نقل قول:
من که نتیجه تست رو نمی بینم!
اینا فقط پیش فرض های نرم افزار هست...
نتیجه تست سیستم شما رو با نمودار سبز رنگ نشون میده که نه در عکس ها دیده میشه و نه در فایلی که قرار دادید.
لطفا دوباره تست کنید و مطمعن باشید که تست درست انجام شده...
نقل قول:
من که نتیجه تست رو نمی بینم!
اینا فقط پیش فرض های نرم افزار هست...
نتیجه تست سیستم شما رو با نمودار سبز رنگ نشون میده که نه در عکس ها دیده میشه و نه در فایلی که قرار دادید.
لطفا دوباره تست کنید و مطمعن باشید که تست درست انجام شده...
دوست من من تست رو تو کامپیوترم ذخیره کردم تو قسمتهای بالای هر تست نوشته my baseline که منظورش کارت منه!
اقا پروفشنال لطفا عکس بردت رو بذار!
اقا امیر تو قسمت بالایی هر تست نوشته mybaseline که منظورش کارت منه چون من این تست رو save کردم به خاطر همین دیگه به رنگ سبز نیست!لطفا نظرتون رو بفرمایید؟؟؟
اقا پروفشنال لطفا عکس برد خودتون رو بگذارید! ضمنا چون من تو ویندوز xp اسکرین شات گرفتم به خاطر همین directx اون فعال نیست وگرنه تو ویندوز سون فعال هست!!
راستی چوک های کارت تو از چه نوعی هست؟!منهم یک بار کارتم رو اورکلاک کردم با درجه استرس ثابت 70 درجه تا 880 فرکانس هسته اون داشت بالا میرفت که من بر گردوندم به حالت کارخونه!! مال من هم توانایی بالایی در اورکلاک داره!!!
اقا امیر تو قسمت بالایی هر تست نوشته mybaseline منظورش کارت من هست چون من تست رو save کردم به خاطر همین سبز رنگ نیست!لطفا نظرتون رو راجع بهش بفرمایید؟
اقای پروفشنال نوع چوک کارت شما چیه؟ضمنا عکس برد کارتون رو هم بگذارید! من هم کارتم رو یک بار اورکلاک کردم و فرکانس هسته اش تا 890 مگاهرتز با دمای پایدار 70 درجه همچنان داشت بالا میرفت که من اونو به حالت کارخونه ای برگردوندم!!نظرتون چیه؟!
راستی من یک سوال دارم از شما معنی این جمله چیه؟!
Researched and Developed By Shuttle Technology co.ltd.uk
این جمله رو از پشت یکی از محصولات شاتل تک گرفتم!!
ضمنا اینم عکس کارت Afox 550ti
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من منتظرم!!
man motazeram
زیر بورد هست منم تاحالا بازش نکردم هیت سینک رونقل قول:
عکس هاش هم روی سایت خود ام اس ای هست
برات میزارم و چوک ها رو مشخص میکنماین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از بورد هست که مال خودمه اگر خواستی میفروشمش
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یکی دیگه هم یک جای دیگه بود یکی هم اونت گوشه بود مشخص نکردم جا انداختم
فکر کنم و بنفش ها هم فکر کنم باشن چون شک داشتم حساب نکردم و فرمز ها رو مطئنم که هستن من تا 1000رو تونستم پایدارش کنم ولی هیچ وقت بیش از 30 دقیقه روی این فرکانس نبوده خواستیش بهت 550میدمش کیف کنی
اقا playstation 3 شما اگه جواب سوال منو که تو قسمت بالا مطرح کردم بلدی لطفا راهنمایی کن؟!
اقا پروفشنال تو عکسی که گذاشتی چرا 6 تا از چوکهای کارت تو تو قسمت gpu کارتت قرار داره!!چون همان طور که تو عکس مشخص هست اون قسمتی که چهار پیچ مخصوص اتصال هیت سینک هست توی اون 6 تا چوک هست علتش چیه؟ضمنا ماسفتهای کارت تو چه نوعی هست؟معمولیه یا low rds هست؟!ضمنا چیپ حافظه کارت تو چه مارکی هست؟!
