يكي هم جواب منو بده . دمتون گرم !!!!!نقل قول:
Printable View
يكي هم جواب منو بده . دمتون گرم !!!!!نقل قول:
دوست گرامی تو اين رنج قیمت من فقط اين 3 مدل رو پیدا کردم.نقل قول:
Klipsch Image s3 با قیمت 80
Sony MDR-EX38iPنزدیک 70
Sennheiser CX281 نزدیک 80
با سلام بر دوستان
من میخوام یک هندزفری بلوتوث برای گوشی نوکیا مدل 6210 navigator بگیرم !! ولی نمیدونم چه بگیرم؟؟ لطفا راهنمایی کنید!؟؟؟ ایا برند jabra خوب هست؟؟؟ به نوکیا میخوره؟؟ از نظر کیفیت چطوری هست؟؟؟ لطفا پیشنهاد بدبد؟؟زیر 50 تومن چه مارکی خوبه؟؟؟
سپاس فراوان
دوست عزیز هدفون Nokia Bh-503 هم کیفیت صداش خوبه هم قیمتش که 43 تومنه- یکی از دوستان من داره و خیلی ازش رازیه البته گوشی اون N8 نمیدونم گوشی شما هم ساپورتش بکنه یا نه.
موفق باشی.
سلام به همه ی عزیزان هم وطن ... منم به نوبه ی خودم سال نو رو به همتون تبریک میگم و آرزوی سالی بهتر سالهای قبل رو براتون دارم ...
می خواستم بدونم الآن قیمت این 2 مدل earphone چنده تو بازار و اینکه واسه ی سبک Trance کدوم یک بیشتر توصیه میشه؟
Creative E-830
Klipsch S4
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
متشکر: راستی ایا هندزفری بلوتوث موبایل با کامپیوتر فرق داره!!!؟؟؟
و ایا این Nokia Bh-503 به همه ی گوشی ها میخوره یا فقط به نوکیا میخوره؟؟؟؟
سپاس
سلامنقل قول:
هر دو مناسب سبک ترنس هستند البته creative ep630 بخاطر بیس قویش مناسبتره .با توجه به بودجه مورد نظرتون میتونین انتخاب کنین.klipsch s4 از 110 تا 140 و ep830 از 25 تا 40 هزار تومان.
موفق باشین
بله دوست عزیز هدفون بلوتوث کامپیوتر با موبایل فرق داره فرقشم اینه که هدفون بلوتوث کامپیوتر یک ----- داره و معمولا خود هدفون دوتا باتری AA میخوره ولی هدفون بلوتوث موبایل شارژ میشه و ----- خود گوشی میشه.و در مورد اين هدفون که خدمتتون معرفی کردم هدفونای نوکیا به بقیه گوشی ها میخوره ولی مشکلی که پیش میاد اینه که نمیتونید با غیر نوکیا آهنگ گوش بدید و این هدفون مخصوص آهنگ گوش دادن هست.نقل قول:
موفق باشی.
متشکر از شما دوست عزیز: یعنی اینکه nokia bh-503 فقط مخصوص گوشی های نوکیا هست و به درد گوشی سونی اریکسون برای اهنگ گوش دادن نمی خورد!!؟؟؟
پس اگه اینجوری باشه هندزفری های جبرا که میگن به همه ی گوشی ها میخوره پس قضیه اش چطوری هست؟؟؟ اون شرایطش ایا مثل هندزفری توکیا هست!!! ایا فقط به درد مکالمه تلفنی میخوره!!!؟؟؟
راستی ایا این مدل به درد گوش دادن اهنگ(تک گوشه) میخوره؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سایت دیجی کالا هست
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
سپاس
سلام دوستان سال نو مبارک
یه هدفون AKG K 420 می خوام بگیرم اول اینکه به نظرتون چجور هدفونیه!؟
دوم هم اینکه کجا میشه پیداش کرد؟
دقیقا هدفونای نوکیا فقط بدرد خود گوش های نوکیا میخوره و روی سونی اریکسون فقط از مکالمه میتونید استفاده کنید و در مورد هندزفری جبرا باید تستش کنید یا از فروشنده بپرسید ببينيد آهنگ پخش میکنه یا نه-کلا آهنگ گوش دادن با یک گوش اصلا حال نمیده(تجربه شخصی)نقل قول:
موفق باشید.
هدفون خوبی هست البته مدل Akg 430 و Akg 518 هم کیفیت خوبی دارن- از پاساژ پایتخت و محصولات Akg رو حتما با گارانتی آواسان تهیه کن نمایندگی آواسان طبقه دوم همین پاساژه.
موفق باشید.
تا اونجایی که من اطلاع دارم بین تک گوشی های جبرا فقط جبرا استون این قابلیت را داره من هدست بلوتوث MW600 سونی اریکسون را پیشنهاد میکنمنقل قول:
متشکر: ولی تا اونجایی که من دیدم mw600 با سیم!! نه بلوتوثی: در ضمن اگر هنذفری بلوتوث اینجوری باشه پس به درد چی میخوره!!؟؟؟:41:
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هندزفری بولوتوث Jabra BT2045
مشخصات فنی : سازگار با تمامی موبایل های بلوتوث
استفاده آسان و راحت
شفافیت صدا
مقرون به صرفه
مدت مکالمه 8 ساعت
مدت استندبای 10 روز
39000 تومان
به نظر شما این هندزفری بلوتوث به درد به خور هست؟؟؟ مخصوصا برای اهنگ
کلا هندزفری بلوتوث برای رانندگی ساخته شده تا رانندگی راحت تر بشه و جریمه نشن. و mw600 با سیم و بلوتوث یعنی دوتا گوشی هندزفری به یک ----- وصله و به ----- خود گوشی وصل میشود.
موفق باشید.
سلام دوستان
من می خوام یه ایرفون از همین مدل هایی که داخل گوش می رن به طور کامل تهیه کنم.
تا 50 تومن هم میخوام. به شکل بسیار حرفه ای موزیک گوش می کنم. کانتری، ترنس، جز و پاپ ایرانی.
اگرم مدل خیلی خوبی در نظرتون بود که قیمتش بالاتر بود لطفا بگید.
بلوتوث تکی معمولا فقط برای مکالمه هست و قابلیت گوش دادن به موسیقی ندارند (حداقل اینهایی که من کار کردم به جز Jabra Stone که اون هم شنیدم کار نکردم). برای موزیک یا مثل همین مدل نوکیا هستند یا مثل Jabra STREET2 و MW600 که هر هدفون بهشون وصل می شه. (البته من از یک مغازه دار شنیدم با این جبراها اگر گوشیت نوکیا باشه آهنگ هم می شه گوش داد که من نوکیا نداشتم که تست کنم!)نقل قول:
تا 50 تومن شما میتونید crative ep830 تهیه کنید و حداکثر هزینه ای که میتونید پرداخت کنید رو بگید بهتره مثلا با 100 تا 150 میتونید klipsch یا Akg تهیه کنید که حرفه ای هستند.نقل قول:
نقل قول:آقا خیلی ممنون که جواب دادی ولی نظرم عوض شد می خوام یه هدفون توی گوشی بخرم بین قیمت 100-130 تومن نزدیک به 300 صفحه این تاپیکو خوندم بین مدل های زیر شک دارم به ترتیب الویتنقل قول:
Klipsch S4
Audio Technica CKS55
CX 300-II
K 318
می خوام حتما فیشش کج باشه!
سلام دوستان.
میخواستم نظرتون رو درباره هدفون های beats بدونم...کلا خوب هستن؟
یه مدل هست beats ibeats monster ...میخواستم بدونم چجوری هستش...
بدون شک برو دنبال klipsch s4 چون بهترین ایرفون تو رده 100$ دلاری هست و نصبت به قیمتش عالی و ایرفون Audio Technica CKS55 تو سایت Amazon 5 ستاره گرفته ولی تو لیست حرفه ای ها نیست.نقل قول:
موفق باشید.
هدفونای Beats بیشتر از همه چیز رو بیس و شیک بودن Fashion کار شده و بیس عالی داره ولی بیس زیاد اون مانع از شنیدن جزئیات آهنگ میشه و نکته مهم اينکه Beats اصل تو ایران وجود نداره و اکثرا یا fake هستند یا high copy مگر اينکه مسافر آورده باشه که من فقط یک جا دیدم شهرک غرب و قیمتشم 290 بود که اصلا نمی ارزه.نقل قول:
موفق باشید.
این به نظر شما خوبه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدفون خوبیه ولی این سایت حدودا 50 تومن کشیده روش قیمت دو هفته پیش اون 110 تومن بود و اگه شهرستان هستید و دسترسی ندارید بهتره از سایت های خرید پستی دیگری دیدن کنید.نقل قول:
موفق باشید.
دوستان من میخوام یه هدفون بخرم با مشخصات زیر
Full Size
Open
موارد استفاده هم آهنگ های پاپ
تا 350 تومن حداکثر
خودم یه beyerdynamic dt 990 pro دیدم خوب به نظر می اومد...
لطفا مدل هایی که با مشخصات فوق میشه خرید رو بگین ...ممنون
هدفون Sennheiser HD 518 با قیمت 350نقل قول:
Audio Technica ATH M50 با قیمت 350
و Audio Technica ATH-M40 با قیمت 320
این دوتای پایینی که close هستن برادر...!نقل قول:
هدفون Sennheiser HD 518 با قیمت 350
Audio Technica ATH M50 با قیمت 350
و Audio Technica ATH-M40 با قیمت 320
از قیافه اون sennhiser هم خوشم نیومد...البته کارکدش مثل اینکه خیلی خوبه!!!
مدل دیگه نیست؟
اون beyerdynamic کسی نمیدونه چجوری هست؟
سلام
هدفونی که می خوام استفاده کنم حتما باید فیشش کج باشه (چون با موبایل گوش میدم و جای فیشش بقلشه! ) پس متاسفانه از Klipsch S4 نمی تونم استفاده کنم تا جایی که فهمیدم 2مدل زیر فیششون کجه! کدومش بهتره!؟
Audio Technica CKS55
CX 300-II
دوست عزیز هدفون klipsch s4 سه مدل هست که فقط مدل klipsch image s4 فیش کج داره و s4i و s4a فیش راست دارند و بعد از اون Audio Technica CKS55 خوبه.نقل قول:
موفق باشید.
beyerdynamic dt 990 pro تفکیک و بالانس بسیار خوبی داره و همه رده های فرکانسی رو به خوبی ساپورت می کنه و راحتی مناسبی داره اکثر هدفون های رفرنس به دلیل اینکه گوش درونه پد قرار می گیره مقداری خستگی به همراه میاره.نقل قول:
موفق باشید.
یه سوال دیگه اینکه اهمش 250 هست....مشکلی ایجاد نمیکنه؟به چه دردی میخوره؟آخه مثلا واسه بقیه هدفون ها 32 اینوراستنقل قول:
beyerdynamic dt 990 pro تفکیک و بالانس بسیار خوبی داره و همه رده های فرکانسی رو به خوبی ساپورت می کنه و راحتی مناسبی داره اکثر هدفون های رفرنس به دلیل اینکه گوش درونه پد قرار می گیره مقداری خستگی به همراه میاره.
موفق باشید.
در هدفون ها این محدوده از 16 اهم تا 600 اهم می باشد.نقل قول:
هدفون های با امپدانس پایین:امپدانس این نوع هدفونهای از 16 اهم تا 100 اهم می باشد. کاربری آن ها در دستگاه های همراه و کوچک مانند MP3 Player ها ، موبایل ها و لپ تاب هاست که نیازی به ولتاژ و جریان زیاد برای راه اندازی هدفون نباشد.
هدفون های با امپدانس متوسط:امپدانس این نوع هدفونهای از 100 اهم تا 300 اهم می باشد. از این نوع هدفون در استودیوها استفاده می شود. که نیاز مند یک آمپلیفایر برای راه اندازی هستند.
هدفون های با امپدانس بالا:امپدانس این نوع هدفونهای از 300 اهم تا 600 اهم می باشد. برای استفاده از این نوع هدفون نیاز به آمپلیفایرهای کلاس A با کیفیت بالا می باشد.
امیدوارم این اطلاعات براتون مفید باشه.
موفق باشید.
ممنون...یعنی من اینو بگیرم نمیتونم واسه mp3 player استفاده کنم؟حتما باید آمپلی فایر بگیرم تا راه اندازی بشه؟
دقیقا، شما باید هدفون با حداکثر امپدانس 100 اهم بگیرد که اونم close میشه که اگه خواستید چند مدل براتون معرفی کنم.نقل قول:
آخه الان یه close دارم...بعدش اونطوری که شنیدم open ها کیفیت بهتر و بیس متعادلتر و صدای شفاف تری دارن....نقل قول:
دقیقا، شما باید هدفون با حداکثر امپدانس 100 اهم بگیرد که اونم close میشه که اگه خواستید چند مدل براتون معرفی کنم.
این hd518 بهتره فک کنم....فقط انگار کیفیت ساختش خیلی پایینه...؟!
ممنوننقل قول:
خب klipsch image s4 با klipsch s4 چه فرقی داره!؟ و اینکه مدل klipsch image s4 در بازار پیدا میشه!؟
شرکت Sennheiser یکی از بزرگترین شرکت های ساخت هدفون با سابقه 60 ساله است و از نظر کیفیت صدا و ساخت عالی هست فقط باید مراقب هدفونای تقلبی این برند باشید شما اگر قصد خرید این هدفون رو دارید با سرچ نمایندگی sennheiser میتونید آدرس نمایندگی اصلی این محصول پیدا کنید.نقل قول:
موفق باشید.
هدفون klipsch s4a برای اندرویدنقل قول:
S4i برای آیفون که این دو control talk دارند و s4 برای تمامی پخش کننده های موسیقی.و شما میتونید از طبقه دوم پاساژ پایتخت این محصول رو تهیه کنید.
موفق باشید.
دوست عزیز یعنی مدل Creative-630 بیسش از Creative-830 بشتره واسه Trance ؟؟نقل قول:
سلام خدمت شما دوستان عزیز........یه راهنمایی ازتون میخواستم،ببینید بنده گوشی نوکیاx6 دارم الان میخوام یه هدست-هدفون بلوتوثی براش بگیرم........سوال اول اینه که اگه من مارک سامسونگ یا فیلیپس خریداری کنم به مشکل نمی خورم؟؟!!چون نوکیا خودش یا مدلاش کمه یا قشنگ نیستن یا دیدم مثلا گوشی من تو مدلای ساپرت کنندش نیس...
سوال بعدی اینه که آیا امکانش هست که هروقت خواستیم از ارتباط بلوتوثی و هر وقت خواستیم از ارتباط سیمی با دستگاه تلفن استفاده کنیم؟؟یعنی این هدفون های بلوتوثی این قابلیت رو دارن؟؟
دوستان راستش یه چیزی بگم شاید خنده دار،اما من فرق هدست با هدفون نمیدونم چیه دقیقا......اما منظورم به طور کلی یه چیزی تو مایه های مدل قدیمی SBH-500 سامسونگ هستش.......
دوستان عزیز لطف کنید 3-4 مدل تا سقف 55-60 هزارتومن معرفی کنید .....از مارک های معروف باشه بهتره......
ضمنا اگر اشتباه نکنم بهترین برند تو این زمینه و کیفیت مطلوب تر صدا فیلیپیس باشه،درسته؟؟
اگر هر چه سریعتر پاسخ بدید خیلی ممنون میشم........
موفق باشید