امروز تو ماشین یکی از دوستام یه اسپره لالیک سفید( اکو) دیدم عجب بوی باحالی داشت خیلی خوشم اومد بچه هایی که عطرشو تست کردین یکم توصیفش کنید باید برم ببینم گیرم میاد تست کنم فکر کنم عطرش 125 میله قیمت دارین ؟
Printable View
امروز تو ماشین یکی از دوستام یه اسپره لالیک سفید( اکو) دیدم عجب بوی باحالی داشت خیلی خوشم اومد بچه هایی که عطرشو تست کردین یکم توصیفش کنید باید برم ببینم گیرم میاد تست کنم فکر کنم عطرش 125 میله قیمت دارین ؟
سلام. امروز عطر بولگاری AQVA رو تست کردم به نظر بوش خوب بود. میخواستم در مورد ماندگاریش سوال کنم. قیمتش 75 بود. اگه مورد دیگه ای با بوی خنک همین رنج قیمت سراغ دارید معرفی کنید.
سمتش نرو که اصلاً خوب کپی نشده یه کپی ناقص از عطر اصلیه به نظرم. تو کارای ریو که تست کردم عطرای wood ،لالیک encre noire والور اسپرت شنل تقریباً بوی مشابه دارن گوچی بای گوچی پور هوم و اسپرتم تا حدودی شبیهن .نقل قول:
آکوا از بولگاریم هی بدک نیست یه شباهتایی داره.
اکثر کاراش تو شیشه های 15 میلم عرضه میشه اگه نمیخواید خیلی برای یه کاری کپی هزینه بکنید.
لالیک سفید چند وقتی هست داره رو مخ من راه میره لامذهب.خدارو شکر پول ندارم و تو ترکم و گرنه خریده بودمش:31:نقل قول:
یه بوی ملایم که خیلی حس کرم رو به آدم میده
بچه ها میخوام سریع عطرامو پول کنم چون کارام درست شده باید برم
هرکی هر عطری میخواد تماس بگیره
كسي نظري راجع به ادكلن 24 طلايي نداشت؟؟به نظرتون ارزش خريد داره؟آخه اينم رفته رو مخ من.
ایشالا کار همه درست شه :دینقل قول:
لیست عطراتو بزار حداقل ببینیم چیا داری
سلام من رفته بودم فروشگاه غنچه که spicebomb رو بخرم تو وزرا 230 قیمت داشتم این گفت 290! قیمتا همینجوری که تخیلی هست اینم که دیگه..! کسی تجربه خرید از اینجا داشته؟ میشه باهاش چونه زد؟ مشتری تو مغازش زیاد بود اومدم بیرون...
اسپایس بمب رو تست کردی؟ چجوری هست؟
ممنون؛ گوچی گیلتی و دیور اینتنس چی؟ کسی مشابه گوچی گیلتی و دیور اینتنس از ریو را تست کرده؟ شباهتش به عطر اصلی در چه حده؟ ارزش خرید دارن ؟نقل قول:
نه دیگه به مرحله تست نرسید از بس قیمت خوبی داد! البته اگه عطراش اصل باشه(که با تست هرمس به نظر اینطور میومد) حق داره این قیمت بده تو این بازار. یکی تو نت گفته بود عطرهاش کاملا اصله. ما خودمون گیشا هستیم ولی تا حالا اینجا نرفته بودم.نقل قول:
دوست عزیز اگه تهرانی مسیرت به سمت بازار و اونورا میخوره یه سر برو ناصر خسرو -کوچه مروی- بازار رضا همون همکف سمت راست یه فروشگاه هست کلیه محصولات ریو رو میتونی تست کنی دوست داشتی بخری.نقل قول:
قبلشم تو همون کوچه مروی برو یه چنتا عطر فروشی عطر مد نظرت رو تست کن خوشت اومد برو با ریوش مقایسه کن حال کردی بخر.
گوچی گلیتی من بوی اصلشو تست نکردم ولی از مشابه ریوش خوشم نیومد
دوستان ادکلن دخترونه تا 40-50 چی پیشنهاد میدین؟
چند روز پیش یه سی کی وان خریدم 200 میل 56 تومن...به نظر من با این قیمت ارزش خرید داره و مناسب هست برای استفاده روزانه...
