-
باشگاه"فولاد مباركه سپاهان" اعلام كرد: نماينده اين باشگاه اول ديماه به منظورشركت درمراسم قرعه كشي جام باشگاههاي آسيا به مقر كنفدراسيون فوتبال آسيا در كوالالامپور (پايتخت كشور مالزي) اعزام ميشود.
بهگزارش روز دوشنبه روابط عمومي اين باشگاه،"پل موني ساموئل" معاون دبيركل كنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال نامهاي به باشگاه فولاد مباركه سپاهان، از تيم فوتبال اين باشگاه براي شركت در جام باشگاههاي آسيا دعوت كرد.
براين اساس، مسوولين باشگاه فولاد مباركه سپاهان بايد اطلاعات لازم درمورد استاديوم محل برگزاري ديدارهاي خانگي، مكان اقامت و تمرين تيمهاي ميهمان، محل اقامت نمايندگان كنفدراسيون فوتبال آسيا، زمان مناسب براي برگزاري مسابقات با توجه به تعطيلات عمومي و اطلاعات شرايط جوي و اقليمي را تا روز جمعه ۱۶آذرماه به كنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام كنند.
به گزارش باشگاه فولاد مباركه سپاهان بهنقل ازكميته برگزاري مسابقات جام باشگاههاي آسيا، ديدارهاي جام باشگاههاي آسيا از ۱۶اسفندماه آغاز ميشود.
تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان در دور مقدماتي اين مسابقات روزهاي اول فروردين ماه، ۲۲فروردين ماه ، پنجم و نوزدهم ارديبهشت ماه و دوم خرداد سال آينده آينده به مصاف حريفان خود خواهد رفت.
-
خبرگزاري فرانسه: فوتبال ايران به دنبال قهرماني دوباره است
ري فرانسه از دوحه گزارش داد: محروميت فوتبال ايران از سوي فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) موجي از نااميدي را در ميان اعضاي اين تيم به وجود آورد اما لغو موقت آن اميد آنها را براي قهرماني دوباره در بازيهاي آسيايي، بار ديگر زنده كرد.
"رنه سيموئز" سرمربي برزيلي تيم فوتبال اميد ايران در اينباره گفت:
اين محروميت شوك بزرگي براي ما بود. بازيكنان ما از شنيدن اين خبر بسيار ناراحت شدند اما اكنون با حضور در بازيهاي آسيايي سعي ميكنند اتفاقاتي را كه روي داد، فراموش كنند.
وي افزود: اين اتفاق براي من بسيار سخت بود چون تاكنون در طول دوران فوتبال خود با چنين محروميتي مواجه نشده بودم.
فوتبال ايران چندي پيش به دليل دخالت دولت در امور فدراسيون از شركت در تمامي مسابقات بينالمللي محروم شد اما اين محروميت پس از چند روز و درست پيش از آغاز بازيهاي آسيايي، به طور متوقت لغو گرديد.
براساس اين گزارش، فيفا تا روز سهشنبه براي انجام اصلاحات در فدراسيون ايران و جلوگيري از محروميت دايم فوتبال اين كشور مهلت تعيين كرده است.
سيموئز كه در جام جهاني ،۱۹۹۸تيم جاماييكا را به يك موفقيت دور از ذهن رساند، اظهار داشت: براي دفاع از عنوان قهرماني خود تلاش ميكنيم. همه چيز عالي است. ميخواهيم دوباره قهرمان شويم. ما فوتبال معمولي خود را در دوحه بازي ميكنيم. من يك برزيلي هستم و برزيليها هرگز براي مدال نقره بازي نميكنند.
تيم فوتبال ايران در آخرين مسابقه مرحله گروهي بازيهاي آسيايي دوحه روز چهارشنبه با هند ديدار ميكند.
ايران با كسب يك امتياز در اين مسابقه به مرحله يك چهارم نهايي صعود خواهد كرد.
-
مهاجمان تيم ملي ايتاليا به شرط بندي غير قانوني متهم شدن
"وينچنزو ياكوينتا" و "ديويد دي ميشله" مهاجمان تيم ملي فوتبال ايتاليا در ميان ۲۱بازيكني هستند كه متهم به عضويت در يك شبكه شرط بندي غير قانوني شناخته شدند.
به گزارش خبرگزاري اسوشيتدپرس از اودينه، "لورنزو دل گيوديس" مامور رسيدگي به اين پرونده پس از پايان تحقيقات خود اعلام كرد: اين افراد از سال ۱۹۹۸تا ۲۰۰۵بيش از ۱۰/۵ميليون يورو درآمد از طريق اين شبكه كسب كردهاند.
بر همين اساس خبرگزاري رسمي ايتاليا (آنسا) و روزنامه گازتا دلو اسپورت گزارش دادند: "زليكو كالاچ" دروازهبان و "مرك يانكولوفسكي" هافبك تيم آث ميلان از ديگر متهمان پرونده مذكور هستند.
ياكوينتا و ديگر بازيكنان متهم به عضويت در اين شبكه شرط بندي هرگونه تخلفي را رد كردهاند.
نتيجه تحقيقات ماموران رسيدگي به اين پرونده به فدراسيون فوتبال ايتاليا فرستاده شده است و احتمالا براي متهمان تا يك سال محروم در نظر گرفته خواهد شد.
-
تيم فوتبال سپيدرود رشت به دور دوم رقابتهاي جام حذفي كشور صعود كرد
تيم فوتبال سپيدرود رشت يكي از نمايندگان استان گيلان در رقابتهاي جام حذفي كشور، به دور دوم اين رقابتها صعود كرد.
به گزارش خبرنگار ايرنا، در دور اول رقابتهاي جام حذفي كشور قرار بود عصر سهشنبه، تيمهاي سپيدرود رشت و بهزيستي مريوان در ورزشگاه شهيد عضدي رشت مقابل هم قرار بگيرند كه تيم بهزيستي مريوان با حضور نيافتن در اين ديدار، از اين رقابتها انصراف داد.
با انصراف تيم فوتبال بهزيستي مريوان، تيم فوتبال سپيدرود رشت به دور دوم رقابتهاي جام حذفي كشور صعود كرد.
تيمهاي سپيدرود رشت و دخانيات گيلان، دو نماينده اين استان در دور دوم رقابتهاي فوتبال جام حذفي باشگاههاي كشور هستند.
-
اشكان دژاگه: نشان دادم كه براي بازي در بوندسليگا مشكلي ندارم
"اشكان دژاگه" بازيكن ايراني باشگاه "هرتا ب.اس.ث برلين" گفت: من با بهبود كيفيت بازي خود، نشان دادم كه براي بازي در بوندسليگا مشكلي ندارم.
دژاگه روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در برلين افزود: من فكر ميكنم كه در اين ميان به اندازه كافي تمرين داشتهام و سرعت خود در بازي را بهبود بخشيدهام.
دژاگه اضافه كرد: اين در حاليست كه هرتا برلين در دو سال گذشته فكر ميكرد كه من نميتوانم سرعت كافي را داشته تا شرايط براي حضور در بوندسليگا را كسب كنم.
اين بازيكن ايراني گفت: من خرسندم كه شانس براي بازي در بوندسليگا را دريافت كردهام و فكر ميكنم كه وضعيت بازي من در حال حاضر بسيار خوب و مطلوب است.
دژاگه افزود: خوشحال هستم كه "يلديرايي باشتورك" همبازي من در هرتا نيز پس از اينكه مدتي به خاطر مصدوميت نتوانست در بازيها شركت كند، دوباره وارد ميدان ميشود.
دژاگه در پاسخ به اينكه احتمالا وي به خاطر بازگشت باشتورك نيكمتنشين خواهد شد، گفت: مربي باشگاه در اين مورد تصميم خواهد گرفت اما من به مربي اعلام كردهام كه قادرم در چند پست در زمين بازي حضور داشته باشم.
دژاگه افزود: هر چند كه تمايل بسياري براي تداوم بازي خود در بوندسليگا دارد اما بازگشت دوباره باشتورك بعنوان يك فوتباليست فوقالعاده به تيم و نيمكت نشيني دوباره، براي او قابل درك است.
اين بازيكن ايراني گفت: هدف من اين است كه به كيفيت مطلوب بازي خود در هرتا ادامه دهم.
دژاگه همچنين با ابراز خرسندي از قصد باشگاه برلين براي تمديد قراردادش اظهار داشت: مدير اين باشگاه معتقد است كه هنوز بايد چند بازي ديگر نيز براي تمديد قرارداد انجام دهد و پس از آن در زمان استراحت زمستاني بوندسليگا براي تمديد چنين قراردادي صحبت كنيم.
اين بازيكن ايراني افزود: من در زمان استراحت زمستاني تصميم خود براي تمديد قرارداد با برلين و يا رفتن از اين باشگاه را اتخاذ خواهم كرد اما تمايل دارم كه در شهر برلين بمانم و قصد دارم از طريق باشگاه برلين به موفقيت برسم.
دژاگه با تاكيد بر اينكه "فعلا بر روي قراداد زياد فكر نميكند و صرفا به دنبال انجام بازي خوب است"، گفت: من زمان زيادي منتظر بودم تا شانس بازي در بوندسليگا را كسب كنم. هماكنون اين شانس را دارم و از آن استفاده خواهم كرد.
اين بازيكن با اشاره به اينكه هرتا برلين در برابر تيم برمن مشكلاتي داشته است، افزود: با وجود اينگونه مشكلات، تيم برلين نشان داده است كه ميتواند در بوندسليگا بازي كند و چنانچه همينگونه پيش برويم وضعيت در آينده نيز مطلوب خواهد بود.
دژاگه در پاسخ به اينكه "آيا به بازي در تيم ملي فوتبال ايران نيز فكر كرده است؟" گفت: طبيعي است كه قلب من براي ايران ميزند. البته در گذشته صحبت كوتاهي در اين زمينه صورت گرفت اما پس از آن ديگر چيزي شنيده نشد.
دژاگه براي حضور در باشگاههاي فوتبال ايران نيز گفت: من ايراني هستم و والدين من نيز ايراني هستند اما در حال حاضر در آلمان بازي ميكنم و به همين دليل خيلي به فكر بازي در باشگاههاي ايران نيستم.
دژاگه در عين حال افزود كه قبل از جام جهاني مشاور برخي از مليپوشان ايراني در آلمان با وي گفتوگوهايي را انجام داده است.
اين فوتباليست در پاسخ به اينكه "آيا اگر پيشنهادي از سوي ايران وجود داشته باشد حاضر به همكاري هستيد؟" گفت: در اين صورت ميتوان در مورد پيشنهاد صحبت كرد. من تصميمات خود را با والدينم نيز در ميان ميگذارم و تصميمات پدرم در اين زمينه براي من مهم است.
دژاگه در پاسخ به اينكه "ارزيابي وي از ديگر بازيكنان ايراني در آلمان چيست؟" گفت: من كيفيت بازيكنان ايراني در آلمان را بسيار خوب ميبينم و اين بازيكنان در راه خوبي گام برميدارند.
اين فوتباليست افزود: فكر ميكنم كه ايران بازيكنان خوب ديگري نيز دارد كه ميتوانند در بوندسليگا بازي كنند اما آنها هنوز اين شانس را بدست نياوردهاند.
-
"رضا قراخانلو": مشكلات فوتبال ايران در فيفا حل شده است
رييس كميته ملي المپيك روز سه شنبه گفت: خبرهاي رسيده از زوريخ حاكيست كه مشكلات فوتبال ايران در فيفا حل شده است .
رضا قراخانلو در ديدار با بازيكنان تيم اميد كشورمان خطاب به آنان گفت: تنها به انجام مسابقه فكر كنيد و به مسائل حاشيهاي كاري نداشته باشيد.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايرنا به دوحه، وي اظهار داشت: مسائل مربوط به تعليق فوتبال ايران حل شده و از ابتدا اين مشكلات به تيم اميد ربطي نداشت.
وي افزود: خبرهاي رسيده از زوريخ مركز فعاليتهاي فدراسيون بينالمللي فوتبال فيفا حاكي از آن است كه مشكلات تماما حل شده است .
قراخانلو از ملي پوشان اميد خواست: تمركز خود را بر روي مسابقات دوحه بگذارند و به ساير مسائل كاري نداشته باشند و اين در حالي است كه مشكلات مربوط به فوتبال را مسوولان پيگيري ميكنند.
وي از سيموئز به عنوان يك مربي خوب و آگاه ياد كرد و گفت: شما بهترين فرصت را داريد تا از اين مربي استفاده خوبي كنيد، انتطار داريم تلاش بيشتري داشته باشيد و با كسب مدال قهرماني در دوحه، در ورزش ايران تحول ايجاد كنيد.
قراخانلو درباره پرداخت پاداش به ورزشكاران گفت: افزون بر پاداشي كه رييس سازمان تربيت بدني ( ۱۲ ، ۲۵و ۷ميليون تومان)، در اين مسابقات به هر كس مدال بگيرد از سوي كميته المپيك ۱ ، ۱/۵ميليون و ۵۰۰هزار تومان پرداخت ميشود.
رييس كمسته ملي المپيك ادامه داد: ما به فدراسيونها گفتهايم كه اگر خودشان صلاح ميدانند در مواقع خاص با توجه به نتايج كسب شده به ورزشكاران مبلغي به عنوان پاداش پرداخت كنند و بزودي سرپرست فدراسيون فوتبال به دوحه ميآيد و دراين خصوص با وي نيز صحبت ميكنم.
پيش از صحبتهاي قراخانلو رنه سيموئز سرمربي تيم اميد گفت : تيم اميد ايران با شرايط روحي بدي به دوحه آمد، اين هم به دليل آن بود كه مسائلي پيش از اعزام تيم اميد براي فوتبال ايران بوجود آمده بود.
وي افزود: در اين حين بازيكنان با همدلي و تلاش تا اين مرحله خوب كار كردند و من از آنها راضي هستم، ولي هرچه مسابقات ميگذرد روحيه تيم بهتر ميشود و بازيهاي بهتري انجام ميدهند .
سيموئز ادامه داد: زمان آن است كه بازيكنان از سوي مسوولان از نظر روحي رواني و مالي مورد حمايت و پشتيباني بيشتر قرار بگيرند.
محمد پنجعلي مربي تيم هم گزارشي از مراحل آمادهسازي تيم اميد در حضور رييس كميته ملي المپيك بيان نمود.
-
رييس باشگاه ميلان: نيازي به "شوچنكو" نداريم
رييس باشگاه فوتبال آث ميلان ايتاليا گزارشهاي منتشره در مورد تلاش براي جذب "اندري شوچنكو" مهاجم چلسي را رد كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم، اين در حاليست كه عملكرد ضعيف اين بازيكن در چلسي، موجب انتشار شايعاتي در مورد بازگشت وي به ايتاليا شده است.
با وجود اين "آدريانو گالياني" گفت: باشگاه آث ميلان به دليل در اختيار داشتن چهار مهاجم و كاكا و با توجه به تمايل شوچنكو براي حضور در تركيب اصلي تيم، وي را دوباره به خدمت نخواهد گرفت.
وي افزود: اين بازيكن اوكرايني به خاطر تصميم خودش براي ترك باشگاه، فروخته شد. باور كردني نيست كه باشگاه چلسي بعد از پرداخت ۴۵ميليون يورو براي وي، پس از شش ماه بگذارد اين بازيكن برود. اين نه تنها غير ممكن بلكه غير قابل تصور است.
شوچنكو هنگام حضور در آث ميلان، با به ثمر رساندن گل پيروزي مقابل يوونتوس، اين تيم را به قهرماني در جام قهرمانان ۲۰۰۳اروپا رساند.
گالياني اظهار داشت: در ماه ژانويه فقط ممكن است با يك مدافع قرارداد امضا كنيم.
براساس اين گزارش، "گلن رودر" رييس باشگاه نيوكاسل نيز احتمال به خدمت گرفتن قرضي شوچنكو را رد كرد.
نيوكاسل با توجه به مصدوميت "مايكل اوون"، در خط حمله خود با مشكل مواجه است.
رودر گفت: شوچنكو بازيكن فوقالعادهاي است و همه باشگاهها دوست دارند، وي را در اختيار داشته باشند اما ما هنوز با باشگاه چلسي در اينباره صحبت نكردهايم و برنامهاي براي اين كار نداريم.
-
رونالدينيو امشب به دنبال "گل" است
"رونالدينيو" ستاره برزيلي تيم فوتبال بارسلونا گفت كه در مصاف امشب با تيم "وردربرمن" آلمان در چارچوب رقابتهاي باشگاههاي برتر اروپا، از همان دقيقه نخست در جستجوي گل خواهند بود.
بارسلونا براي صعود به مرحله يك هشتم نهايي جام قهرمانان اروپا امشب بايد در زمين خود در ورزشگاه "نيوكمپ"، بر وردر برمن غلبه كند. در غير اين صورت، تيم چلسي انگليس و وردر برمن از اين گروه صعود خواهند كرد.
رونالدينيو در اينباره به روزنامه ورزشي "ماركا" گفت كه براي جلوگيري از هر گونه پيچيدگي بعدي، از اولين لحظات ، بارسلوناييها به دنبال گل خواهند رفت.
وي افزود: ما بايد مثل هميشه بازي كنيم و به دنبال پيروزي از همان دقايق اول باشيم، حريف را در ضد حملهها تحت فشار قرار دهيم و توپ را در اختيار خود داشته باشيم.
رونالدينيو اين مسابقه را مهمترين رقابت سال جاري بارسلونا تاكنون اعلام كرد.
بازيكن سرشناس بارسلونا اطمينان داد كه بارسلونا ترسي از وردربرمن ندارد و بازي آنان براساس احترام دو جانبه است و به همين دليل، امشب رقابت زيبايي خواهند داشت.
وي حمايت هواداران تيم خود را براي پيروزي در اين مسابقه، امري حياتي خواند و اين بازي را براي بارسلونا، يك مسابقه فينال دانست.
تيم بارسلونا قهرمان اين جام اروپايي در سال گذشته است و به همين دليل، صعود نكردن آن به مرحله بعدي براي اين تيم يك شكست تلقي خواهد شد.
فرانك ريكارد سربلندي هلندي بارسلونا براي افزايش آمادگي بازيكنانش از حضور رونالدينيو و چند بازيكن سرشناس اين تيم در مسابقه با تيم لوانته كه روز شنبه در چارچوب رقابتهاي داخلي باشگاههاي دسته اول اسپانيا برگزار شد، جلوگيري كرده بود.
-
"گاگو" هم رئال مادريدي شد
"رامون كالدرون" دستيابي به توافق ميان رئال مادريد و "فرناندو گاگو" بازيكن آرژانتيني را تاييد كرد.
كالدرون در برنامه ورزشي موج راديويي"كادنا سر" اينمطلب را تاييد كرد.
اكنون فقط بايد "ماوريسيو ماكري" رييس باشگاه"بوكا جونيورز" آرژانتين قرارداد فروش اين بازيكن را به رئال امضا كند تا گاگو سهشنبه آينده براي رسمي كردن قرارداد خود وارد مادريد شود.
با خريداري گاگو بازيكن خط مياني، رئال خلاقيت در نحوه بازي خود را افزايش خواهد داد.
مقامهاي باشگاه بوكا جونيورز ابتدا خواستار ۲۲ميليون يورو براي فروش بازيكن خود شده بودند و رئال مادريد بايد علاوه بر آن، ۱۵درصد ديگر را به بازيكن پرداخت ميكرد كه در مجموع خريد گاگو براي رئال ۲۵ميليون يورو تمام ميشد.
بنا بر گزارشها، رئال مادريد در جريان مذاكرات سرانجام پذيرفته است حدود ۲۰ميليون يورو براي خريداري گاگو پرداخت كند.
-
"محمد پنجعلي": ديدار با رييس جمهور در دوحه روحيه تيم اميد را بالا برد
مربي تيم فوتبال اميد ايران ديدار رييس جمهوري ايران با فوتباليستهاي تيم اميد را يك شارژ روحي خوب براي بازيكنان عنوان كرد.
"محمد پنجعلي" روز سهشنبه درباره حضور رييس جمهوري ايران در دوحه به خبرنگار اعزامي ايرنا به بازيهاي آسيايي گفت: كار دكتر احمدي نژاد در نوع خود بينظير بود .
وي افزود: از اين جهت بينظير كه هيچ كس انتظار نداشت رييس جمهوري در دوحه حضور پيدا كند و با ورزشكاران ديداري صميمي و دوستانه را داشته باشد.
پنجعلي ادامه داد: توجه رييس جمهوري به ويژه به بازيكنان تيم فوتبال اميد ايران درخور توجه است .
مربي تيم اميد گفت: اين امر يعني توجه ويژه را، از زبان دكتر احمدي نژاد شنيدم.
وي افزود: ايشان از ما خواست كه سعي كنيم بازيهاي خوبي به نمايش بگذاريم.
پنجعلي در پايان گفت: از بازيكنان تيم خواستهايم تا امر رييس جمهوري را اجابت كنند و بازيهاي تماشاگر پسند به نمايش بگذارند و با نتايج عالي مسابقات را به پايان برسانند.
-
ري فرانسه از دوحه گزارش داد: محروميت فوتبال ايران از سوي فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) موجي از نااميدي را در ميان اعضاي اين تيم به وجود آورد اما لغو موقت آن اميد آنها را براي قهرماني دوباره در بازيهاي آسيايي، بار ديگر زنده كرد.
"رنه سيموئز" سرمربي برزيلي تيم فوتبال اميد ايران در اينباره گفت:
اين محروميت شوك بزرگي براي ما بود. بازيكنان ما از شنيدن اين خبر بسيار ناراحت شدند اما اكنون با حضور در بازيهاي آسيايي سعي ميكنند اتفاقاتي را كه روي داد، فراموش كنند.
وي افزود: اين اتفاق براي من بسيار سخت بود چون تاكنون در طول دوران فوتبال خود با چنين محروميتي مواجه نشده بودم.
فوتبال ايران چندي پيش به دليل دخالت دولت در امور فدراسيون از شركت در تمامي مسابقات بينالمللي محروم شد اما اين محروميت پس از چند روز و درست پيش از آغاز بازيهاي آسيايي، به طور متوقت لغو گرديد.
براساس اين گزارش، فيفا تا روز سهشنبه براي انجام اصلاحات در فدراسيون ايران و جلوگيري از محروميت دايم فوتبال اين كشور مهلت تعيين كرده است.
سيموئز كه در جام جهاني ،۱۹۹۸تيم جاماييكا را به يك موفقيت دور از ذهن رساند، اظهار داشت: براي دفاع از عنوان قهرماني خود تلاش ميكنيم. همه چيز عالي است. ميخواهيم دوباره قهرمان شويم. ما فوتبال معمولي خود را در دوحه بازي ميكنيم. من يك برزيلي هستم و برزيليها هرگز براي مدال نقره بازي نميكنند.
تيم فوتبال ايران در آخرين مسابقه مرحله گروهي بازيهاي آسيايي دوحه روز چهارشنبه با هند ديدار ميكند.
ايران با كسب يك امتياز در اين مسابقه به مرحله يك چهارم نهايي صعود خواهد كرد.
-
--------------------------------------------------------------------------------
"وينچنزو ياكوينتا" و "ديويد دي ميشله" مهاجمان تيم ملي فوتبال ايتاليا در ميان ۲۱بازيكني هستند كه متهم به عضويت در يك شبكه شرط بندي غير قانوني شناخته شدند.
به گزارش خبرگزاري اسوشيتدپرس از اودينه، "لورنزو دل گيوديس" مامور رسيدگي به اين پرونده پس از پايان تحقيقات خود اعلام كرد: اين افراد از سال ۱۹۹۸تا ۲۰۰۵بيش از ۱۰/۵ميليون يورو درآمد از طريق اين شبكه كسب كردهاند.
بر همين اساس خبرگزاري رسمي ايتاليا (آنسا) و روزنامه گازتا دلو اسپورت گزارش دادند: "زليكو كالاچ" دروازهبان و "مرك يانكولوفسكي" هافبك تيم آث ميلان از ديگر متهمان پرونده مذكور هستند.
ياكوينتا و ديگر بازيكنان متهم به عضويت در اين شبكه شرط بندي هرگونه تخلفي را رد كردهاند.
نتيجه تحقيقات ماموران رسيدگي به اين پرونده به فدراسيون فوتبال ايتاليا فرستاده شده است و احتمالا براي متهمان تا يك سال محروم در نظر گرفته خواهد شد.
-
محمد پنجعلي: سيموئز در چند پست تغيير ايجاد ميكند
مربي تيم فوتبال اميد ايران گفت : تيم ايران با چند تغيير عصر امروز (چهارشنبه) به مصاف تيم هندوستان ميرود.
" محمد پنجعلي " امروز در گفت وگو با خبرنگار ايرنا گفت: رنه سيموئز سرمربي تيم فوتبال اميد ايران قصد دارد به برخي از بازيكنان تيم استراحت بدهد چرا كه پس از اين ديدار تيم ايران در مرحله حذفي حضور خواهد داشت.
وي افزود: احتمالا سيموئز دراين ديدار از بازيكناني همچون شيث رضايي، بهشاد ياورزاده و خسرو حيدري استفاده نخواهد كرد و بازيكنان جديدي را جانشين انان خواهد نمود.
پنجعلي درباره تيم هندوستان اظهار داشت : ما هيچ تيمي را دست كم نميگيريم. بازيهاي اين تيم را مشاهده كردهايم و با نقاط ضعف و قوت ان آشنا هستيم.
وي ادامه داد : تيم هندوستان در اين ديدار بدون ترديد دفاعي بازي نخواهد كرد چرا كه براي صعود نياز دارد كه از سد تيم ايران بگذرد، اين امر سبب خواهد شد كه بازيكنان تيم ايران فرصت لازم را براي گلزني بر اين تيم بهدست آورند.
پنجعلي درباره تركيب تيم ايران در اين ديدار گفت : در جلسهاي كه ساعتي ديگر تشكيل خواهد شد، سيموئز تركيب تيم را معرفي خواهد كرد.
ديدار تيمهاي فوتبال اميد ايران و هندوستان عصر امروز در ورزشگاه السد دوحه برگزار خواهد شد.
-
"سني" بهترين بازيكن ليگ حرفهاي باشگاههاي برزيل انتخاب شد
"روجريو سني" بازيكن باشگاه سائوپائولوي برزيل به عنوان بهترين دروازهبان و بازيكن رقابتهاي ليگ حرفهاي باشگاههاي اين كشور برگزيده شد.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از ريودوژانيرو، سني كاپيتان سائوپائولو، طي مراسم جشني كه شب گذشته برگزار شد، جايزهاش را دريافت كرد.
وي پيش از اين قهرماني در رقابتهاي جام ليبرتادورز، جام باشگاههاي جهان و جام جهاني ،۲۰۰۲مسابقات كوپا كانمبول، ركوپا و عناوين مختلف ملي و منطقهاي را در كارنامهاش داشت.
يك هيات ۳۹۴نفره داوري كه از سوي فدراسيون فوتبال برزيل انتخاب شده بودند، بهترين بازيكن، بهترين سرمربي و داور را انتخاب كردند.
سني به وب سايت روزنامه اوگلوبو گفت: موفقيت سائوپائولو حاصل يك تلاش جمعي است. هر سال موفقيتهاي مختلفي در تاريخ باشگاه ثبت ميشود.
دروازه بان باشگاه سائوپائولو، مهارت خاصي در زدن ضربات آزاد دارد.
وي در اين فصل ۱۶گل به ثمررسانده و در مجموع ۶۸گل در كارنامه دارد كه از هر دروازه بان ديگري در جهان بيشتر است.
سائوپائولو، مدافع چهار قهرماني در ليگ برزيل، بيشترين جوايز را در جشن امسال درو كرد. فابائو مدافع، مينايرو هافبك و سوآزا به عنوان بهترينهاي پست خود برگزيده شدند علاوه بر اينكه جايزه بهترين سرمربي نيز به "موريسي رامالو" سرمربي اين تيم تعلق گرفت.
-
"يوفا": مالكان متمول، روح فوتبال اروپا را نابود ميكنند
يليام گيلارد" سخنگوي اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) روز سه شنبه هشدار داد مالكان متمول در حال تخريب روح فوتبال اروپايي هستند.
بهگزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس، نزديك شدن به مراحل نهايي واگذاري مالكيت باشگاه يوونتوس ايتاليا به گروه "دوبي اينترنشنال كپيتال" كه متعلق به "شيخ محمد بن رشيد المكتوم" حاكم متمول اميرنشين دوبي است، باعث واكنش گيلارد شده است.
وي اظهار داشت: هيچ شكي وجود ندارد كه خطراتي در كمين است. قطعا اين روند در كوتاه مدت فوايدي براي باشگاههاي بزرگ دربر خواهد داشت اما در بلند مدت موجب مارپيچ تورم غيرقابل كنترلي خواهد شد و مطمئنا خطر بي ثباتي در رقابتهاي اروپايي را درپي دارد.
سخنگوي يوفا افزود: اولين تهديد در كوتاه مدت، ايجاد اختلاف فاحش ميان باشگاههاي دارا و ندار است و در بلند مدت به تورم در دستمزدها و هزينه انتقال بازيكنان و تمركز قدرت در دست اقليت منجر خواهد شد كه نهايتا فوتبال را از بين ميبرد.
گيلارد توضيح داد: به همين دلايل يوفا از طرح استقلال فوتبال يعني محدوديت باشگاهها به انطباق هزينه و درآمدهاي خود، حمايت ميكند علاوه بر اين تكليف سرمايهگذاري خارجي روي باشگاههاي يك كشور معلوم نيست اما يوفا به مدل اسپانيا علاقمند است كه مالكيت باشگاهها بين هواداران تقسيم شده.
شركت دوبي اينترنشنال كپيتال روز دوشنبه اعلام كرد آماده است كه جزئيات حسابهاي مالي ليورپول را بررسي كرده و احتمالا قرارداد ۶۷۰ميليون يورويي ( ۸۹۰ميليون دلار) را پيشنهاد كند.
اگر اين قرارداد امضا شود، ليورپول به ليست طولاني باشگاههاي انگليس خواهد پيوست كه تحت مالكيت سرمايهگذاران خارجي قرار دارند.
"رومن آبراموويچ" ميلياردر روسي مالك باشگاه چلسي است، ملكوم گليزر و روندولف لرنر آمريكايي، داراي بخش اعظم سهام منچستريونايتد و استون ويلا هستند.
"محمد الفايد" مصري مالك باشگاه فولهام است و "آلكساندر گايداما" فرانسوي سهام پورتس موث را در اختيار دارد. "ايگرت ماگنوسون" رييس كنوني فدراسيون فوتبال ايسلند و عضو كميته اجرايي يوفا نيز در ماه گذشته، كنترل باشگاه وستهام را بدست گرفت.
-
"بوفون": يوونتوس قدرتمندتر از گذشته باز ميگردد
جيانلوئيجي بوفون" دروازه بان باشگاه يوونتوس ايتاليا اظهار داشت:
افتخار ميكند كه باشگاهش به خاطر دست داشتن در رسوايي تباني تنبيه شده است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم، بوفون، دروازه بان تيم قهرمان ايتاليا در جام جهاني، مدعي شد يوونتوس در اين رسوايي قرباني شد درحاليكه چهار متهم ديگر مستحق مجازات سنگين تري بودند.
وي در مصاحبهاي كه امروز در مجله "گرازيا" چاپ شد، تصديق كرده كه مجازات يوونتوس ضروري اما غيرعادلانه بوده است.
بوفون گفت: من افتخار ميكنم كه مجازات شديم چون فرصت احيا و بازسازي دوبارهاي به يوونتوس داد. اكنون ميتوانيم سرمان را بالا گرفته و در چشم همه نگاه كنيم. نميدانم ديگران هم ميتوانند چنين احساسي داشته باشند يا خير.
باشگاه يوونتوس به خاطر افشاي متن مكالمات سران باشگاه در مورد انتصاب داوران و تباني از عناوين قهرماني در سري آ در سالهاي ۲۰۰۵و ۲۰۰۶محروم شده و فصل جاري را با كسر هشت امتياز در ليگ دسته دو آغاز كرد.
چهار باشگاه ديگر مجازاتهاي سبك تري داشتند و در ليگ سري آ باقي ماندند.
بوفون به گرازيا گفت: نميخواهم اسم ببرم اما ما به جاي همه خاطيان قرباني شديم. كمي پاكسازي در فوتبال به نفع همه است اما تمام چيزهايي كه من در مورد نوار مكالمات شنيدم راجع به يوونتوس بود. چطور ممكن است كه روساي ساير باشگاهها با تلفن صبحت نكنند؟
او برخلاف هم تيميهاي سابقش نظير فابيو كاناوارو، ليليان تورام و امرسون كه باشگاه را ترك كردند، تصميم گرفتند در يوونتوس بماند.
وي توضيح داد: قلبم گفت كه بمانم. كسي را به خاطر رفتن ملامت نميكنم چون تصميم منطقي گرفتند، اين من هستم كه يك تصميم كاملا غيرمنطقي گرفتم.
وقتي سقوط كرديم ، فكر كردم تصميم وحشتناكي بود اما اين تيم چيزهاي زيادي به من داده. من به خاطر يوونتوس بازيكن بزرگي شدم بنابراين منصفانه نبود كه آن را ترك كنم.
بوفون پيشنهادات زيادي را رد كرده اما حضور او در يوونتوس نيز به شمارش معكوس رسيده است.
وي در مورد مقصد خود در سال آينده ميگويد: "همه چيز به اهداف باشگاه بستگي دارد. اگر امروز بخواهم تصميم بگيرم، حتما به كشور ديگري ميروم.
-
"رونالدينيو" به قهرماني ديگري در ژاپن ميانديشد
با شروع رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي جهان در ژاپن كه از ۱۰تا ۱۷دسامبر ( ۱۹تا ۲۶آذرماه) برگزار ميشود، "رونالدينيو" هافبك باشگاه بارسلونا اسپانيا كانون توجه هواداران و علاقمندان خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از توكيو، وي به وب سايت فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) گفت: دوست دارم قهرمان جام باشگاههاي جهان شوم. امسال قصد داشتم در ليگ اسپانيا، جام قهرمانان باشگاههاي اروپا، جام جهاني (در آلمان) و جام باشگاههاي جهان قهرمان شوم. متاسفانه بخشي از آن در آلمان محقق نشد اما اكنون مصمم هستم در مسابقات ژاپن بازنده نشوم.
تيم بارسلونا، مدافع قهرماني اروپا در رقابتهاي جام باشگاههاي جهان به اينترناسيونال برزيل، امهريكا از مكزيك، الاهلي مصر، چونبوك موتورز كرهجنوبي و اوكلندسيتي از نيوزلند، ملحق ميشود.
رونالدينيو، برنده جايزه بهترين بازيكن سال فوتبال جهان در سال گذشته، فصل بسيار موفقي در بارسلونا پشت سر گذاشت كه نخست قهرماني در ليگ اسپانيا و سپس در چمپيونزليگ بود اما تيم برزيل در مرحله يك چهارم نهايي جام جهاني توسط فرانسه حذف شد.
وي معتقد است رويارويي در فينال جام باشگاههاي جهان با باشگاه اينترناسيونال برزيل، دشوار است.
هافبك بارسلونا اظهار داشت: مطمئنم هواداران اين تيم مرا هو كرده و فشار رواني زيادي برايم ايجاد خواهند كرد.
بارسلونا در مسابقات مذكور ليونل مسي آرژانتيني را به دليل آسيب ديدگي در اختيار نخواهد داشت.
ساموئل اتوئو نيز مصدوم است و بازي نميكند.
اولين ديدار ميان اوكلند سيتي و الاهلي مصر در روز ۱۹آذر انجام ميشود درحاليكه بارسلونا اولين بازي را در نيمه نهايي، برابر برنده ديدار چونبوك موتورز و امهريكا انجام ميدهد.
از شروع رقابتهاي جام باشگاههاي جهان در سال ۱۹۶۰تا كنون، ۲۶ باشگاه مختلف به قهرماني دست يافته اند.
-
سفر مدير باشگاه پروجا ايتاليا به تهران تعويق افتاد
سفر مديرعامل باشگاه ورزشي پروجا ايتاليا به تهران كه قرار بود اواخر هفته جاري انجام شود، به تعويق افتاد.
"مصطفي كارخانه" قائم مقام باشگاه فرهنگي، ورزشي پيكان با اعلام اين خبر به خبرنگار ايرنا گفت: "لوكا برتي" مدير ورزش باشگاه پروجا و "حميد شاييدي" رابط دو باشگاه پيكان و پروجا كه قرار بود به دعوت باشگاه پيكان اواخر هفته جاري به تهران سفر كنند به دليل آماده نشدن رواديدشان به هفته آينده موكول شد.
وي ادامه داد: سفر برتي و شاييدي به تهران قطعي است و باشگاه پيكان شرايط لازم را براي اين سفر فراهم كرده است.
كارخانه، هدف از دعوت مدير باشگاه پروجا را گسترش روابط دو باشگاه پروجا و پيكان اعلام كرد و افزود: با توجه به سفر مسوولان ورزشي باشگاه پيكان به كشور ايتاليا در مهر ماه سال جاري، از مسوولان اين باشگاه دعوت كرديدهايم تا از تجهيزات ما ديدن كنند.
وي تاكيد كرد: قصد داريم با گسترش روابط با اين باشگاه از تجربيات مديران آن استفاده كنيم.
كارخانه كه سرمربيگري تيم واليبال پيكان را برعهده دارد، درباره وضعيت اين تيم گفت: تمرينات بازيكنان به صورت صبح و عصر انجام ميشود و تمام آنها با انگيزهاي خاص تمرينات را پي ميگيرند.
وي در رابطه با بازيكنان تيم پيكان كه در اردوي تيم ملي حضور دارند، افزود: تنها نگران خستگي آنها پس از بازيهاي آسيايي دوحه هستيم و در مورد هماهنگي با ديگر بازيكنان مشكلي وجود ندارد.
-
"ندود" تهديد كرد، از فوتبال كنارهگيري ميكند
"پاول ندود" هافبك اهل چك تيم فوتبال يوونتوس ايتاليا تهديد كرد، براي اعتراض نسبت به پنج جلسه محروميت خود، از فوتبال كنارهگيري خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم، بازيكن سابق سال اروپا به دليل رفتار ناشايست در وقت اضافه ديدار يوونتوس مقابل جنوآ كه با تساوي يك بر يك خاتمه يافت، به پنج جلسه محروميت محكوم شد.
كميسيون انضباطي ليگ حرفهاي فوتبال ايتاليا دليل اين محروميت را رفتار ندود عنوان كرد.
به گفته اين كميسيون، ندود به عمد به پاي بازيكن تيم حريف ضربه زد و سپس به دليل توهين به داور از زمين اخراج شد.
يوونتوس با شديد خواندن اين مجازات خواستار رسيدگي به تصميم ماخوذه شد.
مدير برنامههاي ندود نيز با ابراز نارضايتي ندود به نقل از اين بازيكن به روزنامه گازتا دلو اسپورت گفت: "زيدان" به دليل ضربه به سينه "ماتراتزي" در فينال جام جهاني سه جلسه محروم شد اما من چه كاري كردم كه بايد پنج جلسه محروم شوم؟ اگر اين سياست كميسيون انضباطي است، از فوتبال كنارهگيري خواهم كرد.
يوونتوس كه تا كنون با كسب ۱۰پيروزي، در مسابقات سري ب شكست نخورده است با يك امتياز نسبت به ناپولي در مكان دوم جدول اين رقابتها قرار دارد.
يوونتوس به دليل تقلب و تباني در مسابقات سري آ، كسر امتياز و به سري ب سقوط كرد.
بنابر اين گزارش، محروميت ندود در حالي اعلام شد كه تعدادي از بازيكنان كليدي يوونتوس از جمله "الساندرو دل پيهرو" كاپيتان و "ديويد ترزگه" مهاجم فرانسوي اين تيم به دليل مصدوميت نيمكتنشين هستند.
-
اخبار كوتاه از فدراسيون فوتبال
اي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال خداداد عزيزي رييس سازمان فوتبال باشگاه ابومسلم خراسان از اتهامات وارده تبرئه شد.
كميته انضباطي فدراسيون پس از تشكيل جلسه و بررسي پرونده خداداد عزيزي مبني بر اهانت به داور ديدار دو تيم ابومسلم خراسان و مس كرمان از هفته دهم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران "جام خليج فارس"، نامبرده را از تخلف انتسابي تبرئه كرد.
اين كميته در خصوص مسائل مطرح شده در روزنامههاي ورزشي در مورد درگيري ميان خداداد عزيزي يكي از دست اندركاران باشگاه ابومسلم خراسان و نادر دست نشان سرمربي تيم مس كرمان، عنوان كرد: اين تخلف نيز براي كميته انضباطي محرز نشده و نامبردگان بالاتفاق موضوع مذكور را تكذيب نمودند، لذا از تخلف انتسابي نيز توسط كميته انضباطي تبرئه شدند.
مسابقات قهرماني فوتبال اميد باشگاههاي كشور از روز چهارشنبه ۸۵/۹/۲۲ با انجام هشت ديدار در شهرهاي مختلف كشور آغاز خواهد شد.
به گزارش سايت فدراسيون، اين هفته، رقابتها ساعت ۱۴آغاز ميشود كه برنامه آن به شرح زير ميباشد:
ذوب آهن اصفهان _ برق شيراز (ورزشگاه دانشگاه صنعتي اصفهان)
فولاد خوزستان _ استقلال اهواز (ورزشگاه متعاقبا اعلام ميگردد)
صنعت نفت آبادان _ فجر شهيد سپاسي (ورزشگاه پيروز آبادان)
نفت اهواز _ شيرين فراز كرمانشاه (ورزشگاه اختصاصي نفت اهواز)
سپاهان اصفهان _ شهرداري اردبيل (ورزشگاه پلي اكريل اصفهان)
ابومسلم خراسان _ ملوان بندر انزلي (ورزشگاه تختي مشهد)
شهرداري اميركلا _ اصناف قروه كردستان (ورزشگاه شهرداري اميركلا بابل) پگاه گيلان _ شموشك نوشهر (ورزشگاه عضدي رشت)
كميته مسابقات فدراسيون، اسامي داوران ديدارهاي هفته دوم و سوم رقابتهاي حذفي كشور (جام خرمشهر) را اعلام كرد.
يكشنبه ۸۵/۹/۱۹از هفته دوم
شهرداري تبريز با سيمان شاهرود (ورزشگاه تختي تبريز) ساعت ۱۳
تقي كريمي (داور وسط)، سخاوت سليمان نژاد (كمك اول)، تورج عيوض محمدي (كمك دوم) و فرهاد راحلي (داور چهارم)
دوشنبه ۸۵/۹/۲۰از هفته دوم
شموشك نوشهر با استقلال دزفول (ورزشگاه شهدا نوشهر) ساعت ۱۳
عليرضا فغاني (داور وسط)، رسول محبي (كمك اول)، مهرداد تقي زادگان (كمك دوم) و رضا عادل (داور چهارم)
نوژن مازندران با سپيدرود رشت (ورزشگاه شهدا ساري) ساعت ۱۳
علي خراساني (داور وسط)، مهدي عاليقدر (كمك اول)، عليرضا شربتي (كمك دوم) و سعيد بابايي نژاد (داور چهارم).
سه شنبه ۸۵/۹/۲۱از هفته سوم
ديهيم اهواز با داماش ايرانيان (ورزشگاه اختصاصي نيرو) ساعت ۱۳ رحيم مهرپيشه (داور وسط)، سعيد شمس (كمك اول)، سعيد زارع (كمك دوم) و عبدالحسين سواري
صنايع اراك با تربيت بدني اسفراين (ورزشگاه تختي سمنان) ساعت ۱۳ محمد حسين اسدي (داور وسط)، بهرام نقوي (كمك اول)، هومن سحري (كمك دوم) و عباسعلي خاوريان (داور چهارم).
يكشنبه ۸۵/۹/۲۶از هفته سوم
برق تهران با فولاد هرمزگان (ورزشگاه اختصاصي برق تهران) ساعت ۱۳ ايرج ساعدي (داور وسط)، نظام مولودي (كمك اول)، آرمان اسعدي (كمك دوم) و محسن احمدي (داور چهارم).
كميته مسابقات فدراسيون، نتايج بازيهاي روز يكشنبه ۸۵/۹/۱۲و سهشنبه ۸۵/۹/۱۴مسابقات حذفي كشور (جام خرمشهر) را اعلام كرد.
پاس زاهدان ۲برق تهران ۴
صنايع دخانيات گيلان ۱تراكتورسازي تبريز صفر
استقلال دزفول يك فجر سپاه نجف آباد صفر
مقاومت جهرم شيراز ۲مركز آموزش ۰۴بيرجند ۱
داماش ايرانيان تهران ۱۴شهيد نوروزي چليچه صفر
فولاد هرمزگان ۲شهرداري دزفول ۱
ديدار تيمهاي شهرداري كرمان با فجر سپاه تهران، پتروشيمي تبريز با آرارات تهران، مس سرچشمه كرمان با كيميا رشد بندر تركمن و سيمان شاهرود با پيام لرستان به دليل انصراف تيمهاي شهرداري كرمان، آرارات تهران، مس سرچشمه كرمان و پيام لرستان در روز يكشنبه ۸۵/۹/۱۲انجام نشد.
شهرداري همدان _ ۱فولاد سپاهان نوين اصفهان ۲
كشت و صنعت شوشتر _ ۲ميلادي قم صفر
رعد تهران _ ۳فولاد يزد ۱
تراكتورسازي نوين تبريز _ ۲صنعت نفت آبادان ۳
آلومينيومسازي اراك صفر _ نيرو محركه قزوين ۲
ديدار تيمهاي پرسپوليس خرم آباد با نساجي مازندران، توحيد بوشهر با تربيت بدني اسفراين و سپيدرود رشت با ساينا سنندج به دليل انصراف تيمهاي نساجي مازندران، توحيد بوشهر و ساينا سنندج در روز سهشنبه ۸۵/۹/۱۴انجام نشد.
-
"مورينيو": "شوچنكو" ميتواند بهترين مهاجم تاريخ فوتبال اروپا باشد
"خوزه مورينيو" سرمربي باشگاه چلسي انگليس براين باور است كه "آندره شوچنكو" مهاجم اوكرايني اين تيم شايستگي خود را به عنوان بهترين مهاجم تاريخ فوتبال اروپا ثابت خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، شوچنكو در جريان پيروزي ۲بر صفر سه شنبه شب كه در ورزشگاه استمفورد بريج لندن در چارچوب رقابتهاي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا برابر لفسكي صوفيه بدست آمد، براي اولين بار در پيكارهاي اروپايي براي چلسي گلزني كرد.
مهاجم اوكرايني از هنگامي كه در ازاي ۳۰ميليون پوند از آث ميلان به چلسي ملحق شد، دوران موفقي نداشت اما گل زيبايي كه برابر حريف بلغار به ثمررساند، پاداش حركات انفجاري بود كه در تمام اين مدت كم داشت.
شوچنكو اكنون ۲۷گل در رقابتهاي اروپايي در كارنامه دارد و مورينيو معتقد است او ميتواند قبل از بازنشستگي به صدر فهرست برسد.
وي گفت: از شوچنكو خيلي راضيم. فكر ميكنم در ليست بهترين گلزنان، از اوزهبيو عبور كرده و اكنون بعد از گرد مولر قرار دارد.
سرمربي پرتغالي چلسي افزود: او در سن ۳۰سالگي است و با وجود شانس بازي در چند دوره آتي رقابتهاي جام قهرمانان اروپا، ميتواند بهترين باشد. شوچنكو تنها يك گل در چارچوب اين پيكارها براي چلسي زده اما ميتواند كمك كند كه به مراحل بالاتري راه يابيم.
تيم لفسكي در اولين تجربه حضور در رقابتهاي چمپيونزليگ، موفق نشد حتي يك امتياز كسب كند.
-
سرپرست فدراسيون: احتمال تعليق يك هفتهاي فوتبال ايران وجود دارد
عاون سازمان تربيت بدني و سرپرست فدراسيون فوتبال درباره مساله تعليق فوتبال ايران توسط فيفا گفت: احتمال دارد به مدت يك هفته فوتبال ايران تعليق شود ولي اين مساله به تيم فوتبال اميد برنميگردد.
كيومرث هاشمي پس از چهار دور مذاكرات فشرده و سنگين با مقامات فيفا در زوريخ، عصر چهارشنبه در گفت و گو با سايت سازمان تربيت بدني گفت: در اين مذاكرات پيرامون همه مسايل موجود بحث و تبادل نظر شد.
وي افزود: طرفين در همه موارد به توافق كامل رسيدند به جز يك مورد كه پس از بحثهاي فراوان توافق حاصل نشد.
هاشمي با اشاره به اين مطلب كه روز ۱۲دسامبر، طرفين ضمن بررسي بيشتر، مورد باقي مانده را به گونهاي حل و فصل ميكنند، گفت: در مجموع مذاكرات فيفا مثبت و سازنده بود و اميدواريم مورد باقي مانده هرچه سريعتر حل شود.
وي به يك موردي كه درباره آن توافق نشده، اشارهاي نكرد.
معاون سازمان تربيت بدني با اشاره به اينكه ممكن است به علت عدم توافق كامل يك هفته دچار تعليق شويم، افزود: در اين مدت، اين تعليق شامل تيم فوتبال اميد ايران در بازيهاي دوحه نشده و اين تيم همچنان به مسابقات خود ادامه خواهد داد.
-
مصدوميت الونگ و ماماني در تمرين امروز پرسپوليس
"محمد رضا ماماني و الونگ الونگ" دو بازيكن تيم پرسپوليس در تمرين امروز چهارشنبه اين تيم مصدوم شدند.
تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز طبق نظر مصطفي دنيزلي پشت درهاي بسته و بدون حضور خبرنگاران و هواداران تمرين كرد.
در اين تمرين بازيكنان به مدت ۲۰دقيقه زيرنظر حميد استيلي به دويدن و گرم كردن پرداختند و پس از آن تمرينات تاكتيكي برگزار شد. ۴۵دقيقه بازي دستگرمي بين دو تيم سفيد و سبز كه با گلهاي زيادي همراه بود پايان بخش تمرين امروز سرخپوشان بود.
در اين تمرين كريم باقري و فراز فاطمي جدا از سايرين به دويدن دور زمين پرداختند اما محمدرضا ماماني كه از امروز در تمرينات گروهي شركت ميكرد در اواسط بازي دستگرمي مجددا از ناحيه كشاله پا آسيب ديد و تمرين را ترك كرد.
الونگ الونگ نيز در بازي دستگرمي با آسيب ديدگي مواجه شد و به بازي ادامه نداد.
بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس فردا پنجشنبه به استراحت ميپردازند و تمرين بعدي سرخپوشان ساعت ۱۱روز جمعه پشت درهاي بسته انجام خواهد شد.
"محمدحسن انصاري فرد" صبح امروز با حضور در ورزشگاه كارگران تمرين تيم فوتبال پرسپوليس را از نزديك زيرنظر گرفت.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس ضمن تماشاي تمرين درباره وضعيت مصدومان با پزشك تيم و درباره وضعيت كلي تيم با مصطفي دنيزلي و حميد استيلي به گفت و گو پرداخت و با چند بازيكن تيم نيز درباره مشكلاتي كه داشتند، صحبت كرد.
-
بارسلونا يك ركورد در مسابقات بدون شكست برجاي گذاشت
تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا ديشب با پيروزي خود بر تيم وردر برمن آلمان به يك ركورد تازه در رقابتهاي بدون شكست در زمين خود دست يافت.
روزنامه ورزشي "ماركا" چاپ مادريد امروز چهارشنبه گزارش داد: بارسلونا با پيروزي دو بر صفر بر "وردر برمن" در چارچوب جام رقابتهاي قهرمانان اروپا به ركورد سابق ۱۷پيروزي و تساوي متوالي در مسابقههاي اروپايي در زمين خود دست يافت.
طبق اين گزارش، ركورد پيشين را تيم بارسلونا در سال ورزشي ۱۹۸۹ ۱۹۸۸ و ۱۹۹۳۱۹۹۲ميلادي بر جاي گذاشته بود.
به نوشته ماركا، در آن دوره نيز تيم بارسلونا به ۱۲پيروزي و ۵نتيجه تساوي در رقابتهاي اروپايي در زمين خود دست يافته بود اما تيم زسكا مسكو در مرحله يك هشتم نهايي جام قهرمانان به روند بدون شكست بارسلونا در زمين خود با نتيجه ۳بر ۲پايان داد.
بارسلونا از سال ورزشي ۲۰۰۳۲۰۰۲در مرحله يك چهارم نهاييجام قهرمانان اروپا كه اين تيم را به مصاف تيم يوونتوس ايتاليا برده بود و با نتيجه يك بر ۲در زمين خود شكست خورد، تاكنون ديگر شكستي نداشته است.
اكنون بارسلونا همچون ركورد پيشين خود ۱۲پيروزي و ۵تساوي دارد كه در صورت كسب نتيجهاي مشابه در رقابتهاي بعدي خود در اروپا در استاديوم خود ركورد بيسابقهاي را برجاي خواهد گذاشت.
-
"حميد استيلي": به پيروزي پرسپوليس مقابل صباباتري اميدواريم
مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ما براي پايان دادن به تساويهاي اخير و خارج شدن تيم از فشار روحي رواني نياز مبرمي به پيروزي مقابل صباباتري داريم و به كسب ۳امتياز اين ديدار نيز اميدواريم.
"حميد استيلي" روز چهارشنبه در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس افزود: در حال حاضر با توجه به ملحق شدن بازيكنان آسيب ديده به تيم وضعيت بدي نداريم و از آنجايي كه تيم صباباتري را به خوبي آناليز كردهايم، ميدانيم كه اين تيم چه ضعفهايي دارد.
وي ادامه داد: ما براي خارج شدن تيم از فشار روحي رواني بايد اين بازي را ببريم و با شناختي كه از تيم صباباتري داريم معتقدم كه روز يكشنبه ميتوانيم تيم پيروز ميدان باشيم.
استيلي درباره غيبت چند بازيكن اصلي تيم پرسپوليس گفت: مصدوميت كريم باقري و الونگ و حضور شيث رضايي در تيم اميد موجب شده تا ما در خط دفاعي با كمبود نفرات مواجه شويم و به ناچار از بازيكنان خط مياني در اين پست بهره ببريم، اما سعي داريم در بازي با صباباتري به گونهاي عمل كنيم كه خط دفاعي تقويت شده و مانع از تضعيف خط مياني نيز شويم.
مربي تيم پرسپوليس ادامه داد: عدم حضور مهرداد اولادي و احسان خرسندي و صلاح حسن نيز براي خط حمله تيم مشكل آفرين شده بود. علاوه بر آن من معتقدم كه پرسپوليس در چند بازي مستحق برد بود نه مساوي، به هر حال ما بايد در بازي با صباباتري نيز بدون حداقل ۵بازيكن اصلي تيم به ميدان برويم اما با اين وجود به كسب سه امتياز اميدواريم و براي رسيدن به اين هدف نيز راهكارهايي را مدنظر داريم كه اميدواريم تاثيرگذار باشد.
استيلي درباره آسيب ديدگي محمدرضا ماماني و الونگ الونگ در تمرين امروز افزود: فكر نميكنم مصدوميت آنها جدي باشد. به هرحال براي اينكه بدانيم اين دو نفر ميتوانند در خدمت تيم باشند يا نه بايد تا روز جمعه صبر كرد.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس در پايان گفت: عملكرد پرسپوليس در فصل جاري به گونهاي بوده كه اگر بازيكنان در ضربات آخر بدشانسي و كم دقتي نميكردند و اشتباهات داوري مزيد برعلت نميشد، ميتوانستيم درحال حاضر صدرنشين مطلق ليگ برتر باشيم. به هرحال ما نبايد به گذشتهها فكر كنيم و در حال حاضر نيز بايد با غيبت مهرههاي كليدي تيم در خط دفاع و حمله بسازيم.
مهمتر از همه اينها من فكر ميكنم كه پرسپوليس بايد مقابل صباباتري به همان تيمي تبديل شود كه همه از آن به عنوان مدعي اول قهرماني ياد ميكردند.
-
"يحيي گل محمدي": مقابل پرسپوليس با خاطراتم مبارزه ميكنم
"يحيي گل محمدي" گفت: در بازي روز يكشنبه مقابل پرسپوليس به خاطر تعهدي كه به صباباتري دارم بايد با تمام توانم بازي كنم و قطعا نيز همين كار را خواهم كرد.
بازيكن تيم صبا باتري تهران در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس افزود: تيم صباباتري در فصل جاري با فراز و نشيبهايي مواجه بوده اما من اميدوارم كه بتوانيم مقابل پرسپوليس بازي قابل قبولي انجام دهيم.
مدافع سابق پرسپوليس ادامه داد: براي من بازي كردن مقابل تيم پرسپوليس به نوعي حكم مبارزه كردن با خاطراتي دارد كه طي ۸سال حضور در اين تيم داشتهام اما قطعا اين خاطرات نميتواند تاثيري روي عملكردم داشته باشد.
گل محمدي درباره تصميم خودش براي ادامه دادن به فوتبال در سطح باشگاهي گفت: اگر قراردادم با تيم صباباتري تمديد نشود احتمال دارد در پايان فصل از فوتبال خداحافظي كنم. البته اين در شرايطي است كه پيشنهاد خوبي در زمينه مربيگري داشته باشم.
وي درباره غيبت ۷بازيكن تيم پرسپوليس در بازي با صباباتري افزود: در مجموع پرسپوليس بهتر از فصل گذشته بازي ميكند اما اين تيم نبايد به مساوي كردن عادت كند و من فكر ميكنم غيبت بازيكنان پرسپوليس كه حداقل ۵نفر آنها از بازيكنان اصلي تيم هستند، براي آنها مشكل آفرين باشد.
گل محمدي در پايان گفت: برخلاف برداشتهايي كه از مصاحبه اخيرم شده بايد بگويم كه من همواره براي علي كريمي به عنوان يك بازيكن تاثيرگذار و بي حاشيه احترام قائل بودهام. علي از دوستان خوب من بوده و خواهد بود و ما هيچ مشكلي با هم نداريم اما نميدانم چرا از حرفهاي من اينگونه برداشت شده است.
-
"اكبر ميثاقيان" سرمربي راهآهن تهران شد
هيات مديره باشگاه راهآهن تهران طي جلسهاي عصر امروز "اكبر ميثاقيان" را بهعنوان سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه منصوب و معرفي كرد.
درپي كسب نتايج ضعيف و دور از انتظار اين تيم در رقابتهاي فصل جاري باشگاههاي برتر ايران جام خليج فارس و پس از برگزاري چندين نشست با كادر فني و رايزنيهاي بهعمل آمده با سرمربي سابق ابومسلم، "ميثاقيان" به سمت سرمربي اين تيم برگزيده شد.
پيش از اين ميثاقيان از "عباس رضوي" به عنوان يكي از كارشناسان خبره و استاد خود نام برده بود ولي هنوز براي سرمربي سابق اين تيم حكمي صادره نشده است.
"اكبر ميثاقيان" فردا در جلسه مشتركي به بازيكنان و كادر فني اين تيم در ورزشگاه اختصاصي خود اكباتان معرفي خواهد شد.
وي سپس هدايت اين تيم را در هفته دوازدهم در مقابل ملوان بندرانزلي برعهده خواهد داشت.
تيم فوتبال راهآهن تهران در ۱۱ديدار انجام شده باكسب ۵امتياز همچنان در قعر جدول رده بندي رقابتهاي ليگ برتر قرار دارد.
-
اكبر ميثاقيان": جاي تيم راهآهن، قعر جدول نيست
سرمربي جديد تيم راهآهن تهران گفت: شايستگي تيم راهآهن تهران قرار گرفتن در انتهاي جدول نيست.
"اكبر ميثاقيان" چهارشنبه شب در گفت وگو با خبرنگار ايرنا، بابيان اين مطلب افزود: با اتحاد و همدلي و استفاده از تجربيات "عباس رضوي" به عنوان استاد وپيشكسوت خود اين تيم را تا ردههاي هفتم و هشتم جدول خواهيم رساند.
وي از "رمضان شكري" و "شاپور رجب زاده" به عنوان كمكهاي خود در اين تيم نام برد وگفت: تيم راهآهن تهران همانند ابومسلم در فوتبال اين كشور داراي قدمتي طولاني است و شايسته نيست كه در قعر جدول جاي داشته باشد.
وي گفت: اين تيم را خوب ميشناسم و با طرز تفكر حاكم شده توسط "رضوي" در اين تيم كامل آشنا هستم.
به گفتهوي بايد تمام تلاش و توان خود را براي كسب ۳امتياز در مقابل تيم جنگنده ملوان بندرانزلي در خانه خود به كار ببنديم.
تمرينات تيم راهآهن تهران فردا با حضور سرمربي جديد اين تيم "اكبر ميثاقيان " در ورزشگاه اختصاصي خود "اكباتان" آغاز خواهد شد.
-
طبق تصميم فيفا، تعليق فوتبال ايران يك هفته ديگر ادامه خواهد داشت
فدراسيون بينالمللي فوتبال فيفا با صدور بيانيهاي اعلام كرد كه تعليق فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران يك هفته ديگر ادامه خواهد داشت.
در اطلاعيهاي كه عصر روز چهارشنبه توسط فيفا منتشر شد و نسخهاي از آن نيز به دفتر ايرنا در برلين ارسال شد، آمده است: در نشست امروز كميته اجرايي فيفا، در رابطه با وضع فدراسيونهاي فوتبال چندين كشور از جمله ايران تبادل نظر شد.
اين بيانيه افزود: در اين جلسه پيرو تصويب تعليق ايران و لغو موقتي اين تعليق براي تيم فوتبال زير ۲۳سال آن كشور جهت حضور در بازيهاي آسيايي دوحه، مقرر شد كه تعليق فدراسيون فوتبال ايران تا ۱۲دسامبر (۲۱ آذرماه) ادامه داشته باشد.
در اين اطلاعيه آمده است: فدراسيون فوتبال ايران تا اين تاريخ فرصت دارد كه شرايطي را كه پيشتر فيفا براي رفع تعليق اعلام كرده، قبول كند و اگر از اين امر اجتناب بورزد موجب خواهد شد كه تعليق فوتبال ايران كماكان تمديد شود.
كميته اجرايي فيفا همچنين در جلسه امروز خود وضع فدراسيونهاي فوتبال در كشورهاي كنيا، لهستان، آلباني و نيز آخرين اقدامات صورت گرفته براي برگزاري جام جهاني فوتبال در آفريقاي جنوبي را نيز بررسي كرد.
فيفا هر ساله در ماه دسامبر كه آخرين ماه سال ميلادي محسوب ميشود در اجلاس دو روزهاي به بررسي موضوعات مختلف فوتبال در جهان ميپردازد.
پيش از اين كيومرث هاشمي معاون سازمان تربيت بدني و سرپرست فدراسيون فوتبال نيز احتمال داده بود كه تعليق فوتبال ايران به مدت يك هفته ديگر ادامه داشته باشد ولي تاكيد كرده بود كه اين مساله به تيم فوتبال اميد ارتباطي نخواهد داشت.
هاشمي پس از چهار دور مذاكرات با مقامات فيفا در زوريخ همچنين گفت:
در اين مذاكرات پيرامون همه مسايل موجود بحث و تبادل نظر شد و طرفين در همه موارد به جز يك مورد پس از بحثهاي فراوان به توافق كامل رسيدند.
هرچند هاشمي به موضوعي كه درباره آن توافق نشده اشارهاي نكرد، اما افزود كه اميدوار است كه تا مهلت ۱۲دسامبر، طرفين ضمن بررسي بيشتر، مورد باقي مانده را هم به گونهاي حل و فصل كنند.
-
بازيهاي آسيايي - تيم فوتبال ايران در مقابل هند به پيروزي رسيد
تيم فوتبال اميد ايران در سومين ديدار خود در رقابتهاي مقدماتي بازيهاي آسيايي دوحه تيم هند را شكست داد و با اقتدار به مرحله بعدي صعود كرد.
تيم فوتبال ايران روز چهارشنبه در دوحه موفق شد با نتيجه دو بر صفر تيم هند را مغلوب كند و با ۹امتياز صدرنشين گروه خود شود.
گلهاي تيم ايران را در اين مسابقه جلال اكبري در دقيقه ۷۸وآرش برهاني در دقيقه ۹۰+۲به ثمر رساندند.
تيم ايران در دو مسابقه قبلي خود تيمهاي مالديو و هنگ كنگ را به ترتيب با نتايج ۳بر يك و ۲بر يك شكست داده بود.
-
روزنامه ورزشي "ماركا" چاپ مادريد امروز چهارشنبه گزارش داد: بارسلونا با پيروزي دو بر صفر بر "وردر برمن" در چارچوب جام رقابتهاي قهرمانان اروپا به ركورد سابق ۱۷پيروزي و تساوي متوالي در مسابقههاي اروپايي در زمين خود دست يافت.
طبق اين گزارش، ركورد پيشين را تيم بارسلونا در سال ورزشي ۱۹۸۹ ۱۹۸۸ و ۱۹۹۳۱۹۹۲ميلادي بر جاي گذاشته بود.
به نوشته ماركا، در آن دوره نيز تيم بارسلونا به ۱۲پيروزي و ۵نتيجه تساوي در رقابتهاي اروپايي در زمين خود دست يافته بود اما تيم زسكا مسكو در مرحله يك هشتم نهايي جام قهرمانان به روند بدون شكست بارسلونا در زمين خود با نتيجه ۳بر ۲پايان داد.
بارسلونا از سال ورزشي ۲۰۰۳۲۰۰۲در مرحله يك چهارم نهاييجام قهرمانان اروپا كه اين تيم را به مصاف تيم يوونتوس ايتاليا برده بود و با نتيجه يك بر ۲در زمين خود شكست خورد، تاكنون ديگر شكستي نداشته است.
اكنون بارسلونا همچون ركورد پيشين خود ۱۲پيروزي و ۵تساوي دارد كه در صورت كسب نتيجهاي مشابه در رقابتهاي بعدي خود در اروپا در استاديوم خود ركورد بيسابقهاي را برجاي خواهد گذاشت.
-
سرپرست تيم استقلالاهواز: اگرنبرديم بازيكنان جريمه خواهند شد
ست تيم استقلال اهواز گفت : اگر در برابر تيم استقلال تهران پيروز نشويم بازيكنان تيم ما جريمه مالي خواهند شد.
ديدار اين دو تيم از هفته دوازدهم مسابقات ليگ برتر باشگاههاي ايران جام خليج فارس روزيكشنبه( ( ۸۵/۰۹/۱۹ساعت ۱۶/۱۵دقيقه دراهواز برگزار ميشود.
"بهمن روشنايي " افزود: اين بخاطرآن است كه بازيكنان ما بازيهاي بيرون خانه رااز دست ميدهند .
وي اضافه كرد: انتظار مااز بازيكنان آن است كه همانطوركه درخانه بازي مي كنند وامتياز كسب ميكنند در بيرون شهراهواز چنين باشند.
روشنايي اظهار داشت : بازيكنان مااز نظر روحي درشرايط خيلي خوبي بسرمي برند به همين خاطر انتظار داريم اين مسابقه را با برتري خوب به نفع خود تمام كنند.
وي اضافه كرد: اگر چه استقلال تهران همانند تيم سايپا درصدر قرار دارد ولي بازيكنان مااين توان را دارند كه همانند سايپا،استقلال را نيز مغلوب خود كنند .
سرپرست تيم استقلال اهواز اظهارداشت : كادرفني تيم استقلال اهواز داراي شناخت لازم ازتيم استقلال تهران است از اين رو ميداند چگونه بايد بااين تيم بازي كرد.
وي يادآورشد: برهمين اساس اگر بازيكنان مابا بدشانسي روبه رو نشوند شاهد يك بازي تماشاگرپسند و زيبا ازآنان خواهيم بود.
ازطرف ديگر پزشك تيم استقلال اهوازگفت : همه بازيكنان تيم استقلال در سلامت كامل هستند.
"علي حميداوي " افزود:بازيكنان تيم استقلال از نظر روحي وفيزيكي در وضعيت كاملا خوبي بسرمي برند.
-
دو خبر كوتاه ازهيات فوتبال خوزستان
روابط عمومي هيات فوتبال خوزستان گزارش داد:دو فوتباليست زن خوزستاني كه به دراردوي تيم ملي بانوان ايران دعوت شدهاند بايد فردا خود را به مربيان مربوط در تهران معرفي كنند.
اين دو كه زهره كودايي وفاطمه دغاغله ميباشند بايد روزشنبه ۱۸آذر در اردوي تيمهاي ملي در ورزشگاه آزادي حضوريابند.
اين اردوي تداركاتي مدت ۱۰روز ادامه خواهد داشت .
تاپايان هفته هفتم مسابقات فوتبال ليگ برترباشگاههاي خوزستان " قاسم سلماني " با ۹گل زده پيشتاز ديگر گلزنان اين مسابقات است ،وي كه براي تيم لولهسازي اهوازتوپ ميزند سال قبل نيزآقاي گل مسابقات ليگ برتر خوزستان شده بود.
بعدازاين بازيكن مجاهد يفالي و محمود ويسي نژاد بازيكنان تيمهاي لوله سازي اهواز ومقاومت اين شهر با هفت وشش گل درمكانهاي دوم وسوم قراردارند.
درليگ برتر فوتبال باشگاههاي خوزستان ۱۴تيم شركت دار
-
تيم فوتبال اميد ايران بدون "شيث رضايي "تمرين كرد
تيم فوتبال اميد ايران جمعهشب زير نور نورافكن در ورزشگاه الغرافه شهر دوحه بدون " شيث رضايي "تمرين كرد.
در اين تمرين كه حدود دو ساعت به طول انجاميد، تمامي بازيكنان تيم اميد كشورمان به جز "رضايي" كه به علت دو اخطاره بودن، در ديدار مقابل تيم چين حضور ندارد، زير نظر " رنه سيموئز" و ديگر اعضاي كادر فني تمرين كردند.
در اين تمرين پس از انجام حركات كششي، بازيكنان تاكتيكهاي در نظر گرفته شده از سوي "سيموئز" از جمله سانتر از جناحين و نواختن ضربات ايستگاهي را مرور كردند.
ملي پوشان فوتبال اميد ايران در اين تمرين شاداب و باطراوت نشان دادند.
هيچ يك از بازيكنان تيم اميد ايران مصدوم و يا ضرب خوردگي حاد نداشتند.
تيم اميد ايران در مرحله يك چهارم پاياني مسابقات فوتبال پانزدهمين دوره بازيهاي اسيايي ۲۰۰۶دوحه فردا /شنبه/ به مصاف تيم چين ميرود.
-
تيم فوتبال اميد ايران در سومين ديدار خود در رقابتهاي مقدماتي بازيهاي آسيايي دوحه تيم هند را شكست داد و با اقتدار به مرحله بعدي صعود كرد.
تيم فوتبال ايران روز چهارشنبه در دوحه موفق شد با نتيجه دو بر صفر تيم هند را مغلوب كند و با ۹امتياز صدرنشين گروه خود شود.
گلهاي تيم ايران را در اين مسابقه جلال اكبري در دقيقه ۷۸وآرش برهاني در دقيقه ۹۰+۲به ثمر رساندند.
تيم ايران در دو مسابقه قبلي خود تيمهاي مالديو و هنگ كنگ را به ترتيب با نتايج ۳بر يك و ۲بر يك شكست داده بود.
-
دست نشان: دوره مربيگري براي بعضي از سرمربيهاي ليگ برتر به پايان رسيده است
سرمربي تيم فوتبال صنعت مس كرمان گفت: دوره مربيگري براي بعضي از مربيان ليگ برتر فوتبال به پايان رسيدهاست .
نادر دست نشان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشي ايرنا با اعلام اين مطلب افزود: اين عده به علت اينكه از فوتبال روز جهان اطلاع كافي ندارند، براي توجيه شكست و عدم كسب نتيجه تيم متبوعشان، تيم مس كرمان را به ارائه ضد فوتبال متهم ميكنند.
وي ارائه يك بازي تاخيري، تدافعي و تخريبي براي از حوصله خارج كردن تيم مقابل را از تاكتيكهاي تمرين شده صنعت مس كرمان براي ديدارهاي خارج از خانه ذكر كرد و افزود: اين روش بازي كاملا حساب شده ميباشد.
او گفت: اين تاكتيك تيمي با مقوله ضد فوتبال بازي كردن كه بعضي از مربيان تيمهاي حاضر در ليگ برتر بيان ميكنند، تفاوت بسيار دارد.
دست نشان افزود: تخريب تاكتيك تيم حريف براي پياده كردن تاكتيك تيم خودي امروزه در تمام جهان و حتي در تيمهاي بزرگ اروپايي انجام ميشود.
سرمربي تيم مس كرمان درباره مصدومان تيم خود گفت: تمرين در چمن مصنوعي ورزشگاه سليميكياي كرمان باعث مصدوميت تعدادي از بازيكنان مس شده است.
وي افزود: مصدوميت حاد دو بازيكن صنعت مس (بابك حاتمي و سهند رازيان) كه حتي منجر به عمل جراحي در ناحيه شكم اين دو بازيكن شده به علت تمرين در چمن مصنوعي ميباشد.
وي در اين خصوص ادامه داد: از بعد از بازي با پرسپوليس تمرينات مس كرمان ديگر روي چمن مصنوعي انجام نميشود و فقط مسابقات روي اين چمن برگزار ميشود.
دست نشان اظهار اميدواري كرد كه ورزشگاه امام علي(ع) شهر كرمان هرچه سريعتر آماده شود تا هم كيفيت تمرين و مسابقات بهتر شود و هم تيمهاي حريف، چمن مصنوعي را علت باخت خود ندانند و پيروزي تيم مس را لوث نكنند.
سرمربي تيم صنعت مس كرمان درباره بازي با فولاد مباركه سپاهان گفت:
سپاهان تيم خوب و منسجمي است و بازي با نماينده فوتبال ايران در جام باشگاههاي آسيا بسيار مشكل ميباشد.
وي افزود: تيم صنعت مس كرمان روز يكشنبه هفته جاري براي برد و كسب سه امتياز با سيستم ۴-۴-۲در اصفهان به ميدان ميرود.
-
تركيب تيم فوتبال اميد ايران مشخص شد
كيب تيم فوتبال اميد ايران براي ديدار با تيم چين در مرحله يك چهارم نهايي مسابقات فوتبال بازيهاي آسيايي ۲۰۰۶دوحه اعلام شد.
اين ديدار ساعت ۱۶/۳۰دقيقه روز شنبه به وقت ايران در ورزشگاه "الريان" دوحه برگزار خواهد شد.
اسامي تيم فوتبال اميد كشورمان در اين ديدار عبارت است از:
حسن رودباريان، پژمان منتظري، سيدجلال حسيني، محسن ارزاني، جلال اكبري ، حسين ماهيني ، عادل كلاهكج ، محمد نوري ، مازيار زارع ، مهرداد اولادي و آرش برهاني.
-
آرسنال تهديدي براي برنامههاي قهرماني "مورينيو" نيست
سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس معتقد است، آرسنال تهديدي جدي براي برنامههاي او در قهرماني ليگ برتر نيست.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، "خوزه مورينيو" با اشاره به اينكه چلسي براي حفظ فشار روي منچستريونايتد صدرنشين بايد به پيروزي برسد، گفت:
نگران رقابت با آرسنال بر سر قهرماني نيستيم.
اين در حاليست كه آرسنال در صورت نهايت تلاش بازيكنانش ميتواند تهاجمي ترين فوتبال اروپا را به نمايش بگذارد اما معمولا اين تيم به دليل فشار حريفان، تمامي شانسهاي خود را براي قهرماني از دست ميدهد.
آرسنال پس از شكست مقابل تيمهاي منچسترسيتي، وستهام، بولتون و فولهام و همچنين كسب چهار تساوي، باتيم صدرنشين جدول ليگ برتريعني منچستريونايتد ۱۶امتياز اختلاف دارد.
ديدار تيمهاي چلسي و آرسنال، فرداشب در ورزشگاه استمفورد بريج شهر لندن برگزار ميشود.
بر همين اساس مورينيو كه مدعي كسب سومين قهرماني پياپي خود به همراه چلسي است، گفت: ما تيمي هستيم كه خود را با واقعيت وفق ميدهيم. اين همان چيزي است كه موجب شده آرسنال نتواند مقابل بولتون به پيروزي برسد در صورتي كه ما بدون دريافت گل به سه پيروزي مقابل اين تيم رسيديم.
وي افزود: به نظر من برخي تيمها و مربيان تمامي مسابقات را با يك فلسفه و يك راهكار انجام ميدهند. گاهي اين فلسفه موجب پيروزي ۶بر صفر ميشود و گاهي مسابقهاي را كه نبايد ببازند، واگذار ميكنند.
مورينيو اظهار داشت: يكي از نكات قابل توجه مسابقه فردا، عملكرد "اشلي كول" مقابل باشگاه سابقش است.
كول در ماه اوت آرسنال را به دليل اختلاف با مديران اين باشگاه ترك كرد و در ازاي ۲۰ميليون پوند به همراه "ويليام گالاس" به چلسي پيوست.
احتمالا اين بازيكن با استقبال هواداران آرسنال در ديدار با چلسي مواجه نخواهد شد با وجود اين "ميشاييل بالاك" معتقد است، كول از پس اين شرايط بر ميآيد.
بالاك گفت: بازي در مقابل تيم سابق سخت است، گاهي هواداران زياد از اين مساله خوشحال نيستند اما چارهاي نيست. بازيكنان و هواداران تيم مخالف ميخواهند مسائل را با هم قاطي كنند اما اشلي خونسردي خود را حفظ خواهد كرد.
با وجود اين "آرسن ونگر" سرمربي آرسنال در مورد بازيكني كه به كمك وي به يكي از بهترين مدافعان جهان تبديل شد، گفت: رابطه من و اشلي خوب است.
او در شرايط خاصي به چلسي رفت. اما بايد فراموش كرد.
بنابراين گزارش، اگر آرسنال ميخواهد اولين تيمي باشد كه چلسي را از زمان مربيگري مورينيو در سال ۲۰۰۵در ورزشگاه استمفوردبريج شكست ميدهد، بايد راهي براي مهار "ديديه دروگبا" پيدا كند.
اين مهاجم ساحل عاجي تا كنون در مسابقات فصل جاري ۱۴گل به ثمر رسانده است و قصد دارد مجموع گلهاي خود را در ديدار مقابل آرسنال افزايش دهد.
-
تيم فوتبال سايپا براي ديدار فردا پنج بازيكن خود را در اختيار ندارد
مدير تيمهاي ورزشي سايپا گفت: تيم فوتبال سايپا در بازي فردا مقابل ذوب آهن اصفهان، پنج بازيكن اصلي خود را در اختيار ندارد.
تيمهاي سايپا و ذوب آهن اصفهان فردا يكشنبه در هفته دوازدهم ليگ برتر جام "خليج فارس"درساعت ۱۴/۱۵دقيقه در ورزشگاه انقلاب اسلامي كرج به ميدان ميروند.
"عباس دارابي" روز شنبه به خبرنگار ايرنا افزود: اين بازيكنان شامل احمد مومن زاده، كاظم برجلو، سيدجلال حسيني، محسن ارزاني و امير وزيري هستند كه دو نفر به بازيهاي دوحه قطر اعزام شدهاند، دو نفر ديگر محروم هستند و يك نفر هم مصدوم است.
وي تصريح كرد: باوجود اين، تيم سايپا كه اكنون با ۲۴امتياز درصدر جدول ليگ قرار دارد نهايت تلاش خود را خواهد كرد تا اين جايگاه را همچنان حفظ كند.
وي از تاخير در بازيهاي ليگ نيز گلايه كرد و افزود: شرايط برگزاري ليگ بايد هرچه بيشتر منظم و به موقع باشد تا تيمهايي كه داراي برنامهريزي هستند، بتوانند به اهدافشان در اين رقابتها دست يابند.
اكنون تيمهاي سايپا ، استقلال تهران، استقلال اهواز و پرسپوليس به ترتيب رتبههاي اول تا چهارم ليگ برتر را بهخود اختصاص دادهاند و ذوب آهن اصفهان در رده هفتم اين رقابتها قرار دارد.
-
سيموئز، درگيري در اردوي تيم فوتبال اميد راتكذيب كرد
" رنه سيموئز " ماجراي درگيري در اردوي تيم ملي اميد را تكذيب كرد.
سرمربي تيم اميد ايران معتقد است كه همه چيز در دوحه خوب و ايده آل است و بازيكنان در محيطي دوستانه و صميمي در كنار هم كار ميكنند.
سيموئز ميگويد: هدف ما قهرماني در رشته فوتبال است و تمام تلاش خود را براي رسيدن به اين خواسته انجام ميدهيم.
وي افزود: در اردوي تيم اميد همه چيز آرام است و تا اين لحظه مشكلي وجود نداشته است و واقعا نميدانم كي و كجا دو بازيكن من با هم درگير شدهاند كه كسي اين ماجرا را نديده است . اولادي و برهاني هيچ مشكلي باهم ندارند و فقط با يكديگر به اندازه كافي هماهنگ نيستند.
سرمربي تيم اميد در ادامه ميافزايد: آرش و مهرداد يكسال پيش در مسابقات غرب آسيا كنار هم بازي كردهاند و طبيعي است كه باهم هماهنگ نباشند.
سيموئز تصريح كرد: ميپذيرم كه مهاجمان ما تكروي ميكنند كه اين مساله آنقدر حاد نيست چون با صحبت درست ميشود. در دنيا مهاجمان زيادي هستند كه كنار هم تكروي ميكنند.
وي تاكيد كرد : فكر ميكنم با صحبتهايي كه كادر فني براي آنها انجام داده، اين مشكل هم برطرف شود و مقابل چين يكي از بهترين بازيهاي خودمان را انجام بدهيم.
سيموئز در پايان ميافزايد: براي قهرماني ۳بازي سخت پيش رو داريم براي من فرقي نميكند كه با چين يا كره و حتي قطر بازي كنيم. بايد اين سه بازي را ببريم.