جسارتا پست ایشان را تکمیل میکنیم: یادتان باشد حتما محافظ داشته باشید و شارژ را به محافظ بزنید. چه در موقع شارژ چه زمانی که باتری را برداشتید...نقل قول:
Printable View
جسارتا پست ایشان را تکمیل میکنیم: یادتان باشد حتما محافظ داشته باشید و شارژ را به محافظ بزنید. چه در موقع شارژ چه زمانی که باتری را برداشتید...نقل قول:
تو مراکز گارانتی از این جور اشتباهات زیاد میشه حتما تو اولین فرصت مراجعه کن چون بعضی مواقع حتی شده یه لپ تاپ دیگه رو دادن به طرف و فقط هاردش مال خودش بوده :41:نقل قول:
البته نکته جالبش اینه که هیچ وقت از اون طرفی اشتباه نمیکنن و مثلا رم 4 گیگ شما رو بجاش 8 نمبندازن :31:
سلام دوستان ...
یه مشکلی برای لپ تاپ یکی از دوستای من پیش اومده و هر کاری می کنیم درست نمیشه ... حالت های پیش اومدش به این صورته ...
مدل لپ تاپ hp pavilion dv6
مشکل از زمانی به وجود اومد که یه جسم نسبت سنگینی به روی لپ تاپ دقیقا زیر صفحه کلید زیر قسمت تست اثر انگشت بر خورد کرد که یه جای خش خوردگیه کوچیکی به جا گذاشت
بعد دیگه سیتم بالا نمیاد و یه صفحه سیاه تنها بالا میاد و ریکاوری و هر کار می کنیم اجرا نمیشه و ریکاوری فقط تا قسمت بالا اومدن آرم ویندوز پیش می ره و از لپ تاپ یه صدایی می آد
البته بعد از اینکه جسم به لپ تاپ خورد سیتم تا یه هفته کار می کرد ... اما الان دیگه
لطفا راهنمایی کنید ...
راستی تو بایوس که رفتم دیدم گارانتی دستگاه از 8 / 2011 شروع می شه و اینم بگم که ما ایران نیستیم اگه دستگاه و نمایندگیه اچ پی ببرم برام رایگان تعمیر یا قطعه خراب را عوض می کنه ... لطفا راهنمایی کنید خیلی فوریه ....
دوستان من یه لپ تاپ dell inspiron n 5110 رو دیروز خریدم اما الان تا دکمه پاور رو میزنم روشن میشه بلافاصله خاموش میشه.چند بار تا الان این جوری شده!!! به نظرتون مشکلش چی میتونه باشه؟
سلام دوستان لپ تاپ من از نوع sony vaio pcg-8111l متاسفانه وبکمش کار نمی کنه چون تازه ویندوز زدم ضمنا cd/dvdاصلی رو هم ندارم که نصبش کنم الان من باید از کجا دانلودش کنم؟آیا کسی میتونه کمک کنه
از نرم افزار های مربوط به وبکم میتونی استفاده کنی اگه نشد تو سایت سازنده لپ تاپ قسمت DRIVER یا DOWNLOAD اونجا درایور مربوط و برنامشو دانلود کن
باتری رو هیچوقت نگذار تا آخر خالی بشه. همیشه بذار حدود 10 درصد آخرش باشه.
شارژ و دی شارژ کردن کامل باتری خرابش میکنه.
وقتی باتری رو کنار میگذاری کامل شارژ باشه و بعد وقتی خواستی از باتری استفاده کنی تا جایی استفاده کن که 10 درصد آخر باتری بمونه و بعد دوباره باتری رو شارژ کن.
سلام
یه لپ تاپ سونی FZ190 دارم که باهاش به مشکل جدی برخوردم. دیروز بازی Angry Birds روش نصب کردم. تو بازی یه دفعه صفحه به هم ریخت و لپ تاپ هنگ کرد. کلید پاور را نگه داشتم سیستم خاموش بشه. وقتی سیستم را مجدد روشن کردم دیدم روی لوگوی VAIO که قبل از ویندوز میاد یه سری خطوط عمودی هست! ویندوز هم که اومد در کمال تعجب دیدم که اصلا گرافیک نداره! رزولوشن روی 640x480 قفل شده و کیفیت رنگ هم مثل اینکه روی 4 بیت مونده! درایور را پاک کردم که خود ویندوز بشناسه. شناخت و نصب کرد ولی بازم وضع همونطوره. با مینی اکس پی هم که بوت میشم گرافیک ندارم.
