دوست عزیزنقل قول:
بله مین بردها بعضی در سایز که در موقع بستن پیچ جا های آنها با هم نمیخورد و گاهی در پورت های خروجی که در قاب بیرونی نمی خورند و گاهی بدلیل هم خوانی نداشتن با پاور سوپلای (منبع تغذیه)
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
بله مین بردها بعضی در سایز که در موقع بستن پیچ جا های آنها با هم نمیخورد و گاهی در پورت های خروجی که در قاب بیرونی نمی خورند و گاهی بدلیل هم خوانی نداشتن با پاور سوپلای (منبع تغذیه)
لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید
3سال پیش با راهنمایی شما و دوستای انجمن یه 50vt20 پاناسونیک گرفتم از بانه ولی متاسفانه چند روز پیش پسرم با پیچ گوشتی به صفحش ضربه زد روش ترک خورد و حالا وقتی تی ویو روشن میکنی 80 درصد صفحه تی وی سیاهه ، با نمایندگیها تماس گرفتم مثل کوفرد و ... میگن باید صفحه عوض بشه و قیمت 3 میلیون به بالا دادن واسه تعویض صفحه
حالا میخواستم بدونم شما راهی به ذهنتون میرسه که مثلا صفحه تی وی رو از اون ور آورد یا تعمیرش کرد یا ................
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
می خوام یه تلویزیون 42 اینچ بخرم. نظرتون درباره کیفیت تصویر تلویزیون نئوپلاسمای پاناسونیک چیه؟ از الجی و سامسونگ خوشم نمیاد. سونی هم قطعاتش الجی یا سامسونگ شده. شارپ و فیلیپس هم گرونند. این تلویزیون پاناسونیکی که دیدم 3750 تومن بود.
دوستان الان تهران اصلا vt50 پیدا نمیشه؟یا هستش؟نمایندگی گفت اصلا نیست!
سلام .من تو جمهوری پرسیدم گفتن بدون گارانتی هستش حدود 7 تومن 50 اینچ. دوستان میشه بگید تصویر w804 سونی در مقایسه با VT50 پاناسونیک کدوم برتره هم تو sd هم تو hd؟
سلام دوستان من یک پلاسما 42x30 دارم که گیرنده داخلی دیجیتال داره الان هم اکثر شبکه های داخلی دیجیتال epgشون راه افتاده ولی وقتی تو کنترل دکمه guide رو میزنم واسه نشون دادن epgفقط لیست کانالها وساعت رونشون میده وخبری از زمان پخش برنامه ها نیست چند بار کانالها رو مجددا سرچ کردم فرقی نکرد ایا روشی هست واسه نشون دان epg?
کمک فوری لطفا
سلام دوستان
من یک پلاسما پاناسونیک vt50 رو 2 ماهی هست که خریدم و خیلی هم تا امروز راضی بودم ولی امروز یکهو متوجه یک لکه وسط تلویزیون شدم. لکه سفیدی که شدت سفیدیش کم و زیاد میشد . تی وی رو خاموش کردم ولی حتی بعد از خاموش شدن هم باز این لکه خود نمایی میکنه . بعد از چند دقیقه کمرنگ تر شد اما دو لکه کوچکتر در جای دیگه صفحه پدیدار شد که اینها هم هی شدت سفیدیشون کم و زیاد میشه دقیقا مثل ستاره ای که بهت چشمک میزنه . خب طبیعیه که اعصابم کلا بهم ریخت . به نظرتون مشکل کجاست و چه باید کرد ؟
دوست عزیزنقل قول:
به این تایپیک رفته و مطالب آن را بخوانید و عمل کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام وتشکرنقل قول:
دوست گرامی پستی را که ادرسش رو دادید رو مطالعه کردم و الان میرم که بهش عمل کنم اما به گمانم همه این کارها برای پیشگیری از burn in هست و نه برای درمان !!!
