برای منم همین اتفاق افتاد اما 10 دقیقه بعد از اینکه داشت از حجمم کم میکرد مودمو رست کردم و درست شد.نقل قول:
با این اوضاع حتی نمیشه مطمئن بود که حجم کم نکنه، یه شب ادم میخواد بخوابه این همینجوری از حجم کم میکنه.
Printable View
برای منم همین اتفاق افتاد اما 10 دقیقه بعد از اینکه داشت از حجمم کم میکرد مودمو رست کردم و درست شد.نقل قول:
با این اوضاع حتی نمیشه مطمئن بود که حجم کم نکنه، یه شب ادم میخواد بخوابه این همینجوری از حجم کم میکنه.
منم گفتم چرا حجمم اینقدر کم شد پس برای این بوده!!!
دوستانی که از اسیاتک اکانت دارند شبانه حدودا چقدر میتونید دانلود کنید در شرایط معمولی ؟؟ مثلا سرعت 50 kb
بنده700 مگابایتنقل قول:
البته بعضی دوستان میگن ساعت 7 به بعد سرعتشون خیلی زیاد میشه و فکر کنم بیشتر دانلود کنن
ببخشید سرعت سرویس شبانه همیار نت چطوره اصلا رایگان داره چه ساعتی هست ایا سرویس بالاتر سرعت شبانش بیشتره یا کلا همه یکسان بسته میشه
سرعت تقریبا با اکانتی که می گیرید متناسب هستنقل قول:
اره مثل اسیاتک نیست که سرعت شبانه ها یکی باشه هر چی بالاتر بگیری سرعت شبانه هم بالاتره
2تا7 فکر کنم
شرکت آسیاتک عواید حاصل از خرید هر گیگ حجم اضافه در روزهای 26 و 27 مرداد ماه 91 را برای ابراز همدردی با زلزله زدگان این حادثه در نظر گرفته و به سازمانهای حمایتی مرتبط تقدیم خواهد کرد.
ایرانی بودنمان را اثبات کنیم.
نقل قول:
من تا ساعت7:15 حدود 750 مگ میگیرم از 7:15 تا 8 سرعت خیلی عالی میشه و حودود 400 تا 500 تا هم اون موقع میگیرم....
در کل حدود شبی 1.2 گیگ...
با سلام خدمت تمامی دوستان.بنده در شهرک ولی عصر (مرکز فیاض بخش) می باشم.خیلی دنبال adsl یا wimax گشتم.هنوزم به نتیجه ای نرسیدم.وایمکس ایرانسل در منطقه ما (خیابان هرمزگان) بین سبز و زرد است.به نظر شما adsl بردارم یا wimax? چرا؟اگه adsl کدوم شرکتو پیشنهاد میدید؟من خیلی از اینترنت استفاده نمی کنم و الان هم نمیتونم 700 صفحه این تاپیک رو با دیال اپ بخونم.ممنون می شم راهنماییم کنید.
سلام دوست من... من شهرک ولی عصر... مرکز فیاض بخش هستم...خونمون هم بلوار هرمزگان کوچه 10 هستش... من هم ماتریکس دارم و هم آسیاتک.... ببین ماتریکس با چیز پی ان سرعتو محدود میکنه... شبانش هم اندازه آسیاتک هست... الان به نظرم آسیاتک بگیری بهتره... اگه خطو امکاناتت خوب باشه آسیاتک مرکز فیاض بخش روزانه رو 6 مگ میبنده و شبانه جدیدا تو حدود 50 کیلوبات هستش... البته شرکت بیسنت هم هستش که من هنوز فیاض ندیدم از بچه ها داشته باشن....نقل قول:
[QUOTE=arashsard;7164069]سلام دوست من... من شهرک ولی عصر... مرکز فیاض بخش هستم...خونمون هم بلوار هرمزگان کوچه 10 هستش... من هم ماتریکس دارم و هم آسیاتک.... ببین ماتریکس با چیز پی ان سرعتو محدود میکنه... شبانش هم اندازه آسیاتک هست... الان به نظرم آسیاتک بگیری بهتره... اگه خطو امکاناتت خوب باشه آسیاتک مرکز فیاض بخش روزانه رو 6 مگ میبنده و شبانه جدیدا تو حدود 50 کیلوبات هستش... البته شرکت بیسنت هم هستش که من هنوز فیاض ندیدم از بچه ها داشته باشن....[/QUOTبا تشکر از شما همسایه.من خودم بیشتر نظرم رو وایمکسه البته میدونم اینجا جای بحثش نیس ولی نظر شما چیه؟کسی رو دیدی تو شهرک وایمکسو امتحان کرده باشه؟2020 هم تعریفشو شنیدم.نظر اخر شما و دیگر دوستان ؟؟؟
سرعت سوکس هم میتونن محدود کنن؟!نقل قول:
همیار نت را شما تجربه نکردین شرکت خوبیه!
راستی دیشب ارم نت مشکل داشت کانکت نمیشد یه نیم ساعتی ارور 718 میداد
وایمکس شبانه رایگان ندارهنقل قول:
میتونید سایت ایرانسل ثبت نام کنید خودشون تماس میگیرن بررسی میکنن منطقتون را
دوستان من شارژم تموم شد
فعلا برقراری موقت زدم
میخوام شارژ کنم وارد درگاه بانک نمیشه
کاری میشه کرد؟
========
یکی از دوستام که از یک شرکت دیگه adsl گرفته برام شارژ کرد ولی یادش رفت بروز رسانی رو بزنه....و اکانتم هم ششم تمام میشه...آیا شرکت میتونه کاری کنه؟
دوستتان اسیاتک ساعت 2 برای شما قطع میشه و بعد خودش اتومات میره روی شبانه؟ چجوریاس؟
نه دیگه قطع نمیشهنقل قول:
دوستان ببخشید یکی نیست بگه از همیار نت که سرویس گرفته سرعت شبانش چطوره من شنیدم با روزانه تفاوت نداره ولی گفتن روی 64 من همین الان با پارس انلاین بد نیست شبی 1.5 با سرویس 512 میخوام ببینم این همیار چطوره ؟
[QUOTE=iman400;7164122]سلام...من میگم ADSL بگیر بهتره... اگه دانلود شبانه خیلی سنگین نداری بیسنت بگیر...نقل قول:
بله بی شرفا...نمیدونم چه جوری محدود میکنن.... مثلا من با ساکس با ارم نت همون سرعت بدون ساکس رو دارم... مثلا اگه دانلود 200 باشه با ساکس هم 200 هست... همینطور سرعت پیج باز کردن اما با ماتریکس اگه سرعت دانلودم بدونم ساکس مثلا 200 باشه با ساکس میشه 70 ....نقل قول:
کسی سایت خوب برای اپلود تورنت سراغ نداره؟
دوستان آسیا تکی لطف کنند کمکم کنند
من 5 شنبه صبح به نمایندگی شهرم برای تمدید سرویس رفتم 4 -5 بار تاکید کردم گفتم سرویسم طرح شبانه رایگان باشه ...اونا گفتند 128 با شارژ ماهیانه 2 گیگ 3ماهه بگیری طرحت رایگان هست و نیم بها نیست ... خوب ما هم خیالمون راحت که طرح ما رایگان هست شبانه بعد دوشب دانلود دیدم که 1.5 گیگ از شارژم کم شده ...که بله طرح سرویس بنده نیم بها هست ....به شیراز و تهران تماس گرفتم گفتند فایده نداره ... تغییر سرویس نداریم .... حالا به نظر شما چکار کنم با نمایدگیمون ؟/؟ راه حلی به ذهنتون میرسه
کاری نمیشه کرد/باید حجمتون تمام بشه تا سرویس جدید بگیرین/همون اوایل ساعت رایگان باید چک میکردید ببینید از حجمتون کم میشه یا نهنقل قول:
از اکانت دیگران هم میتونی استفاده کنی
دوستان 256 و 512 محدود و نامحدود بيست نت سرعتش چنده؟
بالاخره من نفهميدم اين محدود چه طوري محاسبه ميشه!!! بي زحمت توضيح بديد.
حضوري كجا بايد برم؟؟؟؟
يه كمك ميخوام : دوستم زنگ زده به پشتيباني ماتريكس و طرف گفته ميخواي بخواه ميخواي نخواه و فحاشي ( از نوع خواب آور ) كرده به دوستم.كجا بايد شكايت كنه؟ مثل اينكه يه مقداري رو هم بالا كشيدن و پس نميدن.
نقل قول:
این جور که انگار من پول دو تا سرویسو میدم ... اونا هم بشین اونجا و به من بخندد ....
با سلام خدمت به دوستان گل شیرازی.اگه میشه یه کمکی به من درمورد خرید وایرلس بکنید.میدونم اینجا تاپیک adsl هست ولی من جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم.adsl نمیخوام چون هم از این خونه قراره جابه جا بشیم و هم تبلتو لب تابو اینا رو راحت به نت وصل کنم.یه تاپیک هم خودم جدا زدم.خیلی ممنون میشم ازتون اگه هرچه سریع تر بهم کمک کنین چون فردا میخوام برم سفارش بدم.اگه تو تاپیکی که زدم یه سر بزنید واونجا نظراتتونو بنویسید ممنون میشم
نامحدود ها که نهایت سرعتش همون تقسیم بر 8 میشهنقل قول:
زنگ بزنید 2020 تا براتون توضیح بدن و ادرسشون را بگیرید
تنظیم مقررات
شمارش هم فکر کنم این باشه
6463003
6463004
پس باید صبر کنید تا سرویستون تمام بشهنقل قول:
برید خفت اون ادمی را که گفته شبانش رایگان هست را بگیرید
خب محل جدیدی که میخواید برید قابلیت Adsl داره؟ اگه داره وایرلس نگیرید...برای تبلت و لپ تاپ هم خب یه مودم وایرلس بگیرید...نیاز نیست اینترنت وایرلس بگیرید!!! به هر حال وایرلس تو شیراز همیارنت و لیوارفارس ارائه میکنن...نقل قول:
شما درست میگی ولی جایی که قرار بریم برای همیشه نیستو بعداز 1سال دباره برمیگردیم همینجا.راستی برای من حجم دانمود وسرعتش خیلی خیلی مهمه.کسی تو این تاپیک هست که از وایرلس استفاده کنه؟اگه هست سرعت دانمود وحجمش چقدر هستو از چه شرکتی خدمات میگیره.خیلی ممنون از همکاریتوننقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
سلام دوستان ! من روز چهارشنبه صبح رفتم نمایندگی شهرستان درخواست جمع آوری خطمو دادم تا از دست این آسیاتک لعنتی خلاص بشم !!:31: اما زهی خیال باطل !!!:41:نیم ساعت پیش تماس گرفتم پشتیبانی شیراز بهم گفت اصلاً درخواستی برای خط تو روی پنلمون نیست !!!!:18:بدبختیش اینجاست که رفتم درخواستمو تو سایت بیست نت ثبت کردم حتی اونا همون روز چهارشنبه باهام تماس هم گرفتن ولی به خاطر این خط لعنتی آسیاتک که هنوز جمع آوری نشده بود کارم کنسل شد!!!:41: پشتیبانی شیراز بهم گفت بعد تعطیلات دوباره تماس بگیر تا راهنماییت کنیم ! به نظرتون صبر کنم و دوباره بعد از تعطیلات دوباره تماس بگیرم یا برم دقیقاً به همین دلیلی که گفتم تو سایت سازمان بازرسی مخابرات شکایت کنم ؟ به نظرتون اگه الان شکایت کنم فایده داره ؟ می ترسم صبر کنم دوباره تماس بگیرم و با پاس کاری های معروف این پشتیبانی لعنتی روبرو بشم!!!:31: همین یه تماس رو هم با هزار بدبختی موفق شدم بگیرم !!! از صبح بیش از 30 بار تماس گرفتم !!!:31:لطفاً هرچه سریع تر جوابمو بدید !!! به شدت منتظرم !!ممنون!!:42:
بچه ها این 20 نت سرویس های نامحدودش ضریب یک به 8 نداره دیگه ؟ درسته ؟ تا از شر این آسیاتک خیر ندیده راحت بشیم
اگر بخواهیم از آسیا تک خط را جمع آوری کنه چقدر زمان میبره و این کار رو می تونند زودتر هم انجام بدند ؟
سلام کدوم شهرستان ساکنید؟نقل قول:
با دروود
1: دوستانی که دشواری با خط ای دی اس ال دارند و نیزمند سرویس بی سیم هستند م توانند با شرکت فراهوش رایانه تماس بگیرند،همانگونه که پیشتر هم گفته ام،این شرکت با استفاده از شبکه شرکت زیرساخت(که اساسا شرکتی غیر دولتی اما حکومتی است و دارای پوشش مناسبی در کشور می باشد)سرویس بیسیم ارائه می دهد که از این روی باید از سرویس های سیمی معمولی برتری داشته باشد.
2: دوستان در هر شهرستان می توانند با تماس با شرکت مادر فروشنده/پشتیبانی (ارمنت ــــــــــ> آسیاتک)نسبت به شکایت اقدام نمایند.
یا برای درخواست جمع آوری می بایست از شرکتی که درخواست را داده و داوی(مدعی)ثبت درخواست جمع آوری می باشد ،شماره پیگیری را دریافت نمایند .
سلام. من ساکن فسا هستم !
سلام ! من ساکن فسا هستم !:20:نقل قول:
دوستانی که 256 و 512 آسیاتک دارن میشه سرعت شبانه شون رو بگن؟؟؟
فرقی با هم داره؟؟؟ من نتم 2...3 روز دیگه تمومه و چون قیمت 512 جدید با 256 قدیم فرقی نداره میخوام اگه شبانه ش سریع تر هست برم روی 512!!!!
میشه سرعتتون رو بگین!!!
یکی از دوستان 512 داشت، اینطور که صفحه 610_620 میگفت سرعتش با سرعت 128 یکی بود.نقل قول:
عید همگی مبارک
سلامنقل قول:
در مورد درخواست جمع آوری بهترین کار پیگیری از نمایندگی هست
فسا که شرکت adsl زیادی نداره از چه شرکت دیگه ای میخواین استفاده کنید؟
دوستان آساتکی ، شرکت چیزی بهتون عیدی نداده ؟؟
من که چک کردم ، هیچی !
سلام! عید همگی مبارک!!! نمایندگی که از بس باید زنگ بزنی دست آدم از کار میفته!!! چون یا همش اشغاله یا جواب نمیدن !!! همون طور که تو صفحه قبل گفتم رفتم تو سایت بیست نت درخواست دادم و اونا هم با من تماس گرفتن ولی چون این خط لعنتی هنوز از رانژه در نیومده بود موقتاً کار کنسل شد. خلاصه امروز زدم به سیم آخر و با خودم گفتم فایده نداره اینقدر وقت خودمو صرف پاس کاری های این پشتیبانی مزخرف نمایندگی فسا و شیراز کنم و رفتم تو سایت سازمان بازرسی مخابرات شکایتمو ثبت کردم !!!نقل قول:
دوستانی که فکر میکنن اینترنت وایرلس هیچ امکاناتی نمی خواد و میتونن راحت با لپتاپ یا تبلتشون امواج رو دریافت کنن ، باید عرض کنم که .. زرشک :)
آقایون / خانوما توجه کنین اینترنت وایرلس زمانی به درد می خوره که شما نتونین ADSL رو راه اندازی کنین... حالا چرا؟
1. ی دکل باید بخرین 200 300 تومن
2. دکل باید رو پشت بوم خونتون نصب بشه تا بتونه به فرستنده دید داشته باشه ، که اگه نداشته باشه باید رو پشت بوم آپارتمان همسایتون نصب بشه
3. حالا اگه هم همسایتون ی آپارتمان داشت که این روش نصب بشه ، نباید فاصله اش با شما بیشتر از 100 متر باشه به دلیل افت سرعت وحشتناک در کابل های بسیار بلند ( مثلا ماتریکس در صورت فاصله بیش از 100 متر به شما خدمات نمیده )
4. این کابل که اومد تو خونتون یا باید عادی وصلش کنین به لپ تاپتون ، یا اگه بخواین وایرلس استفاده کنین باید ی access point یا مودم dsl داشته باشین تا بشه به صورت بی سیم استفادش کرد
5. سرعت اینترنت وایرلس هر شرکت برابر هست با سرعت adsl همون شرکت ( با توجه به سرویس انتخابی )
6. اگه فکر کردین اگه اینترنت وایرلس داشته باشید دیگه در زمان های خاص که دولت شیر فلکه ی اینترنت رو میبنده شما که به مخابرات کاری ندارین پس براتون مشکلی پیش نمیاد بازم با عرض شرمندگی باید عرض کنم .. زرشک :)
7. راستی عید همگی مبارک باشه
8. همین :)