اگه کسی به من بگه که riot point رو از کجا میشه بدست اورد؟؟ و چه جور ؟؟ ازش ممنون میشم :n01:
Printable View
اگه کسی به من بگه که riot point رو از کجا میشه بدست اورد؟؟ و چه جور ؟؟ ازش ممنون میشم :n01:
یعنی باید بخری:n05:از سایت هایی مثل persibox.com یا gamershop.ir باید بخری,اگه میخوای بخری بهم بگو که invite کنمت هم تو هم من تخفیف بگیریم:n02: 15 هزار تومن 400 تا rp میشه(حداقلش):n09: من خودم همیشه 400 تا میخرم بعد صبر میکنم تا اسکین مورد نظرم off شه بعد میخرمش تازه 1 مقدار rp هم اضافه می آد یعنی با 400 تا rp راحت میتونین 1 اسکین خفن بگیرین:n19:من با همین روش 3 تا اسکین گرفتم infernal Alistart,tundra hunter warwick,general wukong:n10:نقل قول:
دو لحظه دندون رو جیگر بزار :n02: داشتم مینوشتم :n26: چت روم که نیست درجا جواب بدیم:n02:نقل قول:
دست بکون تو جیبت 18،500 تومان بده 400 از این ادرس بخر gameshop.ir.سر کریسمس و سال نو هم مثل اینکه میدن.RP چیز خاصی نیست فقط برای اسکین و IP bosst و خرید چمپ بدون زحمته .بدون RP هم میشه از بازی لذت برد:n01:نقل قول:
رنجر چیه رنگار :n02: رنگارنقل قول:
تا دلت بخواد صد بار rengar رو زدم :n01:نقل قول:
مهم اسکیله ربطی به چمپ و اینا نداره ;)
gamershop گرونه:n13:از persibox.com بخر :n09:400 تا rp با 15 تومن:n26:نقل قول:
daniel اون signature ات منو کشته :n02: منم عشقه brand ام :n11:
اینا خفنننقل قول:
میتونین 1 اسکین خفن بگیرین:n19:من با همین روش 3 تا اسکین گرفتم infernal Alistart,tundra hunter warwick,general wukong:n10:
لول
واقعا@ تا حالا فک میکردم رنجره:n09:نه همش تو خونه گیم میزنم این اسما همشون رو من یه مدل دیگه بلدم:n30:میگم 4800ipدارم vlad بگیرم یا gailoنقل قول:
اقا چمپ Tryndamere خوبه ؟؟
کسی باهاش بازی کرده ؟؟
نگفتم اسکینای من خفنن,گفتم میتونین اسکین خفن بگیرین,اول خوب بخون بعد بیا نظر بده:n24: تازه اسکینایی که من دارم از نظر خودم خفنن پس باید یاد بگیری که در 1 فروم باید به نظر دیگران احترام بزاری در ضمن کسی از شما در مورد اسکینای من نظر نخواست:n15:نقل قول:
فوق العادست:n19:نقل قول:
خیلی باحالینقل قول:
نگفتم اسکینای من خفنن,گفتم میتونین اسکین خفن بگیرین,اول خوب بخون بعد بیا نظر بده:n24: تازه اسکینایی که من دارم از نظر خودم خفنن پس باید یاد بگیری که در 1 فروم باید به نظر دیگران احترام بزاری در ضمن کسی از شما در مورد اسکینای من نظر نخواست:n15:
در این که شکی نیست :n02:نقل قول:
پسر با این akali بازی کردم عجب چیزی بود خدایی . من چمپ رو دستش ندیدم یه بار بازی کردی همه عاشقش شدن :n19:
تو بازی برد تیم مهمتره یا کیل گرفتن؟
چون من معمولا لاین خودم رو به خوبی پاک می کنم اما کیل کم میگیرم
و معمولا به خاطر بقیه زیاد میمیرم :n02:
در ضمن به نظرم akali چیز خیلی خوبه ابیلیتی هاش رو دوس دارم :n10::n12:
همونطور که قبلا هم دوستان حرفه ای اینو گفتند : به هیچ وجه هرگز چمپی رو که یه بار در دوره Free بودنش باهاش بازی نکردید unlock نکنید و سعی کنید ip هاتون رو برای خرید Rune تا ل و ل 20 نگه دارید و وقتی به ل و ل 30 رسیدید و Rune page ها رو پر کردید اونوقت چمپ هایی که دوست دارید unlock کنید.با اینکار مجبور میشید همیشه از چمپ های free استفاده کنید درنتیجه هم با اکثر ابیلیتی ها و استایل چمپ ها آشنا میشین هم اینکه دیگه از خریدتون صد در صد راضی خواهید بود. مثلا خود من چون قبلا تو Dota اسنایپر باز بودم به محض اینکه Tristana و Ezreal رو دیدم آنلاکشون کردم ولی بعد از مدتی پشیمان شدم و Tris رو پس دادم یکی از Refund هام مفت از دست رفت:n03:نقل قول:
آره با این وضع بازی کلا بیخیال خرید شدم :n02: پر از کید :n02:نقل قول:
البته از akali خوشم اومد :n02:
Skillcappedtork هرکی میخواد رنگار به کازیکس بزنه ادد کنه خوشهال میشم بهتون نشون بدم :n05:نقل قول:
شما راست میگی منم 200 بار کازیکس زدم اون رفیقمون تو East هست شما که تو وست هستی افتخار میدی یه گیم بازی کنیم با این 2تا چمپ؟ یارو پلات داشت با کازیکس ازم خورد داشت گریه میکرد میگفت باورم نمیشه زدی بحث ادعا نیست ولی رنگار خیلی شاختر از اون چیزیه که تو قیافش میبینی:n24:نقل قول:
من که میگیم کازیکس میزنه :n02::n07: راستی بگین ساعت چند من بیام spect بشم :n01:نقل قول:
والا به خدا این بازی برای 5به5 و 3به3 طراحی شده ... اینکه دوتا چمپ رو 1به1 درمقابل هم بندازید تعیین نمیکنه کدوم قوی تره ... با توجه به همین قضیه خازیکس تو تیم فایت ها در مقابل رنگار هیچی برای گفتن نداره در ضمن این نکته رو هم در نظر داشته باشید که ابیلیتی 6 رنگار ضد ابیلیتی 6 خازیکسه در ضمن اگه Alien vs Predator رو در نظر بگیریم باز هم رنگار برنده ست.از تمام این حرفها گذشته اگه با عقاید فراماسونها (طراحان بازی) آشنا باشید اینها براشون موجود تک چشم مقدسه خب چطور ممکنه ضعیف تر بسازنش؟ (طبق عقاید شیطان پرستان ، شیطان زمانی که داشت ابراهیم رو برای قربانی کردن اسماعیل وسوسه میکرد یک چشمش رو به خاطر پرتاب سنگ از سوی ابراهیم از دست میده.) در نتیجه تو بازی 5به5 یا 3به3 اگه از مهارت بازیکنان فاکتور بگیریم خازیکس در مقابل رنگار فنا شده تموم شد رفت .
لــــول ...نقل قول:
با توجه به همین قضیه خازیکس تو تیم فایت ها در مقابل رنگار هیچی برای گفتن نداره در ضمن این نکته رو هم در نظر داشته باشید که ابیلیتی 6 رنگار ضد ابیلیتی 6 خازیکسه
اقا میشه champ هایی که unlock کردی رو پس بدی ؟؟
اگه میشه چه جوری ؟؟:n13:
جان من بیخیال این یه مورد شو عزیزم.بعضیها اینقدر خودشونو درگیر یه سری مسائل میکنن که سوراخ رو دیوار رو چشم جهان بین میبینن.تو این دنیا ما 1000 جور آئین و مسلک و ... داریم.چرا شما از بقیه اونها مثالی نمیزنی؟نقل قول:
اگه شما شخصیتت با تئوری توهم توطئه عجین شده و به هر اتفاقی تو این کره خاکی میوفته شک داریو یه جورائی ربطش میدی به دولتها و سازمانها و... حق نداری بیای تو یه فروم عمومی اینهارو بیان کنی.این عقاید و نظریات برا خودت نگهدار.چون مثل من خیلیا هستن که نه دوست دارن و نه علاقه ای که بخوان در مورد این خزئبلات بدونن.اگرم فرض محال اینها همش وحی منزل باشه باز هم به این فروم که در مورد بازیه ربطی پیدا نمیکنه.جالب اینه که تموم اون نظریات رو به بازی هم ربط میدی و رفرنس هم میدی در موردش:n04:
بچه ها پس بدونین قویترین چمپ بازی Rengar هست چون تک چشمه و چون ایشون متوجه شده طراحهای بازی ماسون تشریف دارن ،باید از بقیه قویتر باشه.از ادمین این فروم تقاضا دارم اگه پست منو میخوای پاک کنی،پست این دوستان رو هم پاک کنین،اخطار هم بدین که این فروم جای طرح این مسائل نیست.اینجا ما جمع میشیم که تجربیاتمون از بازیو با هم به اشتراک میزاریم و جنبه آموزشی داره ونه بیشتر.بدبختی اینه که دیگرانو هم درگیر مسائل وتوهمات خودشون میکنن با اینکار،ازاین به بعد من هر بار Rengar ببینم یاد ماسون و... این اراجیف میوفتم.نکن اینکارارو داداش من نکن.بکش بیرون از این خزئبلات و از دنیای اطرافت لذت ببر.
اقا داداش رفیق عزیز شما راست میگی من اشتباه کردم سوسکه شما گربه مارو میزنه:n08:ولی من ربطه رنگارو با حضرت ابراهیم(ع) نفهمیدم
ترول گفت اونو تو چرا جدی گرفتی :n09:نقل قول:
جان من بیخیال این یه مورد شو عزیزم.بعضیها اینقدر خودشونو درگیر یه سری مسائل میکنن که سوراخ رو دیوار رو چشم جهان بین میبینن.تو این دنیا ما 1000 جور آئین و مسلک و ... داریم.چرا شما از بقیه اونها مثالی نمیزنی؟
اگه شما شخصیتت با تئوری توهم توطئه عجین شده و به هر اتفاقی تو این کره خاکی میوفته شک داریو یه جورائی ربطش میدی به دولتها و سازمانها و... حق نداری بیای تو یه فروم عمومی اینهارو بیان کنی.این عقاید و نظریات برا خودت نگهدار.چون مثل من خیلیا هستن که نه دوست دارن و نه علاقه ای که بخوان در مورد این خزئبلات بدونن.اگرم فرض محال اینها همش وحی منزل باشه باز هم به این فروم که در مورد بازیه ربطی پیدا نمیکنه.جالب اینه که تموم اون نظریات رو به بازی هم ربط میدی و رفرنس هم میدی در موردش:n04:
بچه ها پس بدونین قویترین چمپ بازی Rengar هست چون تک چشمه و چون ایشون متوجه شده طراحهای بازی ماسون تشریف دارن ،باید از بقیه قویتر باشه.از ادمین این فروم تقاضا دارم اگه پست منو میخوای پاک کنی،پست این دوستان رو هم پاک کنین،اخطار هم بدین که این فروم جای طرح این مسائل نیست.اینجا ما جمع میشیم که تجربیاتمون از بازیو با هم به اشتراک میزاریم و جنبه آموزشی داره ونه بیشتر.بدبختی اینه که دیگرانو هم درگیر مسائل وتوهمات خودشون میکنن با اینکار،ازاین به بعد من هر بار Rengar ببینم یاد ماسون و... این اراجیف میوفتم.نکن اینکارارو داداش من نکن.بکش بیرون از این خزئبلات و از دنیای اطرافت لذت ببر.
الان داره میخنده بهت :n02:
دعوا ندارم که :دینقل قول:
من خیلی رنگارو زدم نمیدونم شما چی میگی اونم بخاطر ult کازیکس هستش که قابلیت 2 بار غیب شدن رو داره
من فقط یک بار جلوی رنگار خوردم اونم یارو آیتم اول BF sword بسته بود O.o
یه چیز شاخی شده بود یارو!!!!!!
رنگار یه خوبیه دیگه ای که داره اینه که CC داره!
تا حدودی پی بردم دیدم درست میگین :n16:
جدا از اینا من اسکیل دوستان اینجا رو نمیدونم یعنی اصلا نمیشناسم خیلیارو جز احمد رضا پژمان و سپهر ولی اگه بپرسین من اولین کسی بودم که Ezreal توی toplane رو اختراع کردم میون بچه های ایران
باور نمیکنی حتی رنگار فیورا کازیکس همرو زدم !!!! پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنین!!!
یه چیز خیلی باحالیه!
میدونی چرا؟
چون هیچکس بهش نمیرسه مثل سگ poke میکنی
تا حریفت میاد جلوت سریع Arcane Shift میکنی
بهترین مزیتش رفع کول داونشه که با Q سریع تند تند E رو میگیری مخصوصا اینکه کفش cooldown رو میگیری
کلا هرموقع اولش میگم I'm Ezreal Toplane کلی بد و بیراه بهم میگن ولی بعدش پشیمون میشن :n26:
آقا خازیکس رنگار رو میزنه ، خودم زدم .
چه ترولی؟نقل قول:
نه داداش من.امثال این دوستمون زیادن.اطراف خودمم دارم همچین اشخاصی که البته پیشرفته تر از ایشون هستن که زندگیو بر خودشون و خوانوادشون زهر کردن.فلان فیلم و نبین،فلان مارک رو نخر،اینو نخور،این آهنگو گوش نده... عاقبت دنبال خرافه رفتن همین از اصل افتادنهاست.
من از همه چمپ ها میخورم:n09:
اشالا دوتاشون بیان اینارو بزنن نت ما درست شه . :n24:نقل قول:
خازیکس نیست عزیزان
کازیکس هست
من هی یه جوری می شم میگید خازیکس
نگید لطفا
ببین داداش کازیکس یه چمپه آسونه بازی کردن باهاش مثله حلواس میپری ADC رو میکشی تو دلت میگی عجب چیزه شاخیه اما رنگار اینطوری نیست بازی کردن باهاش خیلی خیلی سخته اما پتانسیل دمیجی که داره هیچ چمپی نداره چمیم نیست که با 1 هفته بازی کردن بتونی همرو بزنی من پدره خودمو با رنگار در آوردم:n02: چون خیلی بازی باهاش سخته شما تصور میکنی ضعیفه یا از همه میخوره اما اینجورام نیست:n27:نقل قول:
دوستان امروز یه اتفاق جالب افتاد:
اخرای بازی بود داشتیم turret base شون رو میزدیم بعد به من که vayne بودم همه حمله کردن بعد وقتی خیلی شلوغ شد نوشت attempting to reconncet بعد 10 مین وایسادم درست نشد بعد لیو شدم تا دوباره برم تو بازی تا لیو شدم دیدم نوشته victory :D
به خدا قسم وقتی K با H میاد خونده میشه "خ" Kha'zix انگلیسی بچه های اینجا خیلی پیشرفتس ها:n08:kوقتی تنها میاد "ک" خونده میشه:n02:حالا جون من از این ایرادا نگیر دیگه حالا هر چی طرف صداش میزنه:n16:اونی که شما میگی اینطوری نوشته میشه Ka'zix این میشه کازیکسنقل قول:
سلامنقل قول:
میشه ، اما اگر واقعا ارزش داره این کار رو بکن ، چون دیگه برگشت نداره ، سه بار فقط ممکنه.
باید بری توی store، بعد قسمت purchaces ، بعد refund رو می زنی.
اون زیر Listen رو بزن تلفظش کنه واست .. کا درسته .
spot light که نگاه نمی کنی هیچینقل قول:
به خدا قسم وقتی K با H میاد خونده میشه "خ" Kha'zix انگلیسی بچه های اینجا خیلی پیشرفتس ها:n08:kوقتی تنها میاد "ک" خونده میشه:n02:حالا جون من از این ایرادا نگیر دیگه حالا هر چی طرف صداش میزنه:n16:اونی که شما میگی اینطوری نوشته میشه Ka'zix این میشه کازیکس
از انگلیسی هم سر در نمیاری
خ نداریم تو انگلیش
حتما Arkham هم ارخام می خونی بجای ارکام درست نمی گم؟
لول
دو بار که با دو سه تا خارجی با اسکایپ یا یه نرم افزار دیگه صحبت کردی بلد می شی
مشکلی نداره
حتما توی انگلیش gh ق.غ خونده میشه یا gz ژ یا ...
لووول
درضمن قسم الکی نخور