چقدر مضحک!نقل قول:
هرچه حجم رفته بالاتر، قیمت هر گیگ گرانتر شده!!
دقیقا برعکس تمام اپراتورها و اصل اقتصادی!
در تمام بازارهای دنیا، شما در صورت خرید بیشتر، تخفیف بیشتری دریافت میکنید، اما در اینجا هر چه کمتر خرید کنید تخفیف بیشتری دریافت میکنید!
Printable View
چقدر مضحک!نقل قول:
هرچه حجم رفته بالاتر، قیمت هر گیگ گرانتر شده!!
دقیقا برعکس تمام اپراتورها و اصل اقتصادی!
در تمام بازارهای دنیا، شما در صورت خرید بیشتر، تخفیف بیشتری دریافت میکنید، اما در اینجا هر چه کمتر خرید کنید تخفیف بیشتری دریافت میکنید!
دوستان ایا رایتل امکان فعال کردن بسته برای خط دوست رو داره؟ مثلا از شارژ یه خط استفاده کنی رو یه خط دیگه فعال شه
خیر متاسفانه چنین قابلیتی نداردنقل قول:
من سیم کارتمو سال 93 گرفتم.روی خود سیمکارت زده 3.75 جی.به پشتیبانی زنگ زدم میگه برای دسترسی به اینترنت 4جی احتیاجه سیم کارت عوض بشه؟
بعد از کلی داستان تعریف کردن میگه نیازی نیست
خو میگم در این حالت سرعت نتم 5 مگابیت هست.میگه ما کف سرعت نتمون 1 مگ هست.چون شما بالاتری یعنی ما حداقل رو تامین کردیم:n38:
]vh ,rj o,nj,k,بهترین کار اینه بری نمایندگی بگی سیم کارت گم کردی با 5 تومن همون لحظ یه سیم کارت جدید میدن و فعال میشهنقل قول:
نقل قول:رومینگ کن رو همراه اولنقل قول:
منم سیم کارتم از همون قدیمیاست ولی وصل میشه همراه اول وسرعت تا80مگابیت هست
توی مودم هووای چجوری میتونم به همراه اول رومینگ کنم؟نقل قول:
در تمام نقاط ایران بجز تهران و کرج از طریق جستجو دستی شبکه می توانید همراه اول را انتخاب کنید.نقل قول:
در تنظیمات شبکه مودم گزینه رومینگ فعال کنیدنقل قول:
در قسمت configure profile settings مودم گزینه new profile و سپس در قسمت نام کلمه mcinet و در APN کلمه mcinet وارد کنید و save کنید. سپس به جای profile رایتل profile همراه اول انتخاب کنید. شاید لازم باشه مودم یک بار restart کنید تا سرعت بالا دریافت کنید. اگر منصرف شدید دوباره profile رایتل انتخاب کنید.
مشخصات APN رایتل
name: rightel
apn: rightel
مشخصات APN همراه اول
name: mcinet
apn: mcinet
با تغییر پروفایل APN شبکه اتصالی شما عوض نمیشه یعنی میشه APN رو mcinet وارد کرد اما باز به شبکه رایتل متصل شد. باید در جستجو دستی شبکه IR-MCI 4G رو انتخاب کنیدنقل قول:
از دوستان عزیز اگه کسی مودم E8372 هواووی رو داره میتونه کمک کنه که چجوری میتونم این تنظیمات رو انجام بدم؟نقل قول:
در حالت کلی چون رایتل فورجی کم ی داره اگر مودم رو فورجی انلی بزاری احتمال اینکه بره روی همراه اول زیاد هستنقل قول:
حالا بستگی به مکان ت داره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
سرعت رایتل هنوز روی 20 مگ محدوده؟
این اپراتور واقعا دنده عقب میره. جزو اولین اپراتور هایی بود که منطقه ما 4G داد با سیگنال فول. چندی پیش سرعتش تا 70 مگ بود حالا رو 20 میچرخه
از اون طرف همراه اول 4G نداشتیم. باند 3 با آنتن فول راه اندازی کرد، اندکی بعد ارتقا داد به 20 مگاهرتز، الان 140 مگ سرعت میده
اگه رایتل تو تهران هم رومینگ میشد رو همراه اول پرواز میکردم
وقتی رومینگ روی همراه اول هست این محدودیت رو ندیدم روی شبکه خودش در فرودگاه امام تا ۲۹مگ رفت.. احتمال داره موقت بوده و بعد پشیمان شدند. بقیه دوستان این مشکل رو دارند یانه؟نقل قول:
امروز بسته مکالمه 500 دقیقه از 13 هزار تومن شد 17 هزار تومن
رایتل قشنگ داره پس رفت میکنه
فقط خوبی بسته مکالمش به اینکه هم داخل هم خارج از شبکس
دقیقانقل قول:
من که برگشت زدم به ایرانول مجدد!
بامالیت میشه18530که میفته دقیقه ای 37.06تومن نرخ اپراتورای دیگه دقیقه ای 599ریاله که نیاز به خرید بسته هم نیست ومشکل تموم شدن باتری ندارهنقل قول:
من که بسته رایتل رو میگرفتم نهایت350دقیقه صحبت میکردم بقیش نمیتونستم استفاده کنم
منم بستم تموم بشه تا اول برج میرم همراه عنتر
رفیق البته مقایسه یه مشکل داشت، مالیات رو دقیقه آزاد هم هست، بدون مالیات رو با بدون مالیات باید مقایسه کرد یعنی دقیقه ۳۴ تومننقل قول:
که شامل ۴۱٪ تخفیف و در کل بهتره
اما در کل موافقم که رایتل مسخرست، خودم همین الان میخوام خارج شم
خوبی بسته مکالمه رایتل اینکه همه تماس هارو پوشش میدهنقل قول:
من مشکل باتری ندارم چون فقط رو همراه رومینگ میکنم اینترنتم مشکلی ندارم ولی ترجیح میدم از سیم ایرانسلم استفاده کنم
بای بای رایتل!
با ۹۹۹۰ تماس گرفتم گفتن سایت مشکلی نداره، به همین دلیل از سایت اقدام کردم ( و اینکه حوصله صف و دفتر نداشتم)
اپراتور الکی!
تنها ارزش رایتل تو بسته های نامحدودش بود که از ساعت 3 تا 9 و 6 تا 12 بود که این 2 تا رو هم حذف کرد . دیگه به مفت هم نمی ارزه
----------------------
به روز شده :
به نظر میاد دوباره این بسته ها اضافه شدن اما قیمتشون و افزایش دادن
والا رایتل بدرد دکور هم نمیخوره
تو تهران که خیلی جاها با اینکه آنتن هم داره اینترنت نداری!
یعنی انتن مثلا ۳ جی هست ولی اینترنت خبری نیست!
من نمیدونم که برای چه چیزی الکی این اپراتور رو پا برجا نگه داشتن
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
چون اون شرکت پشتوانش حسابی پول داره!نقل قول:
وگرنه هر کم عقلی میفهمید، که وقتی ۱٪ کل کاربرا مشتریت نیستن، لابد مشکلی هست!
مشتری زیاد و تعرفه کم سود به مراتب بیشتری داره تا مشتری کم و تعرفه زیاد! یه اصل سادست
۱۰۰-۲۰۰ تا شماره تو گوشیم هست، بین کل افرادی که میشناسم، یک نفر رایتل داره! اونم چون رنده دل نمیکنه!
قضیه به مرگ بگیر که به تب راضی بشه هستش از ترس حذف بسته ها کسی به گرون کردنش اعتراض نمیکنه و این داستان ادامه دارد...ًنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این لینک، ۲-۳ تا نظر ثبت کنید بفهمن همچین خبری هم نیست.
خودم اینو فرستادم:
سلام
ترابرد کرده بودم به رایتل ، بیکیفیت بودنش که معلوم بود ولی گرون کردن هاتون قابل درک نبود
تنها پیشنهادیکه میتونم بدم اینه که مدیراتون رو از دم عوض کنید!!!! چون کوچک ترن اصول مدیریت رو بلد نیستن.
بعد این همه سال هنوز از ۵۰۰ تا مخاطب من ، فقط ۲ نفر (با ارفاق!) رایتل دارن، چرا؟ چون اپراتورتون داغونه! جالبه روز به روز تعرفه ها رو هم بالا میبرید.
سلام
دوستان سقف مصرف منصفانه بسته های نامحدود رایتل چند گیگه ؟
نامحدود شبانه 3 تا 9 از 13 تومن شده 15 تومن. حجمش از 900 گیگ شده 300 گیگ!!! حالا به اینکه 900 گیگ زیاد بود و استفاده نمیشد کاری ندارم اما وقتی حجم رو یک سوم میکنن باید قیمت رو کاهش بدن نه افزایش!
داره همه چیرو گرون میکنه دیگه واقعا به درد نمیخوره ؟من از بیسته های مکالمش استفاده میکنم خوبیش اینکه همه مکالمه هارو شامل میشه درون شبکه نیس
با این وضعیت ادم از یه اپراتور دیگه استفاده میکنه که خدماتش بیشتره یه فوقش یکم هزینه میکنه
لطف میکنید لینک نامحدود شبانه را از سایت رایتل بدیدنقل قول:
من از برنامه موبایل رایتل من میخرم. توی سایتش ندیدم.نقل قول:
دیگ فایده نداردنقل قول:
قیمتش میشه دقیقه ای 34 تومان بدون مالیات
با مالیات میشه دقیقه ای 37 تومان
در صورتی که ایرانسل دقیقه ای 33 تومان هست
Sent from my COL-AL10 using Tapatalk
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بالای جدول قسمت ترافیک ساعات خاص همونو بیا پایین با توجه به زمان درخواستی پیدا کن نا محدود ها رو
نیم ساعت اینترنت نامحدود>>> 2.5 گیگابایت
3 ساعت اینترنت نامحدود>>>> 15 گیگابایت
1 روزه نامحدود 6 الی 12 >>>> 30 گیگابایت
7 روزه نامحدود 6 الی 12>>>> 75 گیگابایت
30 روزه نامحدود 6 الی 12>>> 300 گیگابایت
باب جدیدی به مفهوم نامحدود گشوده شد، مخصوصاً بسته 2.5 گیگی
موفق باشه واقعا، 6 ماه یبار سیم کارت رو مینداختم ببینم سرعتش فرقی کرده، هر روز دریغ از دیروز
یه چارتا بسته خوب داده بود که اونم درست کرد تا موانع دزدی برچیده بشه
[emoji28][emoji28][emoji28]نقل قول:
اگر نامحدوده دیگه اون محدودیت حجمیش چیه !
دیوونه خونس به خدا [emoji113][emoji113][emoji113]
لعنت به این سیاست و ... کثیف [emoji113][emoji113]
ایرانسل خیلی وقته گرون کرده دائمی دقیقه ای ۵۹.۹نقل قول:
رایتل هم بدون سر و صدا دائمی برون شبکه رو گرون کرده ۵۵.۵ ریال در ازای هر دقیقه
منظورش بسته مکالمه کلی رایتل هست که قیمت دقیقه ایش اینقدر میشه نه تعرفه آزادنقل قول:
انگار بین سه تا دزد گیر افتادی.نقل قول:
هر از گاهی سعی میکنی از دست یکی فرار کنی و به دیگری پناه ببری ،با خودت میگی شاید فرجی شد و این از اون یکی بهتر بود.شاید گذر زمان باعث شده که تغییر کنند.ولی وقتی که بهشون نزدیک میشی یه دفعه یه چاقو در میاره و فرو میکنه تو شکمت.
این داستان ما ایرانی هاست.
- - - Updated - - -
هر از گاهی سعی میکنی از دست یکی فرار کنی و به دیگری پناه ببری ،با خودت میگی شاید فرجی شد و این از اون یکی بهتر بود.شاید گذر زمان باعث شده که تغییر کنند.ولی وقتی که بهشون نزدیک میشی یه دفعه یه چاقو در میاره و فرو میکنه تو شکمت.
- - - Updated - - -
حذف تکراری
سلامنقل قول:
کسی جدیدا از بسته های بحساب نامحدود روزانه یا هفتگی استفاده کرده؟جدا از سرعت سوالم اینه به سقف تععین شده برسه قطع میکنه یا سرعتو کم میکنه؟