درسته حق با شماست ! من در صفحات قبل گفتم هرکی 1024 یک به 4 داره بذاره ! ولی کسی نذاشت ! دیگه منم مجبور شدم بخرم ! حالا اگه شبا افت سرعت نداشته باشه بازم راضی هستم !نقل قول:
Printable View
درسته حق با شماست ! من در صفحات قبل گفتم هرکی 1024 یک به 4 داره بذاره ! ولی کسی نذاشت ! دیگه منم مجبور شدم بخرم ! حالا اگه شبا افت سرعت نداشته باشه بازم راضی هستم !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت 512 سرویس یک به چهار
سرور آنکارا
ساعت 5 عصر
سلام بچه ها یه سوال من تازه گرفتم...... میرم تو سایت موبین نت قسمت صفحه مشترکین هرچی رو ادرسی که داده میزنم باز نمیشه.. با فایر فاکس اینترنت اکسپلورر امتحان کردم اصلا باز نمیشه
سرویسم 128 دوساله با 12 گیگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش یکم بیشتر صبر میکردی! مال من همین امروز صبح فعال شد!نقل قول:
انقدر صبر کردم زیر صندلی کامپیوترم علف سبز شد ! :31:نقل قول:
مبارک باشه حالا سرعت شما چنده !
برا من مشکل نداره، فقط اینترنت اکسپلولر جواب میدهنقل قول:
این تست سرعت مال 128 هست ؟ :18:
اره من 128 گرفتم.......... امروزم زنگ زدم پشتیبانی گفتم اقا سرعتم چنده گفت 128.................... همیشه از سایت دانلود میکنم با 150 هم میگیره!!!
اینم یه تست با یه سرور مل نمیدونم کجا هلولول :دی
آنکارا، 8:15 صبح.
نیوکسل، همون موقع. سرویس512 یکساله. جالب نیست.
اون دوستی که 128 داره و یه مگ میزنه، فکر کنم تو قرعهکشی بانک هم شرکت کنه جایزه اول را برنده بشه.
آره، حتما برنده میشه!نقل قول:
اما سرویس شما دقیقا 512 ه درسته رو یک مگ نیست ولی دقیقا 512ه
دوستان من تا قبل adsl داشتم با کامپیوتر و ایپد مشکلی با برنامه های مسنجر نداشتم اما با وایمکس که گرفتم نه با کام نه با ایپد نه یاهو مسنجر نه اسکایپ نه نیم باز انلاین نمیشن چرا؟؟ چیکار کنم
من با یاهو مشکلی ندارم اما اسکایپ کارنمیکنه. کلاً هر نرم افزاری که از پروتکل های امن استفاده کنه درست کار نمیکنه. یاهو رو خبر ندارم چرا کار میکنه. کار خاصی هم نمیتونی بکنی. مگر نرم افزاری که از روشی مخصوص این اینترنت استفاده کنه.نقل قول:
منم باشون مشکلی ندارمنقل قول:
البته اونایی که فیلن رو باسوسکس باز می کنم !
نقل قول:
کلا مبین نت میونه ی خوشی با مسنجرها و سرویس دهنده های ایمیل نداره. شاید برات جالب باشه که من انقدر سرعت جی میلم پایینه وقتی کسی فایلی برام میل میکنه فورواردش میکنم رو یاهو و از اونجا دانلود میکنم.
===
راستی دوستان دیشب اولین تجربه ویدئو آنلاینم رو با دیدن مراسم اسکار به صورت آنلاین پشت سر گذاشتم. یک قطع و وصل میشد که فکر میکنم اونهم به دلیل بار زیادی بود که روی سرور پخش کننده وجود داشت. در کل خیلی چسبید و مخصوصا لحظه ی دریافت اسکار خیلی غرورآمیز بود. به همه تبریک میگم.
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
این دوستمون فکر کنم الان رو حالت دمو هستن. مگه میشه سرعت 128 رو از 512 هم بیشتر بسته باشن؟نقل قول:
اون دوستی که 128 داره و یه مگ میزنه، فکر کنم تو قرعهکشی بانک هم شرکت کنه جایزه اول را برنده بشه.
سلام جزیان دمو چیه .... اگه این جوره که شما میگی تا کی سرعت من بالا میمونه؟؟
دوست من اگر مثل قدیم باشه (یعنی حدود یک سال پیش که من و خیلی از دوستان سرویس گرفتیم) قبل از فعال شدن سرویس اصلیتون، مبن نت یک سرویس محدود با سرعت خیلی بالا رو بهتون برای تبلیغ میده که البته حجم چندانی نداره و فقط برای کیف کردن خوبه :31:نقل قول:
البته میتونید در بخش کنترل اینترنتی ببینید که سوریس فعلیتون چیه و جریان از چه قراره. شایدم واقعا شانس آوردین و 128 رو براتون اتقدر بالا بستند. فعلا کیف کنید تا بعد.
من از ساعت 1 ظهر به بعد همش اختلال توی شبکم هست
سرعت میاد میره
برا کس دیگه ای هم اینطوریه ؟
ساعات رایگان امشب اصلا خوب نیست و سرعت حتی به استاندارد هم نمیرسه.نقل قول:
صبح ساعت 7 بلند شدم قطع بود ! :41:
نگاه کردم زده 128 12گیگ........... من این مودمو با خرید ال سی دی سامسونگ دادن بهم 2 ساله 12 گیگ بازم خوبهنقل قول:
بابا بخیال این حرفا شین وقتی قرار باشه یه چیزی به دست شما نرسه حالا هی شما بیا از کیفیتش ایراد بگیر . کلا اینترنت یه چیزی هست به خاطر مسایل سیاسی امکان پذیر نیست سرعت خوب دست من و شما برسه وگر نه زیر ساخت های ایران الان واقعا عالی هست . او چیزی هم که فعلان داریم رو حساب اینه که نگیم نداریم . ( دوستان سانسورچی بدو بیا پست منو delete کن)
با این جمله ی شما در مورد خیلی از امکانات در ایران کاملا موافقم. ما اینترنت پرسرعت داریم که فقط داشته باشیم، موبایل داریم که فقط داشته باشیم، MMS داریم که فقط داشته باشیم و الان هم که نسل سوم خواهیم داشت ولی در حد اسم و با شرط و شزوط مسخره.نقل قول:
او چیزی هم که فعلان داریم رو حساب اینه که نگیم نداریم .
بابا شما چتونه ؟؟؟
من که کوچیکترین مشکلی ندارم...
تبریک دوست مننقل قول:
میشه سرعت و منظقه تونو بنویسید
شما احتمالا بدنتون گرمه هنوزنقل قول:
کسی میدونه برای عید طرح ویژه ایمی خوان اعلام کنند ؟
اینم برای من :
موپم جیبی طرح ۲ساله ---- البته من زیاد استفاده ندارم امروز adsl قطع بود اجبارا استفاده میکنم ولی بازم راضیم
من که راضیم سرعت خدا :31:
امروز صبح پینگ عالیهههه
ولی از لحاظ سرعت ماشالله یه ذره هم بالاتر نمیره
سلام دوستان
امروز داشتم سایت مبین نت رو میدیدم ولی معنی این جمله رو نفهمیدم : ضریب اشتراک پهنای باند در این طرح ها یک به چهار میباشد.
یکی منو روشن کنه. مرسی.
512 تقسیم به 8 بشه سرعت میشه 64نقل قول:
512 تقسیم به 4 بشه سرعت میشه 128
توی طرح های تشویقی این سرعت رو بهتون می ده و اگر شبکه ok باشه به این سرعتم خواهی رسید
آقا من مدتیه گوگل واسم ف.لتره!
سایت اصلیو میگم
واس شمام همینطوره؟
مال من خیلی وقته
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
تهران منطقه عباس آباد طرفای سید خندان(خخیابان خرمشهر اگه بلد باشین)نقل قول:
تبریک دوست من
میشه سرعت و منظقه تونو بنویسید
512 30 گیگ در 6 ماه البته با مودم بیرونی
خیلی هم خنکه 2 ساله دارم اصلا تغیر نکرده...نقل قول:
شما احتمالا بدنتون گرمه هنوز
خیرنقل قول:
برا من مثل فرفره کار می کنه
نقل قول:ای بابانقل قول:
نمیشه که واسه یکی قطع باشه،یکی استفاده کنه که:41:
این سرویس مبین نت چرا چند هفته ای هی قطع و وصل میشه ؟ چیکار دارن میکنن؟؟
دوست عزیز تازه حالت سومی هم وجود داره و اون منم. برای من کلا سرویسهای مربوط به گوگل سرعتش از دایال آپم پایین تره. مثلا جی میل رو با محیط اصلیش اصلا لود نمیکنه و فقط محیط ساده اش وصل میشه. اگر فایلی برام فرستاده باشن اصلا نمیشه از طریق جی میل دانلود کنم چون سرعتش واقعاپایینه. برای همین فوروارد میکنم رو یاهو و از اونجا دانلود میکنم. مورد بعدی جستجوی گوگله که اونم سرعتش خیلی پایینه و من قیدشو زدم.نقل قول:
خلاصه این است دیگه:31:
من الآن چند ماهه دارم میگم همین مشکلو دارم. کلا سرعت ssl پایینه( به غیر از بانک های ایران)نقل قول:
این مشکل هم فقط برای مبین نته و بقیه جاها هیچ مشکلی ندارن.
ولی یه روش هست که میشه راحت دورش زد و به ریش مبین نت و ... خندید:21:
نقل قول:اون تقسیم به هشتی که شما میگی تبدیل بیت به بایته! اون تقسیم به 4 هم مربوط به ضریب اشتراکه!نقل قول:
توی ضریب اشتراک 1 به 4 یعنی حداقل سرعت شما باید باشه 16 کیلوبایت بر ثانیه(128 کیلوبیت برثانیه)
و در حداکثر سرعت هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
اما...
مبین نت برای تبلیغ میاد 512 با ضریب اشتراک 1 به 4 رو روی 768 میبنده که حداکثر سرعتش میشه 96 کیلوبایت برثانیه.
oh my god...:18:نقل قول:
حالا خوبه همه داریم از یه شرکت خدمات میگیریم:41:
چی بگم والا ......
برای من عالی کار میکنه
ADSL هم گرفتم ولی وایمکس بهتر جواب یده