درود و سلام .دوستان عزیز و ارجمند کسی نبود راهنمایی کند؟نقل قول:
Printable View
درود و سلام .دوستان عزیز و ارجمند کسی نبود راهنمایی کند؟نقل قول:
همه جا تعریف از صبا نت هست! اول ببین تو منطقه مخابراتی شما چه شرکت های فعال هستندنقل قول:
می توانید از سایت زیر کمک بگیرید
البته سایت های خود شرکت ها هم معمولا همچین امکاناتی رو دارند.کد:http://www.internetfinder.ir/
ممنون عالی بود :11: ولی صبا نت نداره واسه منطقه ما یکی دیگه لطفا ممنون:11:نقل قول:
سلام بچه ها. من چند روزه یه مشکل برام پیش اومده مودم خیلی Disconnect میشه( یعنی کلا اون چراغ dsl خاموش میشه واسه چند ثانیه بعد دوباره شروع میکنه به پیدا کردن). مثلا بعد از 45 دقیقه یا 30 ساعت حتما یه بار dc میشه و حسابی اعصابم رو خورد کرده. مودم من Linksys WAG 54G2 هست.( تا اونجایی که تحقیق کردم خیلی مودم خوبیه. چند تا از دوستام هم خیلی وقته دارن و مشکلی باهاش ندارن)
زنگ زدم به شاتل گفت شاید تلفون بیسیمیتون نویز میندازه و شما هی dc میشین. منم همه تلفن ها رو کشیدم و دوباره امتحان کردم ولی بازم دوباره بعد از حدود 30 ساعت یه بار dc شدم!!
دوباره زنگ زدم گفت از طرف شاتل مشکلی نیست. یا مودمتون خراب شده یا سیم برق از کنار سیم اصلی تلفن رد شده.
من الان خیلی وقته که adsl دارم و همچین مشکلی نداشتم پس گزینه دوم نیست.
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
من این مودم wag54g2-sgرو تازه گرفتم اما نمی تونم کانفیگ کنم چراغ adsl روشن نمی شه و مخابرات می گه از طرف اوتا من وصلم می شه کمک کنین؟؟؟ این Pin که اصلا پیدا نمی شه من هرچی شماره پشت مودمه رو زدم ولی می گه اشتباهه. سی دی setup رو هم که می زارم می گه روتر یا gateway رو پیدا نکرد
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
خود مخابرات داره می گه از اون طرف وصله ممکنه اشکال از خط های حونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
صبا واسه من نداره یکی دیگه نیست از این بهتر:13:نقل قول:
اگه من یه مودم ASUS am604G بگیرم میتونم خودم تنظیمات اولیه رو انجام بدم یا کار کردنش خیلی سخته؟؟؟ در مورد لپ تاپ چطور میتونه راحت بهش وصل شد یانه؟؟؟
سلام دوستان
کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چجوری میشه لب تاب رو با ویندوز اکس پی به وایرلس کامپیوتر خانگی وصل کنم مودم وایرلسم لینکسیس هستش یه ای دی اس ال هم از پارس آن لاین دارم
فقط لطف کنید بگید جزء به جزء برام شرح بدید چجوری باید وصلش کنم ؟
منتظرم
سلام دوستان ببخشید این مودم های وایرلس planet خوبه ؟؟؟
اگه سایتی از نمایندگیش سراغ دارین بی زحمت...
salamنقل قول:
من مودم رو بردم سر خط ورودی تلفن به ساختمان اما اونجا هم چراغ مودم روشن نشد :(( مگر نباید اگه خط وصل باشه چراغ روشن باشه؟؟؟ با 2 تا مودم تست شده امتحان کردم
مخابرات هم می گه وصله فکر نکنم دروغ بگه
دوستان میشه نظرتون رو راجع به مودم زاکسل بگید رفتم واسه مودم که وایرلس هم داشته باشه این مودم رو به من پیشنهاد دادند...
معمولا خود نمایندگی های صبا دارن و خودم هم الان یه ADE3410 دارم از خودشون خریدم(یه لن و یه USB) و کاملا هم راضی هستم و تا چند وقت دیگه میخوام برم 4 پورتش رو بخرمنقل قول:
شما یه مطلب آموزشی از نصب تنظیمات این مودم داری به ما بدی؟نقل قول:
من برای یه استفاده خونگی میخوام ارزونترین مودم وایرلس با برند planet چند قیمته؟!
سلام....نقل قول:
- كانفيگ كردن مودم
خوب حال كه كانكشن PPPOE ساخته شد و يوزرنيم و پسوردي كه مخابرات داده در كانكشن وارد كرديد نوبت به تنظيم مودم مي رسه. بخش how to make pppoe on modem مربوط به كانفيگ كردن مودم هست.
اين قسمت كجاست؟؟؟؟
يعنی بايد برم توسايت HUAWEI???
1-برات میذارمنقل قول:
2-قیمتی که خودشون گفتن دقیق یادم نیست ولی حدود 90 تومن بود(89-85) این طورا
بايد برين اينجا :نقل قول:
کد:http://1899.tct.ir/ConfigFile.aspx
قسمت how to make pppoe on modem رو دانلود كنين.
نقل قول:
بايد برين اينجا :
کد:
http://1899.tct.ir/ConfigFile.asp
قسمت how to make pppoe on modem رو دانلود كنين.
اونو دانلود كردم.....
ولی وقتی تو آدرس بار 192.168.1.1 رو ميزنم هيچ چيزی برام باز نميشه......
براي اينكه وارد تنظيمات مودمت بشي بايد مودمت رو يكبار ريست كني بعد دوباره IP رو وارد كن.نقل قول:
اون مثلث زرد رنگ كه توش علامت تعجب داره مربوط به IP كارت شبكه هست بايد دستي به كارت شبكت IP بدي. براي اين كار :
Start Menu........>Connect To ........>Show All Connections.....>Local Area Connection.........>General
بعد قسمت This Connection Uses the following Item...........> گزينه [Internet Protocol [TCP/IP رو انتخاب بعد دكمه Properties رو بزن تو صفحه وارد شده:
Use The Following IP Address رو انتخاب كن. بعد مقدار رو به اين صورت وارد كن:
IP Address: 192.168.1.2
Default Gateway:192.168.1.1
Subnet Mask: 255.255.255.0
ممنون داداش....
اون حل شد....
طبق همون فايلهای آموزشی هم تو تنظيمات مودمم جلو رفتم...
ولی بازم موقع كانكت شدن ارور 678 ميده....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یه نفر هم به من جواب بده.....!نقل قول:
سلامممممم
ممنونننننن
من رفتم قسمت llocal area conncetion و اونجا دستی ip : 192.168.1.1 رو دادم بعد تونستم وارد تنظیمانت مودم شم وقتی 192.168.1.1 رو تو iE می زنم ا ( قبلا cant find server می شد)
فابرمور v.1.00.10 اما هتور چراغ مودم خاموشه کسی هست آدرس dns server زو بده من اون پایینشو یادمه 3 2 2 4 بود
مودم wag56g2 و مودم من سرخط تل روشن نمی شه
کمککککککککککککککککککککککک کککککککک به نظرتون به مخابرات بگم آدم می فرستن حرف رو تایید کنن؟؟؟؟؟؟
راستی واسه من این error رو می ده :815
الان می ایم عکش و میدارم
اما بهرحال چراغ dsl من اینجا و سر خط خاموشه
ميگم مشكل از تنظيمات مودمم كه نيست؟؟؟
ميگم من چرا وقتی يوزرنيممو چرت و پرت هم ميزنم همين ارور 678 رو ميده؟؟؟
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
فكر كنم 4224 هستش.....نقل قول:
dns server زو بده من اون پایینشو یادمه 3 2 2 4 بود
یک prefered dns server و یک laternate dns server داریم کسی هست اینا رو بدونه به من بگه؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.freeuploadimages.org/images/pty9g08132zphetlbn.jpg
سلام
من یک سوال داشتم . این سوال رو خیلی ها پرسیدن ولی هیچ کس جواب نداده .
من یه مودم Adsl مدل 2640u دارم که در حالت bridge تنظیم شده .
یه pc دارم که با کابل شبکه به مودم وصل شده و براحتی وارد اینترنت میشه .
یه لپتاپ دارم که با وایرلس به مودم کانکت میشه و بعد به اینترنت کانکت میشه .
مشکل اینجاست که کامپیوتر و لپتاپ جداگانه میتونن به اینترنت وصل بشن ولی همزمان به اینترنت وصل نمیشن .
مثلا الان با pc به اینترنت کانکت شدم . با لپتاپ به مودم کانکت میشه ولی وقتی روی کانکشن اینترنت کلیک میکنم تو قسمت verifing username ... ارور میده .
لطفا راهنمایی کنین .
( میخوام هر دو سیستم با حالت bridge به اینترنت وصل بشن )
دوستان كسي اطلاع داره adsl رو فيبر نوري قابل پياده سازي هست يا نه ؟ چون من قرارداد با فن آوا بستم كه تازه شركت فهميده خط ما رو فيبر نوري هستش، در صورتي كه قبل قرارداد گفتن منطقه شما تحت پوشش ماست، حالا مي گن ميشه كاريش كرد، البته فكر كنم در حد حرف و سر گردوندن باشه ؟
كسي هست كه خطش رو فيبر نوري باشه ؟
فكر كنم IP Address رو غلط وارد كردي:نقل قول:
IP Address: 192.168.1.2
Default Gateway: 192.168.1.1
Subnet Mask: 255.255.255.0
مقادير درست اينهاست. يوزرم نيم و پسورد هم وارد كن.
نقل قول:
سلام
اساس حالت Bridge همینه و شما هیچ وقت نمیتونید همزمان با دو تا کامپیوتر وارد اینترنت شید. مگر اینکه از طریق یکی از کامپیوترها اینترنت رو به اشتراک بگذارید و با کامپیوتر دیگر به اون کامپیوتر وصل بشید.
چرا مودم رو در حالت PPPoE قرار نمیدید؟
من که خودم تا حالا اسم این مودم رو نشنیدم و از آشنا ها هم کسی نداره پیشنهاد نمیکنم که بخری قیمت چند داد؟نقل قول:
با سلام دوستان من می خواستم از شاتل سرویس بگیرم گفتن تلفنتون pcm هست حالا چیکار کنم ؟اگر برم مخابرات بگم درستش کنند چقدر طول میده؟ در ضمن من شیرازم مرکز امیر کبیر
دوستان یه راهنمایی خواستیما.....:19:نقل قول:
سلام
الان چند روزیه که adsl من یه مشکل پیدا کرده . وقتی کامپیوترم رو روشن میذارم تا دانلود کنه دانلود به راحتی کار میکنه ولی نزدیک دو تا سه دقیقه بعدش با اینکه چراغ adsl و lan و act مودمم روشنه دانلود خود به خود قطع مشه و علامت کره که روی علامت کانکشن کنار ساعت ویندوز هستش میره و فقط دو مانیتور رو نشون میده و برای اینکه بتونم دوباره دانلودم رو شروع کنم باید یک بار مودمم رو خاموش و روشن کنم تا درست بشه ولی باز بعد از 5 دقیقه همین مشکل پیش میاد .
به نظر شما مشکل از چیه ؟ مودم ؟ ویندوز ؟ سرویس دهنده ؟ ...
و چه طور باید حلش کنم !!!
خوب عزیز من در حال حاضر از صبا بهتر نیست من خودم هم صبا دارم و کاملا راضی هستم در حالی که تاپیک شاتل رو نگاه کن هر روز 10 صفحه میره جلو از شکایتنقل قول:
چرا dsl-200 در ویندوز7 کامل آن اینستال نمیشه؟
و موقع نصب هم میخوا که ریبوت کنم....اما ریبود هم که میکنم باز میگه ریبوت کن!!!
نبود كسي ؟نقل قول:
سلام !
دوستان این نوشته مربوط به چه اروری میشه ؟
یعنی مشکل از کجاست ؟
بینهایت ممنون پس شاتلو بیخیال شم ایول غیر از اینا کدوم بهتره ممنون:40:نقل قول:
پست به علت اشتباهی بودن پاک شد
در این حالت لینک نداری( چراغ( adsl(link خاموشه)نقل قول:
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
در حال حاضر پارس آنلاین هم خیلی ها راضی هستندنقل قول: