دوست عزیز میخواستم بدونم شما خودتون این موضوع رو تست کردین؟ :11:نقل قول:
یعنی امشب تستش کنیم رفیق؟ :20:
Printable View
دوست عزیز میخواستم بدونم شما خودتون این موضوع رو تست کردین؟ :11:نقل قول:
یعنی امشب تستش کنیم رفیق؟ :20:
نقل قول:
من هرشب همین روش رو انجام میدم
دمت گرم رفیق.پس امشب میذاریم 6:50 AM کامپیتر خاموش بشه.امیدوارم حجم کم نکنه
دانلود ديشب از ساعت 3 و نيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چیزی کم نمیکنه
فقط دقت کن حتما ساعتت دقیق باشه و 5 دقیقه مونده به ساعت 7 صبح حتما دیسکانکت کنی و الا حجم کم میکنه
مودم باید قطع بشه یا کامپیوتر خاموش بشه؟
دوستان گفتن که "باید دیسکانکت بشه". یعنی مودمنقل قول:
خوب کامپیوتر خاموش بشه هم دیسکانکت میشه دیگه:دی
فرقی نداره یا کامپیوتر خاموش بشه یا مودم خاموش بشه و یا دیسکانکت بشه ، در هر 3 حالت ارتباط قطع میشه
اگر مودم شما به صورت اتوماتیک خودش کانکت میکنه بهتزین کار اینه که زمانی که ترافیک رایگان شروع میشه یک بار مودمو خاموش روشن کنید و بعد شروع به دانلود کنید. و همچنین قبل از تمام شدن زمان ترافیک رایگان همین کارو بکنید. البته این جهت محکم کاریه :31:نقل قول:
نقل قول:حتی اگه سیستم هم خاموش بشه ولی مودم خاموش نباشه ،ارتباط قطع نمیشه.نقل قول:
این موضوع رو میشه از لیست کارکرد ، مشاهده کرد.
یعنی اگه 6:59 دقیقمون بشه 7 اون مقدار حجمی که تو اون یه ساعت آخر انداخته، در نظر گرفته میشه؟نقل قول:
برای شاتلم 1 تا 7 بود...
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
اگه ما از 12:50 دانلود رو شروع کنیم تا ساعت 1 حجم میندازه و از اون به بعد رایگانه؟ یا اینجام باید یه لحظه دیسکانکت کنیم؟
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
من مودمم همیشه روشنه...نقل قول:
شماها خاموشش میکنین مگه؟
من تنظیمات IDM رو طوری قرار دادم که راس ساعت 6:57 دانلود رو متوقف و کامپیوتر رو خاموش کنه ولی مودم خاموش نمیشه و همین که سیستم خاموش میشه ارتباط شبکه هم قطع میشه و همین کافیه حالا اینی که شما میگید من نمیدونم تحت چه شرایطی هست چون سیستم وقتی خاموش بشه دیگه ارتباط قطع میشهنقل قول:
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
بله مهم زمان شما نیست و مهم زمان سرور پارس آنلاین هست و من به این نتیجه رسیدم طی این مدت که زمان سرور پارس آنلاین 1 دقیقه با سرور ساعت جهانی اختلاف داره و جلوتره یعنی ساعت 6:59 وقتی باشه برای سرور پارس انلاین 7:00 هست و شاید چندین ثانیه هم بیشتر پس بهترین حالت اینه که ریسک نکنید و سر ساعت 6:55 دانلود رو متوقف کنید و دیسکانکت کنیدنقل قول:
بله اون مشکلی نیست و فقط اون 10 دقیقه که مونده به ساعت 1 بامداد از ترافیکتون کم میشه هرچقدر دانلود کنید ولی به محض اینکه بره تو ساعت 1 دیگه جز ترافیک رایگان محسوب میشه و دیسکانکت نیاز نیست اتوماتیک خودش عمل میکنهنقل قول:
نقل قول:اگر این بخش از تنظیمات در مودم تیک داشته باشه مودم بعد از اینکه Timeout دریافت کنه ...ارتباط رو قطع میکنه حتی اگه مودم روشن بمونه!!!نقل قول:
تو این عکس من 1 دقیقه رو گزاشتم ...قبلا 15 بود من تا 6:40 میزاشتم واسه دانلود ارتباط 6:55 قطع میشد.
الان تا 6:54 میزارم واسه دانلود ارتباط مودم هم 6:55 قطع میشه!!(فقط سعی کنید روزها اون تیک رو بردارید جون وقتی مودم جیزی دریافت نمیکنه هر چند دقیقه DC میکنه مودم..)
Ping از ساعت 2-3 تا الان افتضاح شده! صبح خوب بود! کسی دیگه ای مشکل پینگ نداره؟
فکر می کنم فقط مشکل شما باشه .. یا منطقهاتون باشهنقل قول:
کد:^C
C:\>ping 91.98.98.98
Pinging 91.98.98.98 with 32 bytes of data:
Reply from 91.98.98.98: bytes=32 time=63ms TTL=58
Reply from 91.98.98.98: bytes=32 time=64ms TTL=58
Reply from 91.98.98.98: bytes=32 time=63ms TTL=58
Reply from 91.98.98.98: bytes=32 time=62ms TTL=58
Ping statistics for 91.98.98.98:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 62ms, Maximum = 64ms, Average = 63ms
کد:C:\>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=205ms TTL=240
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=203ms TTL=240
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 203ms, Maximum = 205ms, Average = 203ms
الان بهتر شده! 1 ساعت پیش پینگ 4.2.2.4 1500 بود! الان شده 700! :D
پینگ داخلی رو چنده ؟ مثلا 91.98.98.98نقل قول:
بعضی اوقات پیش می یاد منطقه مشکل پیدا می کنه و با دست رو دست گذاشتن هم درست نمیشه !
شده منطقه ما مشکل پیدا کرده ( با اینکه شلوغ هست ) و بعد از ۲۰۳ ساعت که من زنگ زدم تازه فهمیدن مشکل داره ! خیلی ها یا متوجه نمیشن یا میگن خودش درست میشه ! اونها هم ماشالله تا صدای کسی در نیاد نمی رن سیستم هاشون رو یه چک کنن ...
من هم مشکل دارم شما کدوم شهری؟نقل قول:
زنگ زدم گفتن دارن درست میکنن!:41:
نقل قول:
روی 300 هست! هر چند دقیقه مقداری از پینگ کم میشه! :31: الان رسیده به 550! احتمال مشکل منطقه ای هست باید رفع بشه تا شب! :13:
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
نقل قول:
کم کم داره بر میگرده به وضع عادی مثل اینکه! من بابل هستم.
من 128 دارم از بعد عید سرعت خیلی کم شده حدودا" 50 قبلش 150 بود برا همه همینجوریه ؟
در زمن یه مشکل دیگه اخیرا" وقتی تلفن زنگ می خوره انترنت قطع میشه مشکل از کجاست؟
Splitter رو سر راه مودم و تلفن نصب کردید ؟نقل قول:
بله نصب کردمنقل قول:
یه سوال دیگه میزان نویز و... رو از کجا میتونم ببینم؟
از تنظیمات مودم
192.168.1.1
یوزر و پس اگه تغییر نداده باشی admin هست
رفیق دمت گرم.حجم کم نکرد.خیلی آقایی :11:نقل قول:
دانلود دیشب 2600 مگابایت .دانلود خوبی داشتم:31:
اینو که توی IE میزنم Timed Out میشه بعد میره تو گوگل!نقل قول:
از تنظیمات مودم
192.168.1.1
یوزر و پس اگه تغییر نداده باشی admin هست
اسم مودمت و ورژنش چیه؟؟نقل قول:
256 تهران
اگر قرار باشه همین طور بمونه ماه بعد میرم آسیا تک .. با همین پولی که به پارس دارم می دم میشه 512 گرفتم با 20 گیگ ترافیک !
درسته اسمن خط 256 در زمانی که شلوغ نباشه به سرعت 180 کیلوبایت برسه ولی الان برای این سرعت فقط 6-7 صبح قابل استفاده است اون هم نه همیشه !
پنج شنبه جمعه که کل ساعات از ۲۰ کیلوبایت بالا نمیره ... بعضی اوقات هم به ۱۲-۱۳ میرسه ...
آسیاتک هم آش دهن سوزی نیست و بیچاره میشی ازش سرویس بگیرینقل قول:
من تا 10 روز پیش آسیاتک بودم قطعی های مکرر و بسیار زیاد:2::2: قیمت های همیشه در حال افزایش و ....
شبانه هم میترکوند و شاهکار میکرد به 85 میرسید سرعتش . باز پرس و جو کنید بعد برید از یه شرکت مطمئن سرویس بگیرید
از خود پارس آنلاین گرفتم دیگه Symphony SY602نقل قول:
اسم مودمت و ورژنش چیه؟؟
نمیدونم واسه چی اسم مودم رو ازت پرسیدم. :31::11:نقل قول:
اگه اشتباه نکنم. باید بری داخل کانکشن. ببین defualt gateway ات چنده . اون رو تو صفحه مرورگرت وارد کن. صفحه لوگین و پسورد مودمت باز میشه
الان اینی که گفتی رو دقیقا کجا باید ببینم:دینقل قول:
نمیدونم واسه چی اسم مودم رو ازت پرسیدم. :31::11:
اگه اشتباه نکنم. باید بری داخل کانکشن. ببین defualt gateway ات چنده . اون رو تو صفحه مرورگرت وارد کن. صفحه لوگین و پسورد مودمت باز میشه
نقل قول:
تو ویندوز ایکس پی . وقتی adsl ات وصل هست . این پایین که عکس 2 تا کامپیوتر داره. روش 2 تا کلیک کن. بعد از سربرگ support . ببین جلوی defualt gateway چی نوشته. همون رو تو مروگرت بزن .
اول اون عدد هم 192.168 هست.
البته امیدوارم همین باشه. مطمئن نیستم.
داخل ران هم بنویسی : ipconfig /all
تو یکی از نوشته هاش default gateway رو نوشته.
دوستان من چند تا سوال در مورد پارس داشتم:
1-شما واسه سرویس 256 سه ماهه با 5 گیگ ترافیک چقدر هزینه میدین؟30 تومن یا 34700 ؟
2-در مورد ساعت 6 تا 7 صبح: اگه مثلا ساعت 6:15 دقیقه کانکشن رو قطع کنیم(واسه این که ببینم حجم کم میکنه یا نه) و دوباره کانکت بشیم بعد از کانکت شدن مجدد حجم کم میکنه یا نه؟
3-یوزر و پسورد چیه؟همون شماره ی خطه؟
4-در مورد مودم: بعد از اینکه خط رانزه شد و یوزر و پسورد رو گرفتیم یاید تو مودم هم یوزر و پسورد وارد کنیم؟یا فقط تو کانکشن باید وارد شه و دیگه تو مودم نیازی نیست؟ (مودم رو حالتbridge تنظیمه)
5-سر راهه مودم و پریز باید اسپیلیتر قرار بگیره؟من شاتل که داشتم گفتن نیازی نیست میخواستم ببینم تو پارس نیاز هست یا نه؟
ممنون
ویندوزم سونه همچین چیزیو پیدا نکردم:دی
ولی تو cmd زدم اونو ... default gateway رو نوشته بود 0.0.0.0
نقل قول:
تو
مرور گرت بزن:
192.168.1.1
سپس
یوزر وپس رو:
admin
adminadmin
وارد کن
اونوقت میری تو تنظیمات مودمت
مشکل اینه تو مرورگرم میزنم صفحه ای باز نمیشه یه مدت رو Connecting میمونه بعد میره تو گوگل
توی هر مرور گری ارتباط کانکشن رو بزنید یه همچین صفحه ای باید باز بشه
به طور مثال :
اینترنت اکسپلوره:
اینم کروم:
شاید عددت این نباشه
پس به ترتیب زیر عمل کن:
ممنون از دوستان
مال من عددش این بود :