حالا اگر مشکل من burn in باشه- که امیدوارم همینطور باشه - آیا با انجام این کارهایی که در اون پست نوشته شده بود این مشکل مرتفع میشه ؟
دوست عزیزنقل قول:
امتحانش ضرر ندارد و امیدوارم مشگلتان حل شود
کسی راه حلی نداشت؟نقل قول:
با سلام و درود
با تمام تفاسیری که از پلاسمای پاناسونیک در این تاپیک بود . از تمام کسانی که از این برند و این تکنولوژی استفاده میکنند . میخاستم بپرسم اگه دوباره قرار بود tv انتخاب کنند بدون هیچ تعصبی آیا باز هم این tvرا انتخاب میکردند یا واقعا انتخاب دیگری داشتند.. از باب خرابیها و استرسهایی که بنده حس میکنم داره به دارندگان این tv ها وارد میشه عرض میکنم .
و آیا به نظر شما تو سریهای 2012 هم این مشکلات هست ؟
و واقعا برادرانه پیشنهاد شما به کسی که میخاد تازه tv بخره چیه...؟:n12:
وآیا به نظر شما برای خرید یه tv تو این بازار آشفته ارزش داره که بیش از 4000 هزینه کنه. با توجه به اینکه tv چیزی جز یه پنل نیست و هر لحظه ممکنه دیگه روشن نشه و تمام و گوشه انباری . نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه مثلا یه یخچال اگه گرونه حداقل خرابیشم معطوف به یه جاهایی میشه نه همش رو هیچی کنه..در آخر با توجه به اینکه بنده هم یکی از عاشقان تصویر پلاسمای پاناسونیکم. مرا راهنمایی کنید.... بسیار ممنون میشم...
من هم مدتها تو فكر پانا بودم ولي با اين اوصاف نظرم رفته روي سوني سري W كه هم كيفيت بالايي داره و هم از لحاظ ساخت مطمئن است.
با اين افتضاحاتي كه اين سالها پاناسونيك به بار آورده ياد گفته مرحوم ماتسو شيتا سازنده كارخانه ناسيونال(همان پاناسونيك فعلي) افتادم : محصول دل سوخته : مشتري دل ساخته
دوست عزیز پاناسونیک کیفیت تصویر فوق العاده ای داره اما به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست و خریدش در واقع حکایت روزه شک دار گرفتنه.نقل قول:
نه کمپانی پاسخ گویی هست نه گاراتیش توی ایران اعتبار درست و حسابی داره، ته گارانتیش بانیان هست که 2سال پیش که من VT30 ام رو خریدم باهاشون تماس گرفتم گفتم چرا شما توی همه شهرها روی تلوزیون هاتون یدونه کارت هدیه 50تا150 تومنی میدید اما شیراز همچین چیزی ندارید؟ خیلی رک و بی ادبانه گفت: اینجور صلاح دونستیم خدانگهدار. و قطع کرد.
این دیگه غول گارانتی پاناسونیک ایرانشه...دیگه تا تهش رو بخون.
به نظرم شما از یه برند دیگه تلوزیون تهیه کن، امسال سامسونگ پلاسماهای فوق العاده ای زده که نتایجش توی همین فروم هم هست...
نقل قول:به نظر شما پلاسمای سامسونگ دوباره این مشکلاتو نداره؟ :n03:نقل قول:
یا اینکه کیفیتش به پلاسمای پانا میرسه؟ :n13:
من نظرم به الجی LA74000 جلب شده چون به نظرم اومد هم قیمتش نسبت به سونی بهتره هم امکاناتش و یه جورایی الجی تکنولوژیهای کاربردی تری رو نسبت به سامسونگ ارائه میده و اونقدر سروصداهم را نمیندازه..
البته دلم واقعا با تصویر پلاسماست ..و نمیدونم تصویر این پلاسمای سامسونگ مدلF8500 واقعا در حد پانا هست یا نه..؟
واحیانا شما دوستان نمیتونید پلاسمایی رو از ال جی یا سامسونگ معرفی کنید که در حد پانا باشه.... خیلی ممنونم ازتون:n16:
خسته نباشی دوست گرامی.