نمیدونم چرا ولی حتما حکمتی داشتهنقل قول:
الپیدا مموری هست فکر کنم ژاپنی هست مثل همه شرکت ها از الپیدا استفاده کرده اون بنفش ها رو مطمئن نیستم چوک باشه از این جدید ها هست نمیدونم چی بهش میگن مستطیلی ها جامد بهش میگن نمیدونم چی میگن اسمش رو نمیدونم از برپز ترین تکنولوژی های اون موقع استفاده کرده شاید بازش کردم ببینم زیرش چیه خیلی فوضولیم میاد و گارانتیش هم تموم شده خمیر سیلیکونش نمیدوم خوبه یا نه میترسم خوب باشه خودم z3 دارم میترسم بزنم به کیفیت اون نباشه حیفه و باز بست کردنشم به نظر درد سر بزرگی میاد از عکسای اینترنتش البته عکساش خیلی کمه از زیر بورد ۷فاز هست r30هست چوک ها sfcهم اگر اشتباه نکنم روش نوشته
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نوع ماسفت رو نگفتید؟!ضمنا چیپهای شرکت هاینکس خیلی خیلی از چیپهای شرکت الپیدا بالاتره میخواهی سرچ کن متوجه میشی؟مال من هاینیکس هست!ضمنا چیپهای هاینیکس از قابلیت اورکلاک بالاتری نسبت به الپیدا برخوردار هست!!!
خدای من گفتیم قبول کردی تموم شد ولی انگار این قصه سر دراز دارد گفتم که هرچی داشت رو مموری کلاکت رو تا چند بردی ؟ من تا ۴۴۰۰ مگاهرتز که بهنای باند ۱۴۱ گیگابایت برثانیه ای داشتم این مورد مصرف رو به شدت بالا میبره و استیبل بون کارت رو پایین میاره ببیبن تا چند میرینقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
من که گفتم کلاک کارت من همچنان داشت میرفت بالا که من جلوش رو گرفتم ضمنا چیپهای هاینیکس از قابلیت اور کلاک بالاتری نسبت به الپیدا برخوردار هست اینم نرم افزار اورکلاک کم حجم من
دوستان من منتظرم!!
خو تو که حرف گوش نمیکنی چی میگی برو هر میخواهی بکن ما تا تونستیم دیگه گفتیم که برند معتبر تهیه کن فقط یه چیز دیگه اگر بگیم که کارت سوخت شما گارانتی رو چیکار میکنید ایا شرکن سازنده گارانتی کرده ایا ارزش داره به خاطر حالا ۱۰۰ تومان کم تر یا بیشتر کارت ۳۰۰-۴۰۰ تومانی رو بدون پشتیبانی بگیریم و ریسک کنیم و اگر سوخت هیچ کس هیچ جایی نباشه که پشتیبانی کنه بعد کارت شما هر چقدر هم که بالا بره اخرش به سرعت و قدرت مدل مشابه برند های معتبر نمیرسه اگر بگیم مثلا که ام اس ای ۱۵۰ تا اورکلاک بشه مال شما ۳۰۰ حتی پهنای باند شما کمتره و سرعت پردازش هم اگر بازم بگیم مال شما ۳۰۰ تا و ام اس ای به عنوان مثال ۱۵۰ تا بازم شما باید چیزی که کم شده رو جبران بکنید و تازه برسید به فرکانس اصلی و بعد تازه بخواهید جلو برید باز هم کارت شما پایین تر قرار میگیره از این دید بهش نگاه کردی تا حالا فکر کنم این دفه دیگه قانع شدی اگر نشدی من دیگه نمیدوم به چه روشی باید تو رو قانع کردنقل قول:
دوست عزیز من من که عرض کردم با این مبلغ پولی که دادم منظورم همان 237000 تومان نمیشد یک کارت مثل msi خرید که قیمتش اون زمان 400000 تومان بود من تازه با این پول بیشترین استفاده رو کردم چون الانشم با این پول میشه یک کارت gdrr3 با پهنای باند 28 گیگابایت خرید نه مثل مال من که پهنای باندش 64 گیگابایت هست تازه مال من 24 ماه گارانتی تعویض داره کی گفته من بدون گارانتی خریدم!!!! من که ازش راضیم و اکثر بازیهای مدرن مثل crysis2 و crysis 3 و farcry3 رو با رزولیشن 1440.900 به راحتی اجرا میکنم تازه با یه cpu معمولی پنتیوم g645!!!!!
من دو سال پیش ۵۶۰ رو خریدم ۳۶۵ تومان با گارانتی ۲ ساله ماتریکسنقل قول:
اهان گارانتی داره ببخشید شرکتش که اثری ازش نیست چجوری قرار تعویض بشه و باچی تعویض میشه؟
شما رزولوشن صفحه ات حد وسط فول اچ دی و اچ دی هست روی فول اچ دی که بزاری به نکبت میوفته من که با ۵۶۰ کرایسیس رو حدود ۲۴ فریم میگرفتم که بد هم نبود فقط کال اف گوست رو یه مقدارکم اورد اخراش رو که حداقل فریمش۱۰ بود اونم چند ثانیه فقط ولی نمیدونم چرا بعضی مواقع به ۶۰ فریم هم میرسیدم رو اخرین تنظیمات
دوست من شرکت میلا افزار شرکتی هست که کل ایران رو گارانتی میده و شرکتش تو دیتابیس سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت شده هست!! و تو هر شرکت کامپیوتری بری نمایندگی داره و محصولاتی مثل ایلایت گروپ و پروبی لینک و دل وغیره رو ساپورت میکنه!!
