میدان ولی عصر
داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SONY XPERIA Z3
Printable View
میدان ولی عصر
داخلی
SONY XPERIA Z3
از همین تست معلومه که مشکل اصلی تامین پهنای باند این سرعتهاستنقل قول:
از همین تست معلومه که مشکل اصلی تامین پهنای باند این سرعتهاستنقل قول:
به نظرم ایرانسل قبل اینکه بیاد 4g رو راه بندازه و هی بهش بنازه بهتره اول 3g رو توی تمای مناطق شهر فعال کنه ! الان شهر بزرگی مثل کرمان فقط چند جای شهر فعاله 3g !
دوستانی که 4G تست میذارند لطفا هم از سرور داخلی بذارند هم سرور خارجی....
ماکه هرچی میگیم خارجی بذارید کسی گوش نمیده! من نمیدونم نت داخلی به چه درد میخوره آخه!
تست با سرور داخلی ... دوباره همون بحث همیشگی .
از کی تا حالا تست با سرور داخلی شده اینترانت ؟ اینترانت یه شبکه ایزوله شدست .
شما گوگل هم باز میکنید این دیتا از مسیر داخلی رد میشه پس با این حساب نصفش اینترانته نصفش اینترنته :n02::n02:
نرم افزار اسپیدتست با سایتش کمی تفاوت دارهنقل قول:
مثلا من بیشتر مواقع با سرورهای آلمان و انگلیس تست میگیرم
ولی در نرم افزار این سرورها رو هرچی گشتم ندیدم
همزمان با نصب rru برای hspa+ داره lte هم کنارش نصب میکنه، این بده؟ چرا باید دوباره کاری بشه؟نقل قول:
والا من روزی 20 گیگ دانلود دارم همهش هم یا از دانلودرهای ایرانی با سرور داخلیه یا از لیچر استفاده می کنم که باز رو سرور داخلی میریزمنقل قول:
در ضمن وقتی سرعت داخل رو بالای 10 مگ بده تست خارجی خیلی بد باشه باز بالای 5 مگ هست که فرقی نداره
تازه این بنده خدا بخواد با این پهنای باند بالا تست از سرور خارچی برای شما بزاره برای هر تست راحت بالای 100 مگ از حجمش رو می خوره. وای بوقتی که بخواد از چند تا سرور مختلف تست بگیره
من تا همین صبح مخابرات هم داشتم دانلودم از سایتهای داخلی اونم تک کانکشن همیشه 270 بود اما دانلود از سایتهای خارجی اونم چند کانکشن شبها 30 بود به نظر شما دلیلش چی بود؟البته این برای همه شرکتها صادق نیست اما تستهای دوستان هم به نوعی و تا حدی اینو تایید می کنه یکی برای من توضیح بده با وجود سرعت خود در دانلود و پینگ نه خیلی بد چرا وب گردی اینقدر با تری جی ایرانسل بده.نقل قول:
با ترکیه کویت یا امارات هم میشه دیگه مهم مسیر ورودیهنقل قول:
بحث من در مورد سرعت نبود درسته که دلایل مختلفی میتونه تاثیر بذاره روی سرعت دانلود و هرچقدر فاصله سروری که ازش دانلود میکنید بیشتر باشه این تاثیرات بیشتر و بیشتر میشه و منجر به کاهش سرعت میشه .نقل قول:
پست من در این مورد بود که تست با سرور داخلی اسمش اینترانت نیست . اینترانت یه شبکه جدا و ایزوله شدست ( حداقل در تئوری )
توی تهرانپارس که کلا قطع هست دیگه وصل هم باشه زیر ۵۰ سرعت میده
دوستان منطقه شما هم دیتا نداره ؟
چند ساعتی میشه فکر کنم اینجور شده
سلام بزرگواراننقل قول:
ببخشید یه سوال
الآن مثلا این سرعته دانلودی که این دوستمون گذاشته،
بهش میگن ۱۸مگابیت بر ثانیه؟
بعد این میشه چند کیلو بایت بر ثانیه؟
ممنون میشم بهم توضیح بدین
با تشکر
شبِ همگی خوش
Sent from my HM NOTE 1W
شما هر عددی که داری بالاتر از 1مگ اول ضربدر 1024کن جواب رو تقسیم بر 8کن به جواب سوالت میرسینقل قول:
وااااای[emoji33]نقل قول:
یعنی سرعت دانلودِ ایشون 2304کیلوبایت بر ثانیه هست؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
Sent from my HM NOTE 1W
بله شبکه 4G اگر زیرساخت براش فراهم باشه سرعتهای بالاتر از این هم می تونه بده دوستان تست 50مگ هم گرفتن با LTE ایرانسلنقل قول:
اَاَاَاَ....[emoji33]نقل قول:
اصن باورم نمیشه
من فک میکردم که اشتب حساب میکنم که پرسیدم[emoji56]
من تا حالا با سرعتِ ۲۰۰، ۳۰۰کیلوبایت بر ثانیه بیشتر دانلود نکردم
به جز یه استثنا، اونم برا تو شهریور یا مرداد بود فک کنم که تری جی رو آزمایشی راه اندازی کرده بودن و سرعت دانلودش تا ۶۰۰، ۷۰۰ هم میرسید
ولی الآن اینجوری شده سرعتش[emoji20]
البته الآن که تست گرفتم، معلومه میخا ضایعم کنه[emoji2] فک کنم چون شبِ زیاد شده
وگرنه تو روز بیشتر از ۷۰، ۸۰تا نیست
Sent from my HM NOTE 1W
خوب تازه وصل شد
اما فقط اين ساعتا اينجوريه ديگه روزا قطع هست كلا
