آخرین تراز قبولی نرم افزار تهران مرکز چنده؟
Printable View
آخرین تراز قبولی نرم افزار تهران مرکز چنده؟
حذفیات کنکور 89 کتابای ادبیات یه مقدار قاطی داشت خصوصا واسه فارغ التحصیلا که در اوردم»»
ادبیات 3 : دروس "داستان داستان ها" و "از پاریز تا پاریس" مطمئناً حذف شده ولی دروس"قاصدک" و "سه پرسش" رفع حذف شده و ممکن است سوال مطرح شود.
زبان فارسی 3 :متن «موزه کلمانسو» از درس "نگارش تشریحی" و درس "واحدهای زبر زنجیری گفتار" مطمئناً حذف شده ولی متن «عـدل» از درس "نگارش تشریحی" و متن «قبض آب» از درس "طنز پردازی" و همچنین درس "اسناد و نوشته های حقوقی" رفع حذف شده و ممکن است سوال مطرح شود.
ادبیات 2 : حذف ندارد.
کتاب زبان و ادبيات فارسي 1 و 2 (پيش دانشگاهي): درس "نفحات صبح" ، درس "راه بي نهايت" ، درس "به بلبل" ، شعر "تسلي خاطر" و درس "افشين و بودلف"مطمئناً حذف شده ولی درس"صداي پاي آب(از چشم ها را بايد شست به بعد)" رفع حذف شده و ممکن است سوال مطرح شود.
نکته ای که وجود دارد این است : اگر چه دروسی حذف شده اند ولی با توجه به اینکه در کتب جدید واژه نامه و دیگر ضمیمه ها دستخوش تغییر نبوده اند توصیه می شود که ضمیمه های کتب بررسی شوند.
لازم به ذکر است! که سال چاپ کتاب ها مهم است مثلاً زبان فارسی 3 چاپ 87 بقیه منابع:
[HTML]http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1388/880810_01.php[/HTML]
دبگر حذفیات اعلام شده:
[HTML]http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1388/880824_01.php[/HTML]
لطفاً در تایید این مطلب نظرات خود را اعلام کرده و مرا یاری کنید
منم زبان قلمچی رو 85 میزنم ولی اینبار سینجش کلی وقت از دست دادم هیچ . درصدم 60 شد !!
کم حجم و مقوی خیلی سبز رو یه نگاهی بندازنقل قول:
سلام دوستان.
اینجا تجربی نداریم؟همه کارنامه ها تا الان ریاضی بود.:5:
ناامیدی اونم با این تخمین رتبه؟:18:نقل قول:
من تجربی هستم ولی این سری سنجش شرکت نکردم . قلمچی شرکت کردم . ایشالا مرحله آخر سنجش شرکت میکنم . البته بقیشونو ثبت نام کردم میرم سوالاشو میگیرم رفع اشکال میکنمنقل قول:
دوستان سلام
من جميله ام از قطر
ميرم سر اصل مطلب من اميد اينجام معلمامون ميكن يه رقمي منطقه 3 ميشم مرحله اي سنجش كه ميدادم من نخونه 50 ميشد رتبه ام ولي جامع يهو رفت 400 جيكار كنم من؟؟؟؟؟
اعصابم ريخته بهم نا اميد شدم شديداااااااا
به این دوست من امید هست؟نقل قول:
ببينيد كنكور بحثش جداست با اينكه خيلي از ادما ميكن با 2 ماه خوندن نميشه سراسري قبول شد من كاملاااااا مخالفم هر كي يه استعداد و هوشي داره
من فك ميكنم نبايد نا اميدش ميكردي همين 2 ماه ميدونيد اكه انكيزه ادم داشته باشه جي ميشه واقعااا!!!!:18:
به قول خودت چون شرایط برای آزمون دولتی فرق میکنه و آزمونش از سطح بالاتری برخوردار هست نمیشه امید زیادی به قبولی داشت ولی نباید امیدت رو هم از دست بدینقل قول:
بیشتر از 2 ماه مونده تا کنکور اگر واقعا بخوای قبول شی صد در صد قبولی بهت قول میدم ولی اگر با همین نگاه نا امیدی بخوای بری جلو آزاد هم قبول نمیشی امید داشته باش که روزهای قشنگ انتظارت رو میکشن
در این مدت هم ببین بودجه بندی کنکور رو ببین از کدوم قسمتها تعداد سوالات بیشتر هست تمرکز کن رو همون قسمتها و تا میتونی تست بزن از اواسط خرداد هم تستهای جامع رو با فاصله زمانی کم شروع کن
وقت زیاده هنوز پس غفلت نکن این روزها ثانیه ثانیه هاش هم مهمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشاپیش قبولی همتون رو تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نتونستم کارنامه دوستان رو ببینم
خواهشا اگه عکس رو آپلود میکنید تو سایتهای معتبرتری آپلود کنید که اینقدر زود آدرسش منفجر نشه
نمیدونم چرا اصلا یاد دانشگاه آزاد نبودم...
من انتخاب اولمو نرم افزار تهران مرکزی زدم...یه تحقیقی کردم پارسال آخرین تراز 5900 بوده...
به نظرتون میشه از الان خوب خوند و قبول شد؟
5900 یا همون 6000 آوردن آسونه؟
برای موفق شدن تو کنکور آزاد چیکار کنم؟
فیزیک و شیمی آزاد خیلی آسونهنقل قول:
اینا رو بالا بزن و عمومی های آزاد هم خدا وکیلی خیلی خیلی آسونه اونا رو هم راحت میتونی بالا بزنی.
نگران نباش.
اگه هدفت فقط آزاده رو تست های این چند سال کار کن چون اکثر سوالاش شبیه هم هستن.
یه چیزایی معلم زبان ما گفت به نظرم به درد بخوره ( هر چند خودم 2تا اشتباه تو متن داشتم)نقل قول:
1.متنو نخونین.
2.اول سوالای کوتاه مثل اینکه این ضمیر به چی برمیگرده و ... جواب بدین که اگه وقت نکردین همه رو جواب بدین 2-3 تا زده باشین. این سوالا هم با خوندن 1-2 جمله قبل و بعد اغلب جواب می ده.
3.برای سوالایی که گفته مثلا کدوم جمله درسته فلان چیز چی شده و... یه کلمه کلیدی توش پیدا کنین با چشم تو متن هم اون کلمه رو پیدا کنین و صحتشو بررسی کنین.
4.سوالایی که می گه کدوم عنوان برای متن مناسب تره اغلب با 1-2 جمله اول و 1-2 جمله آخر جوابش پیدا میشه.
5.اگه هم خواستین متنو بخونین رو تلفظ کلمات و معنی بعضیاشون نمی خواد فک کنین.
من خودم از همش استفاده نمی کنم اما فک کنم با اغلبش میشه 7-8 از سوالای متنو زد.
سلام
بچه ها برین تاپیک اخبار ماله نحوه سوابق تحصیلی اومده یعنی از 31 میاد رو سایت سنجش
انگار درد سر زیاد داره باید بری کارنامه دیپلم رو از مدرسه بگیری بعد یکی یکی ببینی درست تو سایت زدن یا نه
بیکارن میرن نمره های مارو از 4 سال پیش تا الان در میارن ؟ :دی
یه سوال ..البته قبلا هم پرسیدم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم :دی
من موقع ثبت نام کنکور سراسری تو قسمت معدل کل ،معدل کل سال سوم رو وارد کردم...در حالیکه شواهد حاکی از اینه که بایستی معدل کل دیپلم رو وارد می کردم...حالا می خوام ببینم واسه ثبت نام تو دانشگاه این مشکلی درست نمیکنه واسم؟
:19:
سلام دوستان
یه سوال داشتم که تقریبا هیچکس توی این فروم به اون جواب درست و حسابی نداد .
من دیپلمم رو به صورت داوطلب آزاد گرفتم
معدلم 14.3
میخواستم بدونم میتونم اصلا به دانشگاه برم با این دیپلم
میتونم سال دیگه واسه دانشگاه آزاد یا دولتی کنکور بدم ؟
در ضمن اونجور که بوش میاد کنکور 90 حذف شده
اگه اینجور باشه باز میتونم به دانشگاه برم
باز اگه نشد میتونم به پیام نور برم
دارم میرم سربازی تا 2-3 هفته دیگه
البته فقط به عشق اینکه بتونم برم دانشگاه میخوام برم سربازی
لطفا اگه اطلاعاتی در این مورد دارید دریغ نکنید
خیلی کارم گیره ...
ممنون
سلام اولا اين رو عرض كنم كه كنكور سال 90 معلوم نيست كه حذف شده باشه .نقل قول:
شما با هر ديپلمي ميتونين به دانشگاه برين ( البته اگه نظري باشين بايد پيش هم داشته باشين )
براي سال ديگه هم ميتونين كنكور بدين و اگه قبول هم بشين و موقع خدمت رفتن غيبت نداشته باشين بدون قيد و شرط از خدمت مرخص ميشين و بسته به نوع رشته اي كه قبول شدين بهتون مهلت ميدن كه درستون رو بخونين و تموم كنين .
پيام نور رو بيخيال شو دوست عزيز . شما كه اينقدر علاقه به درس خوندن دارين حداقل اگه سراسري يا آزاد قبول نشدين برين علمي كاربردي كه شهريه كمتري نسبت به آزاد داره و قبول شدنش هم تقريبا هيچ كاري نداره .
راستي نگفتين رشتتون چيه ؟
دوستان به نظرتون کیفیت چاپ سوالات سنجش خیلی ضایع نیست ؟(حتما چون ارزونه اینجوریه!) نکنه این آزمون فقط اینجوری بود؟ پاسخ تشرحیش هم خیلی ضایع ست اصلا نمیشه باهاش رفع اشکال کرد مثلا تو ریاضی و فیزیک حتی نگفته از کدوم فرمول استفاده کرده فقط عددگذاری کرده !!! خلاصه من که اصلا با سنجش حال نکردم و آزمون سوم هم ثبت نام نکردم بجاش آزمونای 11 و 12 گزینه 2 ثبت نام کردم حالا خدا کنه آزمون بعدی بهتر بشه
خیلی جالبه دو هفته پیش آزمون دادم الان دارم ایراد میگیرم:31: واقعیتش وقتی داشتم رفع اشکال میکردم دیدم اصلا نگفته چیکار کرده برای چی اینکارو کرده فقط عددگذاری خلاصه واسم گنگ بود !!!
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
براي سال ديگه هم ميتونين كنكور بدين و اگه قبول هم بشين و موقع خدمت رفتن غيبت نداشته باشين بدون قيد و شرط از خدمت مرخص ميشين و بسته به نوع رشته اي كه قبول شدين بهتون مهلت ميدن كه درستون رو بخونين و تموم كنين .
نمیدونی چقدر خوشحال شدم
البته 3 ماه غیبت داشتم که کارت سبزم اومد و نرفتم و فک کنم 3 ماه دیگه هم غیبت بخورم ( کلا 6 ماه )
حالا اگه کنکور 90 رو قبول شدم ولی نگذاشتن برم ، میتونم بعد از سربازی با همین قبولی 90 برم ؟ اصلا میشه ؟
علمی ، کاربردی هم باید کنکور بدم درسته ؟نقل قول:
پيام نور رو بيخيال شو دوست عزيز . شما كه اينقدر علاقه به درس خوندن دارين حداقل اگه سراسري يا آزاد قبول نشدين برين علمي كاربردي كه شهريه كمتري نسبت به آزاد داره و قبول شدنش هم تقريبا هيچ كاري نداره .
رشتم کار و دانشه ( برنامه نویسی کامپیوتر )نقل قول:
راستي نگفتين رشتتون چيه ؟
پیش دانشگاهی هم نداره فک کنم ( درسته ؟ ) ( نکنه باید پیش دانشگاهی هم بخونم ؟ )
بازم ممنون
اتفاقا عمدا این کارها رو میکنه که خلاقیت ما فوران کنه:31:نقل قول:
واسه قبول شدن توی دانشگاه آزاد رشته ی مهندسی نرم افزار واحد تهران مرکزی..این 2 ماه کافیه؟ البته من صفر نیستم...
چه درسایی رو بیشتر بخونم؟ کدوم درس تو عمومیا تاثیرش بیشتره؟
شاید واسه کسی که خونده خوب باشه ولی کسی که نخونده چی؟ مگه نمیگن پاسخ تشریحی باید خوب باشه تا اطلاعات علمی بالا بره ولی سنجش اصلا اینجوری نبود!!!نقل قول:
اتفاقا عمدا این کارها رو میکنه که خلاقیت ما فوران کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیمان جون تراز نرم افزار تهران مرکز از سال 85 تا 88 به ترتیب :نقل قول:
6200 - 6086 - 6027 - 5957
اینم کارنامه داش بهنام که چند وقت پیش ازش گرفتم فقط دقیق نمیدونم برق قدرت با نرم افزار تو یه زیرگروهن یا نه ولی فکر نکنم خیلی فرق کنه(با اجازه داش بهنام ولی فکر نکنم اصلا اینورا پیداش بشه داره بکوب میخونه:31:):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه این تراز 6482 که 400 تا هم از نرم افزار بیشتره! به نظر خودت بازم نمیتونی قبول شی؟!!
اگه غيبت داشته باشين ترخيص نميشين از خدمت ( مگه اينكه پارتي داشته باشين )نقل قول:
البته 3 ماه غیبت داشتم که کارت سبزم اومد و نرفتم و فک کنم 3 ماه دیگه هم غیبت بخورم ( کلا 6 ماه )
براي سال 91 نميشه با كنكور 90 رفت حتي تو دانشگاه آزاد هم نميتونين رزور كنين همه اين مدت رو .نقل قول:
حالا اگه کنکور 90 رو قبول شدم ولی نگذاشتن برم ، میتونم بعد از سربازی با همین قبولی 90 برم ؟ اصلا میشه ؟
البته شما كه اينقدر علاقه دارين بعد از پايان خدمت هم ميتونين به راحتي قبول بشين ديگه .
رشته شا پيش نداره و با همون ديپلم وارد كارداني ميشين .نقل قول:
رشتم کار و دانشه ( برنامه نویسی کامپیوتر )
پیش دانشگاهی هم نداره فک کنم ( درسته ؟ ) ( نکنه باید پیش دانشگاهی هم بخونم ؟ )
بله كنكور جامع داره كه قبول شدنش خيلي راحته .نقل قول:
علمی ، کاربردی هم باید کنکور بدم درسته ؟
خب ببین درصداشم خوبه..من نمیدونم همچین درصدایی رو تو آزاد زدن چه جوریه؟آسونه سخته...نقل قول:
تازه این تراز 6482 که 400 تا هم از نرم افزار بیشتره! به نظر خودت بازم نمیتونی قبول شی؟!!
ای بابانقل قول:
اگه غيبت داشته باشين ترخيص نميشين از خدمت ( مگه اينكه پارتي داشته باشين )
هرچي سنگه همه پيش پاي لنگه
البته معاف از رزم هم هستم
ممنوننقل قول:
براي سال 91 نميشه با كنكور 90 رفت حتي تو دانشگاه آزاد هم نميتونين رزور كنين همه اين مدت رو .
البته شما كه اينقدر علاقه دارين بعد از پايان خدمت هم ميتونين به راحتي قبول بشين ديگه .
ولی موضوع اینه که میترسم کنکور تا اون موقع فرت
این کنکور ربطی به کنکوری که قراره حذف شه نداره ؟نقل قول:
بله كنكور جامع داره كه قبول شدنش خيلي راحته .
درسته
ممنون عمو محسن بابت جوابهای کاملتون
خیلی خوشحالم کردید
سوء تفاهم نشه درصدا که خوبه ولی خوب 400 تا از ترازی که تو میخوای بیشتره این 400 تا فکر کنم خیلی درصدارو کم میکنه ولیمن مطمئنم بین کنکور سراسری و آزاد اگه تست های آزاد سنجش آخر بزنی و پاسخ تشریحی بخونی حتما قبول میشینقل قول:
در ضمن دوباره سوءتفاهم نشه اصلا این کاری که تو میکنی درست نیست تا 1 روز مونده به سراسری فقط به سراسری فکر کن چرا میخوای دوباره حسرت این دو ماه بخوری همین دوماه رو خوب بخونی بهترین رشته سراسری قبول میشی از ما گفتن مطمئنم اگه از این دوماه استفاده نکنی بعد میگی اگه برمیگشتم دوماه پیش میترکوندم!!!
سلام دوستان
امیدوارم که همگی روزای خوبی رو داشته باشین و تو این روزایی که فاصله زیادی تا کنکور سراسری ندارم...خوب درس بخونید و مرور کنید و تست مجموعه ای بزنید.(تست زنی تک درس ممنوع!!)
این کارنامه خودمه تو کنکور آزاد(البته من آزاد رو الکی شرکت کردم:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که تمام تلاشمو واسه سراسری میکنم..تازه واسه آزادم باید این 2 ماهو بخونم...ولی با این وضعی که دارم سراسری اونینقل قول:
سوء تفاهم نشه درصدا که خوبه ولی خوب 400 تا از ترازی که تو میخوای بیشتره این 400 تا فکر کنم خیلی درصدارو کم میکنه ولیمن مطمئنم بین کنکور سراسری و آزاد اگه تست های آزاد سنجش آخر بزنی و پاسخ تشریحی بخونی حتما قبول میشی
در ضمن دوباره سوءتفاهم نشه اصلا این کاری که تو میکنی درست نیست تا 1 روز مونده به سراسری فقط به سراسری فکر کن چرا میخوای دوباره حسرت این دو ماه بخوری همین دوماه رو خوب بخونی بهترین رشته سراسری قبول میشی از ما گفتن مطمئنم اگه از این دوماه استفاده نکنی بعد میگی اگه برمیگشتم دوماه پیش میترکوندم!!!
که میخوام فکر نکنم بشه...
ببخشید یه سوال : نمره کل شما چند شد؟نقل قول:
بله اگه میشه بگین چه رشته ای هم تو کدوم دانشگاه قبول شدین...نقل قول:
ببخشید یه سوال : نمره کل شما چند شد؟
نقل قول:
ببخشید یه سوال : نمره کل شما چند شد؟
تراز کل :6302نقل قول:
بله اگه میشه بگین چه رشته ای هم تو کدوم دانشگاه قبول شدین...
انتخاب اول رو معماری همدان زده بودم که با حدود 600 نمره از نمره اخرین فرد قبولی بالا تر بودم
البته انتخابم بالا نبود وگر نه جاهای بهتری میشه با این تراز قبول شد
موفق باشین
ناامید نشو پسرجوننقل قول:
امضامو به یاد داشته باش و یه کم به خودت مطمئن باش
نا امید نیستم..گفتم که تلاشمو میکنم..نقل قول:
ناامید نشو پسرجون
امضامو به یاد داشته باش و یه کم به خودت مطمئن باش
خطاب به اون دوستمون که پرسیده بودن:
با احتمال زیاد فکر می کنم کسی که رشته اش کارودانش یا فنی و حرفه ایه، برای شرکت توی کنکور سراسری نظری، باید دوره ی پیش دانشگاهی رو بگذرونه.
سلامنقل قول:
نمیدونم چرا اصلا یاد دانشگاه آزاد نبودم...
من انتخاب اولمو نرم افزار تهران مرکزی زدم...یه تحقیقی کردم پارسال آخرین تراز 5900 بوده...
به نظرتون میشه از الان خوب خوند و قبول شد؟
5900 یا همون 6000 آوردن آسونه؟
برای موفق شدن تو کنکور آزاد چیکار کنم؟
از کجا تحقیق کردین که فهمیدین؟ من نرم افزار نجف آبادو میخوام بدونم آخرین ترازش چی بود.
من پارسال انتخاب اولمو یه رشته بی ستاره زدم که بد هم نبود. هیچی نخونده بودمو فقط از نهایی ها یه چیزایی یادم بود ولی با تراز 5000 قبول شدم. یعنی تا 5000 آب خوردنه.
و اینکه دیروز یه مشاور اومد مدرسمون، گفت اگه هیچی نزنین ترازتون میشه 3800!!! اگه همه رو منفی بزنین میشه 0
خب از خودتون یه درصد بگیرین؛ دفترچه پارسالو اگه ندارین انگار دوباره اومده تو بازار.نقل قول:
خب ببین درصداشم خوبه..من نمیدونم همچین درصدایی رو تو آزاد زدن چه جوریه؟آسونه سخته...
سلامنقل قول:
با احتمال زیاد فکر می کنم کسی که رشته اش کارودانش یا فنی و حرفه ایه، برای شرکت توی کنکور سراسری نظری، باید دوره ی پیش دانشگاهی رو بگذرونه.
یعنی چی ؟
من یکم آی کیوم پایینه
آخه اون دوستمون یه چیز دیگه گفتن
تا اونجایی که میدونم اصلا کار و دانش پیش دانشگاهی نداره
کنکور سراسری نظری با کنکور سراسری مگه فرقی میکنه ؟
در ضمن این سوال صفحه قبل منو جواب بدید ممنون میشم
دوستان لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
کنکور جامع ربطی به کنکوری که قراره حذف شه نداره ؟
ممنون
تو سایت پیروز آخرین ترازای رشته های مختلف از سال 85 تا 88 موجوده !نقل قول:
از کجا تحقیق کردین که فهمیدین؟ من نرم افزار نجف آبادو میخوام بدونم آخرین ترازش چی بود.
اخرین تزار نرم افزار نجف آباد به ترتیب از سال 85 تا 88 :
5804 - 5456 - 5213 - 5042
اینم سایت پیروز:
کد:http://piroozgroup.ir
یعنی اگه بخوای کنکور سراسری خودتون رو شرکت کنید اشکال نداره. همون کنکوری که منابع اش کتابای فنی و حرفه ای هستش. اما اگه بخواید کنکوری سراسری اصلی، یعنی همونی رو که ماها می دیم و منابعش از کتابای ما هستش رو شرکت بکنید، باید برید پیش دانشگاهی ریاضی یا تجربی یا انسانی رو بگذرونید.نقل قول: