این ایراد نشون می ده که جوهر به هد نمی رسه و هد بیش از اندازه داغ می شهنقل قول:
امکان داره با تمیز کردن هد سالم بشه اگر نه باید هد تعویض شه
Printable View
این ایراد نشون می ده که جوهر به هد نمی رسه و هد بیش از اندازه داغ می شهنقل قول:
امکان داره با تمیز کردن هد سالم بشه اگر نه باید هد تعویض شه
سلام دوستان من پرینتر کنن 4940دارم وقتی روی کاغذ گلاسه پرینت می گیرم رد غلطک به صورت ریز روی کاغذ جای ریز ریز میزاره لطفا بگین چکار کنم این نقطه ها نیوفته:n28:
درود بر شمانقل قول:
قانونا و قاعدتا نباید رد قلطک روی کاغذ بیافته مگه اینکه دستگاه خیلی کثیف باشه که فکر نکنم دستگاه شما اینطوری باشه ! اگه که قلطک ها کثیف هستند تمیز کنید و گرنه در زمان پرینت به نوع کاغذی که انتخاب میکنید از منوی ارسال پرینت دقت فرمایید ! شاید که در انجا مشکلی دارید !
اگه منو روی کاغذ معمولی باشه و کاغذ کلاسه توی دستگاه بزارید ! از لحاظ نوع جوهر پاشیدن و کشیدن با همدیگه فرق دارند ! یعنی کاغذ 80 گرمی با فشار بیشتر و 270 گرم با فشار کمتر از دستگاه رد میشوند
نمیدانم منظور را توانستم برسونم یا نه
موفق تر باشید
سلام
پرینتر 4940 دارم که روش تانک سوار شده الان بعد از چند ماه (جوهرها تقریبا داره تموم میشه) وقتی نازل چک میگیرم رنگ bk دیگه اصلا نیست.....باقی رنگ ها مشکلی ندارن فقط سیاه آخر نیست چه مشکلی به وجود اومده؟ اخطاری مبنی بر خالی بودن رنگ ها نداده هنوز
ممنون یشم پاسخ بدید
سلام ببخشید سو تفاهم شده رد غلطک رد رنگ نیست رد سوراخ سوراخ های ریز است مثل اینکه با سوزن کاغذ سوراخ سوراخ شده باشهنقل قول:
مدل کاغذ رو طوری انتخاب کن که مکث بیشتری داشته باشه و کند پرینت بگیرهنقل قول:
یعنی راه دیگه ای نمیشه که این ها رو نندازه یا حداقل کمتر شهنقل قول:
سلام به همه دوستان
من تازه یه P50 گرفتم که خوب هم کار میکرد
اما
اوه اما امان از دست این حس انگولک بازی که مثل کرم سراسر وجودت می چرخه
یه دسنمال کاغذی رو وقتی کارتریجا رفته بودن وسط به سر نمدی؟ جوهری سمت راست پرینتر زدم اونم 2 بار تازه از قسمت جوهری دستمال دوباره
حالا انگار که جوهر سایان رفته باشه تو مژنتا (تو نازل چک اینطوریه) یکی در میون هم که کلین میکنم سایان از رو مژنتا کنار میره اما چند تا خط مژنتا هنوز کامل یا ناقص نشون داده نمیشن
6 بار کلین کردم و نازل چک گرفتم
2 بار هم بعد از نیم ساعت از کلین نازل چک گرفتم
اما فقط یکی در میون سایان از مژنتا جدا میشه و مژنتا چند تا خطشو نمیزنه
نمونه نازل چک قاطی شدن سایان با مژنتا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوایل البته دو تا خط ارز زرد هم ناقص بود اما الان درسته کامل - بقیه رنگها هم هیچ مشکلی ندارن
سایان هم خودش خوبه
ممنون از رسیدگی دوستان
اقا من میخوام تونر کرونا بخرم
از کجا باید تهیه کنم؟؟؟
چه مقدار بخرم؟؟....پرینترم hp1212 هست....میخوام یه باکس بگیرم برای همیشه داشته باشم که خودم بتونم شارج کنم
برای هر بار شارج چند گرم نیاز هست؟؟
زنگ زدم یک کیلویی گفت30 تومن
یک کیلو برای چند بار شارج خوبه؟؟
پرینترتو نگاه کن شاید این مسیر به خاطر کثیفی اون چرخدنده ها هم باشهنقل قول:
ولی بهتره نوع کاغذ رو رو یه مدلی بگذاری که گفتم
نه عزیزم اون تونر که قیمتش 30 تومان هست برای hp معمولی هست برای 1212 باید تونر HP 1005 رو بریزی اون باید مثلا بین 35 تا 38 باشهنقل قول:
یه کیلو برای این دستگاه حدود 14 بار شارژ رو جواب می ده.
حدودا هر بار شارژ این کارتریج (85) 60 تا 70 گرم تونر مصرف می کنه
سلام قصد خرید پرینتر سیاه وسفید لیزری دارم میخوام بدونم که وقتی که کارتریج تموم میشه باید یه کارتریج دیگه خرید یا نه؟
اگه نه باید چقد هزینه کنم تا شارژش کنم؟(و برای چند صفحه)
(خیلی با این مسایل اشنا نیستم)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه میشه بگین که اگه کارتریج اصل نخرم واقعا اینطور میشه؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اینکه کلا بعد از هر چند برگ چاپ باید کارتریجو عوض کرد؟
درود بر شما !نقل قول:
نه کار تریج شارژ میشه
اما به مدل دستگاهی که میخرید ( برند) بستگی داره ! اگه شما سامسونگ بخرید برای اولین بار باید فریمورش هم انجام بدید - روی دستگاه انجام می شود که کارتریح شارژی را قبول کند
یا اینکه برادر میگیردی باید چرخ دنده رسیتش را بگیرید
معمولا شارژ ها در شهرستان های مختلف کمی تفاوت قیمت دارند ( از 12 تا 18 تومان هزینه شارژش است ) - صفحات هم بستگی به نوع پرینتر و شماره و بزرگی کارتریج دارد ( از 700 تا 1200 متغیر است )
به نظر من کارتریج های غیر اصل اگه از نوع با کیفیت و درجه یکش استفاده بکنید مشکلی نخواهید داشت !
حتی شما اگه از کارتیح اصل و بعد از چند بار شارژ از درام و بلید و فوم درام غیر مرقوب و درجه چند استفاده کنیداذیت می شود - در تعویض قطعات کارتریج اصل هم از یدکی های با کیفیت استفاده کنید !
کلا کارتریج ها بستکی به استفاده شما طول عمر متفاوتی دارند _ معمولا با کارتریح خود دستگاه بالای 10 مرتبه میتوانید شارژ کنید !
سلام از این چنتا مدل کدوماش بهتره؟
من خودم hp رو پسندیدم
کدوماش کارتریجاش ارزونتره و هر کدومو میشه چند بار شارژش کرد؟
-------------------------------------------------------------------------
یه چیز دیگه اینکه فرق تونر و کارتریج چیه؟
سلام رفقا
پرینتر hp دارم مدل 2050A که الان چند وقته باهاش مشکل دارم........
کارتریچهاشو شارژ کردم اما چراغ قرمز روش هنوز روشنه و چاپ نمیگیره !!!!!!!!
کارتریچهاشو تعویض کردم ؛ باز همون طوریه ( چراغ قرمز ........... چاپ تعطیل!!!!!!!!!):n03:
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً کمک کنید!!!!!!!!!!!!:n28:
اینجا عزیزانی جواب بقیه رو با لطفشون میدادن حتما یا خسته شدن یا دیگه نمیان
بقیه کارشناسان محترم هم به فکر اینن که اگه جواب بدن کارو کاسبی شریف کساد بشه البته یا وقت ندارن :n05:
سوال نکنید یا همون نگردین نیست گشتیم نبود
من پریشب کل کارام مونده بود تا پرینترم امروز درست شد نزدیک بود سکته بزنم
اما کسی نگفت فقط 10 تا کلین کن و پرینت best phot بزن
36 کاراکتر شد سخت نبود
نقل قول:
درود
من معذرت میخوام از شما !
کاهی ادم می مونه چی جواب بده دلیلش ندانستن بنده بود نه کسرت وقت یا تاقچه بالا گذاشتن !
درودنقل قول:
من برادر را بیشتر می پسندم
بعد از شارژ پر رنگ تر و با کیفیت تر چاپد میکنه - کمی پودر هاش ( تونر ) گرانتر ولی باز مرقوم به صرفه تره چون همش استفاده میشه و ضایعات نداره
بعد از اون اچ چی وبعد کانن
ضمنا بیشتر مدلهای کانن از لحاظ مکانیک و عملکرد مثل اچ چی هستند !
کارتریج برادر بسیار گران هست پس باید با ملایمت باهاش رفتار شه :n02:
تونر اون کربن و مواد مصرفی را می گویند که داخل کارتریجه ! :n01: ( پودر سیاه رنگ )
اگه میشه یه قیمتی از کارتریجهای اچ پی و برادر اعلام کنید:n01:نقل قول:
و هم چنین تونر
قیمت کارتریج برادر که اصلا حرفش را نزدن - بالای 250 هزار چوبهنقل قول:
ولی طرح اورجینال کارتریج اچ چب بین 50 تا 60 هزار تومانه
پودر یکبار مصرف برادر 8 هزار تومان و پودر 1 کیلویی ( 14 بار استفاده ) اچ پی 38 هزار تومان !
نقل قول:
درود برشما
قاعدتا و قانونا با تعویض کارتریج اگه اشکالی به کاتریج بر میگشت باید چراغ اخطار خاموش میشد
پس اشکال را در دستگا جستجو کنید
1- ببینید داخل دستگاه کاغذ گیر نکرده
2- ببینید داخل تغذیه کاغذ چیزی نیافتاده (به دلیل اینکه تغذیه از بالا و بطورت عمود هست شده که یه تکه ضایعات از هر چیز - سنک یا سکه - یا هر شی خارجی نیافتاه باشه )
3- نوار کم رنگ و شیشه ای که پشت کارتریج ها می بیند از جوهر کثیف نشده باشه !
اقا لطف میکنی اموزش تصویری شارژ کاتریج hp1212 را بزارید
خیلی ممنون میشم
یه سوال دیگه ام داشتم
hp1212 قسمت بالای دستگاه یعنی روی دستگاه جای کاغذ هست.....در صورتی که یه جای کاغذ هم پایین دستگاه هست
میخوام بدونم اون جای کاغذ روی دستگاه برای چیه؟؟...استفادش چیه؟؟
من تا حالا از اون قسمت بالایی استفاده نکردم
نقل قول:
درود بر شما
اموزش تصویریش را ندارم میخواید همینطوری با کمک و کتبی و گام به گام باهم دیگه شارژ کنیم
اون بالا را بهش میگند ADF اون جا برای اسکن کردن متوالی و بدون مکس کاغذ هستش بعنی 20 برگ را میتوانید تند تند اسکن یا کپی کنید
اقا خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
به ترتیب چه کار هایی باید انجام بدم؟؟
من یه ویدیو دانلود کردم دیدیم که بدون اینکه کاتریج را باز کنه تونر داخلش را عوض کرد!!!!
اینکار درسته؟؟
قیمت درام؟؟....مگنت؟؟.....و بلید تقریبا لطف میکنید
بابت راهنماییتون خیلی ممنون
hp1212
تو اون یکی تاپیک گفتم
اقا خیلی ممنون میشم این ویدیو اینجا اپلود کنید
با درود..
اینکه میگن یک پرینتر هدش خراب شده چه جوری میشه فهمید.. علایمش چیه؟
یا پرینتی که میگیری سفیده (یعنی نمی گیره) یا راه راه می گیره یا ارور هد می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام خواهشن کمک کنید تو را به خدا
یک پرینتر مدل HP Deskjet 3050A J611 series گرفتم ولی هنگام چاپ فقط کیفیت 300*600 dpi داره در صورتی که در روی کارتون زده تا 4800*1200 dpi کیفیت چاپ داره عکس های که باهاش پرینت کردم در حد فاجعه است...
هر کاری کردم نمیشه این میزان quality را بالا برد فقط همین یک گزینه را دارد... تو را خدا کمک کنید
سلام دوستان
کسی برنامه ایی سراغ داره که با اون برنامه مصرف جوهر پرینترو کاهش داد و صرفه جویی کرد؟
اگه کسی سراغ داره به من بگه
نقل قول:
درود
برنامه های حریفه ای تری برای چاپ استفاده کنید نه از امکانات خود ویندوز ! کاملا فرق خواهد داشت !( فتوشاپ برای نمونه برنامه بسیار خوبی برای ادیت روی عکس و چاپ می باشد )
پس یعنی پرینتر مشکلی نداره؟ کلا این مدل پرینتر کیفیتش خوبه؟
Sent from my C6602 using Tapatalk
از لحاظ رزولیشن نهنقل قول:
از لحاظ کیفیت بابد ببینید روی کاغذ های گلاسه با بهترین کیفیت میزنه و لینکن روی کاغذ A4 ضعیف ترند ( این مدل اصلا نداشتم - اطلاعات دقیق تری ندارم )
سلام ممنون که توجه کردید
یا کاغد گلاسه و کاغذ عکس چک کردم تفاوتی نداشت نمیدونم چرا نمیشه میزان DPI را تغییر داد یعنی این پرینتر بر خلاف ادعاست؟ قبلا تی 50 داشتم فوق العاده بود حالا از این اون همه انتظار ندارم چون 700 هزار تومان اختلاف قیمت دارند ولی این خیلی دیگه بد است
درودنقل قول:
یک نمونه چاپ بزارید ! نظر بنده این است که یک رنگ از کارتیج ها به درستی کار نمی کند که شما کیفیت خوبی ندارید
یک طیف رنگ هم پرینت بگیرید ( مثلا رنگ های اصلی - قرمز ابی زرد و مشکی و مقداری هم رنگ های ترکیبی و متفرقه )
درود دوست مننقل قول:
من یک خط های موازی روی همه رنگ ها میبینم -
اگه این پدیده از اسکن کردن و فرستان ان است و در تصویر اصلی ان رنگها یکنواخت و با کیفیت هستند مشکلی ندارد
ولی
اگر در تصویر اصلی هم این غیر همنواختی و خطهای موازی موجود است عیب از کارترج ها میباشد
نه این دقیقا مثل تصویر اصلی است کارتریج هم اصلی ماله خودش است هنوز پنج روز نیست خریدم این جریان این که نمیشه کیفیت dpi را تنظیم کرد جریانش چی هست فقط 600*300 میشه انتخاب کرد
Sent from my C6602 using Tapatalk
شاید کارتریج هات طرح هست بجای اصل، پیش میاد که فروشنده کارتریج رو عوض می کنه و طرح می گذاره بجای اصل.
بعدش هم این نرم افزاری که کار می کنی به درد نمی خوره برو سراغ نرم افزار بهتر و ببین تو آنجا هم ایا dpi بالا تو قسمت پریفرنس یا پراپرتیز می ده یا نه؟