بنده از اولین tv که خریدم تا به حال کاملا راضی بودم و به مشکلی بر نخوردم و دوستان و اقوام هم که داشته اند نیز راضی بوده اند و شاید از شانس خوبمون بوده از مدلهای pv30 بگیرید تا مدلهای 2012 و حتی 2011 شاید هم به خاطر استفاده از مد تصویر سینما و استاندارد بوده باشه و هیچ وقت از مد دینامیک استفاده نکردم و همین الان هم مد تصویر مورد استفادم از vt50 استاندارد و THX هست و میزان روشنایش رو 36 از 60.
اما در مورد انتخاب های شما و خرید پلاسما:
مدل f8500 سامسونگ یکی از بهترین محصولات حال حاضر هست و قابل قیاس با پلاسماهای lg نیست و یک رده بالاتره و امکانات هوشمندش رو در جریان نیستم و قابل قیاس با پلاسماهای پاناسونیک هست و کیفیت خوبی رو ارائه میده.
اگر هم قصد شما خرید lcd هست به شخصه از 3 برند سونی و سامسونگ و شارپ پیشنهاد میدم و نکته اصلیتر اینه که در انتخاب برند سعی کنید همیشه سری های بالاتر اون رو انتخاب کنید و ارزش پرداخت مبلغ اضافی رو حتما داره مثل:
سامسونگ سری 7 و 8
سونی w900,w800
شارپ سری le9400
پاناسونیک dt60
فیلیپس سری 8و9
اینچ بالاتر رو ارجحتر بدونید و اگر دیدید مثلا قیمت 46w900 با 55w800 تو یک سطح هست در خرید 55 اینج شک نکنید و همینطور دیگران.
اگر هم پلاسما میخرید به چزء f8500 و مدلهای پاناسونیک سایر مدلهارو به خاطر نداشتن فیلتر مناسب زد بازتاب از لیست خریدتون حذف کنید.
همه ی اینها به بودجه ی شما بستگی داره و قیمت روز مدلها تا بشه بهتر کمک کرد.
نقل قول:
با تشکر از شما دوست عزیز ایا منبعی از مقایسه فنی همین پلاسما سامسونگ با vt50 یا vt60 وجود دارد.؟
وپلاسمای f8500 سامسونگ دارای چه قیمتی هست ؟
و اینکه احتمالا به نظر شما اونم مشکلات خرابی پانا رو نداره ؟
از لحاظ بودجه من حرفی ندارم که بخاطر تصویر بهتر قیمت 50vt50 رو بپردازم ولی از خرابیش نگرانم.؟
و سوال دیگم اینه که تفاوت قیمت بین 50 اینچ پانا مدل st50 با vt50 حدود 3 میلیونه آیا این تفاوت قیمت ارزششو داره برای vt50...؟
ودر آخر اینکه خداییش اگه شما بودید بین مدلهای ال ای دی های جدید و همین پلاسماها کدومو انتخاب میکردید؟
ودر آخر آیا منبعی وجود داره که خرابیهای پلاسماها و ال ای دی ها رو باهم مقایسه کرده باشه.یا آماری از خرابیهاشون داشته باشه که بشه به یه نتیجه ای رسید...؟:n13:
بهترین منبع برای تحلیل تصاویر سایت hdtvtest هست و میتونید تک تک مدلهارو اونجا پیدا کنید و مسابقه ی بهترین hdtv سال که توسط cnet هرسال برگزار میشه و تاپیکش موجوده.
f8500 از مدلهای 2012 پاناسونیک کمی بهتره و دارای بهترین فیلتر زد انعکاس نور هست که شرایط تصویر در محیط های پر نور رو بهتر حفظ میکنه و در سایر موارد با اختلاف کمتری پشت سر مدلهای 2013 قرار میگیره و قیمتش و موجود بودن در بازار رو اطلاعی ندارم.
اگه st50 قیمتش 3 میلیون پایینتر باشه ارزش خریدش از vt50 بهتره و میتونید مابقی پولتون رو صرف خرید ادوات صوتی بکنید تا همزمان از صدا و تصویر لذت ببرید.
اگر هم دسترسی به مدلهای 2013 پاناسونیک داشته باشید یا وارد شده باشن st60 بهترین گزینه تو عملکرد و قیمت داره و شاید بتونید سایز بالاتر تهیه کنید.
ال ای دی های 2013 رو فقط پشت ویترین دیدم و هنوز در منزل دوستان ندیده و فقط با توجه به رویوها میتونم بگم سونی w900 و سامسونگ سری 7 و8 و تو ال ای دی ها هم بهترین عملکرد و قیمت بدون شک متعلق به سونی w800 و شارپ le9400 هست و باز بستگی به نیازهای شما در استفاده داره از قبیل نوع محتوا و 3بعدی و دیزاین و امکانات جانبی و...
بنده اگر باز تلویزیونی بخوام بخرم یا پاناسونیک میخرم یا f8500 و هنوز تو عملکرد تصویر ال ای دی ندیدم که تصاویر رو با دقت پلاسماها نشون بدن و شاید هم یه جور عادت شده و چشم هام نمیتونه ضعف های ال ای دی رو نادیده بگیره.
هیج شرکتی و یا منبع موثقی وجود نداره که آمار خرابی tv ها و برندهارو دقیقا اعلام کنه و فقط میشه به چند تعمیرگاه مراجعه کرد یا سمساریها یا تجارب دوستان در این محافل و بشخصه چیزی که تا به حال دیدم اینه که همه ی برندها دارای خرابی هستند و ممکنه به خاطر عدم توجه به برخی نکات این خرابی ها بیشتر هم بشه مثل:
رطوبت
گرما و عدم تحویه مناسب
نور آفتاب
ضربه
استفاده از حداکثر ظرفیت دستگاه تا ساعت های متمادی بدون در نظر گرفتن استراحت
شرایط حمل و حتی نگهداری tv در انبارهای نامناسب و جابجایی غیر اصولی
غبار گیری دستگاه هر چند ماه بوسیله ی تعمیر کار خبره و توجه به اسکان حشره ی مضر سوسک که این یکی رو بشخصه تو تعمیرگاه دیدم و جالبه به خاطر گرمای tv محل خوبی برای تجمع این حشره بوده و با توجه به ترشح ماده ای باعث اتصالی در دستگاه شده.
و در آخر هم عدم توجه به مونتاژ در مبداء و یا عدم استفاده از متریال های با کیفیت توسط سازنده باعث بشه یک tv کمتر از اونی که باید عمر کنه.
سلام دوستان این پلاسماهای40تا46ایتچ سامسونگ.ال جی. وپاناسونیک که قیمتشون حدود1600کیفیتشون چطوره؟؟
برا بازی کردن و فیلم دیدن تو اتاق خواب تاریک میخوام
نقل قول:
ممنونم دوست عزیز از راهنمایی کاملتون:n16:
میخاستم بدونم نظر دوستان در مورد گرفتن tv بدون گارانتی چیه؟
سوال دیگم در مرد زیرنویس پلاسماهای پانا که اکثرا بهش اشاره کردند. میخاستم ببینم زیر نویسو از روی یو اس بی نشون نمیده یا که اصلا زیر نویسو از
دریافت کننده دیگه ای مثل لب تاب یا مدیا پلیرها هم نشون نمیده..؟
سلام.میتونید بگید پاناسونیک ST50 که حدود 3 تومن از VT50 ارزونتره رو کجا دارن؟
سلام . سایت بانه مارکت قیمت 50 اینچ ST50 را 4000 زده و قیمت 50 اینچ VT50 هم تو تهران که فکر میکنم چیزی حدود 7500 باشه.
و تو همون بانه مارکتم اگه اشتباه نکنم 6800 قیمت VT50 رو زده .
سلام .تو سایت بانه مارکت قیمت زده ولی موجود نداره،این قیمت هم برای چند ماهه قبل هست.تو کل بانه و تهران پرسیدم هیچ کجا ST50 پنجاه اینچ رو ندارن.VT50 هم حدوده 7 تومنه که به بودجه من یکی نمی خوره.
والا تو سایتهای خارجی که نگاه میکنی قیمت این tv ها رو به دلار زده و حتی قیمت همین st50 رو تو سایز 50 اینچ فکر میکنم 1000 دلار قیمت زده . ومن واقعا تعجب میکنم از قیمتهای ایران که حتی با
دلار 3000 تومان فعلی هم نباید این قیمتها باشه . و تازه اینکه موجود هم ندارند..؟! و دیگه اینکه قیمت بانه هم که بصورت قاچاق وارد میکنند بازم با اونا برابری نمیکنه....!
سوالم اینه کلا امکان این هست که پلاسما پاناسونیکو بتونیم از خارج از ایران تهیه کنیم . مخصوصا سری های 2013 شو.:n13:
اگه راهی وجود داره . به چه شکل . و به نظر شما احتمال بروز مشکل در این زمینه هست یا خیر.؟
و یا اگر به نظر شما کمی برای خرید کمی صبر کنیم قیمتها شکسته نمیشه . ویا مدلای جدید وارد نمیشن؟
اگر واقعا مدل های 2013 بخواید می تونید از طریق دبی وارد کنید ولی با هزینه حمل و نقل و جابجایی قیمتش نزدیک به قیمت اینجا براتون تموم میشه فقط با این تفاوت که مدل جدید به دستتون میرسه.احتمال بروز مشکل هست،البته اگر به کسی که کارش این هست سفارش بدی نباید مشکلی پیش بیاد.نقل قول:
با صبر بعید میدونم قیمت ها شکسته بشه،شاید شاید شاید به صورت خیلی جزیی در آینده ارزون تر بشه ولی زیاد امید نداشته باشید.مدلای جدید هم حداقل حداقل یکسال دیگه وارد میشه.شاید هم همه مدل ها وارد نشه.کلا نمایندگی پاناسونیک تو ایران قابل پیشبینی نیست.
اتفاقا چند دقیقه پیش با یکی از اقوام که کارش وارد یه سری کالاهای رده 10 هست صحبت میکردم و ایشونم گزینه دوبی را مطرح کرد.
سوالی که دارم اینه که بنظر شما کدوم مدلای پلاسمای 2013 پانا هم مقرون به صرفه هست هم کارایشم نسبت به قیمت کامله (بنظرم همون st60 باید باشه احتمالا...؟! ). و البته بیشتر از همه تصویر خوب..؟
و دیگه اینکه بالاخره اگه کسی بخاد پانا بگیره باید از چه سری بگیره. منظورم R یا E یا B یا .... که البته گیرنده دیجیتالم داشته باشه و احتمالا تو جایی مثل دوبیم پیدا بشه...؟
و با توجه به اینکه مساله گارانتی هم تو این شرایط منتفی میشه و تازه تلویزیونم مال 2013 هست و احتمال اینکه اگه مشکلی پیش بیاد قطعشم اینجا نباشه بنظر دوستان کار عاقلانه ای هست..؟
از دوستان ارجمند خواهش دارم نظر کارشناسی شونو اعلام کنن ... بسیار ممنون میشم .
و در آخر اگر کسی مطلع از وضعیت وامکانات وتفاوتهای سریهای مختلف که در بالا ذکر شد هست . توضیح مختصری راجع به اونا بده..
کارایی و قیمت بهترینش st60 یا gt60 هست تو سایت ها و نقدهای خارجی نگاه کنید میبینید که پلاسماهای پاناسونیک تو کیفیت تصویر حرف اول رو میزنن.منتها متاسفانه الان که نزدیک اخر سال میلادی 2013 هست هنوز هیچ کدوم از این مدلا تو ایران نیومدن معلوم هست نیست که تا اخر سال میلادی هم بیان! اگر هم بیان با قیمت های سرسام آور،از یکی از فروشنده های بانه پرسیدم گفت st60 معلوم نیست کی بیاد اگر هم بیاد زیر 6 تومن نیست مدل 50 اینچش. من که دارم یواش یواش بیخیال میشم از خرید پلاسما می خوام برم LG بخرم که حداقل قیمتش با قیمت دلاریش اختلاف فاحش نداره.
دوست عزیز من اگر جای شما بودم و شرایط شمارو داشتم با مشکلی که برای مدل های سری 2011 پیش اومده و ساپورت ضعیف قطعات شرکت پاناسونیک در ایران هیچوقت همچین ریسکی نمیکردم و تلویزیونی که هنوز به صورت رسمی وارد ایران نشده و پدربزرگ اونم آمار خرابی زیادی داره خریداری کنم چون اگر مشکلی براش پیش بیاد حداقل یکسال باید خاک بخوره تا درست بشه.نقل قول:
از فکرت بیرون کن مدل 2013 .باور کن تفاوت کیفیت تصویر 2012 و 2013 انقدری نیست که به ریسکش بیرزه.سری 2011 که من خودم دارم هنوز که هنوز تصویرش فوق العادست.شاید کنار یه تلویزیون 2013 قرار بگیره تازه ضعف های تصویرش مشخص بشه ولی تو خونه که نگاه میکنی لذت می بری.
سلام
یه سئوال داشتم...
تو Cnet که مشخصات تلویزیون ها قرار داره... عددی که جلوی عبارت Power consumption operational واسه پلاسماها نوشته میشه... حداکثر توان مصرفی هست؟ یا میانگین توان مصرفی؟
الان مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حداکثر توان مصرفیش 382 واته یا میانگین توان مصرفیش؟
راستی...
الان 3 سال از عمر V20 ما میگذره...
عاشقشم! تصویرشو با هیچی عوض نمی کنم... جز مدل های بالاتر پانا... :n02:
تا حالا 12,000 ساعت کار کرده... به عبارتی میشه سالی 4000 ساعت...
یعنی اگه طبق وعده ای که میدن واقعا 100,000 کار کنه، هنوز 22 سال دیگه جا داره!
خدا حفظش کنه... :n02:
382 وات Rated Power Consumption هست یعنی حداکثر مصرفشنقل قول:
Average Power Consumption یا میانگین مصرفش 149 وات ـه
یک دنیا ممنون پونل خان... :n16:نقل قول:
ای کاش یه فکری به حال مصرف انرژی پلاسماها می کردن، کمتر میشد... اون وقت دیگه واقعا هیچی کم نداشتن... :n01:
سلامنقل قول:
من یه 42ST30 دارم میشه کمکم کنی و بگید چجوری مشکل زیرنویس رو حل کردید؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید از این دو تایپیک استفاده کنید
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده پلاسمای 42-vt30 پاناسونیک رو خریداری کردم. میخواستم دوستان در مورد موارد زیر بنده را راهنمایی کنند. ممنون میشم
1. چگونگی بروز رسانی پلاسما و خصوصا مدیاپلیر آن.
2. نمایش دادن زیر نویس فیلم ها
با تشکر
1. سری ایران یعنی 42VT30R آپدیت ندارد. سریهای غیر ایران هم با آپدیت، مدیا پلیر کاملی نخواهند داشت.نقل قول:
2. زیرنویس فارسی را ساپورت نمی کند.
بهتره از یه دستگاه پلیر جداگانه برای پخش فیلم استفاده کنید.
نقل قول:
ابتدا از راهنماییتان تشکر میکنم
فقط میمونه این نکته که چرا توی سیستم تلویزیون مورد نظر گزینه بروزرسانی وجود داره و شروع به خواندن میکنه؟
سلام دوستان
من میخوام یه دانگل یو اس بی وایرلس بخرم که هم روی تی وی جواب بده هم روی کامپیوتر
یه مدل تی پی لینک هست بخرم یا نه؟
TP Link TL-WN727N
به نظرتون روی همه مدل تلویزیون میخوره؟
با سلام خدمت دوستان و عزیزان خبره خصوصن جناب POONEL
پلاسمای P42ST30-R دارم.فایلهای MKV رو هم از طریق یو اس پی راحت میخونه، ولی زیرنویسها رو نمیخونه، با اینکه همنام هم هست و مشکلی ندارند. نکنه این سری اصلن زیرنویس ساپورت نمیکنه؟ اگر نه که راهکار بدید.در ضمن تا حالا هم اصلن آپدیت نکردم
شما حین پخش فیلم گزینه آپشن را بزن و زیر نویس رو فعال کن ولی متاسفانه فارسی ساپورت نمیکنهنقل قول:
سلام
مدل TH-L42ET5M دارم که نمیدونم کانال یاب دیجیتال داره یا نه من که پیدا نمی کنم !!!