کسی میتونه کمکم کنه؟
خودم مشغولشم. اینجا هم ذکر کردم بلکه یه راهی پیدا بشه.
در ضمن ویندوزی که روشه الان سون هستش.
بچه ها با عرض سلام
من یه dell n5010 دارم وقتی رو حالت اسلیپ(sleep) میره وقتی میخوام بالا بیارمش دیگه بالا نمیاد مجبورم از طریق دکمه پاور خاموشش کنم و دوباری روشنش کنم
windows-delayed write failed
failed to save all the copponents for the file //system32//00000099.the file is corrupted or unreadable.this error may be caused by a pc hardware problem.
سلام این پیغامیه که یهو ظاهر شد رو صفحه و الان هیچ کاری هم نمیتونم با لپ تابم انجام بدم
پنجره system restore هم باز میشه سرچ میکنه و یه سری detected میده واسه هارد و رم!!!!
حالا باید چکار کنم؟!!! هیچ کدوم از برنامه ها و اطلاعات هم نیستن و نشون داده نمیشن؟؟؟ هار داره میسوزه یا مشکل دیگه ای داره؟
لپ تابم compaq peresario f 700 هست . ویندوز سون.
اگه راهنمایی کنین ممنون می شم.
سلام دوستان چند تا سئوال داشتم چطور مي شه فهميد كدوم يكي از پورت هاي usb لب تاپ usb3 هستش؟ من dellE6520 دارم چطور back light اونو فعال كنم؟ چطوري بلوتوث اونو فعال كنم؟
سلام من یک 5749z برای یه دوست تهیه کردم اما این دستگاه مثل اینکه رمش ارتقا پیدا نمیکنه !!؟ یا من اشتباه میکنم !
کانفیگ :
b950
hdd500
ram 2ddr3
15"
کسی از دوستان میدونه این مدل ارتقای رم داره ؟ چون من پشتش هیچ حایی نیمیبینم و فقط جای باطری هست
چون میخواستم براشون 2 گیگ رم اضافه کنم
خیلی عجیبه
داخل پورت اگر مشکی بود usb2 و اگر آبی بود usb 3نقل قول:
باید Fn با یکی از کلیدها بزنی(شاید با F2 یا F3)
بلوتوث هم مثل بالا می تونی فعال کنی(شایدم روی صفحه لپ تاپت یک کلید مخصوص برای این کار باشه)
سلام. من لپ تاپم asus n43jm هستش. پورت usb 3 هم داره. هاردی هم که خریدم usb 3 هستش. اما سرعتش فرقی نداره. چجوری باید usb 3 رو فعال کنم؟؟؟؟؟
ممنون میشم اکه گسی کمک کنه.
بعضی از لب تاب ها رو بایستی از رو باز کرد و رم رو اضافه نمود.زیر کیبرد:13:نقل قول:
بلهنقل قول:
این مدل رو از زیر باز کردم و اونجا بود اضافه کردم
ممنون
سلام.لب تاپ من سونیه و 2 ماهه خریدم.موقعی که بالا میاد 5تا6دقیقه طول میکشه تا بشه هر چیزی رو (مثلا اینترنت اکسپلورر) اجرا کرد.انتی ویروس اصل کسپر هم روش نصبه.مشکل چیه و باید چه کنم؟
5،6 دقیقه بعد از روشن کردن دستگاه ؟یا کلا برای همه ی برنامه ها در حین کار؟نقل قول:
پاکسازی رجیستری و بهینه سازی فرایند روشن و خاموش شدن سیستم ! توسط برنامه هایی مثل winaso
حذف برنامه های غیر ضروری از startup ویندوز
غیر فعال کردن سرویس های بی مورد ویندوز
با اینکار ها تقریبا 80% از startup ویندوز کم میشه!!!!!
اگر هم مشکلت فقط زمان روشن شدن دستکاه نیست و همیشه این مشکل رو داری ، فکر کنم بهترین کار نصب ویندوز جدید هست !
سلام
من یه لپ تاپ asus A42j دارم دو روزی میشه که لپ تاپم فقط با برق خونه روشن میشه و همیکه از برق میکشمش خاموش میشه تو ویندوزم رو ایکون باتریش که میرم زده 96% شارز داره ازون بیشترم شارز نمیشه
لطفا کمک کنید
سلام
بنده یک ماهی هست لپ تاپ سونی مدل eg1egx را خریدم ولی نمی دونم باید چه جوری بلوتوث را فعال کنم!:41:
با تشکر
سلام لپ تاپ hp 6120se هنگ می کنه ووقتی هنگ کرد هیچ دکمه کار نمی کنه و باید برق ان را قطع کنم علت چیست البته تازه خریه ام وهر دوبار که هنگ کرده انتی ویروس کار می کرده و من می خاستم هم زمان کار دیگری انجام دهم یک با انتی ویروس ماکروسافت ویک با نوترون وهیچ دکمه کار نمی کرده است فقط باید برقش قطع می شد راهنمایی بفرمایید
با عرض سلام مجدد من قبلا سوالم را نوشته بودم فقط یک توضیحات بیشتر می خواستم بدم لپ تاپ hp 6120seهنگ می کنه البته تازه خریدم وقتی هنگ می کنه هیچ دکمه کار نمی کنه وباید فقط از برق کشیده شود البته دوبار اتفاق افتاده یک بار وقتی که یک موبایل ویروسی روبهش وصل کردم ونوترون دنبال گشت وحوصله ام رو سر برد ومن کنسل کردم وسیستم هنگ کرد ویک با دیگه یک هارد اکسترنال ویک فلش یه لپ تاپ وصل بود و من در حینی که ویروس یابی می کرد من امدم فلش رو فرمت کنم که اصلا کلیک راست جواب نداد و امدم لوگ اف کنم و کردم که دیگه روی ول کام هنگ کرد ویندوزم سون 64 بیتی است باتشکر
یه سوال داشتم
لپ تاپ های سرس G ایسوس به درد کارای گرافیکی هم می خوره غیر از بازی؟ چون مثل اینکه سیستم قویی داره.
دگمه پاور چند ثاتیه نگهداری خاوش میشه از برق کشیذن بهتره:31:نقل قول:
دوستان این سوال رو تو تاپیک خودش پرسیدم و حالا اینجا هم با اجازه می پرسم.
این صدای جیر جیر یا شبیه به موریانه ای که داره چوب می خوره که از هارد میاد (به فاصله چند ثانیه) ناشی از چیه و آیا قطع میشه ؟
نوت بوکم Asus N53Sn هستش و هاردش هم 640 گیگ از وسترن.
البته من این مورد جیزجیز یا جیرجیر رو درباره هاردهای لپ تاپ چند مدل از ایسوس دیدم درسته آزار دهنده هست ولی تا حالا که مشکلی برای اونا پیش نیومده یکی شونم هارد سی گیت و دوتا دیگه وسترنه!!!نقل قول:
با سلام... من ميني لپ تاپ Asus 1015 B دارم...
امشب وقتي روشن بود و مشغول دانلود اومدم ديدم صفحه آبي معروف به (blue screen ) داده و وقتي هم كه دستي خاموش روشن كردم دو گزينه start window manually و reparing windows اومد كه هر كدومو كه ميزدم موقع بالا اومدن ويندوز بلافاصله blue screen ميومد....
راهنماييم كنيد اشكال از چيه و چيكار بايد كنم؟؟؟؟؟
دوستان لپ تاپم مدل 1526 دل هست ، 6ماه پیش موقع کار کردن یدفعه خاموش میشد ، بعضی از دکمه های کیبورد کار نمیکرد و رم ریدر و کارت شبکه هم از کار افتاده بودن من پشت گوش انداختم تا اینکه اصلا روشن نمیشد ، باید 10بار دکمه پاور رو میزدم تا شانسی یبارش بوت شه بیاد بالا ، با اینکه ریکاوریشم کردم درست نشد که دادم تعمیرکار گفت چیب بایوس مشکل داره که 80 تومن گرفت برام درستش کرد همه مشکلات هم از بین رفت ، حالا بعد از 6ماه همچیز درسته عین روزه اولش ولی 1ماه پیش باز رم ریدر و اترنت از کار افتادن ، توی دیوایس منیجر میزد Can not start Device ، جدیدترین درایوراشونم گرفتم اون علامت تعجب زرد رنگ از دیوایس منیجر از بین رفت ولی همچنان هیکدوم کار نمی کنن ، ولی تمامی قسمت ها به درستی کار میکنن و مشکلی ندارن
حالا احتمال داره دوباره چیپ بایوس مشکل پیدا کرده باشه؟ میشه با آپدیت بایوس این مشکلات از بین بره یا خیر؟
من لپ تاپ دل مدل 5110 گرفتم میزارم فول شارژ میشه وقتی خاموشه وبعد ادابتور رو جدا میکنم(وقتی که چراغه شارز خاموش میشه) وبعد روشن میکنم ولی هر وقت روش میکنم 99٪ شارژ رو نشون میده نشانگره باطری . یعنی باطری یا لپ تاپ من مشکل داره
یا اینکه وقتی شارز تکمیل شد ادابتورو جدا نکنم و درهر همون حال اتصال به برق لپ تاپو روشن کنم ببینم باز رو 99٪ هست یا 100که اگه 100باشه مشکلی ندارن دستگاه و باطری
لازم به ذکره باطریم تا 4ساعت لپ تاپ رو روششن نگه میداره
خواهش میکنم جوابمو بدین
درهر صورت برام عجیبه بالا اوردن ویندوز 1٪ شارژو مصرف میکنه
3ساعت هم طول میکشه شارژ بشه
سلام دوستان.من یه لپ تاپ dell 1545 دارم که باتری اون صفر شده و وقتی سیستم رو روشن میکنم شارژ نمیشه ؟ایا باتری باید عوض بشه یا مشکل از مدار شارژشه؟
من يه لبتاب سوني دارم هرچي باهاش ور ميرم نميتونم نوري كه مي افته زير صفحه كليد هاشو قطع كنم ميشه !
منو راهنمايي كنيد مدلشم از سري ايكس هستش كه مثل اپل ساخته شده !
سلام من یه لپ تاپ مدل dell1545 دارم که باتریش صفر شده و وقتی سیستم رو روشن میکنم باتری را شارژ نمیکند..ایا باتری باید عوض شود یا مشکل از مدار شارژ است؟
سلام ميشه به من كمك منيد !
من از وقتي كه به فلاشم دست ميزنم يا تكان ميخوره ديس كانكت ميشه به نظر شما سكوت يو اس بي خرابه !
يا فلش اخه چند تا فلش رو امتحان كردم همين جور بوده !
سلام دوستان:20:
نیاز به کمک !!!!!!!:19:
یه لپتاپ dell studio 1556 دارم. یه مدت شبا میذاشتم دانلود کنه. یه روز صبح بیدار شدم دیدم روشن میشه ولی
ویندوز رو بالا نمیاره و فقط تا لوگوی ویندوز میاد. خلاصه با خود بایوسش اسکن ارور کردم خطای زیر رو میده :
read test : error code : 0F00 : 0244
massage disk : disk block can't read, replace disk
error : 2000-0146
یعنی هاردش سوخت؟
یعنی هرچی تو هاردش بود پرید ؟؟
چکار کنم ؟ هاردو عوض کنم ؟
میشه اطلاعات توش رو بازیابی کرد ؟
ممنمون
منتظرم:11:
لب تاپ چی هست؟نقل قول:
احتمالا خوب جا نمیزنی کامل فشارش بده نترش داداش:31:
سلام
یه مشکل عجیب برام درست شده وقتی رفتم تو بایوس لبتاب dell 5010 تا بوت رو بزارم رو سی دی وقتی در اومدم ریستارت شد و ازم
پسوورد خواست (شبیه پسووردی که تو بایوس اعمال میکنی)
حالا دیگه هیچی قبول نمی کنه به نمایندگیش زنگ زدم میگه ما چند تا مورد مثله شما داشتیم و راهی نداره یه جا بردم میگه باید بازش کنم و cmos رو خالی کنم هزینشم 100 تومن میشه ممنون میشم یکی کمکم کنه
نقل قول:نمیدونم مشکل شما راه حلش چی هست ولی آیا تا بحال ویندوز رو به روز رسانی کردید؟نقل قول:
از نرم افزار های عیب یاب استفاده کردید؟
برای یک باز و بست لپ تاپ و ریست بایوس 100 تومن خیلی زیاده،حداکثرش 50 تومننقل قول:
باز کردن لپ تاپ هم کار ساده ای نیست که بدون هیچ اطلاعاتی انجام بدی
میتونی سرچ کنی در گوگل شاید ویدئوی باز کردن این مدل باشه
سلام
کسی جواب نداد ؟؟؟نقل قول:
اگر مشکل بدسکتور باشه با HDD Regenerator حل میشه.