره و رو اسپیسه رو دو باره تنظیم میکنید رو اسکرول سمت پایین که خودش نیاز به اموزش مفصل داره که باید فقط با A و D به سمت جلو حرکت کنید و پرش بزنید و موستونو بچرخونید نوع پیشرفته تر بانی هاب نام داره که سخت تره و کار هر کسی نیست موفق باشید:11:
سلامنقل قول:
مرسی ولی این واسه کانتر جواب نمی ده :41: