بلاخره شاتل هم گرون کرد
قبل گرونی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد گرونی
نظارتی نیست انگار عشقی گرون میکنن :whistle:
Printable View
بلاخره شاتل هم گرون کرد
قبل گرونی
بعد گرونی
نظارتی نیست انگار عشقی گرون میکنن :whistle:
بله دقیقا اینا قیمت های FTTO هست ، خودم هنوز نگرفتم چون از سرویس فعلیم دو هفته باقی مونده ولی تموم شد حتما FTTO میگیرمنقل قول:
برای تغییر سرویس به ftto حتما باید زمان سرویس تمام بشه ؟نقل قول:
برای من حجم زودتر تمام شده
و اینکه میشه یک سرویس 1 ماه بگیرم بعد از یک ماه زمان که تمام شد ftto تغییر بدم ؟
مگه این برای واحدهای غیرمسکونی نیست پس چه جوری میتونید از FTTH به FTTO تغییر بدید؟نقل قول:
بله دقیقا اینا قیمت های FTTO هست ، خودم هنوز نگرفتم چون از سرویس فعلیم دو هفته باقی مونده ولی تموم شد حتما FTTO میگیرم
من پارسال حضوری رفتم مخابرات منطقمون و گفتم FTTO میخوام و فرمشو پر کردم و گرفتم و ازم هیچ سوالی در مورد مسکونی بودن و اینا نپرسیدند . فقط ای پی ثابتی که رو FTTO بود برام هر ماه 77 تومن جداگونه هزینه داشت که الان شده 165 تومن. حالا نمیدونم شاید منطقه به منطقه فرق کنه یا شاید هم الان قانوناش فرق کرده باشه. ولی به هر حال باز هم میصرفه نسبت به قیمت های FTTHنقل قول:
عکسی که شما فرستاده بودید از داخل پنلتون نشون میداد که همین الان هم قیمت های FTTO رو دارید یعنی همین الان همین سرویس رو دارید . برای ما ها که FTTH داریم اون قیمت ها نیست و خیلی گرونتره . اگه داخل پنلتون باشه هر وقت بخواهید میتونید سرویستون رو عوض کنید .نقل قول:
خوبی مخابرات اینه که مثل شرکت های دیگه دزد نیست مثلا شما یک پول سرویس 6 ماهه رو میدید و بعد سرماه تصمیم میگیرد که سرویس رو عوض کنید ، شرکت های دیگه به راحتی بهتون میگن که ما پول سرویس قبلی که ازش 5 ماه مونده رو پس نمیدیم و میدزدیم مثل صبانت ولی مخابرات میزان زمان و حجم باقی مونده سرویس رو حساب میکنه و از قیمت سرویس بعدی کم میکنه
نیما جان هزینه 165 تومن برای IP ثابت در هر ماهه ؟ یا کل مدت قرارداد ؟ نمیشه بگی لازم ندارم ؟
هر ماه 165 تومن هست . راستش من خودم هم نمیخواستم ولی روی سرویس بودنقل قول:
چطور بياريمش تو پنل؟ فکر کنم بعضی منطقه ها ساپورت نميکنن...نقل قول:
آقا اين بسته های ترافيکی مثلاً هزار گيگ رو بخريم تا هر وقت قرارداد داريم می مونه؟ مثلاً اگه سه ماهه هست تا آخر سه ماهه و بعدش سوخت ميشه يا اگه تمديد کنيم باز منتقل ميشه؟ به نظرتون قرارداد جديد يکساله بگيريم يا سه ماهه اينا به اميد بهتر شدن تعرفه ها..
دوستان سلام
من میخوام فیبر نوری مخابرات بگیرم، خیلی تعریف میکنن ، تهران هستم، اما نمیدونم چه سایتی باید بدم ثبت نام کنم، اصلا انگار سایت مشخصی نداره ، تانوما هم که زدن فیبر مخابراته اصلا به تهران نمیده ، عجیبه ، میشه راهنمایی کنید شما چطوری گرفتید ؟ چطوری میشه نقاط تحت پوشش رو دید اصلا
زنگ بزنید به 2020 و بگید میخواهید برای فیبرنوری ثبت نام کنید . کد پستی رو ازتون میپرسند و اگه تحت پوشش باشه تلفنی براتون ثبت نام میکنند. فقط بعضی وقتها سرشون شلوغه و 40 تا 50 نفر تو صف انتظار هستند و یک ربعی باید پشت تلفن بمونید تا به اپراتور وصل بشیدنقل قول:
کار ما نیست ، خود مخابرات فقط به پنل دسترسی دارهنقل قول:
آقایکی توضیح میده این پلن ها داستانش چیه و چه فرقی داره ؟ چرا قیمتا یکیه ؟!!
مثلاً زده 210 ماهانه قرار داد 3 ماهه یعنی هر ماه 210 گیگ میده و 3 ماه ؟ خوب چرا یکی باید 1 ماهه بگیره ؟ 12 ماهه 210 گیگ ماهانه یعنی 1 سال ماهی 210 گیگ بهت میده ؟ قیمت ها هم یکیه ! اگه یه توضیح بدین ممنون میشم
سلام شما اگه میخواهید فیبر بگیرید شنبه صبح ساعت 7 تشریف میبرید مرکز مخابراتی محلتون شماره تلفن منزل و آدرس رو میگین بهتون میگن بهتون میتونند سرویس بدن یا نه .کارت ملی هم ببرید که اگه نیاز به ثبت درخواست شد همراهتون باشه.یه جیب پر پول هم باید داشته باشید .چون حسابی دولا پهنا حساب میکنند همه چیزو .تموم شد دورانی که فیبر مخابرا ت به صرفه بود.
برای دریافت اینترنت از متصدی ارگان اینترنت باید حضوری بری پیششون:biggrin: هیچ وقت این یکی رو نتونستم درک کنم:worried:نقل قول: