پاک شود ......
Printable View
پاک شود ......
اصلا از اولش هم قرار نبوده آپلود رایگان باشه ولی خوب به نفع کاربرهاست الان هم که آپلود رو برداشته باید 25 درصد هر سرویسی رو حجم مازاد بده طبق بند 4 صفحه 3 همون مصوبه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان همه بچه های آسیاتک باید برند و تو سایت تنظیم مقررات شکایت کنند:
دوستان فکر کنم سقف 50 گیگ که میگین درست نباشه چون با جمله زیر تناقض داره ...
راستی من یک ماهه اصلا نم یتونیم هیچی رو توی آپلود سنتر شاتللند اتقال بدم اصن... نابود شده کلا
این امکان از ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ تا پایان اسفند ۱۳۹۵ در اختیار کاربران شاتل خواهد بود. به عبارت دیگر چنانچه مشتریان سرویسهای اقتصادی (ECO) شاتل در بازه زمانی یاد شده، بسته ترافیک ایران را خریداری کنند، ترافیک سرویس اینترنت آنها در وب سایت شاتللند و بیش از ۲۰۰ سایت پربازدید (که فهرست آنها در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده است) رایگان خواهد بود.
گفتنی است قیمت این بسته ماهانه فقط ۱۰ هزار تومان است و شاتل مصرف حداقل ۵۰ گیگابایت را تضمین میکند.
n
خیر به من ایمیل اومد و رایگان دادن بهم کلا توی بسته های فعال زده فقط 50 گیگ که تموم شه دیگه هیچی. خداییش الان یه بازی جدید بخوای دانلود کنی 50 گیگ میشه تازه.نقل قول:
من که نمیتونم این همه پول حجم اینترنت بدم اگه تخفیف درست حسابی نذارند. یکم ازادی و سرگرمی داریم توی این خراب شده اونم اینترنته تا همینم نگیرم ازمون ول کن نیستند.
پاک شود ، توهم بود.
من هم بعد از 5 سال می خوام از شاتل خارج شم... نت ایرانسل در منطقه ما خوبه رایتل و همراه اول هم بد نیستند میرم سمت اینا... قیمت شاتل رو هم که حساب می کنم بیشتر از اینا میشه ...
ایراسنل 100 گیگ 175 تومن خوبه به نظرم 6 ماهه .
اگر برا دانلود میخوای بسته دانلود شبانه بگیر که تازگیا هم همراه اول داره هم ایرانسل با قیمتهای خیلی مناسبنقل قول:
حالا با بسته یک روزه توی محلتون تست کن ببین کدومشون آنتن دهی و سرعت دانلودش بهتر و پایدارتره
قبلا ساعتی 120 گیگ هم میشد دانلود کرد الان فکر کن بستن روی 20 گیگ در ساعت البته بستگی کامل به شهر و محل داره
دیگه adsl با این وضعیت به دردی نمیخوره
شاتل هم دم عیدی به جای عیدی دادن واقعا ضد توی ذوق مشتریهاش:n27:
اما دستامون بسته نیست فعلا انتخابهای بهتر داریم
بچه ها پینگ خارجی واسه شما هم بالا رفته؟ من پروفایل گیم دارم ولی از دیروز پینگ 4.2.2.4 از ۹۰ شده ۱۵۰. بقیه مشکلی ندارن؟
Sent from my MI 5 using Tapatalk
اره برا من الان رو 158 ئه دقیقانقل قول:
دقیقا واسه منم همین شده. نکنه این فاز دوم شبکه ملی داره کار خودشو میکنهنقل قول:
برای دانلود شبانه همراه اول و ایرانسل هر دو خوبند... اگه 4 جی خوب انتن بده تو منطقه میشه با یه بسته 3 ساعتی تا 60 یگ دانلود کرد که خوب خیلی خوبه و کار رو راه می اندازه... همراه اول هم تو این زمینه باز تره و چند طرح شبانه داره... البته سرعتش کمتره اما مطمعنا به مرور زمان بهتر میشه چون حسابی داره روی 4 جی کار میکنه...نقل قول:
الان اینترنت ثابت 4 جی اسرانسل هم هست که مثلا بسته 300 گیگ رو حدود 400 تومن می فروشه که خوب جزو کمترین قیمتها برای یه گیگ حساب میشه...
من از شاتل خط 2 مگ خریدم(روی8 مگ بسته شده اما اکثر اوقات 6 مگه) سه ماهه با 9 گیگ حجم که با شبانه میشه بالای 70 تومن! شبانه ای که دو روز پشت سر هم دانلود کنی سرعتت محدود می کنند از همه بدتر هم وقتی شبانه محدود بشی اون سرعت فوق پایین 20 کیلو بایتی برای ساعت اولیه دانلود شبانه رایگان هست که خیلی تو مخه... با همین قیمت 70 تومنی می تونی یک بسته سالانه با 24 گیگ با سرعت بسیار بیشتر از ایرانسل بخری.
از طرفی الان شما مجبورید یه گوشی هوسمند و به همراه اینترنت همراه داشته باشید خوب چرا باید هم پول ADSL بدید و هم پول اینترنت همراه...یکیش رو میگیری دیگه...
به نظر با این روند شرکتهای ADSL در اینده ای نزدیک محو می شند ...
لینک بسته هاشو میزاری ؟ میدونم میگی خوب برو تو سایتش اما چیزی پیدا نکردم xDنقل قول:
نقل قول:نقل قول:مال منم همین طوری شد بعد از افتتاح شبکه ضد ملی پینگ رفت بالای 200 اما با یه بار ریست مودم درست شد !نقل قول:
شاتل این بسته اینترنت ایران رو به عنوان هدیه به حسابم اضافه کرده ولی وقتی از سایتهایی که تو لیست هستن چیزی دریافت میکنم از ترافیک صد گیگ قبلیم کسر میشه.
ترافیک ۳۰ روزه ایران چیه دیگه؟ :|
همون اینترنت با ترافیک داخلی، سایتهایی که سرورشون داخل کشوره یا به عبارت مرسوم همون «اینترنت ملی» که فاز دومش تو دهه فجر راه اندازی شد!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم سایتهایی که میشه ازشون رایگان استفاده کرد رو نوشته!
دوستان نامحدود شاتل طرح art 3 اگه حجم ترافیک برسه به 25 گیگ سرعت و میاره پایین؟یا بیشتره حجم ترافیک؟
art 1 تا 50 گیگ اگه به صورت غیرپیوسته استفاده کنید سرعت کم نمیشهنقل قول:
واسه منم رفته بالا:n27:نقل قول:
واسه من که گیمرم خیلی بده. قبلا تو بازی پینگم ۱۶۰ بود. الان نزدیک ۲۰۰ شده. معلوم نیست کار خود شاتله یا مشکل از اینترنت ملیه.نقل قول:
نقل قول:مودم رو ریست کنید باید درست شه مال منم همین طوری بود از 90 رفته بود رو 180 از ساعت 1 ظهر به بعد تغییر میکرد یه بار ریست کردم درست شد .نقل قول:
ببخشید منظورتون ریست فکتوری هست یا همون روشن خاموش خودمون؟! اخه مودمم قابلیت دیسکانکت داره. با هر بار دیسکانکت ای پی جدید میگیرم ولی بهترین حالتش همون پینگ ۱۴۵ با 4.2.2.4 هست.نقل قول:
این شاتل آدم نمیشه فکر کنم دیگه کم کم باید بزنم بیروننقل قول:
چند وقت پیشم باز یه مشکل دیگه داشت الانم که این. فکر کنم دیگه وقتشه
شاتل مصخره شده دو مگ محدود گرفتم روزا برام 400سرعت دانلودمیزنه تو ساعت شبانه 20/30 انگار قحطیه...امیدی نیس هم صبح محدودیم برا دانلود هم شب
با ریست هم درست نشدنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
واسه من قبلا با ریست اصلا پینگ تغییر نمیکرد یعنی 3 ماه پیش ولی الان با هر دفعه ریست یه پینگ میده آی پی که اصلا برای من تغییر نمی کنه دقیقا همونه ولی پینگ چرا
5-4 بار ریست کن شاید تغییر کرد .
عه جالبه درست شد:n02:نقل قول:
درود
خوب شاتل مثل اینکه از اعتراضات ترسیده و دوباره بسته شاتلند رو به 5000 گیگ برگردوند ...
ایول دمشون گرم. باز نشون دادن به حرف مشتری یکمی گوش میکنن.نقل قول:
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
ایول دمشون گرم. باز نشون دادن به حرف مشتری یکمی گوش میکنن.نقل قول:
نقل قول:
نه!
دلیل اینکه 5000 گیگ رو برگردوندن اینه که خیلی ها به خاطر شاتل لند اومد بودن شاتل وگرنه دلیل دیگه ای نداشت شاتل اگر برنمی گردوند خیلی از مشترکینش رو از دست میداد !
دوستان خدایی این آپلودسنتر شاتلند خیلی رو مخه
الان 4 روزه هیچی نمیشه آپ کرد
من نمیدونم پول دادن برای استفاده از یه چیزی رو چطور باید تعریف کنیم
این یه دزدی بزرگه
الان همه نمیتونن ریموت آپلود درست حسابی بکنن و روزهای اشتراکشون همینجوری داره کم میشه
دوستان توی آپلود سنتر شاتللند میتونید فایل اتقال بدین؟؟؟
الان یک ماهه برای من اصن نمیشه هیییچ فایلی ریموت کرد... چیکار باید کرد؟؟؟؟ :n37:
چاره کار اینه که بچها برای اسکریپت رپید لیچ یه فایل آپلود مخصوص شاتلند هم بسازند اونوقت دیگه ریموت کردن نمی خواد مستقیم از رپیذلیچ میشه فرستاد تو اکانت خودتون.نقل قول:
- - - Updated - - -
چاره کار اینه که بچها برای اسکریپت رپید لیچ یه فایل آپلود مخصوص شاتلند هم بسازند اونوقت دیگه ریموت کردن نمی خواد مستقیم از رپیذلیچ میشه فرستاد تو اکانت خودتون.نقل قول:
کسی این مشکل رو نداره؟ شما وقتی از اون ۲۰۰ سایتی که لیستشون رو داده استفاده میکنید از ترافیک داخلی کم میکنه یا از ترافیک بینالمللتون؟نقل قول:
باز هم نمی ارزه هیچ فایلی اپلود نمیشه
ترین بیت و چند سایت دیگه هم از بعد از ظهر دارم امتحان میکنم نمیشه
اقا مطمئنید بسته ی 5000 گیگی برای نامحدود ها نیست؟ زنگ زدم پشتیبانی میگفت همه میتونن بخرن و استفاده کنند بعد پست اینجا رو خوندم چت انلاین کردم با پشتیبانی میگن برای نامحدود ها نیست
سلام دوستان، میخوام از آسیاتک بیام شاتل
این محدودیت دانلودی که در ساعات رایگان(دانلود شبانه) 1 تا 8 هستش در شاتل چطوریه؟
میشه شبی ده گیگ دانلود کرد؟
ممنونم میشم از تجربه محدودیت سرعتتون در دانلود شبانه بهم بگید.
(پشتیبانی چتی و تلفنی چنند بار سوال کردم، ولی باز تجربه کاربر یک چیز دیگست)
خب الان بر فرض بگیم فایل ریموت شد تو اکانت ، سرعت درس حسابی میده ؟ چون من یادمه قبلا که اکانت رو شارژ کردم با 50 تا دانلود میکرد :n35:
سلام دوستان , کسی این بسته جدید رو خریده ؟نقل قول:
باگی چیزی نداره که فقط پنجاه گیگ اضافه بشه ؟
ممنون