واقعا حدود یکماهی میشه که اینترنت ثبات نداره و در بعضی مواقع افتضاح میشه
Printable View
واقعا حدود یکماهی میشه که اینترنت ثبات نداره و در بعضی مواقع افتضاح میشه
میدونین دلیلش چیه؟
چون من رفتم ADSL ثبت نام کردم
بد شانس ترین آدم دنیا :n02:
واسه اینکه اسپم نشه پینگ افتضاح ندیدین وگرنه با همین مخابرات کلاتونو مینداختین هوا:
پینگ من در 6 روزه هفته وقتی وایمکس داشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
داداش من 30 روزه پینگم همش 700 ، 800 هست به پشتیبانی بیست بار هم زنگ زدم هیچی نشده دیگه شکایت کردم به سازمان مقررات رادیویی :n05:
در ضمن ما وقتی کلامونو میندازیم هوا که کیفیت اینترنتمون مثل کشورهای دیگه بشه
اقا برای من یه سوال پیش اومده ..1 مگ نامحدود برای همه یک تعرفه هست و توی سیستم اکانتینگ حداکثر سرعت براش تعریف شده و هر کس که 1 مگ نامحدود میگیره از همون rul استفاده میکنه پس چه جوریه که برای یکی تا 400 میره برا یکی تا 130 ؟ باگی چیزی داره سیستمشون ؟
دوست عزیز دلیلش استفاده از گیت-وی های متفاوت هست من گیت-وی ام 90 درصد اوقات روی 2.185.0.1 هست واسه همین سرعت دانلود و پینگ ام خیلی بهتره نسبت به کسایی که از گیت-وی های دیگه استفاده میکنن.نقل قول:
نقل قول:
من مي تونم كه دليلتون رو نپذيرم؟
همه ما گاهي روزانه 10 بار از مسير هاي مختلف به اينترنت وصل ميشيم. ولي هيچ وقت نميشه كه سرعتمون زياد بشه چون محدوديت سرعت روي يوزر تعريف شده و هر بار با اون يوزر و پسورد وصل بشيم سرعتمون مشخصه.
اگه ممكنه بگيد سرويستون چند ماهه است، از كي اين سرويس رو داريد و آيا هميشه سرعتش اين مقداره؟ ممنون
256 نامحدود
من از دی ماه از مخابرات اشتراک گرفتم منتها اون موقع سرعت 1 مگم حوالی 130 بود دقیقا از اسفند ماه سرعتم زیاد شد ( وقتی از گیت -وی 2.185 استفاده میکردم سرعت پایین بود منتها روی 2.146 سرعت بالا بود ) این 1ماهه هم که 2.146 خراب شده سرعتش اکثر اوقات روی گیت -وی 2.185.0.1 سرعت بالای 300 و پینگ بین 100-120 میگیرم.منتها وقتی گیت - وی رو بعد از چند بار خاموش و روشن کردن مودم تغییر میدم ( چون خودش 90 درصد مواقع میاد روی 2.185.0.1 ) سرعت و پینگ خراب میشه.نقل قول:
اگه ممكنه بگيد سرويستون چند ماهه است، از كي اين سرويس رو داريد و آيا هميشه سرعتش اين مقداره؟ ممنون
گیت -وی رو میشه تغییر داد که پینگ پایین بیاد و سرعت تو حالت مطلوب بمونه ؟
یا این گیت -وی خودش اتوماتیک تغییر میکنه ؟
پژوهشگران ايراني موفق شدند تستي پيشرفته بذارن كه سرعت واقعي مشخص بشه و كسي توي لحظه عكس از دانلود منيجرش نگيره:
:n08:
سلام
الان زنگ زدم 2020 قسمت پیشنهادات و انتقادات....فقط یک نفر مثلا جلو بود ولی هر چی منتظر موندم نوبتم نشد که نشد....این سر کاری نباشه....