Angel Schlesser Homme Oriental Edition رو هم تست کردم....ماندگاری و پخش بوی بسیار خوبی داره و قیمتش هم مناسب هست...تیزی بوی صندل رو توش حس میکردم و به نظرم کار خوبی هستش...
دوستان نظرتون درباره Halloween for woman چیه؟
تو این قیمت زنونه خوبه این یا چیز دیگه پیشنهاد میدین؟
آقا از کجا گرفتی مبارک باشه اما این قیمت 100 میله نه 200!نقل قول:
بسیار خوشبو و شیکه به نظر من تو این قیمت بهترینهنقل قول:
من می خوام واسه روزه پدر واسه بابام ادکلن Baldessarini Hugo Boss بخرم! دوستانی که تهران هستن جایی می شناسین داشته باشه این ادکلن رو برم بگیرم؟!
دوست عزیز مبارکت باشه از نظر پخش بو و ماندگاری چطوره؟نقل قول:
چند سوال هم از دوستان داشتم ck in2u از لحاظ پخش و موندگاری در چه حدی هست؟این مدل هم تقلبی داره؟
تا حالا از برند ck عطر نداشتم رفته رو مخم که یکی با بوی خنک بخرم
با سپاس
نقل قول:
اگر ذره ایی موندگاری و پخش بو براتون اهمیت داره قید خرید ck in2u رو بزنید. بیی فوق العاده داره و حسابی آدم رو سر حال میاره ولی متاسفانه فقط برای 10 دقیقه
سی کی وان ماندگاری و پخش بوی معقولی داره...یه کار تایید شده هستش و همین الان هم طرفدارای زیادی داره...نقل قول:
در مورد in2u همونطوری که جناب فرید گفتن موندگاری خوبی نداره...اگه میتونید بیشتر هزینه بکنید سی کی وان شاک گزینه خوبی از برند سی کی هست....
خیلی ممنون...من اصفهان هستم و از یه مغازه آشنا گرفتم...فکر میکنم خرید قبل فروشنده بود و من هم چون دیدم 10 تومنی ارزون تر از قیمت بازار هست خریدمش...نقل قول:
سلام
از کجا اصفهان خرید میکنید؟
پریروز یه ch و یه دونه فارنهایت ابسلوت گرفتم 2 تا هم اسپری از دیور از خرید فارنهایت راضی ترم تا بقیه هر چند بوش مناسب فصل نیست ولی خوب موندگاری و پخش بوی خوبی داره ،ضمنا پگاسوس وارلی رو هم تست کردم حسابی خورد تو ذوقم چون اصلا نه پخش بویی ازش دیدم و نه موندگاری نمی دونم واقعا تقلبی بود فروشنده می گفت امکان نداره پگاسوس تقلبی داشته باشه قیمتش هم در دو مغازه که حداکثر 200 متر فاصله داشتن یکیشون 310 و دیگری 370 .
