شدیدا تایید میشه. شما حداقل تونستید تست بگیریرید من هرچقدر صبر کردم speedtest نتونست تست و کامل کنه.نقل قول:
زندگی تو جهان چهارم همینه متاسفانه.
Printable View
شدیدا تایید میشه. شما حداقل تونستید تست بگیریرید من هرچقدر صبر کردم speedtest نتونست تست و کامل کنه.نقل قول:
زندگی تو جهان چهارم همینه متاسفانه.
ممنون از پاسختون..نقل قول:
این ریت رو کدوم قسمت مودم پیدا کنم؟تو تنظیماتش همچین چیزی نیست..
مودمم ip-link هست..
معمولاً همون صفحه اصلی مودم که شما کلمه admin رو تایپ می کنی و وارد میشی باید باشهنقل قول:
همه مودمها یکسان نیست ولی اکثرا همون صفحه اول موجوده
وقتی یوزر و پسورد رو تایپ کردین و وارد صفحه اصلی مودم شدین شما این 2تا عدد رو که با قرمز مشخص کردم بگو به ترتیب روی چند دهست؟
upstream:
downstram:
?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محیط مودمم دقیقا مثل همین عکسهنقل قول:
قسمت اپ استریم 125 هست
قسمت دان استریم 40
البته هر وقت مودمو خاموش روشن کنم عددا متفاوتن..چند لحظه پیش دان استریم 95 بود.
قسمت کانکشنش رو هم گذاشتم روی pppoe
اگه اینو تغییر بدم درست میشه به نظرتون؟
نه تنظیمات مودم شما درستهنقل قول:
اون دان استریمی که می بینی چون سرویس شما 1مگ هست باید حداقل روی 1024(که بالاتر هم بسته میشه) بسته بشه نه 95 یا 40! زنگ بزن پشتیبانیت بگو دان استریم مودم منو روی چند بستید؟
نویز خطت چنده؟ (snr down stram)
دوست عزیز این نویز خط چند باشه خوبه؟نقل قول:
Attenuation dBنقل قول:
20dB-30dB عالی
30dB-40dB خیلی خوب
40dB-50dB خوب
50dB-60dB خط ضعیف
60dB بسیار بد و دارای مشکل حاد
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر کیفیت خط طبقه بندی میشن
SNR Margin dB
6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت
نویز رابطه عکس با سرعت داره هر چی سرویس شما بالاتر باشه و سرویس پرسرعت تری روی خط بگیرید میزان SNR خط هم پایین تر میاد
ممنون.باید همینطور باشه..حتما بهشون زنگ میزنم..میگم دان استریم مودم روی 80 هست ولی سرعت یک مگ گرفتم..درستش کنن..نقل قول:
باز ممنون که کمکم کردید.
آره حتما زنگ بزن شما ! الان های وب 1مگ رو روی 4می بنده اگه اشتباه نکنم(حداقل)نقل قول:
توضیحات بیشتر خاستی به این تاپیک برونقل قول:
ظاهرا امروز تهران مشکل داره. از صبح شدیدا افت کیفیت و سرعت هست...
الان که اسپیدتست ارور میده و اصلا نمیشه تست گرفت!
ای لعنت به این های وب یه سایت هم نمیشه باز کرد. پست بزور تونستم بزارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
در حال حاضر های وب بود و نبودش فرقی نمیکنه
همین انجمن رو 20 ثانیه طول کشید تا باز کنه
زنگ زدم پشتیبانی گفت شما نفر 43 هستین !!!!!!!!!!!
این یعنی داغونه این بای وب ...
دو سه ساعت درست بود دوباره الان کلا ترکید !
دقیق راس 7 مسیر عوض شد و کلا شده تایم اوت همه مسیر ها هم آمریکا ! بله مشکل تایید میشه از اون طرف هم مخابرات پینگش رفت بالا و تایم اوت افتاده توی مسیر به شدت :n13:
های وبم روی مسیر TELIA بود با خیلی از سرورای روسی پینگم 70 80 بود سرورای آلمان هم از 110 داشت به بالا !! داشتم بازی میکردم که یهو کیک شدم دیدم زده به علت پینگ بالا 215 که بعد مسیر یابی کردم دیدم بله مسیر عوض شد اونم با چه تایم اوتایی
سلامنقل قول:
پینگ من زیر 330 نمیاد تازه شما میگی 215 ... برای من 215 بشه یعنی عالیه
تایم اوتم وحشتناک
وقتی 43 نفر منتظر جوا پشتیبانی هستند .. دیگه تکلیف معلومه که چی شده
مطمئن باشید جواب هم که بدهند میگند نویز داری و ... پاراز یت داری ... ویروس داری
خوب الان هم برای من زیر 300 نداره اون لحظه یهو پینگ کسیده بوده بالا ادمین کیکم کرد ممکنه چند ثانیه به بالای 300 رسیده باشه بعد برای منی که با پینگ 70 80 110 ... بازی میکردم 215 فاجعه هست
اره مشکل اینه به این حروم لقمه ها زنگ میزنی میگن مشکل از نویزو ...... خیلی حروم لقمننقل قول:
اینترنت 8 مگ!!!
محتوای مخفی: ping
نقل قول:
زرررررررررررررررررررشک اینم شده شاتل دومی...
دوستان شما که مشکل سرعت دارین برید در تاپیک بررسی نویز خط ، مشخصات مودمتون رو بگذارید تا بررسی بشه.