Sent from my iPhone using Tapatalk
اون شاتهای سرعت 57 مگابیت اگه منظور شماست که توی n ص قبل گذاشته شده مربوط به نمایشگاه و تستهای داخل غرفه ی ایرانسل بود البته سقف فناوری LTE بیش از اینهاست اما شخصا در عمل من ندیدم کاربری توی شهر خودش چنین سرعتی رو تجربه کرده باشهنقل قول:
من میخوام بسته ی 3G برای ایرانسل بگیرم اولین قدم باید چی کار کنم؟
بستۂ 3G با 2G و 4G فرقی نداره، از طریقنقل قول:
*555#
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
اولین قدم باید خطتو شارژ کنینقل قول:
خطم اعتبار دارهنقل قول:
نوشته شده توسط vahooli
دومین قدم چیکار کنم؟
*555*5#نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
حالا یه بسته ی یک روزه گرفتم میخوام 3G یا 4G کنم چیکار کنم؟نقل قول:
گوشیت ۴جی ساپورت میکنه??نقل قول:
یه apn جدید بساز
Name دلخواه
Apn mtnirancell
دیتاتو روشن کن
همین
Sent from my HTC One using Tapatalk
من الان با اینترنت گوشیم اومدم که نوکیاست به وسیله ی Nokia PC Suite به اینترنت وصلم
اینم وضعیت الان من:
و این هم اینترنت 256 نامحدود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت Irancell 4G تهران؛ بزرگراه کردستان
دوستانی که به 4 دسترسی دارن لطف میکنن یه فایل رو بذارن رو دانلود و از سرعت دانلود هم یه عکسی بگیرن تا ببینم چند هست ممنون:n16:
دوستان عزیز یک سوال ؟؟
در منطقه ما وقتی در گوشی نووورک سرچ را میزنم 3G ایرانسل و 2G را شناسایی میکند ولی وقتی 3G را انتخاب میکنم اصلن انگار نه انگار وصل نمیشود همون نسل دو میمانند !!
میشود راهنمایی بفرمایید :n16:
نقل قول:
مدل گوشی شما چیه؟
Sony Xperia SL
تعرفه اینترنت موبایل کاهش یافت/ بازگشت تعرفه از 2.5 به 0.5 ریال
در جلسه امروز کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تعرفه اخیر اینترنت آزاد موبایل اصلاح شد و تعرفه از 2.5 ریال به ازای هر کیلوبایت به 0.5 ریال کاهش یافت.
تعرفه جدید اینترنت همراه امروز در جلسه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات بازنگری شد و رقم 0.5 ریال برای آن تصویب شد.
پیش از این، کمیسیون تنظیم مقررات، تعرفه آزاد اینترنت همراه را 2.5 ریال به ازای هر کیلوبایت تصویب کرده بود که پس از اعلام با واکنش رسانهها نسب به گرانی تعرفه جدید همراه شد. پیش از جلسه تصمیمگیری کمیسیون، صحبت از تعیین تعرفه نیم ریال به ازای هر کیلوبایت اینترنت همراه بود.
به این ترتیب در حالیکه مصوبه به تائید اعضای کمیسیون رسیده بود و از سوی سخنگوی کمیسیون و معاون وزیر نیز اعلام عمومی شده بود اما وزیر ارتباطات از اصلاح و بازنگری تعرفه به دلیل نارضایتی عمومی خبر داد.
-فارس
شما ببین تو network mode یه گزینه داره که فقط رو ۳جی بمونهنقل قول:
Wcdma only
گوشی اگه این گزینه رو نداشته باشه مشکل شما رو پیدا میکنه چون سیگنال ضعیفه سریع سوییچ میکنه رو ۲جی
بازم زیاده یعنی هر گیگ نزدیک به ۵۳۰۰۰ تومان!!!! من شنیدم قراره هوشمند بشه یعنی وقتی کاربر بالای چند مگ داره استفاده میکنه و هزینش زیاد شده ،اتوماتیک براش بسته فعال میشه و صورتحسابش که به فرض ۱گیگ مصرف کرده و ۲۵۰۰۰۰ بوده تبدیل میشه به ۸۰۰۰ که قیمت بسته ۱گیگ هست! اینو تو اخبار شنیدمنقل قول:
البته که طرح بیخودی هست :n02: اول 250000 کم میکنه که خوب کسی اینقدر تو سیم کارت اعتباریش نداره در نتیجه سر همون چند مگ کل حسابت خالی میشه هیچ بسته ای هم فعال نمیشه :n08:نقل قول:
اینا اگه میخوان کاری بکنن بردارن یک گزینه بذارن برای مشترک که اینترنت بدون بسته براش فعال نباشه ! یعنی بستت که تموم شد اینترنت قطع شه.
دوستانی هی راه به راه تست سرعت میذارن حجم از کجا میارین ؟!!!! من یه تست گذاشتم پریروز سرعت 10 مگابیت رو نشون داد و خوشحال شدم بعد اس ام اس حجم باقی مونده اومد 20 مگ کم شده بود ! رفتم تو بخش مصرف اینترنت گوشی دیدم speedtest بیست مگابایت مصرف کرده برای یدونه تست !
تعرفه آزاد برای اون مشترکی هست که قراره ماهی چند مگ بیشتر مصرف نکنه . که نمیصرفه واسش بسته فعال کنه . همه اپراتور های دنیا هم نگاه کنید این مورد هست .نقل قول:
این طرحی که گفتید اگه اجرا بشه خیلی خوبه .