مبارک باشه دوست عزیز اما در تمام تولیدات مارلی اسانس با کیفیت بالا به کار میره و شاخصه مارلی هم همینه من پگاسس رو تست نکردم اما در یه سایت خارجی میخوندم که مقایسه ای کرده بود بین پیور هاوانا و پگاسس که نوشته بود نزدیک یک هفته ماندگاری و 3 روز پخش بو داشته و خودش یه رکورده:5:نقل قول:
اگه موندگاریش بیشتر از هاوانا باشه واقعا عالیه چون خود هاوانا موندگاری نزدیک به 3روز با پخش بوی فوق العاده داره پخ بوش واقعا بینظیره فکر نکنم از لحاظ پخش بو ادکلن های زیادی تو این وضعیت باشن من یه پاف کوچیک رو مچ دستم تو اتاقم زدم که تست کنم 1 دقیقه بعد کل خانواده تو اتاق دیگه فهمیدن :31:
از هاوانا هم موندگاری هم پخش بو بیشتری داره واقعا شاهکاره این پگاسس البته مارلی هرود رو شنیدم که تولید شده اما تو ایران ندیدم گویا رقیب هاوانا هستش:31:نقل قول:
والا منم همینارو در موردش شنیده بودم و به همین دلیل تعجب کردم برا اینکه مطمئن شم کاغذ تست رو دادم به خانمم و ازش پرسیدم چه بویی میده اونم بو کرد و گفت هیچی بوی کاغذ :44: البته یه چیز هست و اون اینکه فروشنده از فاصله نسبتا دور رو کاغذ پاف زد جوری که کاغذ اصلا خیس نشد .نمی دونم شاید به این دلیل باشه. بقیه دوستان اگه این عطر رو تست کردن لطفا نظر بدننقل قول:
انقل قول:
گه موندگاریش بیشتر از هاوانا باشه واقعا عالیه چون خود هاوانا موندگاری نزدیک به 3روز با پخش بوی فوق العاده داره پخ بوش واقعا بینظیره فکر نکنم از لحاظ پخش بو ادکلن های زیادی تو این وضعیت باشن من یه پاف کوچیک رو مچ دستم تو اتاقم زدم که تست کنم 1 دقیقه بعد کل خانواده تو اتاق دیگه فهمیدن
ســلام...یه سوال داشتم پیور هاوانا همینی هست که عکس اش رو گذاشتم..؟/اینو توی نت پیدا کردم...از نوع بو اش و قیمتش میشه بگید.؟ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تق هرمس کاملا تقلبی(تقلبی از نوع درجه 2!) هم تو فروشگاه معروف س..ر تست شد! بعضی عطرها تقلبیشون زیاده هر جا خواستید بخرید با تست بخرید.
امروز یک اسپری بدن به نام intensa خریدم 6900 .
بنظرتون گرون خریدم یا گرون شده این چیزا ؟
rexona چند هست ؟
سلام
بچه ها این رو از برادرم کادو گرفتم که از دوبی آورده CK in 2 U چطوریاس ؟؟ قیمتش چنده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به درد هدیه به دختر میخوره؟:دی یعنی محدودیت سنی نداره؟:دینقل قول:
بسیار خوشبو و شیکه به نظر من تو این قیمت بهترینه
برای من پخش بو از همه چیز مهم تره اگه از نظر من بهترین بوی دنیارم بده پخش نداشته باشه صنار نمی ارزه حالا موندگاریو یه کاریش میشه کرد فوقش میزارم تو داشبرد هرجا که رفتم دو سه تا اسپری میکنمنقل قول:
پس دوستان خوشبوی فروم زحمت بکشن دو سه تا عطر مناسب فصل واسه استفاده ی روزانه تا سقف 60 تومن معرفی کنن برم تست کنم
اولویت اول پخش بو
دوم اینکه بوی مرکبات غالب نباشه به اصطلاح من بوی افترشیو نده
با سپاس فراوان
بله دوست عزیز همینه بوی شیرین همراه با بیو تنباکو اولش یکم احساس میکنم بوی قلیون میوه ای با طعم البالو میده:31::31: ولی به سرعت بو عوض میشه و تنباکو از نوع سبز و با طراوت باقی میونه به شدت خاص هست من 90 خریدم کم گیر میادنقل قول:
نقل قول:
سیلور سنت بوگارت:31:
مبارک باشه کادو از طرف برادر حتما خوبه دیگه قیمتشم دوره بر 70 توماننقل قول:
عطری خنک برای نسل جوان با موندگاری و پخش کم اما شیشه مدرن و شیک
بله خیلی هم خوبه من چند وقت پیش به یک خانم جوان هدیه دادم:31:نقل قول:
نقل قول:
کول واتر همچنان توی این رنج قیمت گزینه ایی مناسب هست.
اگر هم بودجه ی بیشتری میتونید در نظر بگیرید بی ال وی پور هوم گزینه مناسبی هست
+++++++++++++++++نقل قول:
این شانل بلو را کدام از دوستان تجربه اش را داشته و میتونه یک ریویو ازش بده؟
دوستان Holloween Kiss Se*y رو 30میلش پیدا میشه؟
سایتی چیزی نیست که بشه خرید؟
همون 100 میلش هم کم پیدا میشهنقل قول: