والا من که سردر نمیارم :n02: فقط شنیدم .نقل قول:
Printable View
والا من که سردر نمیارم :n02: فقط شنیدم .نقل قول:
نقل قول:
بر طبق حساب اینا 2 مگ بیت=256 کیلو بایت و 256 تقسیم بر 8 میشه 32کیلو بایت. پس میگن حتی اگر سرعت خط 2 مگ بیتت، 32 کیلو بایت بود باید دهنتو ببندی چون داره شیر میشه. اول که طرحو گرفتم چ شب و چ روز بالای 200 میداد. تا 244 هم گاهی ثابت میشد. الان شبا حداکثر 90 کیلو بایته ک میشه 73صدم مگا بیت. ما رو که پیچوندن، دوستان گول مخابراتو نخورین. پول طلایی دادم سرعتم نقره ای هم نیست.
نه اصلا نیازی به شعار نیست . تحسن کردن خودش خیلی جواب میده .نقل قول:
نمیدونم یادتونه یا نه اما جلوی شهرداری مرکز در میدان شهدا برای تقریبا یک هفته عدهای از مردم با در دست گرفتن پلاکارد و دست نوشته و پارچه های نوشته شده بزرگ تحسن کردند و نشستند و جالب اینجاست که خبرش از تلوزیون پخش شد و شخص احمدی نژاد در سفر استانی که داشت رسیدگی کرد .
کلا چنین حرکت هایی جواب میده وگرنه حرکت های کوچک 10 الی 20 نفری فوقش باری یکروز اونم فقط در حد کل انداختن با مسئولین بیشتر جواب نمیده .
خودتون دیدید بعد از آخرین باری که دوستان رفتند مخابرات و سر و صدا کردند تنها اتفاقی که افتاد این بود که شبانه رو حذف کردند که یکجورایی ادب کنند . مثلا بهشون برخورده بود . طرفشون که این دوستان بودند جز اعتراض حضوری و سر و صدا چیزی برای گفتن نداشتن . یعنی دستشون به جایی نمیرسید و اونها هم خوب میدونستن .
کلا باید سوخت و ساخت
کاری ندارم جریان چی بوده اما اگر بخوان اقدامی رو قانونی انجام بدن نیازی نیست وارد سرور و پنل بشند فقط کافیه از مدیر اینجا بخوان . p30world که سهله سایتهای هم رده و بزرگتر هم مجبورند 2 دستی آی پی هر کاربری رو تقدیم کنند و آی پی هم مساوی است با شناسایی خط تلفن و ...نقل قول:
بر طبق حساب اینا 2 مگ بیت=256 کیلو بایت و 256 تقسیم بر 8 میشه 32کیلو بایت. پس میگن حتی اگر سرعت خط 2 مگ بیتت، 32 کیلو بایت بود باید دهنتو ببندی چون داره شیر میشه. اول که طرحو گرفتم چ شب و چ روز بالای 200 میداد. تا 244 هم گاهی ثابت میشد. الان شبا حداکثر 90 کیلو بایته ک میشه 73صدم مگا بیت. ما رو که پیچوندن، دوستان گول مخابراتو نخورین. پول طلایی دادم سرعتم نقره ای هم نیست.نقل قول:
من الان چک کردم از من چیزی کم نمیکنه
برای شبانه
ولی اون 4 گیگی که اون شب ازم کم کردن دیگه برنگشته و گویا اصلا هم برنخواهد گشت از دست این دزد ها:n24:
ممنون از اقایون دزد که زحمت کشیدن و شبانه رو حذف کردن
سلام
من طرح بعثت 3 ماه دارم و خداروشکر تا به امروز فعلا دانود شبانه ام هنوز پا برجاست!:n06:
چند روزی بود سرعت دانلود شبانه رایگانم وحشتناک اومده بود پایین.یه چیزی حدود 4-5 کلیو بایت و به زحمت صفحه ها رو باز میکردم رسیده بود و همین امروز باید طرح 3 ماه هم تموم میشد
هر وقتم به پشتیانی زنگ می زدم میگفتن کاریش نمیشه کرد فقط می تونیم خط تون رو refresh کنیم
اتفاقا در عین ناباوری سرعتم تو چند ساعت اول برمیگشت و خوب میشد با همونrefresh کردن پشتیابنی؛ولی بعد حدود یه ساعت به صورت اتومات نتم قطع میشد و وقتی دوباره وصل میشدم به نت سرعت دوباره افتضاح میشد!!!
ولی همین چند دقیقه پیش تو اطلاعات سرویس سر زدم و فهمیدم یه 40 روزی بهم زمان و حدود 200 مگ حجم دانلود هم بهم اضافه شد!
محتوای مخفی: .......
همین الان داشتم با ناراحتی تمام دنبال یه شرکت پیدا میکردم که جایگزین این مخابرات کنم ولی در عین ناباوری سرعتم در عرض چند دقیقه به حالت اولیه یعنی همون سرعت قبلی (140-120 کیلو بایت) دانلود رسیدش ولی دوباره کم شد و به (15-20) کلیو بایت رسید و باز دوباره زیاد شد!!
خط تلفن خونمون هم خیلی وقته نویز داره و نویزگیر هم داخل کارتن مودم بود ولی بنظرم اصلا بدرد نمیخوره و نویز ها رو نمیگرفت!
محتوای مخفی: .....
به نظرتون چیکار باید بکنم؟!!
مخابرات در یک کلمه = دزد !
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
سلام من دیشب حجمم رو چک کردم و شبانه رو گذاشتم برای دانلود صبح هم دوباره حجمم رو چک کردم و هیچی از حجمم کم نشده بود
سرعت هم برخلاف چند شب پیش کخ به 10 کیلوبایت نمیرسید اوایلش روی 1.5 مگ بود ولی بعد از چند دقیقه روی 780 ثابت موند و تا صبح با همون سرعت دانلود کرده بود
دوست عزیز سرعت تمام طرحها در شبانه همشون با حداکثر پهنای 780کیلو بیت کردن البته بجز طرح اشنای خانواده.من خنگ چند وقت پیش رفتم طرح طلایی8 گیگ ماهانه رو برداشتم و99 هزار تومن پولمو حروم کردم الهی حرومشون بشه. بعد میای ازشون شکایت میکنی میگی اقا شما این طرحو با سرعت2048کیلو بیت بر ثانیه و با ضریب اشتراک1به8 دادی که یعنی این2048 تقسیم بر8 میشه وسرعت دانلود هر نفر میشه 256کیلو بایت بر ثانیه.نقل قول:
سلام دوستان
تائید میشه مال منم شبانه دیگه نداره. خداییش موندم دزدی تا کجااا؟ یعنی نمی خوان خجالت بکشن؟؟
من طرحم 23 مهر تموم شد بعد یه طرح سه ماهه 6 گیگ دوباره شارز کردم ولی دیروز تموم شد یعنی دو هفته نشد 6 گیگ پرید شک کرده بودم که من که این همه دانلود نکردم چطوری شده؟؟ حالا می بینم بعضیا می گن شارز کردن ولی بعدا حجمشون صفر شده تو ریزکارکرد هم مثلا نوشتن ولی من باور نمی کنم حداقش 600 مگابایت از شبانه ازم کم کردن.
خدا ازشون نگذره من که نمی گذرم
دوستان کسی اینجا از کیالنت سرویس گرفته یا از آشناهاش هستن که از کیانت سرویس گرفته باشن؟
میخوام از مخابرات بکنم، تعرفه های کیانت رو دیدم بدک نبودن، فقط میخوام ببینم سرعت و پینگش چطوره؟
دوستان اینکه حق خودمون رو واگذار کنیم به خداوند که برامون بگیره فکر اشتباهیه تا خودمون کاری نکنیم خدا هم برامون هیچ کاری نمیکنه
من میگم شماکه رفتی اونجاچراادرسه اینجارودادی؟فکرمیکنی تاییدیه گرفتن از شورای شیلترینگ برای شیلترکردن اینجاچقدرکارداره؟؟شماغیرا زاین کاره دیگه ایی نکردی به نظرمن همیشه مدیران اینجاتاکیید دارند که ازحرفای زشت بارنگهای تندخودداری کنید خوب چرااینومیگن به نظرشما؟؟؟بعدشم شمازمانی ادعات میشه که 50 تااخطاربخوان شماروبن کنند ولی نمیتونند چراچون میگن کاربرباسابقه ای هستو خوب فرق داره.هفته پیش زنگ زدم گفتم کاربرای زیادی ناراضین گفت کی ناراضیه؟؟؟گفتم یه جایی درنت گفت شماادرسوبده گییرداده بودادرسوبده میگه شمامگه نمیگی ناراضی پس ادرسوبده گفتم ولش کن شمابیخیال شو:n13: بعدشم من هنوزنمیدونم چی نوشتم که شمااومدی سپر دفاعه من شدی ودفاع کردی؟؟؟کارشناس اونام درحده یه بیسوادم سوادنداره اون نمیتونه شماره خودشودربیاره چه برسه به یکی دیگه.درضمن دسته شمادردنکنه که کاروخرابترکردینقل قول:
من به بقیه این حرفا کاری ندارم فقطدر مورد تیکه اول صحبتتون بگم که این بار اولی نیست که آدرس اینجا داده میشه به اونا !:n17:نقل قول:
کیان نت isp نیست نماینده فروش آسیاتک صبانت مخابرات و ... هستنقل قول:
من ازشون یه طرح صبا نت گرفتم که البته احتمالا تا هفته دیگه فعال نمیشه
شما برو تو تاپیکهای این شرکتها ببین شرایط چطوره
مخابرات کلا دو تا خوبی داشت: یکی اینکه ضریب اشتراک براش تعریف نمیشد یعنی شما که یه مگ میگرفتی همیشه سرعتت 128 بود دوم اینکه اگه آدم صرفه جویی باشی میتونی یه طرح بگیری و بارها فقط ماه بگیری و تمدیدش کنی که این طوری به صرفه درمیاد (الان من یه ماهه طرح 6 مگ 10 گیگ و شبانه 2-7 گرفتم 40 تومن که تازه 10تومن هم پول رانژه گرفتن=50تومن که البته ضریب 1-8 هم میخوره)
منتها مشکلی که مخابرات داره یکی دزدی هاش هست (مودبانه اش میشه گیگهای گم شده!) دوم اینکه بیش از اندازه سرویسهاش خراب میشه (دو سال پیش شاید در طول یک ماه چند ساعت به مشکل برمیخوردم ولی این چند ماه اخیر هفته ای چند روز سرویس بالا پایین میشد )وقتی هم خرابه دیگه معلوم نیست شما سرعتت قرار 10 باشه یا 30 یا 300 ضمن اینکه شبانه رو هم میخوان حذف کنن و نامحدود هم که عملا نداره پس پرمصرفها میمونن تو گل
شما هم چقدر سخت میگیری خدایی . اون همه بند مصادیق جرایم رایانه ای رو گذاشتن بعد نمیان که به خاطر یه حرف الکی یه کاربر که حرف خیلی بی ربطی هم نزده و حسن خطابش به یه شرکت خصوصی بوده در اینحا رو تخته کنن که . بعد هم اگه بخوان اینجا رو یه وقت تخته کنن اول میرن تاپیکهای علوم انسانی رو نگاه میکنن و در p30world رو تخته میکنن نه تاپیک ADSL مخابرات خراسان رضوی .نقل قول:
سلامنقل قول:
جدا سرعت شبانه ات دیشبم 250 بود؟اگه این جوره فکرکنم تنها طرحی باشی که محدود نشده
راستی این طرح 6 مگ که گرفتی مال کدوم isp هستش؟نگفت شبانه اش رو چنده؟
سلام دوستان دیروز ظهر وقتی اومدم خونه خواستم بیام نت دیدم باز صفحه گلدنت میاد! داشتم شاخ در میاوردم آخه بعد از اون سرقت بزرگشون در هفته پیش که از من بدبخت 8 گیگ ربودند (من تو اون دورانی که یه عده خودشون رو خفه کرده بودن فقط چند گیگ دانلود کردم که پس از احتساب کم شدن اون میگم 8 گیگ) دوباره حسابم رو 2 گیگ شارژ کردم که تا دیروز صبح 1700 مگ داشتم بعد همونطور که گفتم ظهر اونطوری شد! خلاصه دیدم زده حجم به اتمام رسیده منم کارم گیر پشتیبانی هم که یا اشغال یا تو نوبتی یا اینکه طرف هیچ کاری از دستش برنمیاد و فقط میگه باشه به شرکت گزارش میکنم... با هزار نفرین و لعنت گفتم فعلا یک گیگ شارژ کنم تا بعد ببینم با این سارقین نا محترم چیکار میشه کرد اما زهی خیال خوش بعد از شارژ 1 گیگ دیدم بازم صفحه 2020 میاد و میگه شارژ به اتمام رسیده 4200 تومان هم پرید دیگه آقا بقول فردوسی پور از دست اینا می خواستم سرم رو بکوبم به میز داشتم دیوونه میشدم! با هر بدبختی بود با یه اپراتور تماس گرفتم طرف با اعتماد به نفس کامل گفت بعله شما حجم داشتین ولی پریده و او یک گیگ دیگه هم با منفی تون خورده حالا صفر شدین برید تازه یک گیگ دیگه شارژ کنید تازه طلبکار هم بود که ما یه ماه بهتون زمان اضافه کردیم و این حرفا و حالا گزارش میکنم تا براتون برگردونن (یعنی کشک یعنی دزدیده شد رفت) خلاصه طولش ندم بعد از کل کل بی نتیجه با این مامور معذور ناآگاه به این نتیجه رسیدم که شبانه عملا حساب میشه حتی اگه همون لحظه نه ممکنه روز بعدش بشه بعد هم طرف بهم گفت سیستممون پکیده شما فعلا یک گیگ بیشتر شارژ نکنید تا درست بشه منم الان یه گیگ شارژ کردم اومدم اینجا این خبر رو به شما بدم و برم چون میدونم هر لحظه امکان پریدنش هست.
نتیجه فعلا 1 - به هیچ وجه شبانه دانلود نکنید 2 - فقط یک گیگ شارژ کنید اونم اگه مثه من کار واجب دارید وگرنه از شارژ بی مورد یا زیاد خودداری کنید.
و اما سخنی با مدیر محترم نمونه کشوری آقای ملک جعفریان، من اگه جای شما بودم و این نوشته رو می خوندم باور کن اولا از شرم و وجدان اگر اندکی داشتم حالا نمیگم مسلمونی و حروم و حلال، از خجالت آب میشدم تو زمین دوما تا زمانی که این مشکل را به نحوی رفع و سپس جبران نمی کردم نه تنها شبا خوابم نمی برد بلکه از بیم آخرتم که شماها خیلی ادعاش رو دارید از خدا طلب بخشش می کردم که سر پل صراط این همه جوون که تو این دنیا دستشون به هیچ جا بند نیست جلوی راهمو نگیرن. حالا خود دانی!
این گوسفندا فکرکنم چون می خواستن 150مگ هدیه اشون به چشم بیاد زدن اگه مثلا بدبخت 15گیگ شارژداشته همش رو پرودندن تا امروز 150مگشون رو همه ببینند:n08:
جالب اینجاست اکانت داداشم رو بازکردم می بینم از150مگ 10مگش پریده یعنی همین جوراتومات خودش کم می کنه چه وصل باشی چه نه
منم دیروز400مگ داشتم ظهرامدم دیدم وجود نداره حالا کجاست به قول دکترکپی کسی نمی داند
40 روز به زمان من اضافه شده
آرهنقل قول:
خوب این طرح (آشنای خانواده یه ساله!) طرحیه که بر اساس شبانه بسته شده چون برای یه سال فقط یه گیگ دادن! و ضمنا جزو همون طرح هاییه که اگه یادتون باشه اون موقع که شبانه ها رو برداشته بودن گفتن شبانه این طرح و یکی دو تا طرح دیگه رو بر نمیداریم
6 مگ هم که گفتم صبانته و البته فعال نیست هنوز منتها اون طوری که اینا گفتن حداقل 100 رو تضمین کردن و تا 600-700 هم جا داره که برای من همون حداقل 100 کافیه
فقط برام مهمه که مثل مخابرات نشه که هر شب با دعا و راز و نیاز بذاری رو دانلود
کلا ispهای دیگه تنوع خیلی دارن
نامحدود از 128 بگیر تا 2 مگ (نا محدودشم این طوریه که یه حجم اولیه داری که تا 10 برابر پهنای باندت سرعت میده و بعدش محدود میشی به همون پهنای باندی که داری مثلا نامحدود 512 که بگیری ممکنه تا 20 گیگ رو بتونی با سرعت 300-400 دانلود کنی و بعدش محدود میشه به 64)
محدود هم از یه مگ بگیر تا 10 مگ
این رو برای این نقل قول گرفتم که بیشتر تو چشم باشه و اگه روزی روزگاری امیدنام دیگه ای رفت پیش طرف و کار رسید به این تاپیک، مدیر محترم (بخوانید ناآگاه و بدانید نادان) ببینهنقل قول:
39 روز برای من اضافه کرده
اهای کارمند مخابراتی که این تاپیک رو به دستور رییست کنترل و نگاه می کنی
اینو بهش بگو::
آقای ملک جعفریان حیا کن مخابرات رو رها کن
خجالت بکش
شرم کن
استعفا بده
تا کی از اموال بیت المال ؟؟؟؟
دوستان لطفا دکمه تشکر رو بزنید تا حمایت معلوم بشه
یک گیگ دانلود داشتم اما همون هفته پیش از خجالتمون در آومدن و یک گیگ از حسابم کم کردن !!:n03:نقل قول:
شنبه دویاره یک گیگ شارژ کردم که مجددا کم شد و نمیدونم برای چی؟؟ :n13:
زنگ هم زدم بعد نیم ساعت که تمام آهنگ های موجود روی سامانه رو برام پخش کردن (از نفر 80 در صف انتظار رسیدم به 1 !!!) بعد یه بنده خدایی جواب داد و بعد از این که مشکل رو گفتم یه نگاهی به اکانتم کرد و گفت به واحد مربوطه اعلام میکنیم پیگیری کنن ...:n28:
امروز هم دوباره زنگ زدم بعد از نیم ساعت انتظار گفتن فردا دوباره زنگ بزن !!!:n04:
یک گیگ دانلود داشتم اما همون هفته پیش از خجالتمون در آومدن و یک گیگ از حسابم کم کردن !!:n03:نقل قول:
شنبه دویاره یک گیگ شارژ کردم که مجددا کم شد و نمیدونم برای چی؟؟ :n13:
زنگ هم زدم بعد نیم ساعت که تمام آهنگ های موجود روی سامانه رو برام پخش کردن (از نفر 80 در صف انتظار رسیدم به 1 !!!) بعد یه بنده خدایی جواب داد و بعد از این که مشکل رو گفتم یه نگاهی به اکانتم کرد و گفت به واحد مربوطه اعلام میکنیم پیگیری کنن ...:n28:
امروز هم دوباره زنگ زدم بعد از نیم ساعت انتظار گفتن فردا دوباره زنگ بزن !!!:n04:
منم برا یک گیگ که دیروز صبح شارژ کردم و شبش اومدم دیدم پریده زنگ زدم، گفت برمیگرده گفتم کی برمیگرده گفت معلوم نیست
من دوباره ساعت1 صبح6 ابان 1گیگ حجم خریدم صبح دیدم دست نخورده اومدم دانلود کردم و270 مگشو نگه داشتم تا الان که سر جاشه ولی دیگه شارز نمیکنمنقل قول:
پسورد adsl رو عوض نکید من امروز این کار رو کردم حجمم صفر شد!
چه ربطی داره ؟ ؟نقل قول:
حالا یه سوال ممکنه چپه بشه ؟ ینی عوض کنیم حجم هدیه بده :n02:
علت اینکه مخابرات اینکارو میکنه اینه که قیمت اینترنت رفته بالا و دولت گفته نباید هیچ سازمانی قیمت ها شو افزایش بده و بیشتر پولی رو که برای اینترنت میدن برای فضای خارجی یعنی لینک های خارجی است و اگه اینترت ملی بشه خیلی از این مشکلات از بین میره و قیمت ها خیلی کم میشه
دوست عزیز شما یوزر نیمت خیلی مشکوکه ALI با چند تا شماره روبروش امروز چند تا از این مدل یوزر جدید دیدم احتمالا همشم مال خودته اما چرا هی اکانت درست میکنی ؟ حالا هم که * زدی تنگش !نقل قول:
ببینید اینترنت ملی بشه میخوایم چیکار کنیم دقیقا ؟ عملا هیچ سایتی رو باز نمیکنه جز اونایی که سرورای داخلی دارن ! میخوایم بریم فارس نیوز اخبار بخونیم؟؟ ! خوب همونو میشینیم از تلویزیون نگا میکنیم پول الکی هم نمیدیم !!
اینترنت ملی بخوره تو فرق سرشون هرچی گند کاری که کشورهای کمونیستی انجام دادن اینا اوردن تو این مملکت دارن پیاده می کنن بعد دم ازپیشرفت علمی هم می زنننقل قول:
داش مگه ما هم کمونیست نیستیم. ایران خیلی وقته تبدیل شده به یه مملکت فاشیسم دینی. به اسم دین هر کاری رو که بخوان انجام میدن. مخالفانش رو هم مخالفان دین اعلام میکنن و .........
یکم از بحث منحرف شد ولی خوب اعصاب نمیذارن دیگه. پریشب داشتم توی ویکیپدیا در مورد خسوف و کسوف و نمونه های مختلف اون در حالات مختلف و احتمالاتش سرچ میکردم که یهویی کل سایت های خارجی قط شدن. تعصابم بهم ریخت گفتم یه بارم خیر سرمون که از فروم و فیسبوک بیرون اومدیم که بریم یه مطلب علمی بخونیم ریدن توی همه چی. به 2020 هم که زنگ میزنی یا مشغوله یا نفر 50 توی صف انتظار هستی!
سلام دوستان
تو مخابرات استان شما هم مودم رایگان را فقط به مشترکین جدیدالورود که قرارداد 1 ساله کمپین ببندند میدن یا به مشترکین فعلی مخابرات هم که کمپین 1 ساله ببندند میدن ؟
با تشکر
خب اگه من میخواستم چند یوزر درست کنم قطعا احمق نبودم که چند یوزر با یک اسم درست کنم
در مورد اینترنت هم اگه فرهنگ سازی بشه و سایت های فارسی زبان رو سرور های ایرانی ایجاد بشن خیلی بهتره و اگه اینترنت تو کشور ما ارزون نیست چون مبالغ زیادی به کشور های اروپایی و ... داده میشه برای خطوط ارتباطاتی
داشتم فک میکردم بریم با هزینه خودمون بریم از افغانستان کابل بکشیم اینترنتبیاریم ارزون تر تموم بشه تا بیایم از ایران اینترنت بگیریم:n08:
توجه توجه به منظور جبران اختلال مشتركين ADSL مخابرات 8 روز با 250 مگ حجم دانلود رايگان و به مناسبت اعياد قربان و غدير 30 روز اينترنت و150 مگ ترافيك رايگان هديه مخابرات به كاربران اعمال شد.
اینو تو سایت مخابرات زده من این دومیش رو دیدم ولی این 250 مگ رو ندیدم
فقط 250 مگ؟!:n02:نقل قول:
مخابرات ما 1گیگ هدیه داده.