قبلش زنگ زدم یارو اپراتور گفت نمیدونم....گفتم پس تو چی میدونی ...گفتمش گوشی رو بده به یک نفر که چیزی بدونه...عصبانی شد:n02:اول صبح خوب حالش رو گرفتم ها:n02:
من سرویسم 512 محدود بود و الان تمام شده...سرعتم توی روز حدود 115 بود ولی شب دانلود نداشتم تا بدونم دانلود شبانه سرعتش چقدر میشه....الان میخاستم بدونم اگه 1024 بگیرم سرعتم توی روز و شب توی چه محدوده ای قرار میگیره؟؟؟/مخصوصا سرعت شب برام مهمه چون روز نمیخام دانلود کنم....ارزش داره 1024 برای دانلود شبانه بگیرم؟
دوستان ساعات رایگان کی هست؟باید دیسکانکت کنم؟پاس مانا ماد
من عدد mtu رو تو مودم تغییر میدم از حالت اتو بر میدارم و عدد 1452 رو بهش میدم پینگ 4.2.2.4 از 250 میاد رو 119 ولی بعد از خاموش روشن کردن مودم باز برمیگرده به حالت قبل !!
ساعت رایگان از ساعت 2 شب تا 6 صبح هست.نیازی به دیسکانکت نیست !
میشه.مودمت رو خاموش روشن کنی میره رو یه گیت وی دیگه.نقل قول:
مرسی عزیزم.نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
ممد راستی مودمم رو با USB که وصل میکنم ناشناخته میزنه تو دیوایس منیجر.اینم مشحخصاتش:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
بچه ها من از دیروز لینک رفت و الان اومد.یعنی حدود 16 ساعت لینک نداشتم!!!!!!!!!!!!
احتمالا چيپ broadcam باشه. شما يه تستي بزن با اين فايلي كه برات آپ كردم فقط فايل نصبي نيست و بايد زحمت نصب درايور رو خودت بكشي!نقل قول:
آپلودسنتر قحط بود ممد؟ :دینقل قول:
نصب کردم درایوری ه دادی رو.نتیجه این شد:
ممد این صفحه رو ببین شاید متوجه شی سازنده ی این مودم کیه:
=-=-=-=-=-=-=-=-=
کسی از دیروز تا حالا مشکل لینک نداشته؟
خب دوست عزيز نصب شده ديگه مشكلت چيه؟نقل قول:
چيزي از اون صفحه دستگيرم نميشه:n02:
شما الان نصبش كردي مي شناسه يو اس بي رو؟
من مشكل لينك دارم باهاش كنار اومدم امروز هم 2-3 بار لينك رفته بود علي كله و اومده بود:n02:
»ن دوست عزیزتم؟پس چرا تولدمو تبریک نگفتی؟:n08:نقل قول:
آقا نصب شده اما هنوز امتحانش نکردم :دی
لینک من حدود 16 ساعت رفت و نیومد.لامصب معلوم نبود کجا رفته!
پ.ن - الان تست کردم.دارم با کابل USB این پی نوشت رو مینویسم.ممد دمت گرم.:n16:
لينك : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدا رو شكر كه درست شد. اين درايور مودم تي پي لينك خودمه چيزي ديگه ازش خواستي بگو سي ديش رو آپلود كنم:دي
ای بابا یکی جواب منو بده
میخام تمدید کنم.... 1024 محدود دانلود شبانه سرعتش روی چند میفته؟ با 512 روزا سرعتم 115 بود...ولی شب دانلود نداشتم که بدونم چند میفته...اگه جواب ندین من میدونم و شما :n24::n24:
یادمه بهم تبریک گفتی.شوخی کردم بابا.:n12:نقل قول:
همین درایور مرا بس:دی
راستی اینکه با USB وصل شم یا کابل شبکه،تفاوتی توی سرعتم ایجاد میکنه؟یعنی مثلاً اون سیستمی که با USB وئل کردم سرعتش با سیستمی که با کابل شبکه وصل کردم متفاوته؟
خوب اینو باید یکی که 1024 محدود داره جواب بده.من که ندارم.من 2048 محدود دارم و قطعاً چند روز دیگه که تموم شه با کله میرم سراغ 512 نامحدود.شایدم اگه بدجه خوب بود یکماه 1024 نامحدود رو هم تست کنم.نقل قول:
سپاس از محمد عزیز.
-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=
بچه ها یه مقدار مختصر و مفید در مورد کاربردهای هاب سوئیچ واسم توضیح بدین لطفاً.از اونجایکه بحثش پیش اومد،کنجکاو شدم در موردش بدونم.سپاسگذارم.
فکر میکردم شما همه نوع سرعتی رو تست کردی....اگه اشتباه نکنم قبلا 1024 داشتی!!!!!!!!!:n13:نقل قول:
اونایی که 1024 دارن کجان....سعید....احمد....حسین..... لی....کجایین ؟؟؟؟؟؟
یعنی چی... چرا قلی رو بالا اینجوری نوشت!!!!!
درست فکر میکردی.اولین سرویسی که داشتم 1024 محدود بود!نقل قول:
اما اون واسه سال 90 بود.الان 92 هستیم.ممکنه تغییراتی ایجاد شده باشه.
اما زمانی که من داشتم سرعت توی روز 120 تا 130 بود و توی شب 100 تا 115 و گاهی هم پیش میمومد که سرعت با روز تفاوتی نداشت.
برم فال بگیرم ببینم چی میشه....
ایمان اپ استریمت روی چند هست ؟ چرا اینقدر اپلودت پایینه ؟نقل قول:
سرعت usb كمتره و حدود 12 مگابيت بر ثانيه است. بنابراين براي 4 مگابيت دان استريمي كه داري كافيه! اگه واي وب 20 مگ گرفتي جواب نمي ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرق ديگه اي بين لن و يو اس بي نيست.نقل قول:
سوئيچ كه مثل يه چند راهي برق مي مونه! يه خروجي لن از مودمي كه داري چندتاش ميكنه براي استفاده چند كامپيوتر. مثال هاي ديگه: هاب usb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا 6 روز پيش سرويس 1024 محدود داشتن!نقل قول:
فقط مشكلي كه هست فيبر نوري هستن و روي فيبر دان استريم رو حداكثر يه مگ مي بندن(مگه اينكه تونسته باشه بگه زياد كنن چون خطش خيلي خوبه)
كسي ديگه رو به خاطر ندارم 1024 داشته باشه. و اينكه اختلاف 1024 با 2048 توي سرويس هاي محدود فقط 4 هزار تومنه! مي ارزه 2 مگ بگيره شده واسه كلاسش!
چه نت خوب شده امروز
512 نامحدود:n23:
نقل قول:روی 1020 هستشنقل قول:
آپ ضعیفه مرکز انقلاب روی فیبر نوری همینطوره کلا :)
پس میتونم از هاب سوئیچ برای وصل کردن تلویزیونم به اینترنت استفاده کنم.درسته؟نقل قول:
شاید نامحدودها اپلودشون کلا پایینه چون اگر اپ استریم روی 1 مگ باشه هیچ دلیلی برای کاهش سرعت وجود نداره حتی مشکلات مخابراتی مگر اشتراکی بودن پهنای باند .باید ببینی بقیه کسایی که 1 مگ نامحدود دارن و فیبر نیستن بیشتر میده یا نه.نقل قول:
اگه روت زياد نشه آره ميشه خروجي بگيري ازش به ورودي lan تلويزيونت بدي. حالا چرا روت داره زياد ميشه چون اول گفتي 2 تا سيستم داري يه كاري كنيم 2 تا رو وصل كني. بعد الان ميگي مي خواي تلويزيون رو هم وصل كني. خب لابد فردا هم مياي ميگي يه سوئيچ 20 پورت بگيرم يخچال و كولر گازي و چرخ گوشت رو هم وصل كنم به اينترنت!نقل قول:
ایمان تو کلا هر کاری اراده کنی میتونی انجام بدی عزیزم پشتکارت خوبه:n19:نقل قول:
دهنه تو سرویس.باحال گفتی:n08:نقل قول:
اتفاقاً اینم فکر بدی نیست.جدی خوب یه هاب سوئیچ گیرم اومده دی لینکه 8پورت 1/100 میگه 30تومن.کارکرده ها.بخرم؟نقل قول:
اين مخابرات آپلود رو روي 2 مگ مي بنده! من آپلود خطم نمي كشه وگرنه بايد روي 2 مگ بود! الان روي 1152 هست. اين تست الان من 256 نامحدوده هر چند منظورتون رو متوجه نشدم چرا بايد آپلود روي يه مگ باشه؟ سايتهاي خارجي رو مي ديدم نت 14 مگ مي دن با آپلود يه مگ.نقل قول:
اينجا كارمون برعكسه!
كلاه نره سرت آره خوبه بگيرش.نقل قول:
سوئيچ 10/100 هشت پورت دي لينك آكبند 34 تومن.