خیلی وقتها مشکل اصلی خطوط تلفنی شماست که باید بررسی بشه! چون این همه افت سرعت نمیتونه برای کمبود پهنای باند باشه چون های وب تقریباً جزو بیشترین دارنده های پهنای باند هست در بین شرکت های خصوصی!
هرچند این مساله درسته و حتما باید بررسی بشه ولی اکثر دوستانی که مشکل دارند تمام راهکارها رو به کار بردن و وضعیت خطشون رو تا جای ممکن بهتر کردن.نقل قول:
مشکلاتی که هر از گاهی پیش میاد مثل امروز ربطی به وضعیت خط نداره. مشکل از جای دیگه است.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
بله مشکل از جای دیگس:n09:
من از های وب ندارم ولی این چند وقته مشکلات بیشتر شده مخصوصا چند ساعت اخیر که رسما فاجعه شده
سلام
اوضاع خرابه در حد تیم ملی !!
هیچ سایت تستی برای من باز نمیشه !!
تست پیش کش. از صبح کلی ایمیل رو دستم مونده. جیمیل اصلا باز نمیشه.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
حرف شما مثل جوابهای قسمت پشتیبانیه. مگه میشه کاربرایی از شهرای مختلف یه دفعه مشکل سرعت پیدا کنن و مشکلشون نویز خط باشه :biggrin: ؟!! اشکال از شبکه های وب هست که ثبات نداره دلیلشم معلوم نیست که دارن چیکار میکنن!نقل قول:
نویز و اینا بهانست یه عمره داریم از این چرت و پرتا میشنویم. فکر کنم مدیر های وب پول و زد به جیب دیگه هم پهنای باند نمیگیره شایدم دوباره اسمشو عوض کنن مثل هر سال تا یک عده دیگه فریب بدن. تعجبم از این ادمایی هست که میان میگن اقا از های وب راضی هستین میخوام بیام اینجا. بدون اینکه فقط چندتا پست و بخونن!
اون دوستی هم که میگه نویز دارین میلاد نه عزیز نمیشه یه دفعه این همه کاربر همزمان نویز داشته باشن!
Sent from my iPhone using Tapatalk
به خدا موندیم که برای یه روز هم داشتن اینترنت خوب باید چیکار کنیم !!! ازون طرف قصد میکنیم بریم پارس آنلاین ، ولی یوزرها میگن اونم بی خوده ! ازین طرف این گند وب این بلا را سرمون در آورده !!
نه ربطی به های وب داره نه نویز و .... همش مربوط می شه به زیرساخت. نمی دونم یه مدت مشغول چه کاری هستن (بخوانید خرابکاری!) . داغونه اوضاع ... داغون....
خبر درگوشی میگن قرار های وب از این نابسامانی در بیاد
خبرهای خوبی از های وب در راه هست فقط صبور باشید
الکی میگهنقل قول:
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
راست میگهنقل قول:
چطور مسیر یابی کردینقل قول:
دوستان دو تا سوال داشتم ممنونتانم جواب بدید:
1-اگر این سه گیگ شارژ سرویس یک مگ تموم بشه باید حتما دوباره شارژ بخرم و اگه نخرم به معنی انصرافه؟یا نه کاری ندارن تا ماه بعد؟
2-اگر شارژ اینترنت تموم شه نمیتونم از شبانه رایگان استفاده کنم یا میشه استفاده کرد؟
برای مثالنقل قول:
tracert google.com
را در Command Prompt وارد کنین
اولین IP که از ایران بیرون هست رو چک کنین مسیر رو مشخص میکنه
سایتهای زیادی هست که IP رو بهش میدین و مشخصات مکانی رو بهتون میگه
نقل قول:
کاهش چشمگیر سرعت اینترنت در هفتههای آیندهدر حالی که بسیاری از پایگاه های اینترنتی در حال بازسازی و اصلاح ساختار خود در مقابله با حفره امنیتی هارت بلید هستند، کارشناسان از احتمال کاهش چشمگیر سرعت اینترنت طی هفتههای آینده خبر دادند.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۱۲
به گزارش فارس به نقل از واشنگتن پست، طی هفته جاری و با افشای وجود حفره امنیتی هارت بلید، بسیاری از پایگاههای اینترنتی برای مقابله با این تهدید امنیتی به تقلا افتادهاند. کارشناسان اعلام کردهاند که هکرهای حرفهای میتوانند با استفاده از این نقص امنیتی، صفحات وب سایتها را کپی برداری کرده و با فریب کاربر، اطلاعات کاربری آنها را به سرقت ببرند.
کارشناسان میگویند: این حفره امنیتی به گونهای است که امنیت کاربران را با مخاطره جدی روبرو کرده است به گونه ای که اگر افراد تا کنون تصور میکردند که اطلاعات خود را درون مکانهایی با درهای مستحکم نگهداری میکردهاند در حال حاضر این درها استحکام خود را از دست داده و به راحتی شکسته شوند. بسیاری از پایگاه ها در حال حاضر از کاربران خود درخواست کردهاند تا کلمه عبور حسابهای خود را در این پایگاه ها تغییر دهند.
از سوی دیگر تلاش میلیونها پایگاه اینترنتی به طور همزمان و در بازه زمانی کوتاه طی هفتههای آینده برای مصون ماندن از هارت بلید میتواند سرعت اینترنت را در سراسر جهان کاهش دهد.
ایران که ازین قضیه 100 درصد معافه ولی اگه اینا هستن به این بهونه هم که شده باز سرعت هارو کم میکنن !
فدایی داری خبر ندارینقل قول:
مثلا چه سایتی دادا
الان اولین ایپی شد 216.239.32.20