سلا به دوستان مادربرد من گیگابایت p61ad3 هست تو قسمت تنظیمات بایوس قسمت pci Gen رو حالت auto هست در صورتی که کارت گرافیک من Pci2 هست ایا نیازه که من اونو از حالت auto به حالت pci2 تغییر بدم یا نه؟!ضمنا تو اون قسمت Pci3 هم داره اگه روی اون بزارم سرعت کارتم بیشتر میشه!!!
اقا امیر هنوز بنچمارک کارت گرافیک منو بررسی نکردی؟؟؟من منتظر جوابتون هستم!!!
یه سوال دارم تو مطمئنی که کارتت اورکلاک شد؟ چون نرم افزاری که داشتی رو من تست کردم تا۱۵۰۰ رفت بالا بدون یک درجه افزایش دما و یک میلی ولت افزایش ولتاژ از ۸۷۰ که میبینی تقریبا دو برایر شد ولی نه فریمی اضافه شد نه هیچ تغییر دیگه ای شما دوباره تست کن و با نرم افزار جی پی یو زد تست کن ببین پارامتر ها بالا میره؟
چرا من تو نرم افزار gpuz تست کردم دیدم فرکانس هسته و شیدر کارتم بالاتر رفته؟!شما باید روی گزینه find max کلیک کنی تا بیشترین فرکانس رو بگیری!!
اقا امیر به دادم برس!!!:n28:
کارته سوخت؟ مرد نیمسوز شد اب شد چیطور شد البته قوانین هم که کشکه ماهم زیر پامیزاریم خوبه مدیرا خوابن چیزی نمیگن
سلام دوستان بهترین کارت گرافیک توی رده 280 تا 320 تومان چه کارتیه ؟ که از بقیه بهتر باشه ؟ من احساس میکنم R7 250 خوب باشه توی این رده
شما کارت گرافیک بهتری با ایم مبلغ سراغ ندارید ؟؟؟؟؟؟؟
درست احساس میکنید حداقل من تایید میکنم خریدش رونقل قول:
منظورت چیه که میگی کارت سوخت!! این جملات بی معنی یعنی چی؟!
همون R7 250 مناسبه!نقل قول:
اقا امیر لطفا نتایج بنچمارک کارت گرافیک من رو تفسیر کن
آقا قیمت Asus MX239H رو دارین به من بدین .
سلام خدمت همگی
می خواستم یه گرافیک بگیرم که چند تا سوال پیش اومد
مادربردم asus p5ql pro هس که pciex16 هس حالا اگر من گرافیکی بگیرم
که ورژن 2و یا 3 PCIEX16 باشه مشکلی پیش میاد؟
و دیگه اینکه ddr2 یا ddr3 باشه فرق میکنه؟ یعنی جفتش ساپورت میشه?
مرسی.
DDR2 یا DDR3 یا ... بودن گرافیک، ربطی به مادربورد نداره!نقل قول:
تمام ورژه های PCIe با هم سازگار هستند!
ولی پهنای باند ورژن های 1 و 2 در مقایسه با ورژن 3 کمتر هست و اگه گرافیک خیلی قوی باشه ممکنه گلوگاه ایجاد کنه...
خیلی ممنون
شما گرافیکی که برای گیم هم خوب باشه چی پیش نهاد میدین؟ بودجه تا400-300 .اصلا می ارزه یه گرافیکه 400 ایی بگیرم؟ گلوگاه ایجاد نمی کنه؟ 200 تومان چطور میشه؟
باز هم مرسی.
سلام میخواستم یک کارت گرافیک بهم معرفی کنید که بازی crysis3 رو با حداقل جزییات با رزولیشن 1440.900 اجرا کنه؟!انویدیا 630 از پسش بر میاد؟!!!
من منتظر جوابتون هستم
چرا کسی جواب مارو نمیده؟!!!
asus 280x بهتره یا msi 770 gaming ؟اولی رو قیمت گرفتم 1150 دومی 1330 در حالی که قیمت جهانی این دوتا یکی هست.
1,027,000 توماننقل قول: